Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai weer vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het veel mooier hier, vandaag is het kil en saai en somber. Dus ik ben heel blij ,dat we volgende week om deze tijd op onze vakantie bestemming hopen te zijn en kunnen genieten van de zon . Het is er vandaag 26 graden.Hopelijk zitten we volgende dinsdag aan het diner met onze belgische vrienden die er nu al zijn en waar we het heel gezellig mee hebben.En als volgens schema verloopt  zijn we er misschien zelfs al aan de lunch.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een verschil gisteren of zondag in het weer.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren  was de natuur weer rustig en hebben we weer een toertje gemaakt. Het was heel mooi licht  buiten We waren bij de watergebieden (Nieuwkoopse Plassen)en aan de Kaag. Het was helder en echt mooi.En later kwam ook de zon er nog bij, in de middag hebben we zelfs een uurtje in de zon aan het water gezeten en genoten  van de rust en de warmte. Vandaag wordt het weer een mooie dag dus laten we er maar van genieten zolang het duurt.

    >> Reageer (0)
    06-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ineens is er weer rust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na het onstuimige weer van gister is er ineens rust buiten , bijna geen wind en stilte geen regen. De natuur is weer uitgeraasd. De zee is spiegelglad en wandelaars lopen langs het strand met de hond.Ineens weer een verademing,stilte na de storm.

    >> Reageer (0)
    05-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunnels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zijn we even naar Leidschendam geweest een stuk van ongeveer 10 km. En op dat stuk zijn we door 4 tunnels gereden, twee korte een lange van 1200m en de nieuwe pas deze week geopend de langste binnenstadse tunnel van Nederland 1500 meter. Dit is een geboorde tunnel en dat is een nieu we  methode, waar de provincie heel trots op is. De kosten zijn zelfs binnen de perken gebleven,meestal wordt het steeds duurder . Maar deze begroting klopte aardig.

    >> Reageer (0)
    04-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierendag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag worden de dieren in het zonnetje gezet en een beetje verwend . Ga maar eens een lekkere wandeling maken met de hond ,goed voor dier en baasje . En ook de andere dieren allemaal wat extra aandacht.

    Om je jeugd terug te krijgen,
    hoef je alleen maar je dwaasheden
    te herhalen.
    Oscar Wilde.

    >> Reageer (0)
    03-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was hier toch aardig droog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar voor vanavond wordt er heel slecht weer voorspeld met storm en regen.Dus lekker binnen blijven ,met wat kaarsjes aan en wat lekkers omdat het weekend is. Allemaal een gezellige  avond .Op de foto een plaatje van Elburg waar we laatst waren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is vrijdag en er moet weer even wat gewerkt worden. Ik heb al die tijd niet veel gedaan, maar zal toch eens wat moeten doen. De kaboutertjes doen het niet,die hebben het druk in het bos.Dus ga ik zelf maar even beginnen.

    De dingen die het minst hebben
    te betekenen, kan men het
    langdurigst bepraten.
    Louis Paul Boon.

    >> Reageer (0)
    02-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er vandaag in ieder geval veel vriendelijker uit dan gister , meer zon en veel minder buien.en je word niet nat.Dat scheelt toch heel wat. De foto is gemaakt  tijdens onze rondvaart op de Haagse grachten op het hoekje is nog net een stukje van Loek te zien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgeruimd en aangekleed en moe.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gek dat je van eenvoudige dingen moe wordt ,ik ben gewoon lui geworden.Gelukkig staat de vakantie voor de deur en dan kan ik daar in de zon  een beetje bijkomen en lekker in de zon uitrusten. En een beetje nieuwe energie opdoen voor de komende winter.

    >> Reageer (0)
    01-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droog en zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer is opgeklaard , het is droog en zonnig met harde wind. Veel mensen zie ik even naar zee gaan om naar de wind en de golven te kijken. Even uitwaaien en aan het strand wordt alles weer opgeruimd en de strandtenten ingepakt ,het seizoen zit  er weer op en de honden mogen weer op he strand rennen. Altijd als het stormachtig weer is komen er veel mensen kijken en even uitwaaien.Dan slaap je s'avonds lekker

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer Oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is oktober en dat mogen we toch echt wel de herfstmaand noemen. Eigenlijk zijn er best veel mooie dingen in oktober. Wandel eens door de bossen  er is zoveel te zien, paddestoelen.eikels ,kastanjes  en al ,die mooi gekleurde bladeren. En  het zonlicht dat door de open plekken valt. H et is heel mooi en tegelijkertijd  een afscheid. Zelf ben ik niet zo dol op die achteruitgang, maar zo is het nu eenmaal. En eens wordt het weer lente .

    >> Reageer (0)
    30-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen blijven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Binnen blijven lijkt me het beste ,met dit weer is het niet zo  geslaagd om weer naar buiten te gaan.Dan krijg je meteen weer een kou er overheen en beginnen we weer van voor af aan. Dus geduld is een schone zaak ,want de eerste dagen blijf het zo. Maar ook binnen is het lekker ,met een warm kopje thee, muziekje aan en heerlijk rustig.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volop Herfst aan de kust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier volop herfst aan de kust, storm en regen. En het weer van de omgewaaide paraplui's in de prullenbakken op straat.En de wind die blaast "maak kaal die boompjes,ruk ze de blaadjes af" Kale bomen zijn in en af en toe even een adempauze  en alles zich weer even rekt en strekt. Toch een prettige dag allemaal  en laat alles maar lekker uitwaaien.

    >> Reageer (0)
    29-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig de zon schijnt even
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het zal toch wel niet veel beter worden. Het is herfst en daar moeten we toch aan wennen, maar ieder weer type heeft toch zijn bekoring. En dit uurje zon is toch even mooi meegenomen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe week.rustig beginnen en kijken hoe he gaat. Het is wel kouder geworden.Het is nu echt herfst en er hangen ,hier wel wat donkere wolken boven.Allemaal een pretige dag en groetjes.

    >> Reageer (0)
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomaareven zelf pressent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even groetjes  doen en mensen bedanken voor de op beurenende woordjes en lieve wensen die ik kreeg gellukkig   gaat het wat beter en hoop ik morgen weer een beetje te kunnen schrijven,ben nog wel steeds heel ,m oe ,maar dat moet  slijten Dus hopelelijk maar tot morgen en  Groeten van Annemiek

    >> Reageer (0)
    26-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog niet beter

    Het zonnetje schijnt; het is prachtig herfstweer. Maar ik zit thuis achter mijn computer en houd Annemiek, die met een longontsteking(gelukkig geen zware) in bed ligt, gezelschap. Meestal ligt ze wat te suffen of te slapen; rust is het belangrijkste. Maar ook veel drinken. Maar als ze overdag te veel slaapt, dan slaapt ze ’s nachts niet zo goed. Nu ligt ze te luisteren naar haar favoriete muziek uit de jaren 1950-1960. Daar wordt ze rustig van. De muziek staat maar heel zachtjes. Ze is niet lastig; af en toe een glaasje water of thee; dadelijk een boterham en dan gaat ze weer rusten. Gisteren heeft zij even in de kamer gezeten, maar dat was wel erg vermoeiend.


    >> Reageer (0)
    25-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog niet beter

    Dankzij de medicijnen is de koorts bij Annemiek iets gezakt, maar van mij moet ze zich nog een paar dagen heel rustig houden. Ze wil wel van alles doen, maar als ze maar een paar stapjes doet is ze al moe. Laat haar maar een paar dagen goed uitkuren. Ze doe u allemaal de groeten en bedankt u voor de belangstelling via het blog.


    >> Reageer (0)
    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een kort berichtje

    Vandaag is de dokter geweest. Annemiek had nog steeds koorts en ik maakte me zorgen om haar. De dokter constateerde een longontsteking, nog niet ernstig maar toch voldoende om er aandacht aan te besteden. Veel rust en een antibioticumkuur moet verbetering brengen. En maar hopen, dat ze weer spoedig de oude is.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo Allemaal,
    Vandaag laat ik Loek even een stukje schrijven: ik lig in bed, heb koorts en moet ontzettend hoesten.  Ik hoop morgen weer actief op het blog te kunnen zijn. Daaaag.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!