Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Goede Morgen
    De storm is weer voorbij en de zon schijnt,de zee is weer rustig en alles gaat weer gewoon zijn gang. Na de storm heb ik heerlijk geslapen  en ook wat later opgestaan.Straks zal ik maar eens kijken hoe het met de plantjes op het terras is. Hoe ze de storm hebben doorstaan ? en kijken of er veel zand ligt. Vaak krijg je het zand overal in,  het komt door kieren  en overal doorheen.
    Oud worden: wakker worden
    met een kater
    zonder dat je de avond
    ervoor hebtgedronken.
    Colin Bowles

    >> Reageer (0)
    12-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flinke storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er woedt een stevige storm, hoge golven op zee met witte schuimkoppen. En veel wandelaars die even naar zee komen kijken,hoe het met de situatie is. Zo zie ik veel bekenden lopen uit mijn oude buurt, die ook even komen kijken. De zee trekt altijd bij ieder soort weer ,het is altijd dezelfde zee en toch altijd weer anders. Mensen van de kust houden van de zee ,bij elk weer.
    Vanmorgen keek ik bij toeval even naar tv  voor ouderen. Max een programma voor ouderen , dat was wel komisch het ging over zoenen. Zo hoorde ik dat er meer gezoend moet worden : je blijft er jonger en mooier door en het is goed voor de lijn Ja,Ja. En verschillende sterren beelden kussen ook beter dan anderen. En wie kust er het beste ? Ja Leeuwen  en toevallig ben ik ook een leeuw, maar had daar nog nooit van gehoord. Vroeger voelde ik me wel eens zweven onder het zoenen maar wist toen niet dat ik het was ,die daar goed in was.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag op 12maart vier ik altijd ,dat de lente komt. Ik weet wel dat ,dat pas op 21maart is ,maar op 12maart 1953 werd ons zusje geboren. Op een stralende lentedag en sinsdien begon voor mij de lente op die dag . Helaas is zij er al lang niet meer ,maar voor mij is het dan lente. De zon schijnt nog ,maar er wordt storm verwacht. Een bloemetje voor haar.

    >> Reageer (0)
    11-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten waait het flink, maar de zon schijnt ook dus binnen is het lekker en lijkt het mooi . Maar als je buiten komt valt het tegen.Voor morgen wordt er weer wk 9 verwacht  dus storm.Vandaag een beetje orde geschapen in huis, flink opgeruimd en een en ander veranderd.Ben nu moe en ga lekker wat ontspannen en doen waar ik zin in heb .De ramen blinken weer als de glazenwasser nu ook nog komt ziet het er nog beter uit. Nu nog wat bezoekjes op het blog.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordijnen wassen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik maar eens de gordijnen wassen en dat is een heel karwei. het zijn grote kamerhoog en brede stukken. De wasmachine zal er drie keer voor moeten draaien. Ik stop ieder stuk in een dekbed hoes en zo in de wasmachine. Het zal er wel weer van opknappen want door kaarsjes en waxine lichtjes worden ze toch een beetje zwart. Dus zal ik maar eens gaan beginnen tusse n de wassen door kan ik dan nog even blog kijken.En dan nog die ramen lappen heeeee.

    >> Reageer (0)
    10-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kletsnat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarnet ging ik even naar de supermarkt om inkopen te doen  en ik moest ook nog even een pakje ophalen . Het regende en stormde , ik zag er niet uit . Een grote ragebol en kletsnatte voeten . De straten liggen hier allemaal open wegens werkzaamheden dus het was een modderpoel,wat een armoede. Ik voelde me een verzopen kat. Voorlopig ga ik er niet meer uit en blijf lekker binnen en kijk wel een beetje tv vanavond.Toch een prettige dag verder ,binnen is het knus en gezellig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles ziet er normaal uit droog en niet al te veel wind en helder. Zelfs de straten zijn droog. Maar nu lees ik in de krant toch forse wind, maar die zie ik nog niet. Misschien liggen we vandaag in de luwte. En voel ik het pas op weg naar het zwembad. Dus ga ik snel wassen en aankleden en naar het bad, lekker in het tropisch warme waterrelaxen en ronddobberen. Een mooie weekallemaal.

    >> Reageer (0)
    09-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het lijkt wat lichter te worden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel de morgen heeft het geregend  en nu lijkt het wat lichter te worden. Zal het vandaag dan toch nog droog worden. Loek is even weg geweest en vond dat het niet koud was  , maar het druppelde nog wel wat.  Ja het wordt steeds lichter nog even en dan schijnt de zon?.Toch jammer ,want juist een mooie zondagochtend is zo fijn , omdat het dan overal zo rustig is. Nog maar een foto uit Xanten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Allemaal een mooie zondag en hopelijk komt er nog een zonnetje kijken .En anders een mooie vrije dag om iets leuks te doen.Geniet ervan want morgen is het weer maandag. En als het even kan  naar buiten om te zien ,dat de lente eraan komt en alles weer groeit.

    >> Reageer (0)
    08-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het toertje was heel leuk, maar het was me een koude gure wind ,verschrikkelijk . Zodra je je neus buiten stak voelde je de kou, maar de zon scheen . Dus in de auto was het lekker. Maar nu gaat het betrekken en wordt het minder . Buiten was het al mooi veel narcissen en ander bloemen waren er al en veel bomen beginnen uit te lopen. Ja echt het wordt weer lente  en ook al weer langer licht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8 maart en het ziet er mooi uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk een dag waarop de zon meedoet en dat ziet er vrolijk uit . De hemel is mooi gekleurd met roze en witte wolkjes en het is veel lichter. Zou het dan toch een lentedag worden , durfde het haast niet te geloven. Toch nog maar iets warms aan ,want buiten is het vast nog wel fris. Maar in iedergeval mooi om naar buiten te kijken en te zien dat het toch weer lente wordt.We maken even een toertje naar de kaasboer en dat is een heel mooie route, waar we altijd van genieten.

    >> Reageer (0)
    07-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien wordt het morgen wat beter weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen beter weer, laten we dat dan maar hopen . Vandaag is het somber en koud. Als het morgen beter is kunnen we er weer eens even uit,want nu is het zo dreigend alsof er een bui komt.  Terwijl toch alles uitloopt en er al overal narcissen staan, zelfs de magnolia is bijna uit.Dat is zo'n mooi gezicht die boom vol met witte of roze bloemen.Dus ik hoop zo dat het morgen beter is. Even genieten van de frisse lucht en al het moois buiten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een beetje laat, ik moest even bloedprikken in het Ziekenhuis en dat neemt altijd veel tijd, maar dat is weer voorbij en nu eerst even blog kijken . Buiten was het koud en niet lekker of het kwam dat ik lang op de bus moest wachten. Nu zit ik maar even aan een warm kopje thee. Om bij te komen .Kapelletje in Kalkar.

    >> Reageer (0)
    06-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vind ik het maar een koude zonloze dag  en zoek maar een beetje warmte op het blog. Steeds maak ik maar een kopje warme thee om een beetje op te warmen . De verwarming staat aan en ik heb een dik vest en een das om , maar nog steeds bibber ik. Wat verlang ik nu naar vakantie in de zon,maar moet nog twee maanden wachten.  Onze buurtjes zijn er nu al en ik hoop dat zij de zon hebben.Kon je maar een beetje door de telefoon meesturen,dat zou lekker zijn. Maar hete thee helpt wel iets.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslapen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu heb ik me toch verslapen ,om een uur of zes was ik wakker . Dus ik dacht het kan nog even en val weer inslaap en werd om acht uur wakker. En dan schrik ik , Loek al kant en klaar achter de pc. En dan ben je helemaal verschrikt. Bij mij is dan de hele dag in de war en moet ik eerst eens goed wakker worden. Nee ik word liever gewoon langzaam wakker en sta dan op. Nu ben ik de hele dag te laat met alles  en met hoofdpijn. Maar ja het gebeurd gelukkig niet vaak. Dus vandaag een beetje vertraagd.

    >> Reageer (0)
    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een wandelingetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week zaten  we nog in Duitsland en was het lekker weer ,op de foto maakt Loek een wandelingetje langs de Rijn . We hebben er genoten van het weer ,het heerlijke eten  en gewoon van de hele omgeving.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALweer woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De tijd vliegt, Bik ga maar snel wat opruimen en boodschapjes doen,want het is hier nogal rommelig en met dit zonlicht zie ik overal stof. En gister ben ik al op stap geweest ,dus vandaag even serieus..Begin maar in de slaapkamer en de wasmachine aan . Muziekje aan en aan de slag.!!!Wat er in de molen zoal te koop was . Helaas kan ik de vers gebakken geur niet laten ruiken.

    >> Reageer (0)
    04-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer thuis ,het was toch wel fris buiten . En ik ben erin geslaagd een paar schoenen te vinden die me aanstaan. Alvast een paar voor de vakantie, een soort sandaal. In Duitsland kon ik niets vinden, maar nu heb ik er een paar gevonden. Veel  nieuwe dingen gezien voor het voorjaar en zomer  en ik hoop dat die nu maar snel komen . Ik verlang wel naar een warmer weertje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er goed uit buiten en vanmorgen werd ik wakker en toen was het al licht om 7 uur. Dat is altijd weer fijn , om op te staan als het al licht is en de lamp niet meer aan hoeft. Maar fris is het nog wel. Misschien ga ik even de stad in met Wil, even kijken hoe het weer verder gaat . Ik hoorde iets over sneeuwbuien , maar zo ziet het er hier nog niet uit. En daar zit ik ook niet op te wachten.

    >> Reageer (0)
    03-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeldjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als ik ergens op straat of in een park een leuk beeldje zie staan ,wil ik er een foto van maken. Ik ben dol op die leuke beeldjes. Ook in Xanten stond er een . Twee pratende vrouwen en een kindje erbij.Ishet geen juweeltje? Zomaar midden in een straat er staat ook nog een emmer sop bij.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!