Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    01-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 1juli
    Vanaf vandaag zijn er weer allerlei nieuwe regels en wetten aan de orde. Als je in de gevangenis zit. krijg je geen aow meer. Heb je niet nodig,want je hebt kost en inwoning gratis.  En je moet ieder soort werk accepteren ook al ben je hoog opgeleid.Dat zal dus wel weer aanleiding geven tot nieuwe agressie.Hoe zal dat verdergaan?Laten we maar hopen ,dat het meevalt.

    >> Reageer (0)
    30-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De monteur kwam al vroeg
    En ik was dus ook vroeg klaar.Loek kwam me ophalen en we hebben nog een ritje naar Hoek van Holland gemaakt . Het is toch al vroeg helder geworden en 22 graden met volop zon.  Daar hebben we een tijd aan de waterweg gezeten en gekeken naar de boten die uitvoeren of juist binnen kwamen.

    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 juni dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag moet ik oppassen bij mijn dochter,want de onderhoudsmonteur komt voor de cv.Dus ga ik daar maar lekker wat lezen en wachten tot de man komt,zij moet werken.Verandering van uitzicht ,maar wel weer de zee, een stuk verder op.Ik hoop wel dat die man snel komt en ik weer weg mag ,Vrijhei d ,blijheid nietwaar.

    >> Reageer (0)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na 4uur is de mist toch nog opgetrokken en nu schijnt de zon.Het is een andere wereld dan vanochtend.Toen vlogen de flarden mist langs het raam.En nu zijn we weer blij om de zon te zien.Toch nog een mooie avond met memories op de tv welis waar herhaling,maar ik heb ze niet allemaal gezien dus laat me weer verrassen. En sommige verhalen kan ik ook wel twee keer van genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber ,Mistig en geen vleugje zon.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus ook ik ben somber en mistig,zwaar verkouden al dagenlang en hoestbuien dag en nacht door en ben nu gewoon moe ,en drink steeds thee met honing en zal me maar rustig houden en alleen maar gezellige dingen doen ,die ik zelf leuk vind.

    >> Reageer (0)
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon is niet echt doorgekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maar het is toch wel lekker weer en vanavond is er concert by the sea, waar drie tenoren zingen o.a. Marco Bakker  Henk Poort en Ernst Daniel Smit.Dan zal het wel druk zijn. Maar ik denk als ik de schuifpui open zet het ook binnen te horen is  en dan kun je lekker  zitten met een glaasje wijn er bij.En Marco Bakker die ken ik al heel lang zat vroeger voor ons in de kerk en was toen jonger dan nu  , zong misschien nog niet zo goed maar  zag er wel goed uit.In die drukte staan lijkt me niet zo.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag morgen en nog heerlijk rustig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is aan de wandel ,naar zijn duinen. En  doet iedere dag weer nieuwe ontdekkingen over alles wat er groeit en bloeit.Altijd ontdekt hij wel iets . Het is hier nog steeds nevelig  dus zonnig zal het hier  wel niet worden. Misschien tegen de avond . Tegen tien uur heb ik dan de koffie klaar en drinken we die.

    >> Reageer (0)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mist is iets minder geworden,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar boven zee is het nog wel een beetje nevelig maar wel wat warmer. Je kunt nu makkelijk zonder jas naar buiten voor een avondwandeling zal het best nog druk worden en dan een kopje koffie of iets anders op een terras en dan is het wel uit te houden.De tenten doen anders al een paar weken goede zaken ,want er zijn al veel mooie avonden  geweest en veel eindexamen feesten en bedrijfsuitjes .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Plotseling is er mist opgekomen en zit alles hier dicht zon weg ,mooi weer weg, de zee is niet meer te zien .In een uur tijd is alles veranderd.Jammer !

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 27 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer zomers weer, het is toch wel fantastisch een periode van standvastig weer nog voor de schoolvakanties beginnen. Vandaag zal de eerste groep wel aan de beurt zijn . Maar hier in de buurt zijn we weer de laatste groep. En dat is toch niet zo leuk,meestal minder mooi weer ,weer vroeger donker en iedereen wordt alweer vakantie moe.Maar ja met zo velen moet de boel verdeelt worden,en kun je niet meer kiezen.

    >> Reageer (0)
    26-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja het is gelukt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles is besteld een lange inloopdouche met glasplaat ,nieuwe muurtegels,douchebak met inloop. Wandmeubel met vierkante wabak en spiegelkast en het ziet er mooi uit meer ruimte en dat bad gebruikten we haast nooit.Ben heel benieuwd hoe het wordt veel meer ruimte .Het duurt nog even ,maar het wordt vast veel practischer en mooier.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Straks gaan we even naar badkamers kijken .Ineens krijgt Loek  het idee dat de badkamer veranderen moet . Een inloop douche en de badkuip er uit.En dan zo'n regendouche waar je lekker de ruimte hebt en hij wil alles veranderen badmeubel en een kast erbij. Dus we gaan even kijken bij zo'n zaak.

    >> Reageer (0)
    25-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag middag Fitness
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag weer naar de sport en fitness geweest gek als ik daar geweest ben en ik ga naar huis kan ik weer gewoon lopen en weer lekker soepel als normaal.Dat moet ik proberen vast te houden .Het is nog steeds heerlijk weer met volop zon. Morgen weer 21 tot 27 graden .Lekker om even in de zon te zitten en wat te dromenmet een mooi muziekje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie zomerse dag, maar vandaag moet er weer eens wat gedaan worden,anders verkommert de boel,want we willen ook gezellig kunnen  zitten.En er moeten boodschappen gedaan worden. De thee is op en daar kan ik toch niet van buiten. Van een lekker kopje thee kun je toch echt genieten dus op naar de super om weer een voorraadje te maken en even op de markt kijken .En verder ook nog wat van de zon genieten. Ik wens ieder weer een gezellige dag.

    >> Reageer (0)
    24-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn de hele dag weggeweest naar de Nieuwkoopse plassen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was warm met vrij veel wind we zijn een heel eind om de plassen heen gereden. Er waren veel fietsers En wat groeit en bloeit er veel buiten de bloemen wapperen in de wind en je ziet allerlei kleuren . En die tuinen lang s het water zijn ook heel mooi. Zoveel hortensia's in allerlei kleuren zelfs donker paars.De provincie Zuid Holland heeft er pas een documentatie centrum geopend ,dat was wel interessant Onze dochter had er over verteld , zij werkt voor de provincie en had er over verteld.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een stralende dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Woensdag en weer mooi weer ,de zee is rustig en de zon schijnt. Gisteren hebben we heerlijk in de zon gezeten en Leidschendam. Niet te warm , niet te koud . Gewoon lekker zomerweer,misschien straks koffie drinken op het terras.Tussen onze bloemetjes en plantjes. Alles doet het goed ,de oleander gaat open  en de geraniums doen het prima.Voor ieder wens ik een mooie dag en geniet zo een beetje van de zomer. Foto de haven van Honfleur.


    >> Reageer (0)
    23-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen met Wil op stap geweest naar Leidschenhage
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben weer een iets nieuws gekocht. In de opruiming en niet te geloven sommige shirtjes 2 maten kleiner, dat had ik niet gedacht. En ik kon ook het tempo weer volhouden dus de fitniss helpt,en zal ik maar doorgaan. Hoewel ik er niet dol op ben ,maar het is dus goed voor me.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer de derde dag van de zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En het weer wordt deze week steeds mooier. Heerlijk als je naar buiten kunt zonder jas ,zo lekker vrij en blij. Vandaag gaan we weer eens op stap.In Frankrijk stonden langs de kust kleine houten huisjes ,die waren eigendom van mensen daar en konden ze wat spulletjes in opbergen stoeltjes en zo en dan bleven ze voor zo'n huisje bivakeren langs het plankier Er stonden  er heel veel langs de hele boulevard van het dorp

    >> Reageer (0)
    22-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Pinquins verzameling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Al eens eerder heb ik mijn verzameling Pinquins laten zien. Daar is er weer een bijgekomen ,hij komt rechtstreeks uit San Francesco en werd meegebracht door zoon en schoondochter is het geen leukerdje  klaar om naar bedje te gaan  ,met zijn slofjes aan, slaapmutsje op en kussentje onder de arm met zijn beertje.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!