Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    29-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tochtje Polder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we ons tochtje door de polder naar de kaasboerderij gemaakt. Eerst regende het ,maar later werd het droog en ook warmer. Het was er weer erg mooi ,heel veel boterbloemen en in het water overal lissen en waterlelies. Prachtig om te zien. We hebben er wat foto's van gemaakt.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vishal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als we in Kusadasi zijn gaan we altijd een keer naar de vishal . Hier brengen de vissers de verse vis ,die ze gevangen hebben en die kun je daar dan kopen. Het is er fris en nat ,de vis ligt in het ijs en er wordt steeds gesproeid. Er liggen mooie exemplaren bij , weer anderen dan je hier op de visafslag ziet en er zijn altijd mensen.

    >> Reageer (0)
    28-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqua les
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen weer naar de aquales geweest, jammer dat het regende . Want ik had me voorgenomen even lekker in de warme jaccuzzi te gaan .Maar ja dan morgen maar, want dan ga ik weer. Er was een nieuwe leidster want de vorige ligt in het ziekenhuis en is geopereerd. Hopelijk knapt ze snel weer op. En op donderdag is het rustiger dus misschien is het weer dan ook beter weer.Alle was is weer gewassen en schoon  en we zijn alweer gewend om thuis te zijn en ook hier van de leuke dingen te genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn alweer drie dagen thuis ,wat gaat de tijd toch snel. Ik kijk weken uit naar de vakantie en het is zo weer om .En dan ga je weer nieuwe plannen maken. Maar vandaag ga ik eerst maar naar het zwembad, om wat te bewegen en de luie spieren  te activeren.Een foto van de vakantie en allemaal een mooie woensdag.

    >> Reageer (0)
    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat erg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen we zondagavond aankwamen op Schiphol ,stond de nieuwe groep mensen die de volgende reis zou maken al klaar om in te stappen.Dat was net de groep ,die in Kusadasi het bus ongeluk hebben meegemaakt. Wat erg ja daar zijn steile hellingen en als een bus van de weg raakt is dat niet best. Ik kan me de situatie daar wel voorstellen en vind het ook altijd wel eng. Zoiets wil je toch niet meemaken en om daar in het ziekenhuis terecht te komen is ook niet echt fijn . De hotels zijn prachtig ,maar de ziekenhuizen lijken me niet zo mooi. Hopelijk valt het nog mee.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kusadasi
    Inmiddels zijn vanmorgen onze Vlaamse vrienden ook weer naar huis vertrokken . Zondagmiddag hebben zij ons uitgezwaaid en vanmorgen heb ik in gedachten hen uitgezwaaid. We zaten altijd samen aan tafel en hebben veel plezier gehad met elkaar. Het is gek ,maar ieder komt altijd terug. Het is net familie ook met het personeel .

    >> Reageer (0)
    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon ontsnapt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een beetje druk vandaag met wassen ,opruimen  van de koffers en boodschappen doen. Nu had ik de zon mooi ingepakt in de koffer en die toen voorzichtig dicht gedaan . En onderweg is die niet opengedaan ,zelfs de douane liet ons ongemoeid  en toch is het zonnetje ontsnapt ,ik heb vandaag gezocht en niet gevonden. Zon terug naar Turkije,wat jammer nou. Ze heeft alleen wat sporen achtergelaten op onze huid. En daar moeten we het mee doen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na twee weken stralende zonneschijn en  en heerlijk verwend te zijn . Zijn we weer thuis ,het was nog mooier dan eerder . De verbouwing was een groot succes en alles was vernieuwd. Het hele hotel had een fikse opkikker gekregen en we vonden het al zo mooi. Alle kleuren die gebruikt waren vond je overal terug in slaapkamer badkamer en zitruimtes en het lieve personeel was op een enkeling na ook present, iedereen had meegewerkt om alles weer zo mooi en toch vertrouwd nieuw te maken . Nieuwe uniforme kleding en de vrolijke gezichten die ze hebben als er weer een oude bekende binnenwandelt. We kunnen nu nog even van ons zonnige kleurtje nagenieten.

    >> Reageer (0)
    11-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinksterdag en Moederdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dubbel feest vandaag Pinkster en Moederdag ,dus wens ik ieder een mooie dag. Zelf ga ik er even uit voor een vakantie.En hoop iedereen gezond en wel weer te kunnen ontmoeten op het blog. het mooie weer blijft nog even ,dus neem het er ook maar van groetjes 

    >> Reageer (0)
    10-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is warm ,daarnet ging ik een paar boodschapjes doen in ging in de schaduw lopen en zag toen in een etalage een bloemenvaas. Ik vond hem mooi en hij was maar 4.50 dus ik dacht die is voor mij. Thuis zag ik dat hij 12,95 was geweest dus had ik een koopje en ik vind hem mooi.Maar bloemetjes komen er nog niet in , eerst maar op vakantie.In Scheveningen worden vandaag goede zaken gedaan ,het is overal druk.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinksterweekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Pinksterweekend is begonnen met prachtig weer. Wat een verschil met Pasen toen het nog heeft gesneeuwd. Laten we er dus maar van genieten  en al het mooie groen en bloemen buiten bekijken. Het zal overal wel erg druk zijn ,maar er zijn heus nog wel rustige plekjes te ontdekken om een beetje te dromen. Een fijn weekend voor allen.

    >> Reageer (0)
    09-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bijna weekend ,er is hier een Regatta overal op zee zie ik witte zeilbootjes met dat mooie weer een mooi gezicht. Het is gewoon druk op zee.In huis is het gewoon al warm,dus ik doe niet zoveel . En bekijk de tijdschriften liever, lekker lui zittend. Allen prettige Pinksterdagen , lekker buiten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een zonnige mooie dag. Maandag gaan hier de kinderen weer naar school,die hebben deze keer mooi weer gehad.Gister kreeg ik van Loek een nieuwe fotocamera,een lichtgewicht en kleine camera die veel makkelijker mee te nemen is en meer mogelijkheden heeft. Deze past in een handtas  dus ga ik hem op vakantie maar uit proberen en leren  er mee om te gaan. Op de foto Gapers die wel boven drogisterijen hangen In Enkhuizen museum.

    >> Reageer (0)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Toertje mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen eerst naar het zwembad , daar kwam Loek me afhalen en hebben we ons toertje naar Zoeterwoude  gemaakt langs de Vliet en door de polder en wat was het mooi overal fluitekruit en koollzaad wel een meter hoog en langs de watertjes en slootjes groeit dat zo mooi en gaat het met de wind heen en weer. Een prachtig gezicht en de kastanje bomen stonden in volle bloei rode en witte. Ik ben dol op kastanje bomen in bloei, ze zien er zo feestelijk uit. We hebben van ons tochtje genoten.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer een mooie dag wat het weer betreft. We zitten  even in de goede hoek dus profiteer er nog maar van.Wat heerlijk als je wakker wordt en en de zon staat al stralend aan de hemel. Pluk de dag en maak er wat moois van.

    Leven te midden van mensen die
    elkaar liefhebben is het ideale
    beeld van geluk.
    George Sand

    >> Reageer (0)
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andere foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik merkte dat de foto niet vergroot kon worden dus nu maar een andere

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Woensdagmiddag, Loek is sporten en ik ben een beetje aan het werk. En ga spulletjes bij elkaar zoeken die ik meeneem boeken,puzzels en handwekjes.Zodat ik me niet hoef te vervelen. Meestal komt er niet eens veel van,want ik praat ook graag met andere gasten die er zijn . Er zijn veel mensen die steeds terug komen en die we al jaren kennen. Het is dan bijna familie geworden. In het hotel komen veel hollanders en ook belgen. Ik ben benieuwd wie we nu weer zien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De week is al weer half om, als het mooi weer is lijkt het wel of de tijd sneller  gaat.En nu moet ik maar weer een beetje aan het werk, want ik moet het huis toch een beetje opgeruimd achterlaten als we op vakantie gaan. En wassen en strijken  wat er mee gaat. Dus drukke dagen en dan zalig niets doen en genieten van zon,zee en rust. En ik ben heel benieuwd hoe het er nu na de verbouwing van een half jaar uitziet. Prettige dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    06-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag met Wil naar Noordwijk geweest , het openbaar vervoer was gratis . Toen hebben we maar meteen de interliner genomen ,die doet er maar een half uur over.  Anders met de gewone bus die doet er 1uur en 30 minuten over.Het was stralend weer en in heel de bus zaten maar drie mensen.Evenzo op de terugweg. In  Noordwijk was het gezellig druk  en hebben we lekker op de boulevard gezeten in de zon. En zijn we ook nog even in de winkeltjes gaan kijken. Er zijn daar mooie dingen te koop voor huis entuin en ook luxe kleding

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!