Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    19-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Laten we hopen op een prettig weekend ,het weer ziet er goed uit, de zon schijnt al. De zee is glad; nu is het nog fris maar dat zal wel beter worden na een uurtje zon. Lekker weer om even naar buiten te gaan en frisse lucht te snuiven.

    Gelukkig!
    Er zijn heel veel kleine en grote dingen,
    waar een mens blij van wordt.

    >> Reageer (0)
    18-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer bijna weekend ,hopelijk met een beetje zonnig en iets warmer weer. Daarnet buiten hoorde ik ,dat er verbetering aankomt maar ja wie zegt dat het waar is . Ik hoop het ,want volgende week heb ik een uitje met de boot en dan is een beetje mooi weer  wel gewensd. Zodat je ook af en toe buiten kunt zitten lekker in de zon. Lekker de wind door je haar laten waaien,het is net vanmorgen geknipt. Dus even met de handen erdoor en het zit weer.

    Het leven is net een regenboog.
    Regen en zon moeten er aan te pas komen
    om hun mooie kleuren te laten verschijnen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Expo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gister avond zag ik op de tv een programma over de Expo ,die in 1958 geopend werd . Ik kan me herinneren dat ik daar geweest ben op een mooie warme dag en dat ik afgesleten voeten had van het lopen. Verder weet ik er niet meer zoveel van . Ik ben wel in verschillende paviljoens geweest en vond het leuk er nog eens iets van te zien en dan herken je toch nog dingen, die je niet meer wist. Een mooie dag voor allen .

    >> Reageer (0)
    17-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een klein toertje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben even een klein  toertje gemaakt eerst was het nog somber ,maar later kwam de zon terug en ineens fleurt alles op,. De kastanje bomen hebben al aardig blad en de bloesemboomjes zijn ook erg mooi vooral de witte . En overal in het gras gele bloemen een soort koolzaad lijkt het  maar hele stukken zien dan zonnig geel. .De magnolia raakt al uitgebloeid. Het was weer heerlijk even van het groen te genieten

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag en het ziet er weer goed uit buiten ,dadelijk eerst maar lekker naar het bad  en voelen hoe het daar op het terras is . Misschien heel even uitrusten daar van de les en even van de zon genieten al is het maar 10 minuutjes. Allemaal een prettige dag en geniet ook even van de frisse lucht.

    >> Reageer (0)
    16-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is toch nog lekker zonnig geworden en ik zie best nog wel aardig mensen naar de boulevard gaan. Nu is het wel woensdag middag en zijn de schoolkinderen vrij en dan gaan ze wel vaak naar het strand . Bij de ijssalon zie ik ook steeds mensen zitten, maar het is een italiaanse salon en daar kun je natuurlijk ook lekker koffie drinken en daar is nu geen wind.Lekker uit de wind en dan denken dat je in Italie zit met een lekkere Gelati oh.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog frisjes , we gaan maar aan het werk dan wordt je vanzelf wel warmer . De zon is nog niet te zien. De verwarming dan maar even wat hoger en aan het werk, het is alweer woensdag.Dadelijk maar even naar de supermarkt om het dagelijkse maal uit te zoeken.

    >> Reageer (0)
    15-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag even met Wil naar Voorburg geweest,Daar is een leuke winkelstraat met veel cadeau winkeltjes  met luxe geschenken ,als je iets aparts zoekt zijn daar leuke winkels met aparte spulletjes . Wij vinden het daar altijd erg gezellig en we hebben nog even lekker in de zon gezeten. En ik heb er nog een leuk borduurpakketje gekocht  om mee te nemen op vakantie ,als ik ergens lekker in de zon zit. Je kunt ook niet de hele dag lezen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdag ,vandaag . Gek ik hou van de dinsdag ,dat vind ik een mooie dag, meestal ga ik uit op die dag . Vroeger toen de kinderen nog op school waren ging ik dan vaak naar de stad en nu kies ik nog vaak voor een uitje de dinsdag, En als ik niet weg ga , doe ik meestal iets waar ik zin in heb ,wat knutselen , borduren of gewoon lekker rust met een boek . Ja de dinsdag is mijn dag.

    Ons hele leven zou  muziek zijn
    als we op het juiste ogenblik de juiste
    tonen zouden kunnen vinden.
    John Ruskin.

    >> Reageer (0)
    14-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen lekker gesport en het ging lekker, de zon scheen en de deur naar het terras wagenwijd open . Op het terras staan dekstoelen en planten , een olijf boom , een bubbelbad en een buitensauna. Dus als het nog wat warmer wordt ga ik wel een beetje voorbruinen voor de vakantie en daar lekker een tijdje in de zon zitten. En natuurlijk uitrusten na de inspanning. Nog vier weken en we zijn weer op ons geliefde plaatsje in de zon.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer maandag en ik had een beetje te lang geslapen,want op maandag is de aquales een half uur eerder, dat wordt dus haasten. Spullen pakken en wassen, aankleden en er naar toe. Ik schrik altijd een beetje als ik wat laat wakker word en ben dan een beetje uit de rails. Maar ja het lukt nog wel. hoop ik.

    >> Reageer (0)
    13-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Boulevard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een wandelingetje gemaakt over de boulevard, de zon scheen en er was een standwerkers concours. Er waren  heel veel marktkraampjes met allerlei aanbiedingen  en als je daar dan loopt kom je zoveel bekenden tegen ,dat je niet snel opschiet. Hier een praatje ,daar een praatje wel gezellig. Veel leuker dan de markt ,die wel eens bij ons op het plein is. Daar is alles hetzelfde tassen en kleding.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een mooie rustige zondagochtend met zon  ,het ziet er goed uit. Zelf heb ik gister en een beetje bijgeslapen ,want ik was erg moe.Hopelijk is het nu weer voorbij.Met het mooie weer zal het hier wel druk worden ,er is een standwerkers markt op de boulevard. Ieder een zonnige en mooie zondag gewenst en ga er even lekker uit .

    >> Reageer (0)
    12-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag blijf ik maar binnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben het verjaardagsbezoek maar uitgesteld,dus ik mis mijn tochtje langs de bollenvelden. Maar het is beter thuis te blijven , want ik ben niet erg gezellig en lig maar wat op de bank en dan zo'n lange autorit en een kamer vol bezoek is niet gezellig . Hopelijk is het morgen weer beter.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Br koud en naar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Br ,voel me vandaag koud en naar .Ik neem  maar paracetamol en nog een uurtje rust, misschien waait het weer over. Dat hoop ik maar  want de lettertjes dansen op mijn blog. Tot later.

    >> Reageer (0)
    11-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat het weer betreft een mooie dag.Straks nog even een paar boodschapjes halen .En dan kunnen we aan het weekend beginnen. Morgen hebben we een verjaardag buiten de stad ,dan kunnen we een ritje maken langs de bollenvelden,die nu in bloei staan. Dat is altijd een mooi gezicht en daar kan ik dan wel een paar foto's van maken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer bijna weekend ,en de dag daarvoor gaan we aan het ruimen en luchten om in het weekend er gezellig bij te zitten . Het weer is prima dus open die ramen en de frisse zeelucht erin. Dan ruikt alles weer lekker fris. Ik ga maar meteen beginnen.

    >> Reageer (0)
    10-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was gezellig en druk op de markt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Druk en gezellig op de markt de planten vrouw had aardig wat handel  en ik heb een vuurpijl hortensia gekocht, die had ik nog niet eerder gezien . De bloemen staan op hogere steeltjes. Hij keek me zo lief aan ,dat ik dacht die gaat mee. Er waren ook badpakken en veel tassen te koop en het was gezellig druk. En dan kom je natuurlijk wel de nodige bekenden tegen,die allemaal blij zijn met deze zonnige dag. Nu gaat Loek ook nog even kijken ,ik ben benieuwd wat hij ziet.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooi weer en marktdag ,dat kan gezellig worden.Dan zal het wel wat drukker zijn ,want het was heel vaak slecht op marktdag. En nu willen we wel allemaal even kijken,naar bloemen en plantjes  en wat er zo al te koop is. Maar eerst ga ik naar de aquales even lekker badderen. Nog een foto van vorige vrijdag met de eerste tulpen die ik toen  heb gezien .

    >> Reageer (0)
    09-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zonnig en op beschutte plaatsen is het goed toeven. Iedereen waagt zich even buiten om de zon te voelen, in de schaduw is het nog kil.Straks komt de zon hier binnen en dan wordt het lekker. s Morgens staat de zon in de slaapkamer en daarna tot de avond aan de voorkant. De weerman zei net dat het rond de 12 graden wordt. Zo gaat het de goede kant op.Dan is de tijd van binnenzitten weer voorbij en kunnen we lekker buiten fietsen en in de zon zitten.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!