Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer een mooie dag wat het weer betreft. We zitten  even in de goede hoek dus profiteer er nog maar van.Wat heerlijk als je wakker wordt en en de zon staat al stralend aan de hemel. Pluk de dag en maak er wat moois van.

    Leven te midden van mensen die
    elkaar liefhebben is het ideale
    beeld van geluk.
    George Sand

    >> Reageer (0)
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andere foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik merkte dat de foto niet vergroot kon worden dus nu maar een andere

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Woensdagmiddag, Loek is sporten en ik ben een beetje aan het werk. En ga spulletjes bij elkaar zoeken die ik meeneem boeken,puzzels en handwekjes.Zodat ik me niet hoef te vervelen. Meestal komt er niet eens veel van,want ik praat ook graag met andere gasten die er zijn . Er zijn veel mensen die steeds terug komen en die we al jaren kennen. Het is dan bijna familie geworden. In het hotel komen veel hollanders en ook belgen. Ik ben benieuwd wie we nu weer zien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De week is al weer half om, als het mooi weer is lijkt het wel of de tijd sneller  gaat.En nu moet ik maar weer een beetje aan het werk, want ik moet het huis toch een beetje opgeruimd achterlaten als we op vakantie gaan. En wassen en strijken  wat er mee gaat. Dus drukke dagen en dan zalig niets doen en genieten van zon,zee en rust. En ik ben heel benieuwd hoe het er nu na de verbouwing van een half jaar uitziet. Prettige dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    06-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag met Wil naar Noordwijk geweest , het openbaar vervoer was gratis . Toen hebben we maar meteen de interliner genomen ,die doet er maar een half uur over.  Anders met de gewone bus die doet er 1uur en 30 minuten over.Het was stralend weer en in heel de bus zaten maar drie mensen.Evenzo op de terugweg. In  Noordwijk was het gezellig druk  en hebben we lekker op de boulevard gezeten in de zon. En zijn we ook nog even in de winkeltjes gaan kijken. Er zijn daar mooie dingen te koop voor huis entuin en ook luxe kleding

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige Dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik op stap met Wil en dat is voorlopig het laatste uitje samen voor onze vakantie.Daarom gaan we vandaag wat verder,we gaan naar Noordwijk. Zo eens per jaar gaan we daarheen  weer eens wat anders dan Scheveningen en de zelfde zee. Het weer ziet er goed uit, dus tot later op de dag.

    >> Reageer (0)
    05-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevrijdingsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag vieren we Bevrijdings dag . Het einde van de tweede wereld oorlog . De vlaggen hangen uit. Verder is er niet zoveel te doen . Een vrije dag is er nog maar eens in de 5jaar.Maar ja wij zijn altijd vrij. We leggen alleen onszelf allerlei taken op, maar er moet toch iets te doen zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen muis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen wilde mijn muis niet werken en kon ik dus niets doen ,  Loek heeft hem weer aan de praat gekregen en nu probeer ik het maar weer. Het was druk in het bad  iedereen was er ,maar het was wel lekker .Vandaag dus een beetje later dan anders en voor zolang het duurt. Nog een foto van de japanse tuin.

    >> Reageer (0)
    04-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk in Scheveningen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prachtig weer en het is druk in Scheveningen Trams en bussen zijn vol en de parkeerterreinen ook .Het is dan ook een mooie dag en de zon schijnt, het zal overal wel druk zijn .Nog een foto van de japanse tuin .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie zonnige dag met weinig wind . De foto geeft een blik op de Japanse tuin . Daar zal het vandaag wel heel druk zijn  met dit mooie weer en rond die tuin is een groot park Clingendaal met nog een Azalea bos erin  en een groot huis waar nu het "Instituut Clingendael" ingevestigd is. En een grote vijver met veel ganzen en eenden.

    >> Reageer (0)
    03-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles wat voor vandaag gepland was is klaar en nu ga ik lekker wat lezen of borduren.Loek is even naar een hockey wedstrijd kijken ,dus ik heb het huis voor mij.En daarna gaan we lekker nassi eten .




    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat wil ik iedereen wensen , het weer werkt mee. Dus maar lekker even naar buiten en de ramen open en genieten van de lente lucht en de mooie natuur buiten, nu is alles nog zo mooi van kleur en fris .Veel plezier en een mooie dag .

    >> Reageer (0)
    02-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De japanse tuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even naar de Japanse tuin gefietst, het was mooi , maar nog niet alles was in bloei de lila, gele en witte kleuren waren nog niet open, die stonden  nog in knop. Maar het weer was heerlijk, zonnig en niet te veel wind .Er waren tweebruidsparen voor een fotoreportage een jong stel, een mooie witte bruid. En een stel bestond uit twee bruiden een in een lange witte japon en de ander in een lange cognackleurige japon . Er waren drie bruidsmeisjes bij .Een mooie lokatie  voor trouwfoto's  tussen de bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de weersverwachting lijkt heel goed ,hopelijk komen er geen storingen  en blijft het gewoon lekker lenteweer. Vanmiddag ga ik even een eindje fietsen met Wil naar de Japanse tuin. Daar is het nu prachtig  en niet te ver.Allemaal een prettige dag en geniet van de zon .

    >> Reageer (0)
    01-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jammer maar daarnet regende het ,dat is toch jammer op zo'n vrije dag. Ik was  even een boodschap doen en had de parapluie hard nodig. Maarnu klaart het gelukkig weerop. De strandtenten en eethuisjes doen dan wel meteen goede zaken.Op de foto een ouderwets postkantoortje uit het openlucht museum .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..
    .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 Mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie maand ,de meimaand. Alles groeit  en bloeit, de Japanse tuin is open en de kastanje bomen staan er ook weer mooi bij.Dat vind ik zulke mooie bomen als de bloemen er in bloeien, zij staan er zo fier en mooi bij, jammer dat er tegenwoordig  zoveel kastanjes doodgaan door die kastanjebomen ziekte. De zon schijnt dus wens ik ieder een mooie dag in mei. Op de foto de drogisterij in het museum van Enkhuizen. De Gaper boven de deur. In de winkel is een verzameling gapers te zien. Vroeger hingen die boven de ingang van de winkel.

    >> Reageer (0)
    30-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen is het mei, de mooie maand waarin alles in bloei staat en we altijd op vakantie gaan. De japanse tuin is weer open en dat is prachtig om te zien, al die bloemenpracht. Ik denk er van de week even heen te gaan en wat foto's te maken.Op de foto de vis wordt gerookt  in het openlucht museum in  Enkhuizen .Hopelijk is het de goede foto.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninginnedag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het hier Koninginnedag ,de vlaggen hangen uit.Overal zijn vrijmarkten en eet tentjes en iedereen mag muziek maken . De Koningin gaat met haar familie naar Friesland en dat bezoek is te zien op T.V. De meesten mensen drinken koffie met oranje gebak(tompoucen) en kijken naar de tv en lopen wat langs de vrijmarkt . Het is gezellig op straat.

    >> Reageer (0)
    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ach wat geeft het ,ik moet nog helpen behangen en dan moet het niet zo zonnig zijn . Morgen  is het hier Koninginnedag als het dan maar droog is, want dan wordt er overal gefeest en vrijmarkt gehouden. En vannacht hier in de stad is het "Koninginnenach" dan is er overal muziek en  rijdt er een nep koningin door de stad op veel plaatsen is feest.Ieder een mooie dag .


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!