Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    29-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de bloemen blijven mooi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitwaaien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we even een tripje gemaakt naar Hoek van Holland en zijn een eind de pier daar op gewandeld . Er stond een harde wind en mijn oren deden pijn van de kou, maar toch was het wel lekker. Lekker uitwaaien noemen we dat hier.  Daar kun je de grote boten zien uitvaren die over de Nieuwe Waterweg komen vanaf Rotterdam en ook de boot naar Engeland vertrok net. Het is er altijd wel druk en er is ook een gezellig visrestaurant, de vogels vooral meeuwen scheren laag over je hoofd over.En een tochtje door het Westland weer terug naar Scheveningen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van het jaar nadert snel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Altijd als het jaar bijna om is ,ga ik nadenken en word ik er triest van . Maar als de klok 12 slaat is dat weer over .
    Vooruitzien
    Omkijken  in verwondering
    Hoe snel het ging
    het is weer december.

    stilstaan bij momenten
    die herinneringen zijn geworden

    vooruitzien naar het nieuwe
    jaar waarin nog
    alles ligt verborgen.

    zoals het jaar zich weer laat zien in het seizoen van morgen.
     gk

    >> Reageer (0)
    28-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste Forsithia zaterdag 22 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber en down
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Het weer is somber en dan voel ik me een beetje down zo aan het eind van het jaar . En op de radio hoor ik een verhaal van een moeder die vertelt dat haar dochter in handen is gevallen van loverboys. Dan denk dat is toch erg, dan was het vroeger toch veiliger. Daar had ik toen  nog nooit van gehoord en ook niet toen mijn dochter jong was.Gelukkig maar, maar de tijden worden er niet beter op.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een beetje werk is vandaag geen overbodige luxe , het is rommelig . Maar veel doen we maar niet, even de stofzuiger er door jagen  en lekker luchten. Ik wacht maar op het Nieuwe jaar en ga dan maar aan de slag, dan blijft het opgeruimd als er weer  gewoon iedere dag wat gedaan wordt. Nu maar even vakantie houden.

    >> Reageer (0)
    27-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vogel is gevlogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen  we ons afscheids etentje met onze dochter hadden. (omdat zij op vakantie ging naar  Brazilie) zei ze "Ja met kerstmis is deze vogel gevlogen" en daarom heb ik hier een ander vogeltje om me te vervangen en kreeg ik van haar een wit vogeltje van bisquit om ergens aan vast te zetten of in de kerstboomvast te klemmen,  ook een bosje takken met rode bessen en daar heb ik hem op vast gezet. 

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis voorbij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Kerstmis voorbij en nu weer op naar oud en nieuw. Naar oliebollen  en Nieuwjaars wensen. En de overpeinzingen van het oude jaar en de goede voornemens voor het Nieuwe jaar. Opnieuw beginnen met een schone lei,  een beetje trieste tijd vind ik dat altijd . Wat voorbij is komt niet weer terug . Dus moeten we maar denken" Eind goed, Al Goed"

    >> Reageer (0)
    26-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstmis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bijna is kerstmis weer voorbij ,vandaag doen we alles nog een beetje over. Hier is het een echte zondag en uitgangsdag velen gaan op familiebezoek of uit. Net zijn we even naar de boulevard geweest voor een wandelingetje en het was best lekker weer. Dit jaar hebben we de donkere dagen voor kerst niet zo gevoeld met die mooie ijslaag en zijn vaak buiten geweest  omdat het zo mooi was.Straks nog een lekker etentje  en dan gaan we weer naar oud en nieuw.Weer een jaar om, wat gaat de tijd toch snel.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een kerstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de eerste dag hebben we gehad en nu nog een toegift, de tweede dag is weer een beetje normaler en alles is hier weer open. Vroeger mocht je bij ons thuis ,de eerste dag niet uit, maar de2e was er overal dansen  en waren er bals. De 2e dag werden de kliekjes van de eerste opgegeten ,maar die hebben wij nooit  en mocht er iets zijn dan doe ik dat weg. Dus voor vandaag weer een ander menu, we zijn maar samen dus ik weet precies hoeveel ik maak en anders kan Loek wel wat aan.Ook voor vandaag nog een gezellige kerstdag en de beste wensen.

    >> Reageer (0)
    25-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een Foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    24-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie kerstavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ieder die vandaag langs komt wens ik een mooie en fijne kerstavond toe. Als de engeltjes door het luchtruim  zweven,
    zongen zo mooi zo wonderschoon.
    Van de Heer van dood en leven,
    die er de vrede op aarde bracht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 december Kerstavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag nog overal een drukke dag en dan vanavond is het kerstavond. Voor mij was dat vroeger altijd een aparte  avond, meestal was er een mooi iets op de tv om in de kerstsfeer te komen en er hing iets van verwachting in de lucht. Vroeger gingen we naar de nachtmis en als we dan thuis kwamen gingen alle kaarsjes aan  en was er een uitgebreid ontbijt en was het echt feest. En wensten we iedereen  een  .
    "Zalig kerstfeest"






    >> Reageer (0)
    23-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verschil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een verschil ,vandaag lijkt het hier wel lente. De zon schijnt volop en van de mooie winter gezichten is niets meer over. Het is hier heel rustig iedereen is zeker naar de binnen stad, daar zijn alle winkels open. Straks om vijf uur is het hier weer winter vuurwerk,dat is op alle zondagen in december Misschien is het dan wat drukker .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg op vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vroeg op voor de zondag, Loek moest zijn dochter naar Schiphol brengen. Ik was bang dat het glad zou zijn, maar gelukkig was dat niet het geval. En inmiddels hebben we zelfs al ontbeten en ga ik maar even douchen. Het mooie sprookje  van de ijzel is helemaal weg, dus maar goed dat we gister gegaan zijn. Nog wel een foto ervan.

    >> Reageer (0)
    22-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg vertrokken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen waren we al vroeg vertrokken voor een ritje door de polder, we dachten dat het daar wel mooi zou zijn met die beijzelde bomen . En het was fantastisch mooi , een beetje sprookjesachtig  en er waren veel mensen die foto's maakten.En allemaal warren ze verrukt van het mooie witte landschap en zeiden ze dat ze het zo nog nooit hadden meegemaakt. Het was maar goed dat we vroeg waren,want op de terug weg was er al  veel gesmolten door de zon. Het was als een sprookje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gister avond waren we in Braziliaanse sferen. Omdat onze dochter zondag naar Brazilie vertrekt hebben we gisteravond met haar een kerstetentje gehad in een nieuw  Braziliaans restaurant, het was heerlijk allerlei vleessoorten ,die heerlijk smaakten en  en andere Braziliaanse gerechten. Alleen de temperatuur was Hollands en winters. Nu weten we een beetje wat haar daar boeit. Straks maken we even een toertje om naar de mooie winter uitzichten te kijken.

    >> Reageer (0)
    21-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is het al wat minder koud, maar nog steeds mooi ,de tuinen en bossen zien er prachtig uit.Van de week waren we in Sassenheim en daar stond een grote kerstboom . Ik denk dat schoolkinderen ballen mochten versieren om in de boom te hangen en het is een heel kleurig geheel geworden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op 21 december begint eigenlijk de winter, maar tegenwoordig wordt dat precies uitgerekend en kan het wat later zijn .Maar in mijn geheugen zit altijd nog de 21 ste. Het ziet er weer wit uit buiten, de boompjes hebben er nog een laagje bij gekregen en zien er sprookjes achtig uit.Weer een winterse dag. In de krant las ik hoe druk de post bezig is met alle postkaarten tijdig te bezorgen . Toch een mooi gebaar dat mensen elkaar hun goede wensen en groeten sturen zo rond de feestdagen en zo massaal. Ze krijgen bij mij ook altijd een eigen plekje en ik kijk er vaak naar en vind het mooi om te zien. Het hoort er gewoon bij.

    Indien al onze wensenin vervulling gingen,
    zou het er voor onze medemensen slecht uitzien.
    gk


    >> Reageer (0)
    20-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De boompjes op ons plein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De bomen op het plein

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!