Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen op Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is voor het eerst sinds lang weer een zondagmorgen wandeling maken door de duinen. Echt mooi weer is het niet, maar dan komt hij wel terug. En ik heb weer even een uurtje om wat aan te tudderen en lekker langzaam aan te doen. Wat op te ruimen en tegen dat hij terugkomt is er koffie. Even wat aan het blog doen en wat kijken.En ik wens iedereen een prettige zondag.

    >> Reageer (0)
    07-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritje door de polder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we even boodschappen gedaan en zijn weer eens door de polder gereden , naar de kaasboerderij. Onderweg zagen we een heel grasveld vol met sneeuwklokjes en ik zei op de terugweg even een foto maken. Maar toen we terugreden zagen we ze nergens meer ,zeker toch per ongeluk voorbij gereden. Maar het was wel een mooi gezicht en het weer was ook goed  , met mooie wolkenluchten. Een prachtig gezicht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warnung
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteravond kon ik helaas niemand schrijven want mijn blog werkte niet alles was een grote Warnung, dus heb ik maar afgewacht en hoop vandaag weer te antwoorden.Voor ieder hoop ik een prettig weekend  en een beetje gezelligheid.

    >> Reageer (0)
    06-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is het zonnetje doorgekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is allles weer veel mooier en lichter dan. Wat een verademingen ineens zie je weer overal mensen lopen, die er even uitgaan voor een wandelingetje naar de zee. Hopelijk is het morgen ook een beetje droog.Prettige avond voor allen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag weer TV
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Tenminste dat hoop ik, tussen 11 en 2 stond op de bon ,dus ik ben zeer benieuwd. Zelf ben ik het meest geintresseerd in de middag kook programma's, dat vind ik wel leuk en zo in het schemer uurtje  is dat wel aardig, de avond programma's vind ik meestal minder vooral als het voetbal is , dan kijk ik niet eens.Ik ben ook benieuwd of het nu mooier is  als het groter is en of de kleuren mooi zijn.

    >> Reageer (0)
    05-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is even droog geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar inmiddels regent het weer. Loek is aan het sporten en ik ben maar thuis gebleven en kreeg even bezoek.Het  eten staat klaar in de oven dus even vrije tijd om hier en daar te kijken. Achter op het balcon is het zo nat dat er water op staat, dat nog steeds niet opgedroogd is.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog donker en het regent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dan haast ik me maar niet en mag Loek even op de markt kijken, want dan is er niet veel aan. Hier alleen nog steeds de lamp. Maar ik hoop dat het vanmiddag toch wat beter wordt en ik er ook even tussen uit kan.Een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    04-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inkopen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen zijn we op stap geweest om naar een nieuwe tv te kijken . We hebben een lcd .uitgezocht . Maar  die  kan pas vrijdag bezorgd worden,dus  toch nog twee avonden zonder.En toen hebben we ook nog maar een jas gekocht voor Loek  en ook nog voor ieder een paar schoenen.Het is wel jammer dat we nu even zonder zitten,we hebben nog wel een heel kleintje ,maar dat vind ik niets. Daar kun je alleen naar kijken. Dus ik ga wel iets anders doen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenwijze tv
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gister middag vertikte de tv het om aan te gaan  en bleef daarin volharden, dat was dus een rustig avondje. Na twaalf  jaar trouwe dienst en een verhuizing was het op. Ja misschien was hij wel wat ouderwets  en een grote bak. Nu gaan we dadelijk maar even kijken naar een platte  . Maar niet zo'n groot schilderij . We zien wel waar we mee aankomen.

    >> Reageer (0)
    03-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 3 februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag zijn we even naar Katwijk gereden eerst ging het nog wel met het weer.Er zijn ook veel overdekte stukken ,maar het werd steeds erger natte sneeuw en het was ook behoorlijk koud.Toen terug naar Scheveningen  en daar regende het ook hard. Nee het is niet lekker.Gelukkig is de bril weer klaar ,maar ik moet er weer helemaal aan wennen en vind hem nu zo sterk. En toen we thuiskwamen vertikte de tv het ,waarschijnlijk is hij kapot. We hebben zeker een pechdag

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag geen sneeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En ik moet er wel even uit vandaag ,de boodschappen minderen en ik wil ook wel weer even rondkijken  in de winkels. Ik moet toch naar de opticien en dan ga ik meteen even in de Keizerstraat kijken , Daar zijn meer winkels en hoef ik niet te sjouwen. De tram stopt daar en hier voor de deur. En dan ben ik er even uit geweest.En een vliegende kraai vangt wel eens wat.

    >> Reageer (0)
    02-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week toen we in Brielle waren was het zulk mooi weer, dat je dacht de lente komt eraan . En vandaag is het hier bar en boos.En koud en nat. Wat een afwisselingen ik kan niet zoveel doen,de bril komt misschien morgen terug . Ik red me nog met mijn oude leesbrilletje van de Hema.Nu ben ik nogal dol op  handwerken en dat is met dat oude gekraste brilletje niet zo handig. Gewone dingen zie ik wel maar het gaat om priegelsteekjes. En dan is een uurtje al weer lang genoeg.Nog een foto uit Brielle

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog vroeg en koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen heb ik me vergist Ik dacht dat het zeven uur was,maar het was pas  zes uur. Jammer dan,maar dan ga ik niet meer terug. Hoewel het hier wel koud is.Het was ook nog zo rustig buiten. Gelukkig heeft het nog niet gesneeuwd en inmiddels is het half acht geweest. Dus gaan we maar beginnen met opruimen en aankleden.

    >> Reageer (0)
    01-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zeehelden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Nederlandse zeehelden.Bekende namen uit de geschiedenis inVlissingen staat een stambeeld voor Michiel  Adriaan  de Ruyter. En in Brielle zagen we een huis met een bord erop dat daar Maarten Harpertzoon Tromp had gewoond. Vlug een foto ervan gemaakt.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1februari en het sneeuwt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt een heel koude dag en het sneeuwt nu, en oosten wind.Gelukkig hoef ik er niet uit en blijf lekker binnen. Maar februari heeft ook altijd nog twee zomerse dagen is mij vroeger geleerd en er zijn maar 28 dagen en dan is het al maart.Dus courage het zal waarachtig wel gaan. Nog een foto van Kijkduin

    >> Reageer (0)
    31-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is mooi weer, de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar oh wat is het koud ,zelfs binnen staat de verwarming hoog , De wind is pal oost en guur.En juist door de wind is het koud ,de zon schijnt al heel de dag.Het is dan ook stil op Scheveningen.Op de foto de bollampen die in Kijkduin op het strand liggen ter versiering en in de avond branden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste dag van de maand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weekend en morgen een nieuwe maand. Het is wel koud buiten, maar het wordt al eerder licht ,dan maken we er toch een uurtje langer slapen van. Lekker warm onder de wol.Een bloemetje uit Brielle.

    >> Reageer (0)
    30-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer lekker zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dan ziet alles er mooier uit ,ook al is het koud. Een dikke trui en de zon doet de rest. Maar het weekend zal koud worden,jammer.We verlangen zo naar de lente.Nog een plaatje van Brielle

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag 30 januari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het wordt al aardig licht buiten en het zal wel zonnig worden ,maar  ook koud. Goed weer om eens wat te doen in huis en er een frisse wind door te laten waaien. En als je lekker bezig bent voel je de kou niet en daarna is alles lekker opgefrist.Nog een foto van Brielle

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!