Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag de 11 van de 11
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond om 11 minuten over 11 begint de voorbereiding op het Carnaval  weer. En zaterdag 15 november  komt Sint Niclaas weer in het land,dan komt de stoomboot weer aan ,hier in de haven van Scheveningen en daarna een grote rondrit door de stad Den Haag. Dat is altijd een mooi schouwspel met veel Pieten en spaanse edellieden en een hele drukte.

    >> Reageer (0)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vannacht heeft het hier behoorlijk gestormd windkracht 9 de planten waren omgewaaid en veel aarde eruit gevallen.En toen ik een boodschap ging doen ,waaide ik bijna weg. Gelukkig is het wel even droog geworden,maar er komt nog meer regen.Hopelijk is het morgen wat beter en kunnen we er even uit,een afspraakje met Willie  naar Loosduinen.  Op dit weer ben ik niet zo dol ik wordt er ook triest van en kan er niet zo goed tegen. Maar ja we kunnen het niet bestellen, misschien maar goed ook.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verjaardag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het de verjaardag van onze kinderen.43 jaar zijn ze vandaag geworden. Toen ze verwacht werden waren al  die onderzoeken van nu nog niet gebruikelijk en we wisten dus ook niet wat het zou worden. Tot drie weken voor de tijd er een foto werd gemaakt en bleek dat het er twee waren.En inderdaad het waren een dochter  ,de oudste  en een zoon .En vandaag is het de verjaardag voor beiden.Bij  Loek staat een fotootje van de twee.

    >> Reageer (0)
    09-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje fris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het een beetje fris ,langzaam maar zeker komt de koude wintertijd. Het is hier vandaag ook stil buiten, in de middag wordt het meest wat drukker en komen de wandelaars en nog later de mensen die ergens lekker gaan eten. Op de foto Loek met een vriend , die graag samen in Turkije een spelletje biljarten en nu even uit rusten met een drankje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog en de zon komt straks ,hoop ik . Allemaal een prettige zondag .

    Wie de eindjes aan elkaar
    wil knopen, moet voortdurend
    in touw zijn.
    Alexander Pola

    >> Reageer (0)
    08-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag was een mooie zonnige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen zijn we even naar de open dag geweest in het woonzorg centrum en hebben daar koffie gedronken  rond gekeken en soepgegeten. Het is daar altijd wel gezellig en we kennen verschillende mensen die daar  komen of wonen. Je kunt er terecht om te sporten of creatief te zijn en als je lid bent kun je af en toe komen eten of naar de aktieviteiten komen. Er wordt van alles georganiseerd. Loek geeft ook wel eens een lezing en heeft wel eens een foto tentoonstelling daar gehouden. Het weer was lekker zonnig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er aardig uit,opklarend en helder.Maar het is wel fris en de zon komt  er ook al bij. dus voor de tijd van
    het jaar is het prima.

    Nergens heb ik meer rust gevonden
    dan in bossen  en in boeken.
    Thomas a Kempis

    >> Reageer (0)
    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is vrijdagmiddag ,het weekend begint. Lekker een  avond en twee dagen om allerlei dingen te doen of te laten. De weekendkrant en tijdschriften lezen ,wat puzzelen. Weggaan of thuisblijven wat je maar wilt.In het weekend is er altijd wel wat lekkers in huis of een plannetje om ergens heen te gaan. Of lekker thuis voor de haard met wat kaarsjes aan. En nog wat nadromen over de vakantie en vast plannen voor de volgende . We willen graag de grote kamer aan de zeekant ,die we de laatste keer hadden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net als gisteren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk wordt het net zo'n mooie dag als gisteren met zon. Maar dat is nog een verrassing. We gaan maar lekker aan het werk en zien het wel. Vandaag vrijdag  dus genoeg te doen. In Turkeye zijn veel mandarijnen plantages en toen wij er waren waren de eerste al rijp. Loek ging vaak een wandelingetje maken met belgische vrienden en dan kwamen ze meestal met verse mandarijnen terug. Op de foto vers fruit.

    Het heden is wel aardig,
    maar het duurt zo kort.
    Jacob I. de Haan

    >> Reageer (0)
    06-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijk zonnig weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was het heerlijk zonnig weer .Ik was met Wil op stap naar Leidschenhage , we hebben zelfs in de zon op een bank gezeten  en het was heerlijk. We hebben de nieuwe mode bekeken en wat kleinigheidjes gekocht. En in de winkels was het warm,want daar brandde de verwarming en buien was het alsof het voorjaar was.We hebben  er van genoten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag en  een beetje miezerig,hopelijk klaart het nog wat op.

    Een gedicht bestaat niet alleen uit woorden,
    het bestaat uit woorden en hun stilte.
    Martinus Nijhoff

    >> Reageer (0)
    05-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een grijze en kille dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Erg lekker weer is het vandaag niet, kil en grijs. Met de kachel aan en een lekker muziekje moet ik me maar amuseren ,straks ga ik een zuurkool ovenschotel maken lekker met dit kille weer. En misschien krijg ik van de ober dan wel een drankje om lekker warm te worden.Op de foto komt hij al aangelopen met twee glazen.  Maar dat was nog op vakantie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week alweer half om
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig geen mist meer,wel fris. We kunnen weer naar buiten kijken. De verkiezingen in Amerika zijn weer voorbij en nu maar afwachten wat het wordt.

    Het geheim van het leven
    is niet een probleem
    dat opgelost moet worden,
    maar een werkelijkheid
    die moet worden ondergaan.
    J.J. van der Leeuw.

    >> Reageer (0)
    04-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgeklaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De mist is toch nog opgetrokken ,een beetje nevel is wel gebleven .Maar af en toe is er wel een beetje zon en het was eigenlijk best wel lekker even buiten. Nu zijn de buren vertrokken naar Turkeije en gaan daar genieten van zon en zalig niets doen en lekker eten en drinken.En nu heb ik ook weer trek in zo'n lekker verfrissend drankje als hier op de foto.

    "Geluk heeft echt geen reden nodig.
    Je kunt ook zomaar gelukkig zijn "

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichte mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is er hier een dichte mist ,ik kan de zee en de pier niet zien. Maar die mist zal straks hopelijk wel optrekken. En aan de achterkant is alles nat, druppels op de planten, terwijl er een afdakje boven zit.Gelukkig is de afspraak met Wil verzet naar donderdag en hopelijk is er dan meer zicht.Allemaal een mooie dag!

    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oleanders
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op het eiland Sicilie was ik weg van alle oleanders ,die daar bloeiden in allerlei kleuren wit,roze donkerrood en zalmroze . Zo overvol met bloemen prachtig . Langs de weg stonden ze en in de bermen waar het heel heet was en geen druppel regen viel en zo stonden er zo fris bij alsof ze dagelijks besproeid werden. Ook in Turkije bloeien ze uitbundig.Toen we er begin mei waren al vol met bloemen en nu de laatste dagen van october zaten er nog bloemen aan niet meer zo uitbundig ,maar toch nog bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuw begin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste week na de vakantie starten we met frisse moed ,de koffers zijn weer opgeborgen zomerkleding werd winterkleding . En het gewone leven gaat weer beginnen ,dus weer werken en ook weer naar de aqua.En het huis weer opruimen. En de normale afspraken weer nakomen.
    Dus een beetje kort ,want ik moet om 9uur in het zwembad liggen .

    Niet altijd alles is wat het lijkt.

    >> Reageer (0)
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen was het heerlijk weer ,nu gaat het betrekken en wordt het kouder . Maar de ochtend was prachtig ,Loek had veel plezier aan zijn duinwandeling.Toen ik later even naar de winkel aan de overkant ging leek het wel lente ,na al die regen van gister . Nog een foto van de vakantie een vijgenblad.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag in november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is helder en de zon schijnt, ik heb lekker even alles open gezet om de frisse lucht in te laten stromen. Het ziet er veel beter uit dan gister. In de Palace Promenade staat de grote kerstboom alweer. Zaterdag waren we in Heiloo in een tuincentrum en daar was ook alles in kerstsfeer,ik heb er wel wat foto's gemaakt maar  daarvoor vind ik het nog  wat te vroeg. Die komen later wel. Op de foto twee schattige meisjes ,die zich mooi hadden gemaakt voor het diner .En ze wilden graag een tweeling zijn .

    >> Reageer (0)
    01-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel de middag regent het hier en niet zo'n beetje ook . Buiten word je kletsnat ,ik ben blij als het straks donker is dan kunnen we wat lichtjes aandoen en zien we het niet meer.Dan is het binnen gezellig. Nog een foto uit het hotel.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!