Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles Grijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles buiten is grijs, de lucht ,de weg. We waren even in Voorschoten op bezoek geweest en toen begon het te sneeuwen. Toen we door Wassenaar reden waren de bomen en struiken mooi wit , maar ik vond het maar eng om daardoor te rijden . Ook hier op het plein is alles wit,het sneeuwt gestaag door. En ik ben blij om weer veilig thuis te zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dag begint
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Langzaam aan begint het licht te worden. Hier geen sneeuw en temperauren boven nul, zelfs de straten zijn droog. De trams beginnen weer te rijden,de dag komt op gang. Straks gaan we naar Voorschoten waar we zijn uitgenodigd door een nichtje van Loek, die vandaag gevormd wordt. Vroeger werd daar niet veel aangedaan,maar nu is dat een feestje.Ik weet er niet veel meer van te herinneren alleen de naam van de Heilige, die je moest kiezen als je beschermer dat was voor mij Theresia.

    >> Reageer (0)
    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmidddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier heel stil ,hagelbuien en zon wisselen  elkaar af  en het is koud. Bijna niemand waagt het om een wandelingetje te maken naar de. boulevard. Ik denk dat ieder thuis gezellig in de warme omgeving zit.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een echt Sinterklaas weekend met storm , hoor de wind waait door de bomen . Overal zijn er feesten waar de Sint op bezoek komt en hier in het winkel gebied komt hij ook met veel Pieten en muziek . Kinderen die komen kijken en zingen en springen.

    >> Reageer (0)
    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De storm is iets minder de boodschappen zijn binnen  en het weekend kan beginnen.Maandag is Loek jarig en dan moet er wel wat in huis zijn. En als we met de auto gaan is het wat minder sjouwen, alles in de lift en het komt vanzelf boven.
    Het was wel een flinke storm vanochtend overal hoor je de wind dan gieren, de voorkant kan dan niet open, dus ramen open aan de achterkant of de voordeur.De foto is gemaakt in Kethel waar we deze week waren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor vandaag is de verwachting storm en regen. Hier klettert de regen al tegen het raam. Dus ik blijf maar binnen vandaag.Wat aan het blog doen en bezigheden binnen .Opruimen  en stofzuigen keuze genoeg. Lekker lezen met muziekje aan .Als het weer somber en donker is ,heb ik een muziekje nodig om me op te vrolijken.

    >> Reageer (0)
    20-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kerst versiering is alweer aangebracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja de kerstversiering is hier weer opgehangen, vorig jaar was die er al in october  nu dus toch een maand later.Sint Nicolaas en de kerstman lopen elkaar een beetje in de weg. Dinsdag was ik met Wil in de Bogaart( een winkelcentrum) en daar hing de kerstversiering met mooie grote ballen en veel lichtjes  en daartussen in hingen zwarte Pietjes.

    Twijfel aan de sterren;
    twijfel aan de zon;
    twijfel aan de waarheid;
    maar twijfel nooit aan mijn liefde.
    William Shakespeare

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kille winderige donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het  weer zal vandaag niet zo lekker zijn ,stormachig en regen. Misschien valt het nog mee. Maar ik zie hier grote wolken samen pakken ,de open plekken verdwijnen.Op de foto mijn laatste nieuwe pinguin ,ik verzamel ze en heb ze wel eens op het blog gezet. Deze komt uit Brussel , hij is handmade en meegebracht door zoon en schoondochter.

    De wereld biedt genoeg
    voor ieders behoefte,
    maar niet voor ieders hebzucht.
    Mahatma Ghandi
    indiaas politicus

    >> Reageer (0)
    19-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DeFluitiste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we laatst  in Heiloo waren zag ik op een pleintje dit beeldje van een meisje spelend op een fluit. Meestal vind ik de beeldjes  leuk en maak  er een foto van .Er stonden winterviolen omheen om het  nog wat op te vrolijken.

    De grootste schat is
    een goed leven.
    Francois Villon

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen op woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede morgen,het is fris . Maar helder en droog. Vandaag niets op het program dus maar zien wat we gaan doen  een beetje lekker rommelen en opruimen.En verder wat er me invalt.

    Deel je brood en het smaakt beter,
    deel je geluk en het wordt groter.
    Phil Bosmans

    >> Reageer (0)
    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar Rijswijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag waren we  in Rijswijk met de bus is dat een flinke lange route ,onderweg regende het ,maar nu thuis komt de zon weer .Willy en ik hebben alle mode zaakjes bekeken ,maar overal is het rustig met kopers . Het is te merken dat iedereen een beetje meer oplet en niet te veel koopt, of ze wachten op de uitverkoop.Wel was het mooi versierd met lichtjes  en ballen en dat maakt het wel gezellig buiten . Wij zijn weer niet nat geregend ,er zijn grote delen overdekt . Dus we zoeken wel een droog plekje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 18 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten miezert het een beetje ,maar toch hoop ik nog op een zonnetje vandaag. Misschien val het wel mee. We zullen maar afwachten wat het wordt.

    Flaneren is een kunst,die niet iedereen kan,
    en waartoe jaren lang studie behoort.
    Louis Couperus

    >> Reageer (0)
    17-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toertje naar Kethel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we weer een toertje gemaakt naar Kethel, het is daar nog rustig en mooi. Loek wil er altijd graag foto's maken en dan doe ik dat ook , dan nog even de winkeltjes in en weer terug langs de Vliet over een smalle weg waar auto's niet passeren kunnen en in uitwijk havens moeten wachten. Op  de foto  het witte kerkje in Heiloo

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Blunt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is James  Blunt (zanger )de samen steller van de Metro een gratis krant, niet alleen in Nederlandse editie , maar van alle Metro' s wereld wijd . Hij vond het een fantastische  ervaring.Straks zet ik meteen zijn cd weer eens op.  Het lied You are  beautiful is een van mijn favorieten.

    >> Reageer (0)
    16-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een drukte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Die motor races trekken heel wat volk ,het plein staat vol motoren  en ook zie ik steeds de politie helicopter in de lucht. De trams en bussen zijn vol en de pier ziet zwart van de mensen . Daar rijden ze onderdoor en kun je het goed  zien.Loek is er ook heen ,maar mij te druk en koud om zo lang buiten te staan in de kou en de herrie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het motorengeweld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hiervoor op het plein is een grote plaats met hekken afgezet om de motoren te stallen het zal me een drukte worden. De races zijn op het  strand en er komt ieder jaar veel publiek op af. Nu is het nog rustig,maar straks is het een drukte van belang Maar hier binnen horen we niet veel ,we hebben hele dikke ramen.

    >> Reageer (0)
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen..
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sint is aangekomen
    Vanmiddag ben ik samen met mijn dochter gaan kijken naar de intocht van de Sint. Het was gezellig en ongedwongen,de kinderen kregen handenvol pepernoten  en het was een grote stoet met veel Pieten, spaanse schonen en edellieden. In de Keizerstraat  staan geen dranghekken en het is niet zo'n brede straat, dus je staat helemaal vrij en kunt alles goed zien.Verderop is alles afgezet met hekken en paarden en staan de mensen rijen dik.Wij hadden het net leuk getroffen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Nicolaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik maar even kijken naar de aankomst van de Sint, misschien kan ik er een fotootje van maken. Van een leuk Pietje of van de Sint op zijn witte schimmel.Ik ga niet naar de haven ,maar gewoon in de Keizerstraat kan ik ondertussen wat boodschapjes doen en wat rondkijken. Allen een prettige dag.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!