Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    21-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben boodschappen gedaan  en toen wilde Loek uitzoeken hoe hij achterlangs bij die koeien kon komen in de duinen bij Katwijk. Nu dat hebben we gevonden dat is een pad door de duinen van ongeveer 3km wandelen.. Nu wil hij dat morgen gaan uitzoeken.  De dieren zijn daar uitgezet door staatsbos beheer. Misschien  wil onze dochter wel mee. dat is ook zo'n milieu freak, die werkt voor de provincie en is erg begaan met de natuur.Ik heb wat aangehaald door te vertellen dat ik ze had zien staan toen ik in de bus zat.Prettige vrijdagavond allemaal.

    Op de foto  een beeld van een fotograaf met hulpje .op de boulevaard in Katwijk.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker weer zo te zien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteravond hebben we een korte bui gehad en nu is het aardig opgefrist en ziet er nog goed uit en het voelt veel prettiger.Het is vrijdag  en er mag wel weer eens wat gedaan worden,want van de week is het er wel bij in geschoten met die warmte.Nu voelt alles weer veel prettiger. Voor allen een fijn weekend en groetjes .

    >> Reageer (0)
    20-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De temperatuur is nu dalende
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het waait hard ,maar het lijkt iets minder te worden. En de temperatuur begint te dalen. Gek maar de wind is ook wat minder en het is net of het ineens over is en weg drijft. Het is nu 28.2, en de weerman op Radio West zei dat het vuurwerk vanavond gewoon kan doorgaan.Heel gek maar ineens is de spanning eraf.Vanmiddag was het nog 32 graden.Ik ben benieuwd ,wat er nog komt


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 20 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer heel warm  en voor van middag  waarschijnlijk weer alarm. Voor vanavond was er vuurwerk gepland maar als het slecht weer wordt gaat dat niet door. Het is een vuurwerk festival dat het einde van de vakantie  aangeeft, Maandag beginnen hier de scholen weer.

    >> Reageer (0)
    19-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen waren we in een tuincentrum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sommige plantjes op het terras waren een beetje uitgebloeid . Toen zijn we vanmorgen even naar een tuincentrum geweest. Gister in de bus terug van Katwijk had ik koeien zien staan in een poel met water,Ze stonden tot de knieen in het water. Toen ik dat aan Loek vertelde wilde hij dat wel zien en zijn we vanmorgen de weg door de duinen naar Katwijk opgegaan en heeft Loek badende koeien gezien. Daar vlak bij  was een tuincentrum en dat vond ik een heel mooi en gezellig tuincentrum met mooie planten en tuinplanten en allerlei sier dingen. Daar wil ik vast vaker heen . Ze hadden zelfs het oude  aap noot Mies leesplankje met lettertjes . en allelei sierdingetjes voor huis en tuin.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hetwordt een warme dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt warm vandaag , nu is het nog lekker. Maar straks wordt het hier warm .Ik ga de voorkant afsluiten , de luxaflex omlaag en het raam dicht. Want daar staat de zon nu op. En aan de zeekant de hele pui open daar komt nog frisse lucht van zee binnen. en pas laat in de middag de zon en dan draaien we alles weer om.We willen het huis een beetje koel houden.En verder doe ik niet veel een boodschapje en verder rustig houden.Allemaal een prettige dag en geniet ervan!

    >> Reageer (0)
    18-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was erg warm in Katwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben nog even op een bankje op de boulevard gezeten , maar we hielden het niet lang vol wat een hitte.Op de markt was het ook druk en warm. We hebben wel leuke dingen gezien ,maar niets  gekocht.Het was echt heet. Toen hebben we maar een plaatsje in de schaduw gezocht en daar was het beter te doenVeel spullen om creatief  bezig te zijn waren er ,kerstkaarten maken en poppen kleertjes maken . En allerlei eten , broodjes vis en snoeperij. Maar de warmte deed mensen eer der naar het strand gaan  dan naar de markt

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanavond krijgen we een rondleiding langs de beelden,die ieder jaar op het Voorhout staan.Er zijn een groot aantal kunstwerken  van de Mexicaanse kunstenaar Javier Marin en na afloop is er een borrel,leuk dus. Voor ieder een prettige dag en niet al te warm.

    >> Reageer (0)
    17-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen gaan we naar Katwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Morgen gaan we naar Katwijk, daar is in de zomer altijd een markt . En ieder jaar gaan Wil en ik er een keer heen . Het is er altijd druk en gezellig en er is van alles te koop. En morgen is het weer goed,dus gaan we er weer heen.Verder gaan we altijd wel een paar keer per jaar naar Katwijk. Er zijn ook gewoon veel leuke winkels en het is er wel gezellig. Het is meer een dorp dan Scheveningen en het is niet ver. Vroeger gingen we ook vaak op de fiets door de duinen, dan is het 12 km. Maar tegenwoordig zijn er zoveel wielrenners en die duwen je van de weg af . Die willen alle ruimte hebben en dan kom je in het zand van het ruiterpad terrecht.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer maandag en een normale week zonder feesten, Het wordt alles weer een beetje normaal. In de ochtendspits zijn de  files weer aan het groeien, veel vakanties zijn om en de eerste groep kinderen vandaag naar school . Toch wordt het nog een warme week.

    De wereld is voor iede rmens afzonderlijk
    weleens vergaan
    en toch bestaat ze nog steeds.
    Etty Hillesum

    >> Reageer (0)
    16-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de pier en boulevard is een kunst markt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek wilde wel even kijken ,wel ik hoef niet mee. Ons huis is vol daar kan niets meer bij en we hebben al zoveel opgeruimd bij de verhuizing.Naar de kinderen en  in kasten en in de berging is ook nog genoeg te vinden. En ik laat me niet meer verleiden, dus ik zei tegen hem als je iets  heel moois ziet maak je er maar een foto van. Het zijn meest schilderijen die de mensen maken en handwerken(daar heb ik er zelf ook nog veel van). En als hij dan iets heel moois ziet komt hij thuis en zegt" je moet even meegaan ik heb zoiets moois gezien" en dan zeg ik ja maar alleen even kijken. ?

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren was het een heel mooie dag we konden nog lang in de serre zitten en de lucht was zo mooi , met veel rose erin. Het was druk allemaal mensen die nog laat terug kwamen van strand of boulevard. Echt een avond om te genieten op een terras van het mooie weer.Wat wij op  ons terras deden met een glaasje Malbec. Na zo'n avond je buiten zitten slaap je ook lekker.En ook nu ziet het er mooi uit alles is weer schoon en geveegd. Ik wens iedereen een mooie zondag. Het zal wel weer een drukke dag worden hier.

    >> Reageer (0)
    15-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeltjes zetten spullen buiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om wat meer te kunnen laten zien ,zetten sommige winkels ook spullen buiten en onwillekeurig ga je dan ook nog binnen kijken. Hier hebben ze allerlei snuisterijen en serviesjes en sier dingetjes voor een cadeautje of om de  boel wat op te vrolijken. Er is van alles te zien en het is er propvol.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maria Hemelvaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Is het weer op Maria Hemelvaart uitgelezen , dan zal het tot ver in de herfst zo wezen.
    En volgens de weerman wordt het mooi, dus hebben we niet te klagen en wens ik ieder een mooie dag. Met zon en beste wensen voor alle mensen.

    >> Reageer (0)
    14-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben weer even ons ritje door de polder gemaakt en het was warm.En erg mooi in de polder. We zijn bij de kaasboer langs gegaan en hebben verschillende soorten kaasmeegenomen o.a kaas met zeekraal die is wat zouter.En er lagen ook pruimen . Op de vraag van Loek of die ook te koop waren zei ze nee, maar als je wat pruimen wil moet je ze zelf maar plukken. De trap stond al onder de boom. Dus Loekie zag eens pruimen hangen oh als eieren zo groot. (maar ze moeten nog even  aan rijpen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpadden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek is net terug van de schildpaddenjacht, Hij heeft er twee mee naar huis genomen en die liggen nu op de binnenplaats . Voor meer informatie kijk bij Loek: http://blog.seniorennet.be/loek2_1934

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schildpadden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op het strand hebben ze honderden nep schildpadden van karton neer gezet, een ludieke actie . Loek is er al heen om een foto te maken en mensen van Radio  West zijn er ook om een reportage te geven. Van hier uit zie ik wat grote spiegels in het water staan. Maar ik hoor het verhaal wel van Loek. Ook meeuwen wandelen over de boulevard en zoeken er wat te eten van de vistent  of van de toeristen. Een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    13-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer naar fitness geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zal er echt nooit dol op worden ,maar ik denk wel dat het goed voor me is, Ik kan in ieder geval beter lopen  en val er wat van af en geloof wel dat het goed voor me is. Dus gaan we maar door, maar er zijn dingen die ik liever doe dan op de loopband lopen.Maar het is er ook wel gezellig   en we lachen ook wel met elkaar  en als je er fit van wordt,ja dan wil je wel.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag , de mooiste dag der dagen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag was het lekker weer en hebben we wat gewandeld langs de boulevard ,de grote vakantie drukte is al wat aan het minderen en het was lekker weer. Op de foto ziet u de zee en een stukje strand en boven flaneren de mensen langs de rand en kunnen zien hoe het er beneden uitziet.Er staan boven lange stenen banken om op te zitten en dan kun je heerlijk naar de zee kijken en wat mijmeren.

    Menselijke warmte kent geen seizoenen.


    >> Reageer (0)
    12-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen ,regen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Loek  had een advertentie gelezen over een goedkope aanbieding , die hij graag wilde gaan kopen. De eerste winkel hier in Scheveningen had het niet meer . Het tweede filiaal in Leidsenhage ook niet meer . Toen naar het derde filiaal in Mariahoeve en jawel die had het nog. De hele rit heeft het gestortregent vreselijk, Het was een regengordijn, je zag niets meer en toen we thuiskwamen deed de lift het niet ,dus weer verder naar de volgende . Dat was dus een ritje met hindernissen.

    Vrienden overbruggen afstand en tijd
    en deinzen niet terug voor  woorden en strijd.
    Vrienden denken aan elkaar
    of sturen de ander een klein gebaar.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!