Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Rijswijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we  in Rijswijk met de bus is dat een flinke lange route ,onderweg regende het ,maar nu thuis komt de zon weer .Willy en ik hebben alle mode zaakjes bekeken ,maar overal is het rustig met kopers . Het is te merken dat iedereen een beetje meer oplet en niet te veel koopt, of ze wachten op de uitverkoop.Wel was het mooi versierd met lichtjes  en ballen en dat maakt het wel gezellig buiten . Wij zijn weer niet nat geregend ,er zijn grote delen overdekt . Dus we zoeken wel een droog plekje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 18 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten miezert het een beetje ,maar toch hoop ik nog op een zonnetje vandaag. Misschien val het wel mee. We zullen maar afwachten wat het wordt.

    Flaneren is een kunst,die niet iedereen kan,
    en waartoe jaren lang studie behoort.
    Louis Couperus

    >> Reageer (0)
    17-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toertje naar Kethel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we weer een toertje gemaakt naar Kethel, het is daar nog rustig en mooi. Loek wil er altijd graag foto's maken en dan doe ik dat ook , dan nog even de winkeltjes in en weer terug langs de Vliet over een smalle weg waar auto's niet passeren kunnen en in uitwijk havens moeten wachten. Op  de foto  het witte kerkje in Heiloo

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is James  Blunt (zanger )de samen steller van de Metro een gratis krant, niet alleen in Nederlandse editie , maar van alle Metro' s wereld wijd . Hij vond het een fantastische  ervaring.Straks zet ik meteen zijn cd weer eens op.  Het lied You are  beautiful is een van mijn favorieten.

    >> Reageer (0)
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een drukte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Die motor races trekken heel wat volk ,het plein staat vol motoren  en ook zie ik steeds de politie helicopter in de lucht. De trams en bussen zijn vol en de pier ziet zwart van de mensen . Daar rijden ze onderdoor en kun je het goed  zien.Loek is er ook heen ,maar mij te druk en koud om zo lang buiten te staan in de kou en de herrie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het motorengeweld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hiervoor op het plein is een grote plaats met hekken afgezet om de motoren te stallen het zal me een drukte worden. De races zijn op het  strand en er komt ieder jaar veel publiek op af. Nu is het nog rustig,maar straks is het een drukte van belang Maar hier binnen horen we niet veel ,we hebben hele dikke ramen.

    >> Reageer (0)
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sint is aangekomen
    Vanmiddag ben ik samen met mijn dochter gaan kijken naar de intocht van de Sint. Het was gezellig en ongedwongen,de kinderen kregen handenvol pepernoten  en het was een grote stoet met veel Pieten, spaanse schonen en edellieden. In de Keizerstraat  staan geen dranghekken en het is niet zo'n brede straat, dus je staat helemaal vrij en kunt alles goed zien.Verderop is alles afgezet met hekken en paarden en staan de mensen rijen dik.Wij hadden het net leuk getroffen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Nicolaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik maar even kijken naar de aankomst van de Sint, misschien kan ik er een fotootje van maken. Van een leuk Pietje of van de Sint op zijn witte schimmel.Ik ga niet naar de haven ,maar gewoon in de Keizerstraat kan ik ondertussen wat boodschapjes doen en wat rondkijken. Allen een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    14-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inkopen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag waren we op boodschappen tocht  voor inkopen voor het weekend . Het was saai en miezerig weer  en alles werd steeds natter. Eerst naar de supermarkt. Daarna naar de kaasboerderij in Zoeterwoude,daar is het altijd zo mooi. Maar nu was het ook daar een trieste boel en alle bomen huilden en lekten tranen naar beneden. Het was er donker en triest . Daarna nog even naar Leidsenhage voor een kadootje voor Loek  zijn verjaardag en dan maar snel naar huis en de kachel aan.Voor ieder een gezellige avond.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al weer vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De tijd vliegt, morgen komt Sint Nicolaas alweer in het land. Ik zal zien of ik er een foto van kan maken, anders vast wel van een leuk Pietje want  die zijn er heel veel bij .En spaanse edellieden het is altijd een grote stoet en er worden pepernoten en mandarijntjes uitgedeeld. Een groot kinderfeest.

    De ware stilte is zonder geluiden,
    maar niet zonder gedachten.
    n.n.

    >> Reageer (0)
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeilijkheden met de computer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel de morgen had ik trammelant met de pc ,gelukkig heeft Loek hem weer op gang gebracht, hij was niet vooruit te branden alles duurde zolang en dan weer  hup alles weg. Maar gelukkig doet hij het nu weer een beetje normaal.Ik dacht al dat hij voorgoed de brui eraan had gegeven en dat zou ik toch heel jammer vinden.Het is vandaag best lekker herfstweer,zonnig en niet al te koud. De markt vaart er wel bij,als het regent komen er niet veel klanten .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puzzelen goed voor slecht humeur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de krant gelezen: puzzelen heeft een positief  effect op het brein:  het maakt blij  en zwakt de negatieve gevoelens af. Da blijkt uit onderzoek van de sociaal-cogniitief psychologe Lotte van Dillen, die hierop gepromoveerd is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Nu ben ik nogal dol op puzzelen, dus  nu moeten we meer gaan puzzelen. En het is nog gezellig ook.

    Het geweten spreekt,
    maar het eigenbelang schreeuwt.
    John Petit-Sean

    >> Reageer (0)
    12-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fris en regenachig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Echt lekker vind ik het buiten niet, dus blijf ik maar lekker binnen. De boodschapjes had ik vanmorgen al gehaald  na de griepprik. Dus lekker warm binnen en wat lezen en kijken naar het kookprogram.Dat vind ik altijd wel leuk, soms doe je een ideetje op en dan probeer ik het ook en als we het lekker vinden  bewaar ik het recept.Soms rommel ik zelf maar wat met wat in huis is en op moet.Zo kun je nog een beetje creatief zijn en sommige dingen houden er we dan in .Zo ontdek je soms leuke en lekkere gerechten, sinds vroeger is er heel wat veranderd en gaat alles ook veel vlugger.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De griepprik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Straks  even naar de dokter voor de jaarlijkse griepprik, het zal wel druk zijn ,want er is een grote groep mensen bijgekomen . Nu is het vanaf 60 jaar,dus een groep van 5jaar meer en dan maar hopen dat we geen griep krijgen.Hoewel een fikse kou komt toch nog wel.

    Als je zon brengt in het leven van anderen,
    kun je de stralen  niet weghouden van je zelf.
    Sir James
    Matthew Barrie

    >> Reageer (0)
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net thuis van een dagje weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben lekker rond gekeken en wat gewinkeld en wonder boven wonder zijn we droog gebleven. Soms scheen de zon en als er een buitje kwam gingen we ergens binnen kijken of onder een luifel lopen. We laten ons toch niet nat regenen.We hebben bij een Lidl gekeken ,die hebben we op Scheveningen niet.Het was een heel grote winkel met van alles te koop,kleding ,huishoudelijke apparaten.TV en muziekinstallatie's en kerstversieringen en allerlei etenswaren. En hebben weer een weekje bijgepraat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag de 11 van de 11
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond om 11 minuten over 11 begint de voorbereiding op het Carnaval  weer. En zaterdag 15 november  komt Sint Niclaas weer in het land,dan komt de stoomboot weer aan ,hier in de haven van Scheveningen en daarna een grote rondrit door de stad Den Haag. Dat is altijd een mooi schouwspel met veel Pieten en spaanse edellieden en een hele drukte.

    >> Reageer (0)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vannacht heeft het hier behoorlijk gestormd windkracht 9 de planten waren omgewaaid en veel aarde eruit gevallen.En toen ik een boodschap ging doen ,waaide ik bijna weg. Gelukkig is het wel even droog geworden,maar er komt nog meer regen.Hopelijk is het morgen wat beter en kunnen we er even uit,een afspraakje met Willie  naar Loosduinen.  Op dit weer ben ik niet zo dol ik wordt er ook triest van en kan er niet zo goed tegen. Maar ja we kunnen het niet bestellen, misschien maar goed ook.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verjaardag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het de verjaardag van onze kinderen.43 jaar zijn ze vandaag geworden. Toen ze verwacht werden waren al  die onderzoeken van nu nog niet gebruikelijk en we wisten dus ook niet wat het zou worden. Tot drie weken voor de tijd er een foto werd gemaakt en bleek dat het er twee waren.En inderdaad het waren een dochter  ,de oudste  en een zoon .En vandaag is het de verjaardag voor beiden.Bij  Loek staat een fotootje van de twee.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!