Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    01-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer Oktober
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is oktober en dat mogen we toch echt wel de herfstmaand noemen. Eigenlijk zijn er best veel mooie dingen in oktober. Wandel eens door de bossen  er is zoveel te zien, paddestoelen.eikels ,kastanjes  en al ,die mooi gekleurde bladeren. En  het zonlicht dat door de open plekken valt. H et is heel mooi en tegelijkertijd  een afscheid. Zelf ben ik niet zo dol op die achteruitgang, maar zo is het nu eenmaal. En eens wordt het weer lente .

    >> Reageer (0)
    30-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen blijven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Binnen blijven lijkt me het beste ,met dit weer is het niet zo  geslaagd om weer naar buiten te gaan.Dan krijg je meteen weer een kou er overheen en beginnen we weer van voor af aan. Dus geduld is een schone zaak ,want de eerste dagen blijf het zo. Maar ook binnen is het lekker ,met een warm kopje thee, muziekje aan en heerlijk rustig.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volop Herfst aan de kust
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier volop herfst aan de kust, storm en regen. En het weer van de omgewaaide paraplui's in de prullenbakken op straat.En de wind die blaast "maak kaal die boompjes,ruk ze de blaadjes af" Kale bomen zijn in en af en toe even een adempauze  en alles zich weer even rekt en strekt. Toch een prettige dag allemaal  en laat alles maar lekker uitwaaien.

    >> Reageer (0)
    29-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig de zon schijnt even
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het zal toch wel niet veel beter worden. Het is herfst en daar moeten we toch aan wennen, maar ieder weer type heeft toch zijn bekoring. En dit uurje zon is toch even mooi meegenomen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe week.rustig beginnen en kijken hoe he gaat. Het is wel kouder geworden.Het is nu echt herfst en er hangen ,hier wel wat donkere wolken boven.Allemaal een pretige dag en groetjes.

    >> Reageer (0)
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomaareven zelf pressent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even groetjes  doen en mensen bedanken voor de op beurenende woordjes en lieve wensen die ik kreeg gellukkig   gaat het wat beter en hoop ik morgen weer een beetje te kunnen schrijven,ben nog wel steeds heel ,m oe ,maar dat moet  slijten Dus hopelelijk maar tot morgen en  Groeten van Annemiek

    >> Reageer (0)
    26-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog niet beter

    Het zonnetje schijnt; het is prachtig herfstweer. Maar ik zit thuis achter mijn computer en houd Annemiek, die met een longontsteking(gelukkig geen zware) in bed ligt, gezelschap. Meestal ligt ze wat te suffen of te slapen; rust is het belangrijkste. Maar ook veel drinken. Maar als ze overdag te veel slaapt, dan slaapt ze ’s nachts niet zo goed. Nu ligt ze te luisteren naar haar favoriete muziek uit de jaren 1950-1960. Daar wordt ze rustig van. De muziek staat maar heel zachtjes. Ze is niet lastig; af en toe een glaasje water of thee; dadelijk een boterham en dan gaat ze weer rusten. Gisteren heeft zij even in de kamer gezeten, maar dat was wel erg vermoeiend.


    >> Reageer (0)
    25-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog niet beter

    Dankzij de medicijnen is de koorts bij Annemiek iets gezakt, maar van mij moet ze zich nog een paar dagen heel rustig houden. Ze wil wel van alles doen, maar als ze maar een paar stapjes doet is ze al moe. Laat haar maar een paar dagen goed uitkuren. Ze doe u allemaal de groeten en bedankt u voor de belangstelling via het blog.


    >> Reageer (0)
    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een kort berichtje

    Vandaag is de dokter geweest. Annemiek had nog steeds koorts en ik maakte me zorgen om haar. De dokter constateerde een longontsteking, nog niet ernstig maar toch voldoende om er aandacht aan te besteden. Veel rust en een antibioticumkuur moet verbetering brengen. En maar hopen, dat ze weer spoedig de oude is.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo Allemaal,
    Vandaag laat ik Loek even een stukje schrijven: ik lig in bed, heb koorts en moet ontzettend hoesten.  Ik hoop morgen weer actief op het blog te kunnen zijn. Daaaag.

    >> Reageer (0)
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei wat ben ik verkouden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben echt verkouden,krijg bijna geen lucht en bij het hoesten kom ik er niet uit. Ik heb me helemaal ingesmeerd me dampo en stink daar helemaal naar,het enige wat lekker is, is hete thee met  honing.Hopelijk gaat het snel over.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een paar uur herfst en de eerste verkoudheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De herfst is amper begonnen en ik heb mijn eerste verkoudheid, waarschijnlijk zaterdag al gepakt in Antwerpen, de slaapkamer was eerst snikheet dus ramen open en s'nachts had ik het koud . Daar komt het denk ik van en nu ben ik aan het hoesten en proesten en niet erg fit en heb slecht geslapen. Maar ja het zal wel weer lukken na een paracetomol.

    >> Reageer (0)
    22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie eerste herfstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo mag het nog wel een tijdje blijven, vandaag was het een mooie dag. En nog even dan gaan we nog op vakantie heerlijk in de zon , waar we heengaan is het in oktober altijd nog heerlijk zonnig en zo proberen we dan de zomer een beetje te verlengen. Ik kijk er al weer naar uit,we worden daar alijd zo verwend  en de mensen zijn zo aardig en gastvrij. Dat het altijd weer fijn is er heen te gaan.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag Herfst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja vanmiddag om 17.44  begint officieel de herfst en is de zomer voorbij. Jammer maar zo gaat het en ieder seizoen heeft toch zijn bekoring, er zal misschien best nog eens een verdwaalde mooie dag zijn. Mooie herstwandelingen in een herfstbos zijn ook mooi en schemeruurtjes met een kaarsje en een boek.En vandaag ziet het er buiten nog goed uit.Dus wens ik ieder een fijne dag.

    >> Reageer (0)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn net weer thuis gekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van een leuk en gezellig weekend , een blog meeting in Antwerpen . Het was gezellig en leuk om de mensen eens te ontmoeten waar je wel mee blogt, nu ken je een beetje de gezichten achter de stukjes. En het is leuk sommige herken je al van verre Oh dat is die en een   ander , Is toch iets anders dan je dacht.Maar het is heel gezellig en vrolijk,ieder heeft een goede bui.Er wordt heel wat afgepraat en gelachen.


    >> Reageer (0)
    20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het is mooi weer  en vandaag gaan we weer op stap en hopen op een paar gezellige uurtjes met vrienden.Het weer werkt mee.Dus hou ik het maar kort .

    >> Reageer (0)
    19-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag met zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar toch wel een beetje fris , vooral in de ochend en s'avonds . Langzaam komt de herfst naderbij . De bomen verliezen hun blad en we moeten ons wat dikker aankleden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag !9 september
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Was ik helemaal vergeten  even een goede morgen berichtje neer te schrijven.Komt zeker door mijn duffe hoofd ,ben verkouden en denk niet zo helder. Het is vrijdag en dan zijn er meer dingen te doen,boodschappen heb ik al  wel gedaan. Het is weer mooi weer ,maar  vroeg in de ochtend is het wel koud . Pas als de zon erbij komt word het beter. Op de foto een oude fiets ,die opgevist is uit de gracht, waar we laast gingen varen.

    >> Reageer (0)
    18-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we gaan fietsen,maar ik kwam gewoon niet vooruit.    We hebben lekker in de zon gezeten en toen ik thuis kwam heb ik paracetamol genomen en nu moet ik almaar niezen  een koutje dus, hoop dat het snel weer over is.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er weer goed uit en het belooft weer een zonnige dag te worden.De kinders uit Canada hebben zich net gemeld en zijn weer veilig aangekomen.Vandaag ga ik maar wat fietsen met Wil,volgende week is zij op vakantie en gaan we dus niet. En nu is het best nog mooi weer voor een rondje Den Haag.Op de foto een plaatje van de dorpsstraat in Strijen  in de Hoekse waard waar we vorige week waren.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!