Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    30-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinksterzaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op sommige plaatsen wordt ook wel luilak gevierd. Vroeger als kind mocht je dan belletje trekken bij iedereen  en roepen Luilak en waren er in de stad overal bloemen en plantenmarkten in die tijd was dat in Haarlem heel leuk en ging ik altijd bij opa en oma logeren en dan gingen we in de avond plantjes kopen, want die markt ging heel de nacht door.En ieder jaar denk ik er nog aan.

    >> Reageer (0)
    29-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkster weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De weersverwachting is goed en er wacht ons een lang weekend,het is Pinksteren. Bijna ieder heeft vrije dagen  en het wordt mooi weer . Overal staan activiteiten op het program. Dadelijk maar vroeg boodschappen halen dan zijn die vast binnen.En dan zien we wel wat er allemaal gebeurt. Veel mensen zijn ook weggetrokken met extra vrije dagen campings en huisjes zitten vol.

    >> Reageer (0)
    28-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Fitness training
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerlijk gezegd viel het wel mee .Er was een vrouw die ik al heel lang ken,haar kinderen zaten bij mij op school en zij is altijd een gezellig mens   en ik ken haar dus al heel lang De leidster was vriendelijk en aardig en de paar mannen  die er waren ,waren ook wel gezellig Ik heb een kwartier gefietst met de ramen wagenwijd open en uitzicht op bos en park .Toen op de loopband  en daar moet ik nu juist goed op oefenen, want ik heb last van een enkel die pijn doet en die moet los komen.Dus oefenen en lopen. Eigenlijk was het wel gezellig.Als ik nu 20x zo snel ga als Stoffel dan kom ik wel in de goede richting.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag alweer 28 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bijna alweer juni ,de tijd vliegt. Vandaag ga ik voor het eerst trainen op de sportclub ,dat zal wat worden . Ik hou helemaal niet van al die apparaten ,in mijn ogen waren het altijd een soort martelwerktuigen voor mannen met spierballen  en nu moet ik er zelf aan geloven . En fietsen in de vrije natuur lijkt me leuker ,maar ja dan regent en stormt het weer. En van wandelen hou ik ook al niet,ja op mijn manier gezellig  en onder weg wat bekijken en dan ergens weer uitrusten. Maar het zal wel goed voor me zijn en wie weet raak ik er nog aan verslingerd als dat nog kan op je oude dag?

    >> Reageer (0)
    27-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag en mooie dag en zet ik mezelf maar een beetje in de bloemetjes . Vandaag een  gezondheidscontrole, mijn bloeddruk was nog nooit zo goed hart en longen goed ondanks een tijdje problemen  en zelfs nog 6 kilo afgevallen Dus mag ik blij zijn  en ga weer naar een sport clubje om een beetje conditie weer op te bouwen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG VANDAAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De tijd vliegt het is alweer woensdag  en er ligt weer wasgoed te wachten dus zal ik maar weer in aktie komen en het weer ziet er weer beter uit ,wel wat winderig . Maar de zon schijnt.Vandaag een turks bloemetje uit de tuin van het hotel,die tuin is altijd mooi.Er wordt veel aandacht aan besteed en er zij altijd tuinlieden aan het werk om het bij te houden.


    >> Reageer (0)
    26-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nu twee uur en het regent en het is koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen weer om ergens heen te gaan. Hier in de flat zijn drie van de 5 liften uitgeschakeld door het nood weer van vanacht,dus moeten we verder lopen. Maar het ziet er toch niet zo lekker uit buiten,dus blijf ik maar thuis. Ik was vanmorgen al even weg voor een intake gesprek op een sportschool voor begeleid sporten en ga dat maar proberen . Loek zit daar ook ,maar ik ben niet zo dol op bewegen,maar als het goed voor me is doe ik dat ook maar.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een weer vannacht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel de bui is gevallen en hoe . Het heeft gegoten hier en gedonderd en bliksem. Een echt ouderwets onweer.Gisteravond begon het al en de hele nacht ging het zo'n beetje door. Voorlopig zal het weer dan ook wel weer van streek zijn.Maar alles is wel opgefrist na zo'n bui. En dan maar afwachten wat er volgt.

    >> Reageer (0)
    25-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het waait hard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En voor vanavond wordt er volop regen verwacht,dus afwachten maar wat er gaat gebeuren en voor hoe lang? Voorlopig einde mooie weer . Het is nu ook een stuk frisser geworden. Dit is de weg door de duinen naar de watertoren,waar ons duinwater vandaan komt

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat waren mooie dagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Niemand heeft denk ik gemopperd over het weer, het waren toch prachtige dagen en vandaag ook weer een mooie dag. Veel zullen er genoten hebben van zon en buitenlucht.En ook vandaag gaan we er weer van genieten.Maar eerst komt de man voor de cv installatie,wel een mooie dag daarvoor denk ik zo, de kachel kan uit.Voor vandaag nog maar een zonnig plaatje uit Kussadasi

    >> Reageer (0)
    24-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.we hebben geboft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  We hebben dus geboft met deze fraaie dagen en de warme vakantie ervoor, nu weten we weer wat zomer is en lekker buiten zitten.Lekker zo'n piertje in zee om op te lopen ,op te zitten of van af te springen het water in voor een verfrissende duik.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een prettige zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer mooi weer ,dus wens ik iedereen een mooie zondag toe. En misschien maar even lekker naar buiten of in de tuin . Nu is het hier nog heerlijk rustig,maar straks zal het zeker druk worden,De zee trekt en het strand ook.Want er is vandaag veel muziek aan het strand

    >> Reageer (0)
    23-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon is weg en het wordt wat somber
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het was een mooie dag en hopelijk morgen ook nog een.We hebben een paar boodschappen gedaan en opgeruimd en dan rustig de avond doorbrengen nog wat napraten over de vakantie. Op de foto de favoriete jongen van de buitenbar

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo Michiel en Carolien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Misschien lezen jullie dit: Dan wensen we jullie een mooie viering van je tweede huwlijksdag en onze felicitaties. De grote p c geeft weer problemen  dus die verbinding werkt weer niet. Een prettige dag voor jullie samen en laat die bank in Vegas maar springen. En veel plezier.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 23 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een mooie dag in dit lange vrije weekend,de zon schijnt alweer en het ziet er zomers uit. Dadelijk maar weer de plantjes water geven ,want ze doen zo goed hun best om het terras een vrolijk aanzien te geven.De clematis staat op springen. Twee jaar geleden had hij op deze dag de eerste bloem.vandaag een foto van het wandelpiertje in Kussadasi,vorige week werd daar een bruiloft gevierd.

    >> Reageer (0)
    22-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelende mannen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na het eten s'avonds werd er in de vakantie iedere avond een spelletje billart gespeeld  door de mannen . Daar waren ze dol op en de vrouwen dronken dan een cocktail of ander lekker drankje . Tot aan het einde van de vakantie ineens de ballen kwijt waren. Niemand wist waar ze gebleven waren ,dat was een tegenslag. Er kon niet meer gespeeld worden.Nu moeten ze zelf maar ergens wat oude ballen opscharrelen en die de volgende keer maar meenemen. Hierbij een actiefoto

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag en voor velen een vrije dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is mooi weer en het vuil staat alweer overal buiten,dus er wordt weer opgeruimd vandaag. Nu dat doe ik dan ook maar,want het hele huis lijkt vol te liggen met oude kranten en tijdschriften ,die tijdens onze vakantie zijn gekomen. Ik verzamel ze altijd in een doos , maar die is meteen vol. Wat ontstaat er toch snel een chaos als je even niet oplet .Dus maar snel aan het werk dadelijk. Ook dit zijn "sweet MEMORIES"

    >> Reageer (0)
    21-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Hemelvaartsdag bijna voorbij en nog drie vrije dagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de zon doet ook mee,zodat veel mensen er van kunnen genieten om buiten bezig te zijn en vakantie kunnen vieren. In Turkeije was het volop zomer en werd er al in zee gezwommen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelvaartsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier in Nederland van ouds een wandeldag ,overal zijn wandeltochten uitgezet en gaan de wandelverenigingen aan de wandel,het weer ziet er wel aardig uit en het is droog. Groetjes en een bloemetje hierbij uit de turkse hoteltuin waar deze weelderig bloeien.Een mooie dag ,ik ben nog druk met wassen en strijken vandaag.

    >> Reageer (0)
    20-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen Allemlaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn er weer en ik zal jullie post zoveel mogelijk beantwoorden.We hebben prachtig weer gehad en een heel leuke tijd met onze belgische vrienden en ook veel met ons bekende nederlanders. Gek maar iedereen komt er terug en voelt zich er thuis en je wordt er ontvangen als familie.ook dit jaar hadden we weer een prachtige suite ter beschikking met twee grote balcons ,huiskamer en aparte slaapkamer en twee toiletten.We hebben er meer ruimte dan thuis en worden er altijd verwend.Waar vind je dat nog?

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!