Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    20-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen Allemlaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn er weer en ik zal jullie post zoveel mogelijk beantwoorden.We hebben prachtig weer gehad en een heel leuke tijd met onze belgische vrienden en ook veel met ons bekende nederlanders. Gek maar iedereen komt er terug en voelt zich er thuis en je wordt er ontvangen als familie.ook dit jaar hadden we weer een prachtige suite ter beschikking met twee grote balcons ,huiskamer en aparte slaapkamer en twee toiletten.We hebben er meer ruimte dan thuis en worden er altijd verwend.Waar vind je dat nog?

    >> Reageer (0)
    19-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja we zij n weer terug van vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was prachtig weer en gisteren zelfs 36 graden en nu heb ik een pijnlijke en dikke keel en ben druk aan het gorgelen  en heb de laatste nachten slecht geslapen, het komt denk ik door de airco. Maar ik schrijf morgen ieder wel terug hoor en tussen door doe ik dan de wasjes en  het huis weer in orde brengen. We hebben veel plezier gehad en gelachen.Vanavond krijgen we nog bezoek ,dan komt onze dochter onze verhalen horen. Zelf is ze er ook vaak geweest Prettige avond en en ook hier lekker zomerweer.

    >> Reageer (0)
    18-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo Allemaal
    Morgen  zijn we er weer.

    >> Reageer (0)
    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond gaan we er even uit voor vakantie en we hopen 19 mei weer gezond en uitgerust terug te zijn. Tot die tijd wens ik ieder een mooie lentetijd en groetjes .  Als we weer thuis zijn hoop ik me weer te melden.Allemaal de beste wensen . Annemiek

    >> Reageer (0)
    03-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even op bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We gaan even op bezoek bij onze dochter,afscheid nemen voor de vakantie . We gaan er twee weken uit  en dat gaan we even vieren.Vanavond kom ik nog wel even langs  ,het is weer mooi weer geworden

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Zondag in Mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat vliegt de tijd, de vakantie staat voor de deur. Maandagnacht vertrekken we. Onze vrienden die er al een week zijn,hebben zich gemeld. Het was er weer als vanouds verwend worden ,mooi weer en alles wat je er wenst. Ons bed staat klaar en we komen met lunchtijd aan  en kunnen dan nog mee eten Het is heerlijk als je weerkomt ,je wordt begroet en gekust alsof je familie bent.

    Op de trouwkaart van mijn neef las ik:
    Een ontmoeting werd vriendschap
    Vriendschap werd liefde
    Liefde wordt trouw
    Ik hou van jou.
    Een mooie gedachte en binnenkort de bruiloft

    >> Reageer (0)
    02-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een eindje gefietst door de duinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag een eindje gefietst door de duinen,het was lekker in de zon en de nachtegaal gaf een gratis concert . Ook anderen vogels deden hun best en er waren aardig wat wandelaars en fietsers. De meidoorn staat in bloei en die zijn ook zo mooi.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eerste weekend in mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En met mooi weer en volop groen en bloemen buiten,dus kunnen we lekker naar buiten en ervan genieten,al is het maar in ons tuintje of balkon.Frisse lucht is goed,dan waaien onze muizenissen weg .Dit is toch in de natuur de mooiste tijd met al die mooie bloemen en planten en nog zo fris groen en jong. Dus wens ik ieder een prettig en mooi weekend .

    >> Reageer (0)
    01-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En Loek vertelde net dat de meidoorn in de duinen al bloeit ,dus morgen of zondag even kijken. Het is zo'n mooi gezicht,die witte bloemenpracht. De zon schijnt ,toch vind ik het nog fris vandaag. Ik ben nog niet bijgekomen van de schrik van gister.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een drama
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een drama gisteren op  wat een zo mooie Koninginnedag kon worden,we zijn er allemaal van geschrokken ,wie doet nu zoiets? Wat een narigheid en onschuldige mensen zomaar dood. Wat een tijd waarin we leven.

    >> Reageer (0)
    30-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vervelend einde van Koninginnedag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ineens was het feest voorbij, een groot ongeluk en ieder was ontdaan .straks horen we meer ,dan is er een persconferentie.Jammer dat een volksfeest zo moet eindigen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninginnedag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het een feestdag ,er is overal muziek. Iedereen mag muziek maken op straat en zijn overbodige spulletjes verkopen.Op vrijmarkten zitten sommigen al de hele nacht en daar kun je van alles kopen wat anderen kwijt willen.Soms kun je er nog schatten vinden. Loek is al op avontuur om te kijken en altijd brengt hij wel wat mee. Het is er vandaag goed weer voor . Hier in Den Haag is het Koninginne Nach In de stad treden allerlei muziekgroepen op en er wordt een Nachkoningin gekozen.Het is een groot feest ,dat de hele nacht doorgaat.. En straks komt de echte Koningin met familie en nemen een defilee af in Apeldoorn en waarschijnlijk zijn dit jaar de kleinkinderen er ook bij. En het is mooi weer,hier zeggen we "Het oranje zonnetje schijnt dan altijd al is het maar even".

    >> Reageer (0)
    29-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooiweer tochtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we weer een ritje  gemaakt, het was mooi  weer buiten , alles staat in volle bloei. Wat een prachtige kleuren allemaal. Veel geel en wit van het fluitekruid . Het was prachtig en zo echt zomers

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En buiten ziet het er weer gezellig uit. Buiten is het nu zo mooi, de kastanjebomen bloeien en die vind ik prachtig. Trots rechtop met al die kaarsjes van bloemen er in. Ik vind het een van de mooiste bomen. Eerst al de knoppen ,dan de bloemen en in de herfst de glimmende kastanjes. Jammer dat er de laatste jaren veel verdwenen zijn door de kastanje ziekte. Hier in Den Haag staan heel veel oude dikke kastanje bomen.OP  de foto een in de polder , prettige dag.

    >> Reageer (0)
    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saai regenweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maar saai regenweer en het wil ook maar niet ophouden.Eigenlijk heb ik spijt niet even naar de stad te zijn gegaan.In de grote winkels merk je regen niet en er is altijd wel wat te zien. Als het morgen nog zo is doe ik dat maar. Nog wat kleine dingetjes voor de vakantie een puzzelboekje  of een klein handwerkje. Een idee ik zoek wat leuke kleurtjes en een lapje op en een patroontje  ,dan kan ik daar liggend in de zon iets leuks borduren .Restantjes zijn er genoeg in huis. En van zo'n klein werkje wordt je lekker rustig en je doet wat. Opde foto pinksterbloemen ,vroeger zongen we wel eens een liedje en dat ging over de fiere Pinksterblom.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 28 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is somber en kil,voor Koninginnedag mag het toch wel wat opknappen.Dan schijnt er toch meestal wel een oranje zonnetje. Veel mensen brengen die dag buiten door met vrijmarkten en georganiseerde feestjes. Ik wens ieder een fijne dag !

    >> Reageer (0)
    27-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je verschrompelt niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel ouder en ouder
    wordt je,

    maar droom je nog weg
    met de vogels,

    bespeel je nog
    de toetsen van het licht,


    schrijf je nog gedichten
    op de golvende rug
    van de zee

    je blijft glanzen,
    je verschrompelt niet.
    Hans Bouma

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal Paardebloemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de toegangsweg naar Scheveningen staat het vol met paardebloemen ,ik heb het nog niet eerder gezien dat het zo geel was.Het is een lang stuk,zeker een goed jaar voor de paardebloem. Het is langs het fietspad en is een fleurig gezicht.Voor ieder een mooie week en plezier in het werk.

    >> Reageer (0)
    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is toch weer droog geworden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De mannen zijn naar de kaasmarkt gegaan en maken het tochtje door de polder en langs de molens ,hier is het nu droog . Maar het is te merken dat er veel mensen met vakantie zijn ,de scholen hebben twee weken vrij. Voorjaarsvakantie  en velen zijn naar huisjes  en bungalow parken . Zomaar eens een paardebloem ,die toch ook mooi is.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondagmorgen ,lekker uitgeslapen. Het is wat bewolkt en er zou wat regen vallen.We krijgen bezoek, dus er is toch wel wat te doen.Er heerst nog volop rust buiten en het is windstil.Ik hou van die rust op zondagmorgen als de meeste mensen nog slapen en dan de ramen open zonder straatlawaai.Voor ieder een prettige zondag.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!