Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    21-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net een fikse bui
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net was er hier een fikse bui met hagel en striemende regen, zelfs een donderslag. En sinds gisteravond is er op de barometer steeds alarm voor slecht weer. Blijf vandaag voorlopig maar binnen en ga aan het opruimen,zelfs het raam kan niet open en het is ook nog wat duister, niets dat er op wijst dat het lente is.We gaan maar kalm aan ons gang en zien wel,misschien is het vanmiddag beter.

    Het is niet belangrijk hoeveel we doen,
    maar met hoe veel liefde we het doen.
    Het is niet belangrijk hoeveel we geven,
    maar met hoeveel liefde we geven.

    >> Reageer (0)
    20-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen op de eerste lentedag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is buiten gaan regenen, weliswaar een mals buitje ,maar wel nat. Misschien goed voor de tuintjes,maar niet gezellig. Het is marktdag en dan komen er niet veel kopers . Op de foto nog wat paaseitjes, deze zijn edelstenen de blauwe zijn lapis lazulli, de bruine amber

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op donderdag 20 maart om 6.48 uur is de lente begonnen. En nu maar wachten op de lente zon.Het is ook witte donderdag. Toen ik klein was moesten we dan altijd s'morgens vroeg naar de mis.En was de Paasvakantie begonnen.Ik hoop dat de lente snel laat merken dat ze er weer is. Ik verlang naar de zon . Nog zes weken en we hopen op vakantie te gaan naar de zon,in ons geliefde plekje aan de zee.

    >> Reageer (0)
    19-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolademelk drinken in de bibliotheek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even gewinkeld in de Keizerstraat, en toen we moe waren zijn we even tijdschriften gaan lezen in de bibliotheek met chocolade melk en dat kost dan dertig cent en er zijn ook verschillende soorten koffie. Het was buiten nog een koude wind, maar binnen was het heerlijk warm en kun je ook nog naar buiten kijken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwste ei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het bestaat uit twee delen en is dus eigenlijk een doosje

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midweek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer midweekdag , nu hebben we felle zon en dan weer regen. Echte maartse buien ,die beduien dat de zomer aan komt kruien. En het worden koele Paasdagen,wel het is nog vroeg dit jaar. Laten we er maar het beste van hopen. Een eitje krijgen we er sowieso wel bij met Pasen.

    >> Reageer (0)
    18-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnig maar toch koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Af en toe is het wel zonnig ,maar het is ook koud. Ik heb ijskoude vingers en toch is de kachel aan. Laatst had Loek wat takken meegebracht en die had ik in een vaas gezet. Na een tijdje kregen de takken worteltjes en uitlopers. Eerst een lange wortel en daarna weer zij uitlopers het leek wel een visgraat  en alles groeide verder door elkaar heen . Ik vond het wel een apart onderwaterlandschap en heb geprobeerd er een foto van te maken . Ik weet niet hoe het uitgevallen is en of er wat van te zien is.

    Dat is het vreemde aan geluk :
    Je maakt het waar
    of je maakt het stuk


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is licht en ik zie een zonnetje ,hopelijk blijft het een poosje. Op de foto nog maar een paar eieren ,ze komen uit Afrika en meegebracht door mijn dochter na een vakantie daar.Ik vind ze erg mooi en bewaar ze in een schaaltje.Een prettige dag allen.

    >> Reageer (0)
    17-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog ,maar somber en ik verlang naar een zonnetje. Dit weer is een beetje saai, jammer want het is toch bijna lente en daar verheugen we ons op.Nu heb ik het koud en voel me rillerig en een beetje grieperig.

    Hetzelfde  ongeduld dat ons uit het paradijs verdreven heeft.
    maakt dat we er nooit terug zullen keren.Johann Wolfgang von Goethe.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Paasweek is begonnen,volgende weekend is het paasvakantie en zitten we aan de paaseieren.Afgelopen week kwam Loek weer thuis met nog een eierhouder ,ik heb er al verschillende ,maar dit is weer een nieuwe oude. Hier kan ik dan de eieren inzetten zonder dat ze omvallen.

    >> Reageer (0)
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen op zondag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is maar ongezellig regenweer,pas tegen de avond zal het opklaren. Zelfs te nat voor een ommetje,dus binnen blijven.Vorige zaterdag waren we nog even in de polder om kaas te kopen . Het is daar altijd mooi en op zaterdag draaien de molens en is er iemand bij van de provincie die  uitleg geeft. De Molens kunnen niet van binnen bekeken worden , want ze zijn prive verhuurd aan mensen van de provincie.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanacht heeft het flink geregend , maar nu is het lekker zacht. Het raam staat open en er komt frisse lucht binnen ,heerlijk. De laatste zondag voor Pasen dus zet ik er nog maar wat eitjes bij . Deze eieren komen ui t Turkije en zijn een vakantie souvenier. Ze zijn van aardewerk en beschilderd. Een prettige zondag!

    >> Reageer (0)
    15-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier lekker weer , de thermometer gaf aan 16.4 Het lijkt of de zon wil doorkomen , maar ze schijnt niet echt. Maar buiten is het lekker.Er is  muziek , want de lopers van de cpc loop komen voorbij . Ze  lopen een halve marathon .Dat is ieder jaar in maart .En het verkeer is allemaal omgeleid dus lekker rustig.
    Zorg goed voor je dondertje,
    want je zieltje woont er in.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puddingvormen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de bijlage vrouw van de krant lees ik over iemand ,die puddingvormen verzamelt. Laat ik nu hetzelfde hebben gedaan , alleen toen ik drie jaar geleden ging verhuizen heb ik ze in dozen verpakt en tot nu toe staan ze er nog in. Ik weet niet waar ze te zetten . In de vorige keuken stonden ze op planken aan de muur.Er zijn  kleintjes bij met dier motiefjes erin, allerlei tulbanden en fruitdecors. En twee in de vorm van een vis , een van mijn oma en een van de oma van Loek en precies dezelfde.Vroeger mocht je dan kiezen van de kop of van de staart. Toen werd er altijd nog pudding gegeten, nu nooit meer of  een enkele keer een bavarois.Ik zal toch nog maar eens kijken of ik ergens nog een plaatsje vind. Ik heb een PEP verzameling Puddingvormen , Eieren en Pinquins

    >> Reageer (0)
    14-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even gelucht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van middag even met Wil de "Fred" op en neer gewandeld ,de zon scheen . Maar er was nog wel een koude wind. De bloemenwinkels en stalletjes zagen er zo vrolijk uit ,Tulpen in alle kleuren.Ook veel takken en viooltjes een leuk gezicht. Manden vol stonden er .Meestal kom ik daar op zaterdag middag ,maar morgen is er hier de City Pier City loop en dan zijn er veel straten afgezet en rijden de trams en bussen een andere route. Dus dan blijf ik maar thuis.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nee ik heb me niet verslapen , want ik was al om half 5 wakker . Maar ik had om half 9 een afspraak met de dokter voor controle voor bloeddruk . Dat hebben we gelukkig weer gehad en alles was prima. Maar de nacht ervoor kan ik niet slapen van de zenuwen, want dan denk ik "Als je goed zoekt vind je altijd wel wat. Eens per jaar stuurt hij ieder voor bloedonderzoek naar het ziekenhuis en daar had hij nu de uitslag van en was alles binnen de normen. Dus nu weer even bijkomen .

    >> Reageer (0)
    13-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ontmoeting op de Rheinboulevard in Emmerich
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een gewone dag zonder storm en regen ,maar gewoon een zonnetje erbij. We kunnen allemaal weer even gelucht worden en een boodschapje doen of een ommetje maken.Zelf ben ik de linnenkast maar eens gaan uitruimen en schoonmaken daarna sommige dingen terughangen en anderen wegdoen of in de berging doen. Soms vind ik ook nog wel eens iets ,dat ik heel lang niet aan gehad heb dat is dan weer nieuw voor me .En zo'n karweitje geeft ook voldoening,alles is weer ruim en opgeruimd.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Goede Morgen
    De storm is weer voorbij en de zon schijnt,de zee is weer rustig en alles gaat weer gewoon zijn gang. Na de storm heb ik heerlijk geslapen  en ook wat later opgestaan.Straks zal ik maar eens kijken hoe het met de plantjes op het terras is. Hoe ze de storm hebben doorstaan ? en kijken of er veel zand ligt. Vaak krijg je het zand overal in,  het komt door kieren  en overal doorheen.
    Oud worden: wakker worden
    met een kater
    zonder dat je de avond
    ervoor hebtgedronken.
    Colin Bowles

    >> Reageer (0)
    12-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flinke storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er woedt een stevige storm, hoge golven op zee met witte schuimkoppen. En veel wandelaars die even naar zee komen kijken,hoe het met de situatie is. Zo zie ik veel bekenden lopen uit mijn oude buurt, die ook even komen kijken. De zee trekt altijd bij ieder soort weer ,het is altijd dezelfde zee en toch altijd weer anders. Mensen van de kust houden van de zee ,bij elk weer.
    Vanmorgen keek ik bij toeval even naar tv  voor ouderen. Max een programma voor ouderen , dat was wel komisch het ging over zoenen. Zo hoorde ik dat er meer gezoend moet worden : je blijft er jonger en mooier door en het is goed voor de lijn Ja,Ja. En verschillende sterren beelden kussen ook beter dan anderen. En wie kust er het beste ? Ja Leeuwen  en toevallig ben ik ook een leeuw, maar had daar nog nooit van gehoord. Vroeger voelde ik me wel eens zweven onder het zoenen maar wist toen niet dat ik het was ,die daar goed in was.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag op 12maart vier ik altijd ,dat de lente komt. Ik weet wel dat ,dat pas op 21maart is ,maar op 12maart 1953 werd ons zusje geboren. Op een stralende lentedag en sinsdien begon voor mij de lente op die dag . Helaas is zij er al lang niet meer ,maar voor mij is het dan lente. De zon schijnt nog ,maar er wordt storm verwacht. Een bloemetje voor haar.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!