Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    31-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is mooi weer, de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar oh wat is het koud ,zelfs binnen staat de verwarming hoog , De wind is pal oost en guur.En juist door de wind is het koud ,de zon schijnt al heel de dag.Het is dan ook stil op Scheveningen.Op de foto de bollampen die in Kijkduin op het strand liggen ter versiering en in de avond branden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van de maand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weekend en morgen een nieuwe maand. Het is wel koud buiten, maar het wordt al eerder licht ,dan maken we er toch een uurtje langer slapen van. Lekker warm onder de wol.Een bloemetje uit Brielle.

    >> Reageer (0)
    30-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer lekker zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dan ziet alles er mooier uit ,ook al is het koud. Een dikke trui en de zon doet de rest. Maar het weekend zal koud worden,jammer.We verlangen zo naar de lente.Nog een plaatje van Brielle

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag 30 januari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het wordt al aardig licht buiten en het zal wel zonnig worden ,maar  ook koud. Goed weer om eens wat te doen in huis en er een frisse wind door te laten waaien. En als je lekker bezig bent voel je de kou niet en daarna is alles lekker opgefrist.Nog een foto van Brielle

    >> Reageer (0)
    29-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dadelijk gaan we even boodschappen doen wat verder weg het is lekker zonnig weer.Misschien is er onderweg iets te beleven. Hierbij nog een foto van Brielle . De hoofd straat met rechts een wit kerkje. Wij rijden door het Westland naar Maassluis en varen met het pontje over en dan is het nog maar 7km,voor ons dus niet ver. 

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het staartje van januari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het staartje van januari,bijna is het feruari en dan gaan de dagen al behoorlijk lengen. Zondag is het zover en de lente komt er stiekem al aan . Op de foto die deze week genomen is in Brielle zitten al knoppen die groen kleuren.Misschien ben ik voorbarig maar toch!!!

    >> Reageer (0)
    28-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brielle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de week waren we naar Brielle gereden en daar hebben we wat foto's gemaakt van het mooie oude stadje. Deze foto is in de hoofdstraat gemaakt waar ook veel leuke restaurantjes en winkeltjes zijn. Zomers zal het hier vast nog leuker zijn als de touristen met de boten er zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een beetje mist ,maar er komt nog zon zei de weerman net. Dus dat zal wel,want het is de weerman voor deze regio. Gister heb ik een onderzoek gehad en nu voelt het of ik door een mangel ben gehaald, alles doet me pijn. Hopelijk trekt het snel weg.Voor allen een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    27-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentine in het verschiet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen bij de weekelijkse  reclame waren er weer allerlei dingen voor Valentijn.Jammer dat we daar te oud voor zijn en vroeger kenden we dat hier niet.Toch leuk om te raden wie je die onbekende kaart stuurde. En nu zijn we te oud voor zulke dingen. En wat een uileg moet je dan wel geven. ha,ha.


    >> Reageer (0)
    26-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ritje Brielle
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een ritje gemaakt naar Brielle een mooi en oud plaatsje met veel bootjes  en oude huizen Ik was er nog nooit geweest en vond het er heel mooi . Ook het weer was prachtig met zon , als hing er al een beetje voorjaar in de lucht. We zagen het huis waar een van onze zeehelden heeft gewoond Maarten Harpertzoon Tromp .Het was nu in de restauratie.. En onderweg in Maassluis zagen we narcissen in bloei. Nog niet uitbundig , maar wel goed geel al.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Droog en de zon zal nog wel komen , de laatste week van januari. Het is toch al weer wat langer licht we gaan de goede kant weer op.Vooral in de avond is het bij helder weer langer licht. De eerste sneeuwklokjes hebben we alweer gezien en ook een enkele vroege narcis.

    >> Reageer (0)
    25-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mannen zijn aan de wandel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De mannen zijn even een luchtje scheppen naar de boulevard  en de brommers kwamen net voorbij ,volgens mij waren het er veel meer dan 5 00. Maar dat zal wel in de krant komen . Ik kan dat niet zo goed inschatten er reden ook veel politie scooters mee. Het is droog en zonnig ,maar wel fris. Op zondagmiddag is het h ier altijd druk met wandelaars en auto's.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog geen krant bezorgd,dus geen krantje lezen en de gratis bladen zijn er niet op zondag .Dan maar naar de radio,daar begint mijn zondagochtend muziekje om 9 uur.Hopelijk wordt het net zulk weer als gisteren. We krijgen vandaag familiebezoek en dan kunnen ze nog even een ommetje maken,want dat hoort er dan altijd bij . Even de naar de zee kijken .

    >> Reageer (0)
    24-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puchs op de boulevard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag zijn ze er weer: honderden Puch en Tomosliefhebbers. Vanaf 11 uur zullen ze er staan , als de 20ste editie van de Kouwe Klauwe begint. Dit wordt altijd op de laatste zondag van januari gehouden vandaar de naam Kouwe Klauwe (plat Haagsch) De eerste keer waren er 17 deelnemers, de laatste keer 500 Dit gebeurt op de noord Boulevard In Scheveningen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helder en droog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is helder en droog en de wind is gedraaid en het is ook al aardig licht. Gelukkig ziet het er nu beter uit. Hopelijk wordt het nu wat beter,want de laatste drie dagen waren erg triest hier.En nu heb je meteen weer meer zin even het  bed verschonen en de wasmachine aan en even lekker doorwaaien.Allen een prettige dag!

    >> Reageer (0)
    23-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen beter weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Net hoorde ik op de radio ,dat het morgen beter weer wordt. En nu maar hopen dat het waarheid wordt. Op zaterdag mooi weer te mooi om waar te zijn .Dan kunnen we er weer eens uit voor boodschappen en misschien nog een foto hier of daar.
    In de  liefde is
    er altijd een die kust
    en een die zijn wang aanbiedt.
    frans spreekwoord

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griep en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ene helft moet door de regen naar het werk en de andere ligt in bed met griep. Wel een verschil met de ijspret van begin  januari. Maar het is bijna weekend en dat is alweer het laatste weekend van januari,dan is de kop er weer af en komt februari met wellicht mooi weer .

    >> Reageer (0)
    22-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Slecht weer vandaag ,bijna niemand op straat en zelfs op het blog is het stil. Waar is iedereen toch,we hebben toch niet allemaal griep. Of is er ergens een storing ,ik begrijp er niets van .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dag met storm en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een stormachtige dag, dan zal het op de markt wel niet zo druk zijn . Ik hou er ook niet zo van als  de tentzeilen klapperen en je daardoor op een plens water getracteerd wordt. Sommige kooplieden komen dan ook niet en het publiek laat het ook afweten. Ik wacht nog maar even en zie dan wel. Januari schiet al aardig op en in februari wordt het toch wel weer wat lichter en beter. . Een prettige dag!

    >> Reageer (0)
    21-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi weer,maar fris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is best lekker weer, maar wel fris. De zon schijnt en ja het is januari. Wat verwacht je er van . Het kan vriezen of dooien, stormen en regenen. Dusvalt het best mee voor een dag in de winter. Als de zon schijnt ziet alles er mooier uit. Vorige week waren we bij het tuincentrum en daar heb ik een paar foto's gemaakt van bloemen en planten om het blogje wat op te fleuren.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!