Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    18-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer weekend en de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er goed uit buiten,ik ga maar snel wassen en wat aandoen en even naar de super voor het zo druk wordt. En ik wil ieder een prettig en zonnig weekend wensen. Even lekker in de frisse lucht en genieten van de lente.

    Heeft men een goed boek uitgelezen,
    dan is het alsof men van een
    goedevriend afscheid neemt.
    Voltaire

    >> Reageer (0)
    17-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon is doorgekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon is doorgekomen laten we hopen op een mooi weekend ,zondag is hier weer een jaarmarkt op de boulevard en die is leuker dan die wel eens op ons plein is en ook veel meer spullen met standwerkers. Dat is nog wel eens leuk om aan te horen Alvast een gezellig weekend

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na de drukke dag van gister waar we veel gelachen en gepraat hebben ,heb ik toch niet zo lekker geslapen. Misscien wat te veel indrukken en te druk geweest. Vandaag maar wat rustiger aan en even bijkomen en alles nog eens overdenken.

    Een man is pas oud
    als hij s'morgens wakker wordt
    zonder een wens in zijn hoofd .
    Enzo Ferrari


    >> Reageer (0)
    16-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Reunie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was een geweldige dag , we hebben gelachen en gepraat . Ik ben er moe van gek na zoveel jaar pak je de draad weer op en alles is weer als vanouds  en ben je weer eigen met elkaar na zoveel jaren die verstreken zijn .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag hebben we een reunie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met  de meisjes van de handbalclub uit de jaren vijtig, toen allemaal jonge meiden en nu een tikje ouder . Sommige die in de buurt wonen ken ik wel , maar zij die buiten de stad wonen zijn een verrassing. Ik ben heel benieuwd wat het wordt en wie er allemaal komen. Ik hoop op een leuke dag.

    >> Reageer (0)
    15-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rit in de polder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen hebben we een rit door de polder gemaakt. Het was zo mooi buiten bloesembomen in bloei en heel veel pinksterbloemen en paarde bloemen en zelfs die met die dikke gele bloemen staan zo fier in het gras. En het was lekker buiten ,zelfs warm. We he bbben meteen boodschappen gedaan en wat gegeten en waren heerlijk buiten en even op de kaasboerderij.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het belooft een mooie zonnige dag te worden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het belooft mooi weer te worden vandaag. Dus we denken maar dat het zomer is . Op de foto de molen van Akersloot bij het Alkmaarder meer, daar waren we afgelopen zaterdag. Het was er erg mooi. en er stond ook nog een leuke geit bij ,ik weet niet of die op de foto te zien is. Misschien liep hij net buiten beeld . Een mooie zonnige dag  wens ik allen.

    "Een blij hart is het onvermijdelijke gevolg
    van een hartdat brandt van liefde."
    Moeder Teresa.

    >> Reageer (0)
    14-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon is toch gekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig is de mist opgetrokken en de zon schijnt nu ,wat een wereld van verschil met gister. We kunnen nu lekker in de zon zitten en voor morgen is de verwachting ook mooi. Nu wordt het tijd aan de vakantie te gaan denken en vast de kleding in orde te maken. Over drie weken gaan we naar de zon, dus ga ik vast denken wat meegaat of wat er nog nieuw moet komen . Dan kan ik alles op mijn gemakje  bij elkaar zoeken of in orde maken. En als dan de koffer uit de berging komt denk ik soms oh ja dat heb ik ook nog of dat gooi ik maar eens weg.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de Mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zitten nog in de mist en kunnen de overkant en de zee niet zien ,alles zit dicht en dat was gisteren ook zo . Terwijl bij onze zoon 7 km verder de zon scheen. Vorig jaar hebben we dat ook eens gehad en dat heeft dagen geduurd.Niet erg gezellig zo hoor,hopelijk trekt het straks op.Het maakt het ook zo kil.


    >> Reageer (0)
    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zitten nu in een dichte mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag een dichte mist,die er toen we opstonden nog niet was, maar ieens zitten we in een wolk. Tweede Paasdag hier nog een vrije dag,waarop veel mensen uitgaan en meubelmarkten en paasshows bezoeken  of op bezoek gaan. Altijd druk op de weg die dag.

    Ook al zouden we alle bloemen plukken,
    de lente zullen we niet kunnen tegenhouden.
    Pablo Neruda


    >> Reageer (0)
    12-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige Paasdagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is redelijk weer niet zo als gister en eergister, het is wat frisser ,maar in ieder geval droog en een flauw zonnetje. Misschien wordt het nog wel beter. We mogen niet klagen.En we hebben vast wel wat paas lekkersin huis om er een vrolijk paasfeest van te maken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige Paasdagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Prettige Paasdagen wens ik ieder  met veel gezelligheid en mooi weer.Hier is het nog somber ,maar de zon zal nog wel komen . Hier voor op het plein wordt de Paasmarkt opgebouwd. Straks nog maar even kijken wat er allemaal te koop is. Meestal hetzelfde veel tassen,sieraden en kleding.

    >> Reageer (0)
    11-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Laatste aan winst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen waren we in Egmond in een oude abdij ,daar worden kaarsen gemaakt en kon je allerlei beeldjes  en dingen kopen en toen zag ik beschilderde eieren en heb er eentje uitgezocht en dit is het dan.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paas zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij zijn weer terug. Gisteren waren we op verjaardagsvisite in Heiloo, bij onze zwager die 60 werd en zijn daar blijven slapen. Vanmorgen heeft hij nog een toertje met ons gemaakt langs Egmond en omgeving en het was zomers weer heerlijk . Gister middag hebben we heerlijk in de tuin gezeten, het was echt lekker warm.

    >> Reageer (0)
    10-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnige Goede Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is mooi zonnig weer,en ik wil iedereen dan ook Prettige Paasdagen wensen met zon,  en mooi weer en misschien nog wel een paaseitje.Het kan vandaag wel 22 graden worden, wij gaan vandaag op verjaarsvisite buiten de stad. En bij mooi weer,kan dat wel mooi zijn .Geniet dus maar van zon en buitenlucht.

    >> Reageer (0)
    09-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug van een dagje weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weer bijgepraat en lekker rondgekeken in de winkeltjes af en toe heeft het even geregend , maar wij zijn niet nat geworden . Buiten begint alles te kleuren we zagen veel narcissen en forsithya en mooie bloesem boompjes,het is nu echt lente .


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaldwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag gaan we naar Naaldwijk ,daar in het Westland vinden we het altijd gezellig  er zijn leuke winkels en een gedeelte is overdekt voor als het regent. Het is alweer een tijd geleden dat we daar waren  en Wil en ik vinden het er altijd gezellig. En het is een mooie rit er heen nu alles buiten uitloopt en er zo mooi en nog fris uitziet. Ik ben dus benieuwd wat we er vinden zo vlak voor Pasen.

    Geluk is als de zon,
    maar zelfs op de zon zitten vlekken.
    Francois de la Rouchefoucauld.

    >> Reageer (0)
    08-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent lekker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar Loek wilde toch een eindje wandelen , die zal dus lekker nat worden. Maar hij zal wel ergens naar binnen gaan ,het museum of zo. Hij kent Jan en Alleman dus die zit wel ergens en nu zie ik ineens dat het opklaart,de geluksvogel. Hierbij een foto van de Rijn in Kalkar waar veel grote boten  varen naar verdere bestemmingen in Duitsland

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt alweer donker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk drijft het weer over en waait de zeewind het weer weg. Op de foto de Marktplatz in Kalkar met mooie duitse huizen en die zijn daar veel goedkoper dan hier . Hier wordt volop geadverteerd met koop huizen net over de grens en die zijn dan nog geheel gemeubileerd ook ,in de advertenties staat vaak u hoeft alleen de kleren mee tenemen. En als je maar even bij zo'n makelaar kijkt ,dan komt hij al naar buiten om  je mee te nemen om te kijken. Vaak zijn er ook nog mooie grote tuinen bij. Maar ja wat doe je daar ?Als je er niemand kent ,nee dan kom ik liever af en toe een paar dagen ontspannen.

    >> Reageer (0)
    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog, maar wel fris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Misschien komt de zon nog wel door, het is in ieder geval droog en er gaan steeds mensen naar de boulevard. Lekker een frisse neus halen of gewoon Pierewaaien. Vandaag een blauw glazen ei met allerlei gekleurde stippels en vlekjes er op.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!