Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    08-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 maart en het ziet er mooi uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk een dag waarop de zon meedoet en dat ziet er vrolijk uit . De hemel is mooi gekleurd met roze en witte wolkjes en het is veel lichter. Zou het dan toch een lentedag worden , durfde het haast niet te geloven. Toch nog maar iets warms aan ,want buiten is het vast nog wel fris. Maar in iedergeval mooi om naar buiten te kijken en te zien dat het toch weer lente wordt.We maken even een toertje naar de kaasboer en dat is een heel mooie route, waar we altijd van genieten.

    >> Reageer (0)
    07-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien wordt het morgen wat beter weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen beter weer, laten we dat dan maar hopen . Vandaag is het somber en koud. Als het morgen beter is kunnen we er weer eens even uit,want nu is het zo dreigend alsof er een bui komt.  Terwijl toch alles uitloopt en er al overal narcissen staan, zelfs de magnolia is bijna uit.Dat is zo'n mooi gezicht die boom vol met witte of roze bloemen.Dus ik hoop zo dat het morgen beter is. Even genieten van de frisse lucht en al het moois buiten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een beetje laat, ik moest even bloedprikken in het Ziekenhuis en dat neemt altijd veel tijd, maar dat is weer voorbij en nu eerst even blog kijken . Buiten was het koud en niet lekker of het kwam dat ik lang op de bus moest wachten. Nu zit ik maar even aan een warm kopje thee. Om bij te komen .Kapelletje in Kalkar.

    >> Reageer (0)
    06-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vind ik het maar een koude zonloze dag  en zoek maar een beetje warmte op het blog. Steeds maak ik maar een kopje warme thee om een beetje op te warmen . De verwarming staat aan en ik heb een dik vest en een das om , maar nog steeds bibber ik. Wat verlang ik nu naar vakantie in de zon,maar moet nog twee maanden wachten.  Onze buurtjes zijn er nu al en ik hoop dat zij de zon hebben.Kon je maar een beetje door de telefoon meesturen,dat zou lekker zijn. Maar hete thee helpt wel iets.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslapen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu heb ik me toch verslapen ,om een uur of zes was ik wakker . Dus ik dacht het kan nog even en val weer inslaap en werd om acht uur wakker. En dan schrik ik , Loek al kant en klaar achter de pc. En dan ben je helemaal verschrikt. Bij mij is dan de hele dag in de war en moet ik eerst eens goed wakker worden. Nee ik word liever gewoon langzaam wakker en sta dan op. Nu ben ik de hele dag te laat met alles  en met hoofdpijn. Maar ja het gebeurd gelukkig niet vaak. Dus vandaag een beetje vertraagd.

    >> Reageer (0)
    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een wandelingetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week zaten  we nog in Duitsland en was het lekker weer ,op de foto maakt Loek een wandelingetje langs de Rijn . We hebben er genoten van het weer ,het heerlijke eten  en gewoon van de hele omgeving.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALweer woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De tijd vliegt, Bik ga maar snel wat opruimen en boodschapjes doen,want het is hier nogal rommelig en met dit zonlicht zie ik overal stof. En gister ben ik al op stap geweest ,dus vandaag even serieus..Begin maar in de slaapkamer en de wasmachine aan . Muziekje aan en aan de slag.!!!Wat er in de molen zoal te koop was . Helaas kan ik de vers gebakken geur niet laten ruiken.

    >> Reageer (0)
    04-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer thuis ,het was toch wel fris buiten . En ik ben erin geslaagd een paar schoenen te vinden die me aanstaan. Alvast een paar voor de vakantie, een soort sandaal. In Duitsland kon ik niets vinden, maar nu heb ik er een paar gevonden. Veel  nieuwe dingen gezien voor het voorjaar en zomer  en ik hoop dat die nu maar snel komen . Ik verlang wel naar een warmer weertje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er goed uit buiten en vanmorgen werd ik wakker en toen was het al licht om 7 uur. Dat is altijd weer fijn , om op te staan als het al licht is en de lamp niet meer aan hoeft. Maar fris is het nog wel. Misschien ga ik even de stad in met Wil, even kijken hoe het weer verder gaat . Ik hoorde iets over sneeuwbuien , maar zo ziet het er hier nog niet uit. En daar zit ik ook niet op te wachten.

    >> Reageer (0)
    03-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als ik ergens op straat of in een park een leuk beeldje zie staan ,wil ik er een foto van maken. Ik ben dol op die leuke beeldjes. Ook in Xanten stond er een . Twee pratende vrouwen en een kindje erbij.Ishet geen juweeltje? Zomaar midden in een straat er staat ook nog een emmer sop bij.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag met een mooie wolkenlucht.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat fijn dat het alweer zo vroeg licht is, nog even en de klok wordt verzet en dan hebben we weer langere avonden. Dan kun je er s'avonds nog even uit .

    De tijd heeft je op sleeptouw,
    Je zegt maar al te gauw
    dat je de tijd hebt
    maarde tijd heeft jou.
    Hans Dorrestijn.

    >> Reageer (0)
    02-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xanten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de week waren we ook in Xanten een leuk plaatsje in Duitsland, hier waren leuke winkels. In een antiekzaakje heb ik nog een ei gekocht en twee glazen kandelaars . Ze hadden daarzoveel mooie dingen ,schilderijen en ook nog een heel mooi bureautje. Maar ja geen plaats om het neer te zetten.We zijn net drie jaar geleden kleiner gaan wonen.Er stond daar ook een mooie molen , die nog in gebruik was .Binnen was een winkeltje , waarje allerlei natuurproducten kon kopen ook vers brood , dat binnen gebakken werd . We hebben er nog staan kijken hoe dat ging.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 2 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren avond hebben we samen met onze buurtjes gekeken naar idols , wat zongen die meisjes. Wat een geluid hadden ze . Een gezellig en mooi programma. En vandaag schijnt de zon ,er is wel veel wind , maar zon fleurt alles wel op. Vandaag houden we het maar lekker rustig,vanavond gaan we bij onze dochter eten. Nog een foto uit Kalkar.

    >> Reageer (0)
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De storm is wat bedaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En er is toch nog een beetje zon gekomen. Inmiddels is de was weer klaar en zijn de kranten gelezen en heb ik nog even een paar boodschapjes gedaan. Nog een foto  uit Kalkar. Ergens zou Loek op deze foto moeten staan, maar ik kan hem niet vinden en ik weet zeker dat ik hem gezien had, in de buurt bij de forsythia.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1 Maart , de lentemaand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De lentemaand is begonnen en buiten loopt alles al uit,bomen en struiken. Het wordt elke dag weer wat mooier nu. Afgelopen week waren we er een paar  dagen uit naar Duitsland , het was onze trouwdag en we wilden er eens even uit. Het weer was prachtig met zon en geen regen  dus hebben we ons prima geamuseerd met ritjes in de omgeving en het bezoeken van dorpjes en plaatsen. Op de foto het raadhuisplein in Kalkar.

    >> Reageer (0)
    29-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op stap geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even er tussen uit geweest op de 28 was het onze trouwdag en hadden we  een hotel arrangement genomen . Twee dagen en nachten in een hotel even over de grens . En daar zijn we heerlijk verwend prachtig weer, heerlijk eten en veel gezelligheid met de mede gasten. Hier gaan we vast nog wel eens heen . Alles was all in en zeer goed verzorgd. Maar later vertel ik nog wel meer aan de hand van de foto's want nu ben ik een beetje grieperig.

    >> Reageer (0)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet  er buiten vriendelijk uit, de zon schijnt. Dus hopen we maar op een mooie dag.We gaan wel even naar buiten voor een ritje ,dus wens ik iedereen maar een prettige dag en geniet een beetje van de zonneschijn.Dezon verwarmt ons hart.

    >> Reageer (0)
    26-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ongezellige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net is het pas een beetje opgeklaard en de straat begint te drogen . Misschien komt er straks nog een zonnetje en dat hoop ik maar, want ik heb een trieste stemming vandaag. Al die regen maakt me ook niet vrolijker en het programma wat ik hoor op de radio ook niet.Dus kom maar gauw zon.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jammer het regent weer vandaag, misschien vanmiddag een opklaring. Dat moeten we maar afwachten. Dan blijf ik maar binnen en ga strijken, niet mijn liefste bezigheid. Ik hoor net de weerman ,die zegt dat het de komende dagen beter wordt. Dat hopen we dan maar, misschien kunnen we er dan nog even uit en een plannetje maken.

    >> Reageer (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een mooie lenteachtige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie dag is het vandaag ,vanmorgen van het zwembad naar huis langs de boulevard . Heerlijk was het daar ,volop zon ,bijna geen wind en een heerlijke temperatuur. Ook bijna geen mensen alleen wat werkers aan het strand en in de restaurants aan de boulevard. Alles wordt weer opgeknapt zodat met Pasen alles weer paraat is om de toeristen te ontvangen. En als je daar zo heel alleen bent ,loop ik altijd een beetje te dromen en in mezelf te zingen. Misschien wel een beetje gek , maar dat noem ik genieten van een lentedag.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!