Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    23-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer de derde dag van de zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het weer wordt deze week steeds mooier. Heerlijk als je naar buiten kunt zonder jas ,zo lekker vrij en blij. Vandaag gaan we weer eens op stap.In Frankrijk stonden langs de kust kleine houten huisjes ,die waren eigendom van mensen daar en konden ze wat spulletjes in opbergen stoeltjes en zo en dan bleven ze voor zo'n huisje bivakeren langs het plankier Er stonden  er heel veel langs de hele boulevard van het dorp

    >> Reageer (0)
    22-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Pinquins verzameling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al eens eerder heb ik mijn verzameling Pinquins laten zien. Daar is er weer een bijgekomen ,hij komt rechtstreeks uit San Francesco en werd meegebracht door zoon en schoondochter is het geen leukerdje  klaar om naar bedje te gaan  ,met zijn slofjes aan, slaapmutsje op en kussentje onder de arm met zijn beertje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een goed begin van de zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een goed begin van de zomer midden van de week gaat de temperatuur omhoog en wordt het warmer.Lekker als je zo zonder jas of vest naar buiten kunt.Dat voelt zo lekker zorgeloos . Maar op het ogenblik hangen er hier nog wel grote wolken.We kunnen er toch niets aan veranderen dus moed houden .

    >> Reageer (0)
    21-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de dag is alweer bijna om ,kinders op bezoek en gezellig gepraat over de vakanties die we hebben gemaakt en nagepraat over de trouwerij en zo gaat de tijd vlug voorbij.Morgen is alles weer gewoon en gaan we weer aan het werk, want het is nu wel wat rommelig.

    Bijlagen:
    frankrijk2009 016.jpg (1.8 MB)   


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rond deze tijd begint vandaag de zomer, ik dacht om 7.45.De zon laat zich hier nog niet zien er is nog wat bewolking. Maar wel een mooie hollandse lucht met wolken.Loek is al de duinen in voor een ochtend wandeling langs zee en duinen.En het is hier vandaag vaderdag,dus voor alle pa's lekker ontbijtje en koffiedrinken. OP de foto de haven van Honfleur.

    >> Reageer (0)
    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zomaar

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar een foto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zomaar een foto

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van de bruiloft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer was goed ,het paar was een plaatje. De bruid had een beeldschone japon  en zag er prachtig uit.Er was een boottochtje op het Uitgeestermeer met broodmaaltijd en daarna feest in een zaal van een restaurant  met  drukke receptie en daarna feest tot in de nacht met veel eten en drinken en lekkere h apjes en muziek die van mij wel wat zachter had mogen zijn .Het was echt een prachtig feest!

    >> Reageer (0)
    19-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag de Huwlijksdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hopelijk blijft het droog,in de zon is alles toch wat stralender dan in de regen .Het zal wel een mooi paar zijn   en er stralend uitzien.Alles is goed voorbereid ,maar aan het weer kun je niets doen. Veel geluk Bruidspaar !

    >> Reageer (0)
    18-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmiddag sportschool
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag na twee weken weer gesport , 20 minuten op de fiets  25 minuten op de loopband en tussendoor spieroefeningen. Leidster heel tevreden en ik ook.Mijn voeten worden wel wat soepeler. En daar gaat het om ,want mijn enkel zit een beetje vast. Nog wat mooie rozen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag in juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt alweer en het ziet er goed uit,straks maar weer eens op de markt kijken. In Frankrijk had ik op een markt een leuk mandje van aardewerk  gekocht waar plantjes in kunnen staan en nu maar eens kijken of ik iets zie om erin te zetten.We hadden ook nog een mooie blauwe vaas gekocht.Die zat vol kalkvlekken, maar is nu weer mooi blauw en een leuk en mooi souvenir.Prettige dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen en Rozen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo mooi al die bloemen en rozen in Frankrijk. Er viel wel steeds wat regen.Daardoor waren de bloemen zo overvloedig denk ik. Ze .stonden er overal fris en monter bij. We hebben rozen gezien in allerlei kleuren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon is er al en het zou mooi weer worden vandaag. Het is nog vroeg ,maar ziet er prima uit. Maar het is geloof ik maar voor een dag. Jammer want vrijdag gaan we naar een trrouwerij en dan is het voor het paar toch leuker als de zon schijnt. Hierbij nog een foto van Dives sur Mer van vorige week .Een prettige dag !

    >> Reageer (0)
    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dives sur Mer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De eerste vier dagen logeerden we in Dives sur Mer een stuk je onder Le Havre. Daar reden we over een heel hoge brug over de Seine,wel een beetje eng. Het plaatsje waar waren had een heel luxe haventje met overal appartements gebouwen er omheen. In de haven lagen allemaal mooie boten.Leuk voor een avond wandelingetje.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn weer terug van ons reisje naar Frankrijk ,het was er prachtig zo langs de kust en wat een bloemen groeien er in het wild. Zoveel klaprozen  en margrieten en de vlier in bloei. Alleen was het weer nog niet zo warm en viel er ook wel wat regen. Maar daarom niet getreurd ,we hebben veel gezien en genoten van eens een andere kust dan die van Scheveningen. En we hebben ook nog in de file gestaan tussen Gent en Antwerpen ,wegens werkzaamheden aan de weg stonden we tussen al die grote vrachtwagens wel een uur lang.

    >> Reageer (0)
    05-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een weekje Frankrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Komende week gaan we een weekje naar Frankrijk, naar Normandie.  Voor ieder wens ik een mooie week en groetjes . Als we weer thuis zijn meld ik me weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer bijna weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo de verkiezingen zijn hier weer voorbij. Opkomst was erg laag. Weken van tevoren wordt alles geregeld en toch wordt de opkomst steeds kleiner. Mensen hebben er weinig zin in.Mij is altijd geleerd ,dat je daar heen hoorde te gaan.Voor ieder hoop ik een mooi weekend ,maar er dreigt geloof ik wel regen. Misschien valt het wel mee.

    >> Reageer (0)
    04-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Clematis bloeit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op ons terras bloeit de witte clematis, de bloem heeft dikke witte bladeren het lijkt wil wit linnen. Hij bloeit nu voor het derde jaar  en krijgt ieder jaar meer bloemen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 4 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Fris en winderig, een drukke dag ,boodschappen,stemmen en sporten.Het huis op orde maken want we gaan nog even weg  voor een reisje. En dat doen we onszelf aan, want we willen van alles . Vandaag een foto van de markt van het pinksterweekend . Een handelaar in tweedehands boeken had een mooie muur gebouwd van kistjes met boeken erin . Ik vond het zo wel een mooie boekenwall. Leuk om te zien.

    >> Reageer (0)
    03-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer is wat minder vandaag ,maar wel lekker om weer even wat te doen. En weer wat bij te komen . Gisteren hebben we de kamer weer wat veranderd in een zomeropstelling, Zodat we ook lekker in de serre kunnen zitten met de deur open.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!