Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    17-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm en regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt eentonig storm en regen,ik kan er niet meer tegen . Bleef liever in mijn bed. Kon ik maar met een toverstokje zwaaien  en de zon wat paaien. Maar niet getreurd ,het gebeurt. En we houden vol.Dit beeldje zag ik in Montfoort en vond ik erg leuk. De ene jongen ,die de andere helpt.

    >> Reageer (0)
    16-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Montfoort
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag waren we in Montfoort een mooi oud stadje met een heel oude kerk. Het was lekker weer,maar wel koud we hebben er ook een paar foto'sgemaakt. Ik vond die oude boom zo mooi gevormd . Op deze binnenplaats is een restaurant gevestigd. Dat lijkt me in de zomer heel leuk.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een schone ,nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten is het rustig en na alle Valentijn drukte gaan we weer gewoon door en nu weer op naar Carnaval, maar daar wordt hier niets aan gedaan in het westen van het land. Dus gaan wij voor het voorjaar en op naar lenteachtig weer.Allen een prettige week .

    >> Reageer (0)
    15-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is hier een kille en koude zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En ook buiten is het stil en koud . Ieder zit zeker lekker binnen  en rust uit van Valentijn Dus maar kort en verder een prettige dag.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over twee weken is het zondag1maart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dan zal het toch wel eens lekker weer gaan worden,dan is het de lente maand. Gister waren we ook op stap maar op de Reeuwijkse Plassen lagen nog hele stukken ijs en was het best fris, maar toch was het lekker en zie je dat er buiten toch al wat takken uitlopen.Vandaag voor ieder een prettige dag en  een rustige zondag.

    >> Reageer (0)
    14-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt voor alle lieve Valentijns wensen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was prachtig weer vandaag ,dus stelde mijn Valentijntje voor om een ritje te maken en zo zijn we naar Montfoort en naar Schoonhoven gereden . De zon deed haar best en alles zag er zo mooi uit. In Montfoort was ik nog nooit geweest,maar vond het heel mooi. Onderweg nog iets warms gegeten en weer naar huis,waar ik nu iedereen wil bedanken voor alle lieve wensen van Valentijn en wil ik ook iedereen nog een mooie avond wensen met een Valentijnsgroet

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag 14 februari  Valentijnsdag en ik wens ieder een mooie dag en wat je ervan verwacht. De zon schijnt al volop,om er een mooie dag van te maken. Dus voor ieder een mooie zonnige dag!

    Je kunt het leven niet verlengen,
    maar wel verbreden.

    >> Reageer (0)
    13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molen zonder wieken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de buurt bij deze molen zonder wieken zagen we laatst al die witte sneeuwklokjes. die we later niet meer terug konden vinden om er een fotootje van te maken. Wel leuk om zo te wonen en helemaal vrij.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto gemaakt op 7 februari 2009
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al eens eerder heb ik een foto gemaakt van dit altijd in de bloemen staand huis. Altijd als wij er voorbij komen staan er bloemstukken en altijd mooi in een kleur. Als je hier toch hartje winter voorbij rijdt,geeft dat me altijd een opkikkkertje. Deze foto is van 7-2-2009. Allemaal een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    12-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dit was dan die eerste gratis krant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor oudere Hagenaars, hij verschijnt  eens in de twee weken en is vooral voor ouderen interessant. Die weten nog hoe het vroeger was. Hij moet wel worden afgehaald.  En abonnement kan ook , maar dan moet de post worden betaald.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmorgen droog en helder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeg licht vandaag met grote roze plekken in de lucht. Gister is in onze stad een gratis krant uitgekomen voor Hagenaars  boven de 50,dus allemaal oud nieuws en oude foto's. Eens in de twee weken zal hij verschijnen. Er staan foto's in van vroeger en dan moet je raden waar dat is. De eerste foto was er een van de plaats waar ik zeven jaar heb gewerkt, dat was leuk. Er stond zelfs een deur op van de fietsenberging ,die al jaren afgebroken is en waar ik nog altijd een sleutel van heb bewaard.Heel het gebouw is gesloopt,jammer. Een prettige dag  voor ieder.

    >> Reageer (0)
    11-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is weer meer bewolking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het is weer kouder geworden, vanmorgen in de zon was het wel lekker , maar dat is nu over en ik heb het weer koud. Ja,ja de winter is lang dit jaar. In ons vorige huis hadden we een gashaard en hier centrale verwarming, maar daar kan ik niet goed aan wennen. In het oude huis kon je lekker bij de kachel zitten en daar was het heerlijk warm. Maar die cv vind ik niet zo lekker doorwarmen als die oude haard.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is al licht en het regent niet.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat ziet er meteen beter uit ,dus vandaag ga ik maar eens flink opruimen. Met beter weer meteen weer meer zin. Ik ga maar  eens aan het verzamelen wat er weg kan. Een grote vuilniszak en opruimen maar. Andere dingen naar de berging en weer wat ruimte maken.

    >> Reageer (0)
    10-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Storm en Regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heel de dag windkracht 8 en zware buien tegen de ramen,een saaie dag . Waar komt al dat water vandaag? Het is zelfs donker.Nee geen dag om Lekker de frisse lucht in te stappen en een wandelingetje te maken .


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag moet ik even vroeg op stap en dan haal ik maar meteen de boodschappen,dan hoef ik er maar een keer uit.en het is dan nog lekker rustig in de winkel. IK heb een hekel aan lange rijen bij de kassa. En je kunt even lekker rustig rondsnuffelen. Ik moet dus maar snel aankleden en weg ,tot straks. En een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    09-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is het een kille ongezellige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is koud  en ik krijg het niet lekker warm. Ik ben blij als het donker is en er wat kaarsjes  en lichtjes branden .Uit verveling heb ik maar wat raampjes gelapt van de glazen kast, die ziet er nu tenminste wat gezelliger uit en zo doe ik maar steeds wat alvast voor de schoonmaak als het dan een keer mooi weer wordt kunnen we er op uit. En is het huis vast weer op orde.De zon heeft zich zelfs hier niet laten zien oh wat verlang ik dan weer naar een vakantie in de zon, op 4mei hebben we geboekt en daar droom ik dan maar vast over.Lekker op mijn plekje in de zon.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag weer rmaandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De tweede week  van februari,zal het al een beetje lente worden ,ik denk het niet . In Europa is dit jaar zoveel sneeuw gevallen ,in Engeland en Frankrijk en de ski gebieden, het houd niet op.

    "Het is gemakkelijk de fouten van anderen te zien,
    maar moeilijk de eigen fouten te erkennen"
    Boeddha

    >> Reageer (0)
    08-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag a lazzy afternoon ,ik blader wat in de libelle en lees daarin;  Dat we per nacht gemiddeld 5 verschillende dromen hebben , dat betekent dat we op ons 55e zo'n 100.000dromen hebben gedroomd. Jammer dat je daar zo weinig van merkt. Soms droom ik weleens mooi en als ik dan wakker wordt ,wil ik verder met de droom. Maar dat lukt dan meestal niet. Alleen angst dromen blijven me langer bij.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen op Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is voor het eerst sinds lang weer een zondagmorgen wandeling maken door de duinen. Echt mooi weer is het niet, maar dan komt hij wel terug. En ik heb weer even een uurtje om wat aan te tudderen en lekker langzaam aan te doen. Wat op te ruimen en tegen dat hij terugkomt is er koffie. Even wat aan het blog doen en wat kijken.En ik wens iedereen een prettige zondag.

    >> Reageer (0)
    07-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritje door de polder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we even boodschappen gedaan en zijn weer eens door de polder gereden , naar de kaasboerderij. Onderweg zagen we een heel grasveld vol met sneeuwklokjes en ik zei op de terugweg even een foto maken. Maar toen we terugreden zagen we ze nergens meer ,zeker toch per ongeluk voorbij gereden. Maar het was wel een mooi gezicht en het weer was ook goed  , met mooie wolkenluchten. Een prachtig gezicht.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!