Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een boottochtje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen onze neef vorige maand ging trouwen hoorde er bij de feestelijkheden een boottochtje op het Uitgeestermeer  bij Akersloot. En dat was heel mooi en leuk, prachtige omgeving mooie uitzichten en bootjes  .  En gezellig!

    >> Reageer (0)
    12-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De blauwe vaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Begin juni waren we een paar dagen op vakantie in Bretagne  en op zondag was daar een markt waar veel brocante stond uitgesteld. We liepen wat rond en toen viel mijn oog op deze vaas , de kleur blauw was zo mooi. Alleen zag hij wit van de kalk aanslag. Maar ik vond hem toch wel mooi,als hij schoon zou zijn. We hebben het gewaagd en we namen hem mee naar huis . We hebben gepoetst en geboend  en dit is hem.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 12 juli alweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer 12 juli wat gaat de tijd toch snel, binnen een maand ben ik alweer jarig. Vroeger leek een jaar veel langer ,nu flitst alles voorbij. Vandaag ziet het er niet zo mooi uit geen zon ,een beetje miezerig.Daarom een bloembak om de boel op te vrolijken . Dit zijn de bakken ,die de gemeente overal in de stad neerzet ter verfraaing van het straatbeeld.Maar soms zie ik dat er mensen gewoon op de randen gaan zitten en  boven op de bloemen  en dat kan ik dan weer niet uitstaan.Waarom alles vernielen.

    >> Reageer (0)
    11-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag en begin van de vakantie ier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het zal wat rustiger worden in de buurt ,de scholen zijn vrij. Dus vertrekken er veel mensen richting vakantie in binnen of buitenland. En anderen komen weer naar zee voor een strand vakantie. Dus een wisseling van publiek. Het weer ziet er vandaag goed uit en de zon schijnt . En het is droog, dus ga ik straks ook maar even op pad om wat dingen voor het weekend te kopen.

    >> Reageer (0)
    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is het stil vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er komt helemaal niemand langs ,er is weliswaar een grote stroomstoornis in Zuid Holland. Maar wij vallen daarbuiten. Hier is alles blijven werken en hebben wij geen last gelukkig .Het was wel een drukke dag voor ons ,we zijn in verschillend zaken geweest om naar vloerbedekking te kijken . En ons te laten voorlichten. We zijn er weer wijzer van geworden en weten nu wat we willen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent hard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Regen en wind . Gisteren is net de glazenwasser geweest.Het is weer bijna weekend,laten we dus maar hopen dat het verbetert want vandaag gaat er weer een grote groep met vakantie. En zullen er hier ook wel de nodige  badgasten komen.Maar in de krant zie ik staan dat er morgen verbetering komt. Dus hopen we daar maar op.Een mooie vrijdag wens ik ieder.

    >> Reageer (0)
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst naar de therapie sport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarna een lekker gebakken vis gegeten  ,we zijn nu helemaal voldaan. Het is daar in de vis tent altijd vol en druk. Nu ben ik helemaal moe ,dus vanavond maar op tijd gaan slapen. Na het sporten ben je helemaal bek af .Vandaag voor het  eerst op het roeiapparaat en dat viel best tegen, mijn benen doen er pijn van.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 9 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is alweer een tijd geleden ,dat we hier waren, maar vandaag eens een fotootje uit Veurne. Toen we huiswaarts reden van een vakantie naar Bretagne hebben we  de reis onderbroken om koffie te drinken en even beweging te hebben. We waren op de markt in Veurne , een mooi plein en heel gezellig met allemaal terrassen. Het was alleen wat donker, want het regende .Vandaag schijnt de zon  en wens ik ieder een goede en mooie dag.

    >> Reageer (0)
    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Bretagne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op een keer zat ik in Bretagne in het gras
    maar een beetje te dromen.
    En keek zomaar wat om me heen
    en zag toen hoe nabij alles was .
    De eenvoudige bloempjes van de madelief
    raakten aan mijn hand
    en ook de klaver schiep een band.
    Ik heb er een beeldje van bewaard
    en als fotootje vergaard

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ons uitje van gisteren is letterlijk in het water gevallen,we zijn thuis gebleven. Het regende zo dat zelfs de lift niet meer werkte. Dat is toch wel erg he/? Na de middag werd het wel beter maar wij zijn gewend vroeg op stap te gaan.We zijn ook altijd weer op tijd thuis voor eten en zo.Nu is het droog en winderig en staat alles open om de warmte te verdrijven.

    >> Reageer (0)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die goeie ouwe tijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Die goeie ouwe tijd 

    De zon danst als een nimf over de zee
    en strooit haar schemering in het rond.
    De romantische meeuwen en het vissersbootje
    verschijnen te gepaster tijd aan de kim.

    Een echtpaar zit moedeloos rijk te wezen
    op een terras.
    "Vind je die zonsondergang niet wonderschoon"?
    vraagt zij geroerd.
    "Vroeger had ik hem vast heel mooi gevonden".
    zucht haar man.
    Koen Koster.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 7juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag gaan we weer eens naar de Boogaard, daar is ook een gedeelte overdekt . Want waarschijnlijk komen er fikse buien , de lucht is nu al helemaal donker. En binnenkort begint hier de schoolvakantie en dan komt het er even niet van om uitstapjes te maken.hopelijk trekt de bui nog over en valt niet hier.En anders is er wel een koffieadres.Hopelijk toch een mooie dag voor allen.

    >> Reageer (0)
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een drukke dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was een drukke dag vandaag, eerst naar de dokter  .En vanmiddag nog sporten . Dat sporten gaat steeds beter en de dokter zei dat iedereen dat zou moeten doen en dat ik daar zeker mee door moet gaan. Dus dat doen we dan maar ,dadelijk ga ik er nog van houden en het leuk vinden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vroeger was maandag wasdag tegenwoordig is het wasdag als de machine vol is. En dat lijkt veel meer . Maar dat kan toch eigenlijk niet . De machine heeft geen dieet ,maar wat doet het er toe. Draaien zal ie. Het is weer mooi weer zo te zien alleen meer wind.

    >> Reageer (0)
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn treinreisjes zijn weer binnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De treinreisjes zijn weer binnen, dus ik kan weer eens een reisje maken.Vaak ga ik dan eens in een andere stad kijken en je kunt ook nog iemand meenemen die dan ook korting krijgt .Dus ga ik maar weer eens kijken welk plaatsje me leuk lijkt of waar er wat te doen is.Er zijn nog zoveel plaatsen te ontdekken waar het op een zomerse dag leuk is.Net hoor ik op de radio , dat het weer morgen minder wordt.Dus nog maar even afwachten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu was ik helemaal vergeten zelf wat te schrijven.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Terwijl we heel vroeg op waren ,want Loek ging al om zes uur een ochtend wandelingetje maken door de duinen.Dus maar een beetje laat vandaag,het is hier wat bewolkt, maar niet koud. Dus maar afwachten wat het wordt, misschien komt er wel regen. En het is helemaal windstil,de vlaggen hangen helemaal slap.

    >> Reageer (0)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is heerlijk weer niet te warm, niet te koud. Gewoon lekker. Dit beeld zagen we in een plaatsje in Frankrijk . Het zal wel de plaatselijke vissersbevolking voorstellen. Overal vind ik het leuk om beelden te fotograveren.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 4 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Buiten is de schoonmaakploeg al druk bezig met het vegen van het plein. De veeg machine draait gestaag rondjes . En alles is zo weer schoon voor een druk weekend. De eerste dag van deze grote vakantie. De komende maanden is het hier volop seizoen  voor vakantie gangers en badgasten. Er wordt van alles gedaan om de gasten te amuseren en dit jaar werkt het weer van harte mee. Het is nu al lekker buiten en de schuifpui staat wagenwijd open om frisse lucht binnen te laten.Een mooi en gezellig weekend wens ik ieder.

    >> Reageer (0)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een buitje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag hebben we een een kort buitje gehad,verderop in het land zijn er wel hoosbuien geweest. Maar hier was het heel kort een paar minuten maar.En nu is het weer prachtig ,zonnig en warm.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag gaat de eerste groep op vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van daag begint hier de eerst groep met vakantie, het oosten. Volgende week groep twee en het westen is de laatste en grootste groep.Dus een aantal mensen vertrekt vandaag al. Het is net een grote volksverhuizing.Drukte op de weg ,op de luchthavens. en in huisjes en campings. Wij wachten maar tot ieder weer terug is en het weer wat rustiger word.En ons plekje in de zon is al gereserveerd, dat wacht dus nog wel.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!