Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    02-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik vind he t vandaag maar koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En ben een beetje in mineur, heb geen zin en ben moe en heb het koud. Misschien komt er sneeuw hoor ik op de radio. Het wordt nu ook minder licht buiten.Maar een roosje om op te fleuren

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 2 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de krant gelezen, er is kans op sneeuw. Dan ga ik maar vroeg boodschappen doen want in de sneeuw ga ik niet , dan ben ik bang iets te breken.Het is leuk voor de kinderen en ik vind het ook mooi, maar wel achter glas.Maar hier aan de kust zal het wel meevallen .


    Zuinigheid is de rijkdom van de armen
    en de wijsheid van de rijken.
    Alexandre Dumas pere


    >> Reageer (0)
    01-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nu alweer somber en donker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ga zo nog even plantjes watergeven en een bloemetje bij de buren neerzetten . Ze waren op vakantie en komen morgen weer thuis . We passen altijd op elkaars huis  en dat is wel fijn .Het lijkt nu al donker te worden ,erg vrolijk weer is het vandaag niet.Het is een beetje nat.Echt december weertje .Op de foto het verlatenstrand bij de grote A in Zoetermeer

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is 1 december , de feestmaand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In december worden heel wat feestjes gevierd, goed het is de donkerste maand en er vallen veel feesten in. Alles is versierd ,de winkels zijn goed voorzien en de meeste mensen hebben vrije dagen.Toch ben ik van plan om het maar een beetje matig te houden(met eten en drinken dan )Wel wat lekkers ,maar niet te veel.Gewoon gezellig in huis met versiering en lichtjes.

    >> Reageer (0)
    30-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarstraks sneeuwde het ,nu is de sneeuw overgegaan in regen en ziet het er buiten ongezellig uit, dus we blijven maar lekker binnen en amuseren ons binnenshuis. En gaan maar langzamer hand denken aan Kerstmis

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De daken zijn wit berijpt ,dus niet zo warm en nogal donker. De donkeredagen voor kerst zijn al begonnen . Deze week krijgen we op het Kurhausplein een ijsbaan, dat zal wel leuk zijn , een van 20 bij 30 meter. Zelf zal ik niet meer gaan ,maar vroeger was het wel leuk ,om rondjes te rijden met muziek. Toen was dat op een ondergelopen tennisbaan ook met muziek en binnen warme chocolade melk. Een fotootje kan ik misschien nog wel maken.

    >> Reageer (0)
    29-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmiddag even getoerd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was mooi weer ,de zon scheen . Toen zijn we even door de polder gereden en lekker buiten geweest. Daarn de boodschappen meegenomen en nog in een tuincentrum geweest.Buiten wat foto's gemaakt en lekker frisse lucht ingenomen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag komt Sint Nicolaas weer met zijn  Pieten .  En gaan ze door de buurt en bij sommige winkels en delen lekkers uit en mandarijntjes voor  de kinderen. En er is muziek Sinterklaasliedjes . Het weer is niet  slecht, misschien ga ik wel even kijken. 
    De enige manier om een vriend
    te hebben is er een te zijn.
    Ralph Waldo Emerson.

    >> Reageer (0)
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber en koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier somber en koud en het ziet er uit of het zal gaan sneeuwen. Van morgen hebben we de dikke wintersprei maar uit de berging gehaald dan is het in bed lekker warm, want de verwarming hoog in de slaapkamer vind ik niet lekker, het raam is altijd open.Morgen komt Sint Nicolaas hier weer en is er overal muziek van de Pietenband.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.November is alweer bijna voorbij.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dan is het weer bijna december, waar blijven de jaren ze vliegen om.December is wel een gezellige maand met veel feestjes ,maar toch ben ik altijd weer blij als al die dingen weer voorbij zijn.En we weer in rustiger vaarwater komen.

    Maak je niet druk, meer moet je niet doen.
    Vecht niet tegen het ouder worden.
    Jij bent de enige die zo geweldig
    geinteresseerd is in je leeftijd,
    andere mensen hebben hun eigen zorgen.
    Dorothy Parker

    >> Reageer (0)
    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kille dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maar een donkere kille dag ,ik zit te bibberen met de verwarming aan, hier wordt je niet vrolijk van . Hoofdpijn en zweverig, nee het is niet optimaal. Ik zal eerst maar een dik vest aandoen en  mezelf een warme kop thee geven, baat het niet het schaadt ook niet.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang donker vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het wordt een miezerige dag, niet zo gezellig dus. We naderen de donkere dagen voor Kerstmis,daarom hangt dan overal extra feestverlichting en dat maakt het dan weer wat vrolijker.En de mensen branden dan weer wat kaarsjes en extra lichtjes.

    Karakter draagt bij aan schoonheid.
    Het maakt een vrouw mooier
    naarmate haar jeugd vervliegt.
    Jaqueline   Bisset

    >> Reageer (0)
    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar Voorburg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag waren Wil en ik even naar Voorburg. Daar zijn van die mooie kado winkeljes met kerst artikelen en ook voor in huis vazen , verlichting en gewoon mooie dingen. In de mode zaken overal aanbiedingen en veel spullen zijn al afgeprijsd. Het is er altijd gezellig rondsnuffelen door leuke oude straatjes en de mooie oude huisjes. Regelmatig gaan we er wel eens kijken en we komen er altijd op leuke ideetjes.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeslapen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag werd ik niet lekker wakker ,hoofdpijn en draaierig. Toen ben ik maar weer een uurtje terug gegaan naar bed met een paracetamol en later weer opnieuw begonnen aan deze dag. Hopelijk gaat het nu beter. Het weer ziet er droog en helder uit en ik hoop dat het zo blijft.

    Wie het kind in zichzelf bewaart,
    wordt nooit ouder.
    AbrahamSutzkever

    >> Reageer (0)
    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles weer opgeruimd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles is weer normaal de bloemen en planten zien er mooi uit en alles is weer bijgewerkt en opgeruimd. Ook de buitenplanten zien er weer redelijk uit na alle harde wind ,die ze steeds opvangen.Hier aan de kust waait het veel en ook is er vaak storm,dus voor planten niet zo lekker en ze staan ook nog zeven hoog.Op de foto nog maar een zware Piet ,die hebben het nu ook al zo druk.

    "Lanterfanten is voor de geest,
    wat beweging is voor het lichaam"
    Richard Steele
    Ierse schrijver

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo voorlopig hebben we geen verjaardagen meer in de naaste familie zelf  ben ik pas weer de eerste en dan is het alweer augustus.Maar de jaren gaan zo snel en hoe ouder  je bent ,hoe sneller het gaat.Maar nu even pauze ,alles is weer opgeruimd en ik heb weer even tijd.

    "Iedere generatie vindt zichzelf intelligenter
    dan de vorige generatie en wijzer
    dan de generatie erna"
    George Orwell,schrijver

    >> Reageer (0)
    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een groot verschil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was alles grauw en sneeuwde het , nu is alle sneeuw verdwenen en schijnt de zon lekker. Wat een verschil van dag en nacht. De zee is weer rustig en het ziet er prima uit.Nog even rust, het bezoek komt in de avond .Dus ik heb nog even een uurtje voor mezelf ,Loek is even weg.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De witte wereld is vandaag weer verdwenen, het is donker en nat buiten.We blijven maar lekker binnen en wachten af wat de dag brengt. Straks ga ik alleen even naar de overkant om wat lekkers te halen, want vandaag is Loek jarig en dat vieren we dus in de familie en dat brengt wel de nodige afleiding vandaag. Op zijn verjaardag is het bijna altijd storm en regen. Maar in ons hart schijnt de zon!

    Het levenheeft zoveel positieve kanten,
    dat pessimisten er moedeloos van worden.
    Tony Eyk

    >> Reageer (0)
    23-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles Grijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles buiten is grijs, de lucht ,de weg. We waren even in Voorschoten op bezoek geweest en toen begon het te sneeuwen. Toen we door Wassenaar reden waren de bomen en struiken mooi wit , maar ik vond het maar eng om daardoor te rijden . Ook hier op het plein is alles wit,het sneeuwt gestaag door. En ik ben blij om weer veilig thuis te zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dag begint
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Langzaam aan begint het licht te worden. Hier geen sneeuw en temperauren boven nul, zelfs de straten zijn droog. De trams beginnen weer te rijden,de dag komt op gang. Straks gaan we naar Voorschoten waar we zijn uitgenodigd door een nichtje van Loek, die vandaag gevormd wordt. Vroeger werd daar niet veel aangedaan,maar nu is dat een feestje.Ik weet er niet veel meer van te herinneren alleen de naam van de Heilige, die je moest kiezen als je beschermer dat was voor mij Theresia.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!