Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een mooie lenteachtige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie dag is het vandaag ,vanmorgen van het zwembad naar huis langs de boulevard . Heerlijk was het daar ,volop zon ,bijna geen wind en een heerlijke temperatuur. Ook bijna geen mensen alleen wat werkers aan het strand en in de restaurants aan de boulevard. Alles wordt weer opgeknapt zodat met Pasen alles weer paraat is om de toeristen te ontvangen. En als je daar zo heel alleen bent ,loop ik altijd een beetje te dromen en in mezelf te zingen. Misschien wel een beetje gek , maar dat noem ik genieten van een lentedag.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dagen van februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een paar dagen en de maand is weer om, dit jaar met een extra dag, de schrikkeldag. Vroeger hoorde ik altijd dat op die dag de dames, een heer mochten vragen en dat de dames die dag de baas waren. Een dag extra laten we  er wat leuks van maken.

    >> Reageer (0)
    24-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk daar is de zon.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindlijk is de zon toch nog gekomen en ineens is alles mooier, wat maakt dat toch veel verschil. Ineens krijg je weer zin om iets te doen. De eieren op de foto zijn gewassen en zijn vast klaar voor Pasen . de twee blauwe zijn van glas en de bruine vooraan van hout , de meesten zijn van marmer. En in de loop van jaren bij elkaar verzameld.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smurfen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige zondag was hier een smurfenfeest, de smurf bestond  vijftig jaar en overal zag je smurfen en werden er smurfen neer gezet. Rond twaalf uur kwam er zelfs een smurfenzeppelin in de lucht . Hier op de foto, genomen vanuit huis. Ieder een prettige zondag , met liefst een beetje zon.

    >> Reageer (0)
    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja hoor de tas is gevonden een flinke tas om een dagje de stad in te gaan en wat inkoopjes in te doen. Maar zij gebruikt hem om naar kantoor te gaan  en ook wat dingetjes mee te nemen. Ook nog een rokje gekocht met korting dus ze was niet voor niets gegaan. Maar het was niet lekker buiten , veel wind. Ik ben blij dat ik weer warm thuis zit.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag en gelukkig geen mist vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig is het vandaag helder en kun je weer wat verder kijken, de zee is glad.
    Overal zie ik tassen in ieder tijdschrift, winkel of krantje volop tassen.Van groot tot kleine, leuke, gekke , mooie  tassen . Ze zijn helemaal in. Van de week in Zoetermeer zagen Wil en ik allemaal tassen.En er waren best heel leuke bij en niet eens zo duur. En gister vroeg mijn dochter of ik met haar meeging kijken naar (Ja Wat) een leuke tas.

    >> Reageer (0)
    22-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin van het weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrijdagmiddag , de boel is aan kant. Loek is naar het sporten en ik geniet van de rust de radio op west verzoekplaten. Als ik de liedjes ken zing ik mee  en anders geniet ik van mijn kopje thee. Het regent  een beetje en de zon heb ik nog niet gezien. En dan verlang ik alweer naar mijn plekje in de zon  op vakantie. Het hotel is voor een half jaar gesloten wegens verbouwing  en gaat op 1mei weer open. Hoe zal het geworden zijn  nog mooier of missschien vind ik er niets meer aan. Maar dat kan ik me niet voorstellen als ik eenmaal iets leuk vind , wijk ik daar niet zo snel vanaf. Per slot blijft de omgeving , de zee, de zon de mensen hetzelfde . Eigenlijk kan het alleen maar nog mooier worden en wij zijn daar heel graag en worden altijd erg verwend. Wij voelen ons daar thuis.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crocus vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer vrijdag en hier begint een week schoolvakantie . Voorjaarsvakantie en ook wel Crocusvakantie genoemd. Meestal is het dan weer wat drukker en gaan veel mensen er op uit . Ook komen veel kinderen bij de grootouders logeren ,als hun ouders werken. Hier in de flat wonen wel wat ouderen en dan is er wat meer leven in de brouwerij.Kinderen vinden het prachtig met de liften op en neer te gaan en hier kunnen ze ook fijn buiten zijn in de binnentuin.Er is geen verkeer en ruimte genoeg.

    >> Reageer (0)
    21-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Naar het bad op donderdag is me prima bevallen, het is veel rustiger . Want de grote groep aerobic mensen komt dan niet ,dus meer ruimte in de kleedkamers en geen drukte aan de koffietafel. En dezelfde vrouw die ook op maandag les geeft is er ook op donderdag , dus zit er meer opbouw in de les. Als ik dus enigszins tijd heb ga ik liever op de donderdag  dan de woensdag. Daarna nog even naar de markt geweest voor raapsteeltjes waar wij zo dol op zijn. Dus we gaan lekker etenvan de week.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donder dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal  een mooie en gezellige dag gewenst, hier is het nog steeds mistig . Maar ik hoop de zon nog te zien vandaag,eerst ga ik even naar het bad voor de aquales. Op de foto een paar sneeuwklokjes tussen de rommel .

    >> Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er wordt hardgewerkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er wordt hardgewerkt hiervoor op het plein . Er zaten veel putten en kuilen , vooral rond de bomen . En nu zijn mensen druk bezig om alles op nieuw te bestraten en te egaliseren . Er zitten ook overal defecte lampen in de bestrating en ook die worden weer gerepareerd. Het zal wel een stuk beter  en netter worden. Want veel mensen ergerden zich aan de situatie op het plein. Onze nieuwe deur is ook geplaatst en staat mooi , hij staat in de grondverf en in het bovendeel zitten kleine en lange ramen. Er komt nu meer licht binnen en de warmte blijft in de kamer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 20 /2

    Vandaag maar niet naar het zwembad er zijn zieken en dan ga ik morgen maar eens op een andere dag, naar een andere groep.Ik ben nog moe van gisteren van het lopen  en heb last van mijn voet. Een dagje rust is ook wel lekker . De batterij van de pc heeft ook even rust en wil opladen. Nu zit ik even op De pc van Loek, maar daar is alles een beetje anders , dus ik hoop dat het dadelijk weer in orde is. Dus even ook geen foto.


    >> Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoetermeer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ging vlug met die randstadrail waren we in een half uur vanaf stadshart Zoetermeer terug in Scheveningen. Vanmorgen was er wat vertraging omdat die tram weer uit de rails gelopen was , maar terug ging supersnel.Er hoeft geen rekening met verkeer te worden gehouden dus veel vlugger dan een bus. Het was alleen ontzettend koud ,alleen waar het overdekt was is het iets warmer. We waren in een supergrote supermarkt als je daarheen gaat heb je al de dagelijkse wandeling gehad. Wat een ruimte. Daar kun je wel twee uur rondwandelen.Verder hadden we weer een leuke dag en van alles gezien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag willen we met de Randstadrail even naar Zoetermeer gaan . Wij noemen dat altijd Sweet lake City. Daar zijn we lang niet meer geweest omdat er problemen met die rail waren. Laten we maar hopen ,dat hij in de mist weer niet uit de rails loopt. Het is daar deels overdekt ,dus is het wat minder koud  en alle winkels hebben daar wel filialen en er is ook nog een leuke oude dorpstraat. en een grote markt. Loek gaat met een medebewoner de nieuwe deur plaatsen dus kan ik beter  even weg zijn .


    >> Reageer (0)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het lekker weer buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen toen ik naar het zwembad ging was het koud en glad , de wegen waren wit en ik was bang te vallen  ik glibberde steeds weg. Op de terugweg was al het wit weg  en was het ineens lekker weer geworden. Ik loop dan over de boulevard en daar was het lekker geen wind en zacht. Overal werd gewerkt om het strand weer mooi te maken en de winkels en restaurants op te knappen voor het seizoen.Nu is het lekker zonnig en mooi weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zeker niet snel genoeg op geschoten, want ik ben een beetje laat . Ik moet om half negen de deur  uit om op tijd in het zwembad  te zijn . maar vandaag ben ik te langzaam, tot straks dan maar.

    >> Reageer (0)
    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja Loek heeft al twee keer gewandeld vandaag , maar ik had er geen zin in vandaag. Ik vind het toch koud en ben een beetje lusteloos. Ik blijf maar lekker binnen .Straks komt Marlies eten  en ik doe rustig aan vandaag.Even bloggen en wat lezen en ik heb wat keukenkastjes gereorganiseerd.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is weer zonnig weer deze zondag , wel fris maar toch lekker winterweer. De zon schijnt nu al.Gister reden we langs de Vliet van Kethel richting Den Haag, daar is deze foto gemaakt op de achter grond de toren van Delft (de lange Jan).

    Geluk: een goede bankrekening,
    een goede kok en een
    goede spijsvertering.
    Jean Jacques Rousseau.


    >> Reageer (0)
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen toen ik even een boodschap deed was het 1graad boven nul, lekker weer maar wel koud . Vanmiddag toen we een ritje maakten was het 5 graden. We waren even naar Pijnacker, Schiedam  en dan via Kethel weer naar huis . Het was mooi zonnig en in de autowas het warm, maar buiten brrr wat koud. Maar wel lekker frisse lucht en druk overal narcissen en heel veel sneeuwklokjes .

    "Woorden zeggen zelden
    wat je wilt dat ze zeggen.
    Mansukh Patel, schrijver

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er goed uit, dus wens ik iedereen een mooi en gezellig weekend . Lekker even naar buiten waar het al een beetje voorjaar is, nog wel fris. Maar daar fris je dan ook lekker van op.Vandaag ga ik maar eens kijken of er nog foto's te maken zijn  en een beetje buiten rond te kijken.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!