Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week alweer half om
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig geen mist meer,wel fris. We kunnen weer naar buiten kijken. De verkiezingen in Amerika zijn weer voorbij en nu maar afwachten wat het wordt.

    Het geheim van het leven
    is niet een probleem
    dat opgelost moet worden,
    maar een werkelijkheid
    die moet worden ondergaan.
    J.J. van der Leeuw.

    >> Reageer (0)
    04-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgeklaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De mist is toch nog opgetrokken ,een beetje nevel is wel gebleven .Maar af en toe is er wel een beetje zon en het was eigenlijk best wel lekker even buiten. Nu zijn de buren vertrokken naar Turkeije en gaan daar genieten van zon en zalig niets doen en lekker eten en drinken.En nu heb ik ook weer trek in zo'n lekker verfrissend drankje als hier op de foto.

    "Geluk heeft echt geen reden nodig.
    Je kunt ook zomaar gelukkig zijn "

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichte mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is er hier een dichte mist ,ik kan de zee en de pier niet zien. Maar die mist zal straks hopelijk wel optrekken. En aan de achterkant is alles nat, druppels op de planten, terwijl er een afdakje boven zit.Gelukkig is de afspraak met Wil verzet naar donderdag en hopelijk is er dan meer zicht.Allemaal een mooie dag!

    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oleanders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op het eiland Sicilie was ik weg van alle oleanders ,die daar bloeiden in allerlei kleuren wit,roze donkerrood en zalmroze . Zo overvol met bloemen prachtig . Langs de weg stonden ze en in de bermen waar het heel heet was en geen druppel regen viel en zo stonden er zo fris bij alsof ze dagelijks besproeid werden. Ook in Turkije bloeien ze uitbundig.Toen we er begin mei waren al vol met bloemen en nu de laatste dagen van october zaten er nog bloemen aan niet meer zo uitbundig ,maar toch nog bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw begin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste week na de vakantie starten we met frisse moed ,de koffers zijn weer opgeborgen zomerkleding werd winterkleding . En het gewone leven gaat weer beginnen ,dus weer werken en ook weer naar de aqua.En het huis weer opruimen. En de normale afspraken weer nakomen.
    Dus een beetje kort ,want ik moet om 9uur in het zwembad liggen .

    Niet altijd alles is wat het lijkt.

    >> Reageer (0)
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen was het heerlijk weer ,nu gaat het betrekken en wordt het kouder . Maar de ochtend was prachtig ,Loek had veel plezier aan zijn duinwandeling.Toen ik later even naar de winkel aan de overkant ging leek het wel lente ,na al die regen van gister . Nog een foto van de vakantie een vijgenblad.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag in november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is helder en de zon schijnt, ik heb lekker even alles open gezet om de frisse lucht in te laten stromen. Het ziet er veel beter uit dan gister. In de Palace Promenade staat de grote kerstboom alweer. Zaterdag waren we in Heiloo in een tuincentrum en daar was ook alles in kerstsfeer,ik heb er wel wat foto's gemaakt maar  daarvoor vind ik het nog  wat te vroeg. Die komen later wel. Op de foto twee schattige meisjes ,die zich mooi hadden gemaakt voor het diner .En ze wilden graag een tweeling zijn .

    >> Reageer (0)
    01-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel de middag regent het hier en niet zo'n beetje ook . Buiten word je kletsnat ,ik ben blij als het straks donker is dan kunnen we wat lichtjes aandoen en zien we het niet meer.Dan is het binnen gezellig. Nog een foto uit het hotel.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 November Allerheiligen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is van daag Allerheiligen maar het weer is somber en regenachtig.We zijn net thuis gekomen van het verjaarsfeest , het was buiten de stad en we zijn er blijven slapen. Nu ga ik dadelijk wat boodschappen  doen en de post bekijken  en beantwoorden. En even frisse lucht happen ,want ik ben een beetje duf van de autorit.En misschien ook wel van het borreltje,de hapjes en een vreemd bed.

    >> Reageer (0)
    31-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dag van deze maand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En vandaag gaan we op verjaarsvisite ,want mijn broer is jarig. En het is Halloween. Morgen zal het november zijn en gaan we de koude tijd tegemoet brrr. Ik hou daar niet zo van ,kou en spierpijntjes  en verkoudheden . Maar ja we zullen er aan moeten wennen, courage het zal waarachtig wel gaan. Op de foto nog een bloemetje uit de tuin van het hotel Fantasia

    >> Reageer (0)
    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versiering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kamermeisjes  weten alijd  de boel te versieren ,altijd ben ik weer verrast wat ze allemaal weten te maken met een handdoek. Ieder jaar hebben ze weer nieuwe dingen , zoals deze zwaan.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 30 '
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maandag hebben we nog heerlijk de hele dag op het ligbed doorgebracht heerlijk in de zon met de cappucino binnen bereik of iets fris .Dinsdag middag kwamen we weer thuis in een plensbui, bibberend en koud . Vandaag schijnt de zon maar de daken hier achter zijn wit berijpt. Wat een verschil en in de avond zitten we nu bij ons sfeerkacheltje . De kleren zijn gewassen en in de berging opgeruimd evenals de koffers en moeten nu een winterslaapje doen tot eind april als we weer reiskriebels krijgen en de zon willen opzoeken . We hebben nu toch mooi twee weken van de herfst ontlopen.

    >> Reageer (0)
    29-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer Thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede morgen allemaal ,na een heerlijke  zonnige vakantie zijn we weer thuis.Het is wel wennen aan de kou hoor , het was daar nog zulk heerlijk weer met volop zon .Dat we veel geluierd hebben en weer wat uitgerust zijn en weer bijgepraat met vrienden en bekenden daar. Nu wordt het daar ook kouder en minder ,maar wij hadden het heel goed getroffen en hebben zo lekker een klein stukje van de winter afgesnoept en zijn nu weer gewoon lekker thuis.

    >> Reageer (0)
    13-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er even uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanaf vanavond gaan we er even twee weken uit . We gaan de zon opzoeken  voor een vakantie  en hopen daardoor weer energie op te doen. Vanaf 28 oktober hopen we er weer fris en uigerust te zijn .Dus allemaal de beste wensen en tot later.

    >> Reageer (0)
    12-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 12 oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een prettige zondag, het begint hier een beetje te betrekken  zou dat het einde van het mooie weer zijn ? Vanmorgen heb ik de zon hier nog wel gezien toen ik om een uur of tien even een boodschap ging doen. Het kan  ook een beetje zeedamp zijn.Morgen gaan we naar de zon,dus maar hopen dat hij daar schijnt en we nog een beeje kunnen nazomeren.


    >> Reageer (0)
    11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In gebreke gebleven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren ben ik een beetje  afwezig geweest en had geen tijd om iets te schrijven. Mijn dochter moest een operatie ondergaan en ik ben bij haar gebleven om een beetje op te passen  en gezelschap te houden. En vandaag is er ook weer veel te doen ,want de vakantie staat voor de deur .Maar toch maar even op het net, het wordt weer een mooie zonnige dag. Ieder een pretig weekend en nog even lekker naar buiten.


    >> Reageer (0)
    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een foto bij de Nieuwkoopse plassen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we van de week hier waren hadden we een heerlijke vrije dag  en hebben genoten van de rust aan het water en in de natuur

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 9
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er aardig uit vandaag, Nu op marktdag zal het  wel wat drukker zijn. Ook gister was het wel lekker en heb ik nog even in de zon gezeten.Van de week zag ik deze herfstastertjes ,dat vind ik van die mooie en een beetje ouderwetse bloemetjes.De kleurtjes zijn zo vrolijk en in mijn idee  zag je ze vroeger veel vaker.

    >> Reageer (0)
    08-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer woensdag ,ik ben een beetje bezig met opruimen van het huis ,zodat alles weer wat geordend is als we terugkomen . Dan kan meteen de kleding weer in d e berging en de winterkleding er weer uit. Want die winter komt er toch echt weer aan. Een foto van de rust aan het water van maandag. Allemaal een fijne dag.

    >> Reageer (0)
    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai weer vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het veel mooier hier, vandaag is het kil en saai en somber. Dus ik ben heel blij ,dat we volgende week om deze tijd op onze vakantie bestemming hopen te zijn en kunnen genieten van de zon . Het is er vandaag 26 graden.Hopelijk zitten we volgende dinsdag aan het diner met onze belgische vrienden die er nu al zijn en waar we het heel gezellig mee hebben.En als volgens schema verloopt  zijn we er misschien zelfs al aan de lunch.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!