Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    18-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag in juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt alweer en het ziet er goed uit,straks maar weer eens op de markt kijken. In Frankrijk had ik op een markt een leuk mandje van aardewerk  gekocht waar plantjes in kunnen staan en nu maar eens kijken of ik iets zie om erin te zetten.We hadden ook nog een mooie blauwe vaas gekocht.Die zat vol kalkvlekken, maar is nu weer mooi blauw en een leuk en mooi souvenir.Prettige dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen en Rozen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo mooi al die bloemen en rozen in Frankrijk. Er viel wel steeds wat regen.Daardoor waren de bloemen zo overvloedig denk ik. Ze .stonden er overal fris en monter bij. We hebben rozen gezien in allerlei kleuren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon is er al en het zou mooi weer worden vandaag. Het is nog vroeg ,maar ziet er prima uit. Maar het is geloof ik maar voor een dag. Jammer want vrijdag gaan we naar een trrouwerij en dan is het voor het paar toch leuker als de zon schijnt. Hierbij nog een foto van Dives sur Mer van vorige week .Een prettige dag !

    >> Reageer (0)
    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dives sur Mer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De eerste vier dagen logeerden we in Dives sur Mer een stuk je onder Le Havre. Daar reden we over een heel hoge brug over de Seine,wel een beetje eng. Het plaatsje waar waren had een heel luxe haventje met overal appartements gebouwen er omheen. In de haven lagen allemaal mooie boten.Leuk voor een avond wandelingetje.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn weer terug van ons reisje naar Frankrijk ,het was er prachtig zo langs de kust en wat een bloemen groeien er in het wild. Zoveel klaprozen  en margrieten en de vlier in bloei. Alleen was het weer nog niet zo warm en viel er ook wel wat regen. Maar daarom niet getreurd ,we hebben veel gezien en genoten van eens een andere kust dan die van Scheveningen. En we hebben ook nog in de file gestaan tussen Gent en Antwerpen ,wegens werkzaamheden aan de weg stonden we tussen al die grote vrachtwagens wel een uur lang.

    >> Reageer (0)
    05-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een weekje Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Komende week gaan we een weekje naar Frankrijk, naar Normandie.  Voor ieder wens ik een mooie week en groetjes . Als we weer thuis zijn meld ik me weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de verkiezingen zijn hier weer voorbij. Opkomst was erg laag. Weken van tevoren wordt alles geregeld en toch wordt de opkomst steeds kleiner. Mensen hebben er weinig zin in.Mij is altijd geleerd ,dat je daar heen hoorde te gaan.Voor ieder hoop ik een mooi weekend ,maar er dreigt geloof ik wel regen. Misschien valt het wel mee.

    >> Reageer (0)
    04-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Clematis bloeit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op ons terras bloeit de witte clematis, de bloem heeft dikke witte bladeren het lijkt wil wit linnen. Hij bloeit nu voor het derde jaar  en krijgt ieder jaar meer bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 4 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Fris en winderig, een drukke dag ,boodschappen,stemmen en sporten.Het huis op orde maken want we gaan nog even weg  voor een reisje. En dat doen we onszelf aan, want we willen van alles . Vandaag een foto van de markt van het pinksterweekend . Een handelaar in tweedehands boeken had een mooie muur gebouwd van kistjes met boeken erin . Ik vond het zo wel een mooie boekenwall. Leuk om te zien.

    >> Reageer (0)
    03-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer is wat minder vandaag ,maar wel lekker om weer even wat te doen. En weer wat bij te komen . Gisteren hebben we de kamer weer wat veranderd in een zomeropstelling, Zodat we ook lekker in de serre kunnen zitten met de deur open.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 3juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten waait het nog al, de warmte is even uit de lucht. Even kan alles weer op adem komen en de vakanties komen snel nader.Eind van de maand sluiten de scholen alweer. Dan is het weer echt zomervakantie en kan de grote volksverhuizing weer beginnen.

    >> Reageer (0)
    02-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het mooie weer wordt wat minder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het lijkt erop dat het mooie weer  wat vermindert vorige week na dat grote onweer kwamen we op ons plekje in de polder . Daar stond altijd een heel mooie boom met wel zeven stammen en in ogenblik waren er drie van omgewaaid en afgeknapt wat zonde . Ik heb er vaak foto's van gemaakt en nu is mijn mooie boom geknakt.Ik vind dat heel jammer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even er uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren zijn we even ertussen uit geweest en hebben een ritje gemaakt door het mooie landschap.Er waren heel veel fietsers op de weg,het was ook heerlijk weer. We hebben lekker ergens buiten geluncht. Langs de Vlist was het zo mooi buiten overal groen en bloemen. Het weer was fantastisch,beter dan 47 jaar geleden. Toen was het onze trouwdag en was het niet zo warm.

    >> Reageer (0)
    01-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 1juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe week,de eerste dag van juni en ook nog tweede Pinksterdag.Dus nog een drukke dag hier voor de deur ,maar wij houden het maar rustig.De markt wordt alweer opgezet en er zullen weer vele klanten komen.Het is nog steeds mooi weer .

    >> Reageer (0)
    31-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheveningen is vol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er zijn geen parkeerplaatsen meer en mensen worden verzocht om met het openbaar vervoer te komen.Er is een zeilregatta  een markt en het strand is vol.De verkeersleiders weten er geen raad meer mee.Op zulke dagen is de druk te groot op de toegangswegen en er is geen parkeerruimte meer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Pinksterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer mooi weer voor de deur wordt de pinkstermarkt opgebouwd . De zon schijnt ,de meeuwen schreeuwen buiten . Altijd komt er om zes uur een man met voer  voor de beesten en dat weten ze gewoon  en zitten dan al te wachten tot hij komt.Op de foto de waterlelies in Zoeterwoude ,waar we vaak rondtoeren en kaas kopen bij de boerderij.Een prettige Pinksterdag voor allen .

    >> Reageer (0)
    30-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinksterzaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op sommige plaatsen wordt ook wel luilak gevierd. Vroeger als kind mocht je dan belletje trekken bij iedereen  en roepen Luilak en waren er in de stad overal bloemen en plantenmarkten in die tijd was dat in Haarlem heel leuk en ging ik altijd bij opa en oma logeren en dan gingen we in de avond plantjes kopen, want die markt ging heel de nacht door.En ieder jaar denk ik er nog aan.

    >> Reageer (0)
    29-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkster weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De weersverwachting is goed en er wacht ons een lang weekend,het is Pinksteren. Bijna ieder heeft vrije dagen  en het wordt mooi weer . Overal staan activiteiten op het program. Dadelijk maar vroeg boodschappen halen dan zijn die vast binnen.En dan zien we wel wat er allemaal gebeurt. Veel mensen zijn ook weggetrokken met extra vrije dagen campings en huisjes zitten vol.

    >> Reageer (0)
    28-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Fitness training
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerlijk gezegd viel het wel mee .Er was een vrouw die ik al heel lang ken,haar kinderen zaten bij mij op school en zij is altijd een gezellig mens   en ik ken haar dus al heel lang De leidster was vriendelijk en aardig en de paar mannen  die er waren ,waren ook wel gezellig Ik heb een kwartier gefietst met de ramen wagenwijd open en uitzicht op bos en park .Toen op de loopband  en daar moet ik nu juist goed op oefenen, want ik heb last van een enkel die pijn doet en die moet los komen.Dus oefenen en lopen. Eigenlijk was het wel gezellig.Als ik nu 20x zo snel ga als Stoffel dan kom ik wel in de goede richting.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag alweer 28 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bijna alweer juni ,de tijd vliegt. Vandaag ga ik voor het eerst trainen op de sportclub ,dat zal wat worden . Ik hou helemaal niet van al die apparaten ,in mijn ogen waren het altijd een soort martelwerktuigen voor mannen met spierballen  en nu moet ik er zelf aan geloven . En fietsen in de vrije natuur lijkt me leuker ,maar ja dan regent en stormt het weer. En van wandelen hou ik ook al niet,ja op mijn manier gezellig  en onder weg wat bekijken en dan ergens weer uitrusten. Maar het zal wel goed voor me zijn en wie weet raak ik er nog aan verslingerd als dat nog kan op je oude dag?

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!