Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    02-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een normale dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alle feesten voorbij en we krijgen weer normale dagen,waarop weer gewerkt moet worden en we al onze goede voornemens moeten waarmaken. Bijna ieder begint in januari met het voornemen te minderen met sommige dingen Roken ,snoepen of wat dan ook .Zelf gaan wij weer wat minder eten en eerst alles opmaken wat in huis is,zodat er geen oude voorraden meer zijn .  Dus improviseren we maar wat, met wat we nog hebben. En soms kom je dan nog tot verrassende dingen.Een prettige dag en bijna alweer weekend

    >> Reageer (0)
    01-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een gezond en Gelukkig 2009

    >> Reageer (0)
    31-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dag van 2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is het een dichte mist en kan ik de overkant niet zien.Voor het vuurwerk is dat niet zo mooi,het komt niet goed uit. De krant was er niet  vandaag, kon zeker de weg niet vinden in de mist.De nevel hangt tegen de ramen op,niets te zien of te horen.Maar toch een mooie laatste dag van 2008 en beste wensen voor 2009.

    >> Reageer (0)
    30-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie winterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was een mooie winterdag vandaag met veel zon en ijspret en velen hebben er van genoten . In de zon was het ook goed om buiten te zijn. Lekker frisse winterlucht om diep in te ademen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik vroeg,want ik heb een afspraak bij de kapper en wil voor die tijd nog even boodschappen halen.Maar het zal wel koud zijn brrr.Loek ligt nog op een oor e het gebeurt bijna nooit,dat ik eerder op ben.Hij staat altijd al om7 uur bij de brievenbus voor de krant.Goede morgen op deze een na laatste dag van het jaar.

    >> Reageer (0)
    29-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaatsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we ze zien schaatsen op natuurijs op de Starrevaardersplas nog niet zoveel mensen , maar toch ze reden er. Ik weet niet hoe diep het er is  er zitten altijd veel vogels  dus in ieder geval meer dan twee ,drie centimeter.Het is er groot en wijds en heel mooi ,het hele jaar door winter en zomer. Wij komen er regelmatig , het is een aardig groot natuurgebied. En er zijn ook vogelobservatie plaasen.
    Ieder alvast een gezond en gelukkig Nieuwjaar!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het lijkt dan ,dat het vroeger licht is. Niet van dat sombere gelukkig.Maar je kunt wel merken dat veel mensen vrij zijn ,hier is het heel stil vergeleken bij anders.Het verkeer is maar matig. En de trams en bussen zijn ook slecht bezet.

    >> Reageer (0)
    28-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een frisse wandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is aan de wandel en ik geloof het wel. Mij te koud buiten , hoewel de zon schijnt. Ik hoor wel hoe het was ,ik ben nogal kouwelijk. Een foto gemaakt bij de ijsbaan op het Kurhausplein, in de avond.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnig en koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koud en helder ,de zon schijnt,het ziet er best goed uit ,maar wel iets warms aan . Gistermiddag hebben we een ritje door  de polder gemaakt ,lekker warm in de auto en volop zon. We zien daar wel eens een hondje bij een boerderij, Loek is nogal gecharmeerd van het beestje en het komt altijd even om aangehaald te worden.Ik noem hem altijd je vriendje en dit is hem.

    >> Reageer (0)
    27-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Br... het is koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koud en een winters weekend , maar de zon schijnt en het werd al vroeg licht. De laatste dagen van het jaar ,een weekend en dan is het bijna 2009.  De tijd vliegt.

    >> Reageer (0)
    26-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kerstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het tweede kerstdag,in Nederland is dat een beetje een uitgaansdag ,alle meubelboulevards zijn open en op verschillende plaatsen zijn er shows en dans feesten. Gisteren zijn we voor het eerst met de kinderen in een restaurant van een kerstdiner gaan genieten. Het was lekker en gezellig  en veel minder werk,zeker voor herhaling vatbaar.Nog een prettige tweede kerstdag.

    >> Reageer (0)
    24-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettige Kerstavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor ieder een prettige Kerstavond  en voor morgen een Zalig en gelukkig Kerstfeest.

    >> Reageer (0)
    23-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is mooi weer een beetje zon  en  niet zo koud, dat schijnt na de kerstdagen pas te komen.Een mooie dag wens ik ieder ,met gezelligheid en vrolijke kerstsfeer.Dit kan mij niet meer gebeuren ,ik heb nu een stormparapluie die niet omwaait . Die kan tot windkract 10. En hier aan de kust is veel wind ,dus ik ben benieuwd.

    >> Reageer (0)
    22-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dagen voor Kerstmis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste dagen voor de feestdagen en het gaat kouder worden, er wordt zelfs vorst verwacht. Dus winters weer en gezellig bij de kachel, met kaarsjes en lichtjes. Eigenlijk hoort die kou er toch ook een beetje bij.Dan weten we dat het winter is,dat kwakkelweer is ook niet leuk. Dus een prettige dag in warme kleren.

    >> Reageer (0)
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kortste dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was het de kortste dag ,dus hebben we het diepte punt weer gehad en dat blijft twee dagen zo en vanaf de 23ste is het weer twee minuten verder. We gaan dus weer snel vooruit,meestal wordt het dan wel weer wat kouder. Als de dagen lengen gaan de nachten strengen. Maar we zitten dan weer in de vooruitgang en dat is weer fijn . Na 1januari is het meestal al te merken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag was ik helemaal vergeten wat te schrijven en het is al bijna middag. Dus toch nog  even een mooie dag wensen.


    >> Reageer (0)
    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het zulk mooi weer en dat is vandaag heel anders ,het regent en is niet erg aantrekkelijk om naar buiten te gaan.Dus troost ik me maar met een cd van Kathie Melua.Vanavond komt ze op tv om haar nieuwe  cd te promoten jammer dat er maar 4 nieuwe liedjes opstaan , maar misschien zijn die dan wel heel mooi.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vierde zondag van de advent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het laatste weekend voor Kerstmis, de huizen stralen licht en warmte uit. De stalletjes  staan en de kerstboom is opgetuigd. En laten we in het weekend ook het lichtje in ons hart ontsteken en ons richten op een mooi kerstfeest van binnen uit.Een prettig weekend met veel gezelligheid .

    >> Reageer (0)
    19-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weertje vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag is het hier heerlijk weer , het lijkt wel lente . De zon schijnt en op sommige paatsen is het 10 graden.En voor morgen wordt dat ook verwacht . Dit weekend zijn bijna overal de winkels open en is het koopzondag, dan zal het overal wel druk zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gistermorgen toen ik wakker werd was het lang donker en mistig . Toen keek ik naar buiten en dacht he? wat is dat droom ik of zie ik iets wat er niet is . Nog eens kijken en ja hetzelfde beeld.Fototoestel gepakt en fotootje gemaakt, ja echt hij is het
    De kerstman,verder nergens iets te zien, hij bestaat dus echt.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!