Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    20-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opstap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de therapeut met Wil op stap geweest. Bij de therapeut hoef ik niet meer te komen, tenzij ik op nieuw last krijg. We hebben  wat gewinkeld en naar de kerstafdelingen gekeken en wat kleine dingetjes gekocht. Lekker koffie gedronken en naar kleding gekeken en naar allerlei kleinigheden en weer op huis aan. Het was wel koud  en somber , maar als je gezellig samen op stap bent deert dat niet.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 20 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeg op vandaag ,want ik word om 9 uur bij de therapeut verwacht, de laatste keer was al weer vier weken geleden.Daarna voel ik me altijd weer opgefrist als mijn rug weer lekker gemasseerd is. En met dit koude weer word je er ook weer lekker warm van. Deze week het huis opruimen en netjes maken en boodschappen doen , Want zaterdag is Loek jarig en dan wil ik alles weer net hebben.

    Van dichtbij gezien is het  leven een tragedie,
    op afstand een komedie.
    Charlie Chaplin.

    >> Reageer (0)
    19-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kille ,koude dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maar kil en naargeestig weer vandaag een heel verschil met gisteren  toen was het wel fris maar de zon scheen en dat is een wereld van verschil. Gelukkig krijg ik straks nog even bezoek dat breekt een beetje  en is er vanavond op de tv iets waar ik wel naar wil kijken" memories" vaak vind ik dat wel mooi. Nog maar een foto van  van de intocht van de Sint.

    Men leert het best iemands karakter kennen
    als het gaat om geld, bij het drinken   en
    wanneer hij boos is.
    gk

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog donker en koud zit ik hier . Niet zo lekker geslapen en heel gek gedroomd over lang vervlogen tijden, soms denk ik dan hoe haal je alles zo door elkaar iedereen is nog jong en even oud zelfs mijn kinderen van nu ,zijn dan net zo oud als ik was. Het was een raar verhaal met sommige leuke dingen die er in voorkwamen. Een mooie week voor iedereen.

    >> Reageer (0)
    18-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Races
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is stralend weer  de zon schijnt, wel fris maar dat hoort bij deze tijd van het jaar.Het is erg druk ,de trams komen vol aan en veel motoren op het plein voor ons huis . De politie helicopter komt steeds langs . Loek is met perskaart ,een speciaal hesje en het fototoestel heen gegaan. Hij vindt het prachtig, mij teveel herrie en ik ben bang voor die zware motoren.   Op de foto een klein meisje ,dat ik gisteren bij de intocht van de Sint zag ik zelf vond het een leuk plaatje .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Piet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zondag en het ziet er goed uit . Straks  barst hier al het geluid los van de motor races  Red Bull motor cross, aan het strand, dat is me een spectakel. En daar komen heel veel bezoekers op af Loek is er helemaal gek op! Die gaat de hele middag foto's maken. En zwarte Piet heeft ook een drukke  nacht gehad alle kinderschoentjes moesten weer worden gevuld met wat lekkers . Een mooie zondag wens ik ieder.

    >> Reageer (0)
    17-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intocht Sint Nicolaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag gekeken naar de intocht van de Sint,het was weer een kleurrijk gezicht , heel veel Pieten, edellieden  en en anderen gingen mee in de stoet en als een van de laatsten dan De Sint op zijn witte paard. en daarachter dan nog wat spaanse dames in kleurige kleding. 

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag morgen het is nog vroeg en donker, nog een verrassing wat het wordt vandaag. Maar de straten zijn droog. Straks komt de Sint en trekken veel mensen met kinderen naar de haven. Het zal daar wel heel druk worden.

    Bloemen zijn langs elke weg te vinden,
    maar niet iedereen weet er een krans
    van te maken.
    gk

    >> Reageer (0)
    16-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer is weer helemaal veranderd het regent , een saai en mistroostig  gezicht . Jammer maar niets aan te doen ,het is bijna weekend . En dat is toch leuk regen of niet. Lekker warm , de verwarming aan en lichtjes aan en wat lekkers en een wijntje . Zo wordt het toch wel gezellig. En morgen komt de Sint en dan hoop ik wel op een beetje mooi weer , want ik ga niet als het regent en ik wil wel een paar foto's maken van de goed heiligman en zijn hele gevolg.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer ziet er goed uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er weer goed uit helder en licht. Ik hoop op weer zo'n mooie dag als gisteren  en ga maar snel aan de slag,lekker luchten en ruimen.

    Bloemen zijn prachtig ;
    liefde is als een bloem;
    Vriendschap is een boom
    om onder te schuilen.
    Samuel Taylor Coleridge.

    >> Reageer (0)
    15-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weertje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk weertje vandaag lekker zonnig en fris en helder . Het was heerlijk om buiten te zijn . Met Wil was ik op stap en we hebben weer een heerlijk dagje gehad. We waren met de randstadrail mee naar Voorburg-Leidschendam en hebben uitgebreid gewinkeld en allerlei dingetjes  bekeken.  Loek zei dat hij op het strand was geweest en dat het zicht zo helder was ,dat je de pijpen van de hoogovens kon zien. We hadden dus allebei afzonderlijk een leuke dag gehad en weer wat te vertellen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intocht Sint Niclaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zaterdag natuurlijk een mooi gezicht als  Sint Niclaas vanuit zee aankomt in de haven. Drie zeeschepen, 4oo zwarte Pieten, 1200kg pepernoten en 10.000 mandarijnen. Het is de 60ste intocht van Sint in Den Haag. Zelfs de duitse televisie komt het filmen . De intocht wordt groter dan ooit . Er worden 100.000 mensen en kinderen verwacht ,maar ze wandelen wel drie uur door Den Haag. Het wordt weer groot feest met veel muziek en danspieten.

    Wie een verkeerde weg inslaat,
    moet een heel eind lopen.
    Voltaire

    >> Reageer (0)
    14-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker fris weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier vandaag lekker ,fris weer  en de zon schijnt. Een heel verschil met gisteren , nu is het lekker frisse herfstlucht.Vandaag heb ik de griepprik gehaald en zag onderweg een paar hulstbomen, die waren zo mooi helemaal vol met rode bessen . Vroeger zei men dan ,dat het een strenge winter zou worden . De bessen worden in de winter gegeten door de vogels. Nou dan zou het wel een pool winter kunnen worden! Maar het is een mooi gezicht al dat rood met groen ,mooi voor kerstmis.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuke verrassing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is helder en droog buiten ,het ziet er beter uit dan gisteren met die regen. Gister kregen wij een leuke verrassing van een lieve blogvriend, die deze mooie collage van ons gemaakt had. Bedankt lieverd. Kort vandaag want ik ga naar het bad en moet ook nog een griepprik halen bij de dokter.

    >> Reageer (0)
    13-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier akelig naar en nat weer  en koud . Het is zo somber en donker dat we het licht aanhebben en het giet van de regen.Gelukkig dat ik toch al van plan was om een beetje op te ruimen,want het is geen weer om naar buiten te gaan. Ik ben blij als het straks helemaal donker is dan zien we het niet meer. Dan maken we het dus binnen maar gezellig met lichtjes. Uit de la van de kast heb ik heel veel weggegooid je bewaart van alles en nu heb ik maar eens grondig geruimd. Ook kom je dan nog leuke dingen tegen, die je weer bewaard. En die je weer een glimlach van herinneringen geeft.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 13 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ,maar eens een rommeldag, gewoon lekker wat rommelen in huis een kastje hier en laatje daar. Gewoon een beetje van alles wat en ik zie wel. Misschien doe ik wel niets en ga wat  creatief zijn .  Op de foto "Ontmoeting in de Palacepromenade." Loek in gesprek met iemand die ik al vanaf de lagere school ken.

    De tijd gaat voorbij zeggen wij:
    maar we vergissen ons; de tijd blijft,
    wij zijn het die voorbij gaan.
    gk

    >> Reageer (0)
    12-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eigenlijk is het vandaag best redelijk weer ,er is wel steeds zonneschijn ,het waait matig . Maar het is herfst, want zaterdag komt de stoomboot uit Spanje en brengt Sint Nicolaas hier in Scheveningen. Grote intocht en rijtour door de stad ,want Sint brengt veel Pieten en spaanse edellieden mee, Het is een grote intocht van de haven naar het stadhuis in Den Haag en veel kinderen komen kijken en zingen. Sint heeft een groot gevolg vele Pieten en hulppietjes,die strooien pepernoten. Het is een kleurrijk gebeuren. Misschien ga ik ook wel kijken en maak een foto. Als ik ga dan op deze laan  (zie foto) waar de stoet langs komt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is gelukt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen wilde het maar niet lukken ,ik kon niet op het blog komen . Maar nu werkt het weer.Bij de bloemententjes en winkels  zijn herfst stukjes te koop, sommige al een beetje in kerstsfeer en daar heb ik nog een fotootje van gemaakt, Ter versiering van het blog.

    Ons verstand kan ons bedriegen,
    maar ons geweten nooit.
    gk



    >> Reageer (0)
    11-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis op de pier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds veel kijkers naar zee, omdat het nog stevige wind is en de golven en het witte schuim  zo mooi zijn . Soms zie je zo'n golf aankomen rollen en dan spat hij ineens uit elkaar in mooi wit schuim. Tussendoor schijnt de zon en dan die mooie wolkenluchten een mooi schouwspel. . Bovenop de pier in de winkeltjes is kerstmis al begonnen  zie de foto van de snoepwinkel, Pier Sweets.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 11 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sint Maarten in sommige plaatsen komen de kinderen zingend  en met lampions langs de huizen  en krijgen dan iets , snoep , een appeltje  en zo gaan ze weer verder. Het is nog vroeg en het is koud en buiten giert nog steeds de wind, maar ik was al om 4 uur wakker en kon de slaap niet meer vatten en dan ga je piekeren  en draaien en dus ben ik maar om 6uur opgestaan.  En rommel maar wat aan ,prettige zondag!
    Tamme vogels zingen over vrijheid.
    Wilde vogels vliegen.
    tekst op kraakpand

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!