Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    04-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toch is het een beetje bewolkt de zon is weg en het is broeiend ,daarnet zijn er ook al wat spettertjes gevallen. Maar het zal wel weer opklaren.Misschien een bang makertje.Het is stil waarschijnlijk zit alles aan het strand . Want in de winkels was het ook stil, weer om een dutje te doen. en wat te dromen met een mooi muziekje.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnige dag op 4 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt mooi weer vandaag ,het is zonnig en niet al te warm. Dat komt nog verder in de week.Windstil, de zee spiegelglad en volop zon. Wat is het zo vroeg in de ochtend dan heerlijk  buiten . Ga dadelijk maar eerst de plantjes buiten verzorgen in die lekkere temperatuur en dan buiten koffie drinken en even lekker genieten. Van zon en zomer.

    "Onzekerheid is de weg
    naar vrijheid."
    Deepak Chopra

    >> Reageer (0)
    03-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is het lekker nog niet zo warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel zon ,maar niet zo fel. Dat hele warme is ook zo benauwd,dat komt misschien van de week ook nog. Het wordt iedere dag wat warmer vogens de weerberichten.We zien wel wat het wordt, aan de kust is het meestal wat frisser.Er varen nu zeilbootjes op zee en dat is een leuk gezicht.Zomaar een straatgezicht. het was in Raalte toen we daar een dagje waren en het heerlijk zomerweer was.
    Als de zon schijnt,
    is alles  mooier en vrolijker.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag begint er weer een nieuwe week , de een gaat weer aan het werk en de ander gaat nu op vakantie, De grote volksverhuizing duurt nog even voort . Wat u ook doet succes ermee en een mooie week. Hier schijnt de zon en wordt er goed weer verwacht, misschien wel warm,Dus allen een prettige tijd gewenst.

    >> Reageer (0)
    02-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En opgeklaard, maar niet zo mooi als gister. Loek is een eindje wandelen in de duinen met zijn fototoestel en daar hou ik niet zo van,dan sta ik steeds te wachten.tot de foto geslaagd is .Want zoveel bankjes dat ik kan gaan zitten staan er niet. Nee ik blijf lekker thuis en doe vast wat aan het eten. en lees wat en zet een muziekje op. De muziek die ik graag hoor is niet zijn smaak. Bovendien zing ik dan vals mee.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag en het regent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een zacht mals regentje ,goed voor de plantjes. Gisteravond hebben we nog heel lang buiten kunnen zitten en was het heerlijk. Alle terrassen aan zee en boulevard waren druk bezet . Er was ook muziek, bij de haven en daar is het altijd heel druk met jongeren. Dat feest is eens per jaar  en heet Schollenpop, daar komen duizenden op af. Allemaal een gezellige zondag ondanks de regen.

    >> Reageer (0)
    01-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds een beetje vreemd met de nieuwe vloerbedekking en een iets andere opstelling, maar wel lekker opgeruimd en de ramen open en ontspannend krantje en tijdschriften  lezen.  Buiten is het warm ,maar hier lekker koel en fijn een beetje luieren. Na gedane arbeid is het goed rusten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 1 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een zomermaand en dan wordt het weer herfst, Af en toe zou je de tijd wel eens stil willen zetten ,want het lijkt wel of alles steeds sneller gaat. In mijn herinnering duurde de zomer vroeger veel langer en een schooljaar was toen een eeuwigheid en nu vliegt de tijd voorbij. We moeten dus maar proberen van alles te genieten en  en er meer bewust mee om te gaan.

    >> Reageer (0)
    31-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het huis is wee rop orde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk het huis is weer op orde ,de nieuwe vloerbedekking ligt en de kasten zijn weer ingeruimd en opgeruimd. De hal gang en kamer zijn opnieuw gedaan en we ergeren ons niet meer aan de vlekken . Er kwamen plots overal zwarte vlekken net of er dode vliegen lagen ,. We maakten het schoon en na een paar dagen kwamen er nog meer voor terug en we weten niet hoe dat kwam. Toen we in het huis kochten  moesten we de vloerbedekking overnemen en nu is die eruit en hebben we het zelf uitgezocht.  En geen ergernis meer gelukkig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag en de laatste dag van de maand
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen is het ,Augustus, de maand van de  zomer. En in Frankrijk de echte vakantiemaand. De eerste, morgen wordt al de zwarte zaterdag genoemd omdat er overal veel verkeer zal zijn wegen overvol en luchthavens ook.Vreemd eigenlijk dat een heel land massaal op vakantie gaat, een beetje spreiding zou toch wel wat beter zijn misschien ?

    >> Reageer (0)
    30-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmiddag naar de sport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag had ik er totaal geen zin in ,maar toch gegaan . Even weg uit de rommel en gek dan knap je er toch van op en ben je blij even te ontspannen  en afleiding te hebben en het ging toch aardig goed. Als ik daar weg ga loop ik weer lekker zonder pijn . En het was er ook wel gezellig met bekenden. En als vanavond de kast weer goed staat en alles er weer in gezet kan worden is dat ook weer klaar.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanacht omstreeks 4 uur hebben we flink onweer en regen gehad. Nu is het weer droog en lopen er weer mensen buiten zonder jas.Zelf heb ik niets van dat alles gehoord, sinds ik wakker ben is alles rustig. Maar Loek weet er alles van.Vanavond komt het leggen van de vloerbedekking klaar en komt onze zoon helpen de kast te verzetten.Het kabinet is nu leeg en ik zit tussen het servies en alles wat er verder instond aan tafel. Wat een opluchting als vanavond de boel klaar is en alles weer normaal en netjes is. Je weet niet ,wat je ziet als je zo'n grote kast leeg haalt.Prettige dag allemaal.

    >> Reageer (0)
    29-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon schijnt nu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week waren we een paar dagen weg,even lekker er uit. Niets doen geen huishoudelijk werk ,niet koken . Alles wordt voor je gedaan. Je kunt lekker buiten op het terras in de zon zitten en als het etenstijd is staat de tafel voor je gedekt en wordt  je vriendelijk bediend. Wat een lui leventje hadden we.

    Je bent nooit te oud
    om jongerte worden.
    Mae West

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 29 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Goede Morgen Allemaal, op deze laatste woensdag in juli.Hier ziet het er niet slecht uit  met het weer. De zon is erbij en de temperatuur is lekker. Zoals het in de landen van zuid Europa is lijkt me ook niet lekker,dat verdragen we ook niet. Ik zou nu niet graag daar zijn het is op sommige plaatsen 40 graden. Dus klagen we maar niet.

    >> Reageer (0)
    28-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritje Kethel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we even een ritje naar Kethel gemaakt ,heel mooi en landelijk tussen Delft en Schiedam . Over een smalle landelijke weg. Het is daar erg mooi wandelgebied en plassen,maar er mocht nu niet gezwommen worden. Er bloeien veel bloemen. En het was er lekker weer voor.

    Een oudere vrouw kan er even goed uitzien als een jongere,
    maar het duurt wat langer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 28 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Goede morgen  en  het is droog,hopelijk komt het zonnetje ook nog langs.  En wordt het een rustige dag. Af en toe moet je alles even kunnen relativeren en laten voor bijgaan.

    Maak je niet druk, meer moet je niet doen.
    Vecht niet tegen het ouder worden.
    Je bent de enige die zo geweldig
    geinteresseerd is in je leeftijd,
    andere mensen hebben hun eigen zorgen.
    Dorothy Parker.

    >> Reageer (0)
    27-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent hier en is wat triest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een beetje donker en triest, het regent een beetje . Nog maar een plaatje van een Sallandse mevrouw ,die ons veel vertelde over de kleder dracht ,die ze droeg.Het was daar heel gezellig vorige week en de mensen allemaal heel vriendelijk.Prettige avond wens ik iedereen.

    Ik heb ondervonden dat
    als iemand oud genoeg is om beter te weten,
    hij helemaal niets weet.
    Oscar Wilde

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen op maandag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt en alle drukte rond tour en vierdaagse zijn ook weer voorbij.Het is nu volop vakantietijd en anders dan gewoon . Eigenlijk een beetje saai. Overal vreemdelingen en de bekenden zijn weg.Ik ben altijd blij als iedereen er weer is en het gewone leven weer begint. Ook bij de sport trainingen zijn vervangers voor de vaste krachten ,die ook van vakantie genieten.Ik wens ieder een mooie dag en groetjes.

    >> Reageer (0)
    26-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een Sallandse vrouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een Sallandse vrouw die iets aan prijst wat ze zelf maakt. Aan alle tentjes is er demonstratie om te laten zien hoe het gaat als ze het maken. Leuk om naar te kijken en er over te praten. Deze is aan het kantklossen , ze doet het razend snel , bij mij zou de heleboel  in de war gaan .

    Karakter draagt bij aan schoonheid.
    Het maakt de vrouw mooier
    naarmate haar jeugd vervliegt.  Jacqueline  Bisset

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De zon schijnt alweer ,maar toch is het al de laatste zondag van juli . Volgende week is het alweer augustus en gaan de dagen weer korten.Op de foto nog maals de molen  van Wijk bij Duurstede .Het was er mooi weer en de zon scheen en het was er gezellig.

    "Je hebt een beetje geluk nodig
    om gelukkig te worden. n.n."

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!