Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 7juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag gaan we weer eens naar de Boogaard, daar is ook een gedeelte overdekt . Want waarschijnlijk komen er fikse buien , de lucht is nu al helemaal donker. En binnenkort begint hier de schoolvakantie en dan komt het er even niet van om uitstapjes te maken.hopelijk trekt de bui nog over en valt niet hier.En anders is er wel een koffieadres.Hopelijk toch een mooie dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een drukke dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was een drukke dag vandaag, eerst naar de dokter  .En vanmiddag nog sporten . Dat sporten gaat steeds beter en de dokter zei dat iedereen dat zou moeten doen en dat ik daar zeker mee door moet gaan. Dus dat doen we dan maar ,dadelijk ga ik er nog van houden en het leuk vinden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeger was maandag wasdag tegenwoordig is het wasdag als de machine vol is. En dat lijkt veel meer . Maar dat kan toch eigenlijk niet . De machine heeft geen dieet ,maar wat doet het er toe. Draaien zal ie. Het is weer mooi weer zo te zien alleen meer wind.

    >> Reageer (0)
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn treinreisjes zijn weer binnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De treinreisjes zijn weer binnen, dus ik kan weer eens een reisje maken.Vaak ga ik dan eens in een andere stad kijken en je kunt ook nog iemand meenemen die dan ook korting krijgt .Dus ga ik maar weer eens kijken welk plaatsje me leuk lijkt of waar er wat te doen is.Er zijn nog zoveel plaatsen te ontdekken waar het op een zomerse dag leuk is.Net hoor ik op de radio , dat het weer morgen minder wordt.Dus nog maar even afwachten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu was ik helemaal vergeten zelf wat te schrijven.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Terwijl we heel vroeg op waren ,want Loek ging al om zes uur een ochtend wandelingetje maken door de duinen.Dus maar een beetje laat vandaag,het is hier wat bewolkt, maar niet koud. Dus maar afwachten wat het wordt, misschien komt er wel regen. En het is helemaal windstil,de vlaggen hangen helemaal slap.

    >> Reageer (0)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is heerlijk weer niet te warm, niet te koud. Gewoon lekker. Dit beeld zagen we in een plaatsje in Frankrijk . Het zal wel de plaatselijke vissersbevolking voorstellen. Overal vind ik het leuk om beelden te fotograveren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 4 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten is de schoonmaakploeg al druk bezig met het vegen van het plein. De veeg machine draait gestaag rondjes . En alles is zo weer schoon voor een druk weekend. De eerste dag van deze grote vakantie. De komende maanden is het hier volop seizoen  voor vakantie gangers en badgasten. Er wordt van alles gedaan om de gasten te amuseren en dit jaar werkt het weer van harte mee. Het is nu al lekker buiten en de schuifpui staat wagenwijd open om frisse lucht binnen te laten.Een mooi en gezellig weekend wens ik ieder.

    >> Reageer (0)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een buitje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een een kort buitje gehad,verderop in het land zijn er wel hoosbuien geweest. Maar hier was het heel kort een paar minuten maar.En nu is het weer prachtig ,zonnig en warm.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag gaat de eerste groep op vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van daag begint hier de eerst groep met vakantie, het oosten. Volgende week groep twee en het westen is de laatste en grootste groep.Dus een aantal mensen vertrekt vandaag al. Het is net een grote volksverhuizing.Drukte op de weg ,op de luchthavens. en in huisjes en campings. Wij wachten maar tot ieder weer terug is en het weer wat rustiger word.En ons plekje in de zon is al gereserveerd, dat wacht dus nog wel.

    >> Reageer (0)
    02-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 2juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een mooie zonnige dag ,straks maar even naar de markt met dit mooie weer. Dan is er meestal wel veel volk op de been  en i s  het leuk even  hier en daar te kijken of wat te kopen. Je weet nooit wat er zal zijn een markt brengt altijd verrassingen.Voor ieder wens ik een mooie en niet al te warme dag.Zo maar een praatje in Veurne tijdens onze vakantie .

    >> Reageer (0)
    01-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen naar Leids chenhage geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen hebben we wat boodschapjes gedaan in Leidschenhage ,op een dag in de week is het daar heerlijk rustig en kun je overal op je gemak kijken en lekker in de zon zitten. Het is er vrij parkeren en er is ruimte genoeg,dus voor een aantal mensen ideaal om te winkelen. En het was lekker weer dus buiten koffie drinken. Voor de mensen uit onze omgeving is het erg in trek. We hebben wat kleine  spulletjes gekocht shirtjes ,nachthemden en wat sportkleding. En wol ja ik ben weer aan het breien geslagen,vorig jaar heb ik wel eens een gebreid shawltje geleend toen we in Turkeye waren en nog laat buiten zaten. Nu heb ik bijna dezelfde wol gevonden met een zilverdraadje er doorheen en ga er zelf ook een maken.Paars met een plukje zilver erdoor, die wol weegt niets en geeft toch een warm gevoel.

    Bijlagen:
    Herschaalde kopie van frankrijk2009 077.jpg (95.9 KB)   


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 1juli
    Vanaf vandaag zijn er weer allerlei nieuwe regels en wetten aan de orde. Als je in de gevangenis zit. krijg je geen aow meer. Heb je niet nodig,want je hebt kost en inwoning gratis.  En je moet ieder soort werk accepteren ook al ben je hoog opgeleid.Dat zal dus wel weer aanleiding geven tot nieuwe agressie.Hoe zal dat verdergaan?Laten we maar hopen ,dat het meevalt.

    >> Reageer (0)
    30-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De monteur kwam al vroeg
    En ik was dus ook vroeg klaar.Loek kwam me ophalen en we hebben nog een ritje naar Hoek van Holland gemaakt . Het is toch al vroeg helder geworden en 22 graden met volop zon.  Daar hebben we een tijd aan de waterweg gezeten en gekeken naar de boten die uitvoeren of juist binnen kwamen.

    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 juni dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag moet ik oppassen bij mijn dochter,want de onderhoudsmonteur komt voor de cv.Dus ga ik daar maar lekker wat lezen en wachten tot de man komt,zij moet werken.Verandering van uitzicht ,maar wel weer de zee, een stuk verder op.Ik hoop wel dat die man snel komt en ik weer weg mag ,Vrijhei d ,blijheid nietwaar.

    >> Reageer (0)
    29-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na 4uur is de mist toch nog opgetrokken en nu schijnt de zon.Het is een andere wereld dan vanochtend.Toen vlogen de flarden mist langs het raam.En nu zijn we weer blij om de zon te zien.Toch nog een mooie avond met memories op de tv welis waar herhaling,maar ik heb ze niet allemaal gezien dus laat me weer verrassen. En sommige verhalen kan ik ook wel twee keer van genieten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber ,Mistig en geen vleugje zon.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dus ook ik ben somber en mistig,zwaar verkouden al dagenlang en hoestbuien dag en nacht door en ben nu gewoon moe ,en drink steeds thee met honing en zal me maar rustig houden en alleen maar gezellige dingen doen ,die ik zelf leuk vind.

    >> Reageer (0)
    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon is niet echt doorgekomen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maar het is toch wel lekker weer en vanavond is er concert by the sea, waar drie tenoren zingen o.a. Marco Bakker  Henk Poort en Ernst Daniel Smit.Dan zal het wel druk zijn. Maar ik denk als ik de schuifpui open zet het ook binnen te horen is  en dan kun je lekker  zitten met een glaasje wijn er bij.En Marco Bakker die ken ik al heel lang zat vroeger voor ons in de kerk en was toen jonger dan nu  , zong misschien nog niet zo goed maar  zag er wel goed uit.In die drukte staan lijkt me niet zo.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag morgen en nog heerlijk rustig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is aan de wandel ,naar zijn duinen. En  doet iedere dag weer nieuwe ontdekkingen over alles wat er groeit en bloeit.Altijd ontdekt hij wel iets . Het is hier nog steeds nevelig  dus zonnig zal het hier  wel niet worden. Misschien tegen de avond . Tegen tien uur heb ik dan de koffie klaar en drinken we die.

    >> Reageer (0)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mist is iets minder geworden,
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar boven zee is het nog wel een beetje nevelig maar wel wat warmer. Je kunt nu makkelijk zonder jas naar buiten voor een avondwandeling zal het best nog druk worden en dan een kopje koffie of iets anders op een terras en dan is het wel uit te houden.De tenten doen anders al een paar weken goede zaken ,want er zijn al veel mooie avonden  geweest en veel eindexamen feesten en bedrijfsuitjes .

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!