Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    28-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rondritje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn in Lisse geweest hebben  boodschappen gedaan  en de reis betaald ,dus dat is vast gebeurd. We hebben daar kaas gekocht en worst bi j een leuke kaasboer waar we als we in Lisse zijn altijd komen. Hij verpakt alles mooi vacuum en wij kunnen weer een paar weken vooruit. Ik heb er ook nog een mooie broek gekocht,die me wel aanstond. Het was me het dagje wel. Op de foto een van de beelden die in Den Haag staan op het Voorhout.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het miezert ,de straten zijn nat Jammer, Maar het is vrijdag en er moeten boodschappen gehaald worden . En er mag ook wel wat gewerkt worden. En misschien komt de zon nog wel over een uurtje of zo.We wachten maar af. Op de foto nog een keer de vissermannen in Katwijk, Ik vind het een leuk beeldje.

    >> Reageer (0)
    27-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Veel zon was er niet vandaag af en toe ja heel even en weg was ze weer. En echt regenen deed et ook niet  Een beetje saai weer . Een flinke bui kan de lucht klaren maar dit is niet zoleuk . Dus maar thuis blijven en een beetje ruimen . Misschien is het morgen beter,

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 27 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog wat somber buiten , geen zon en einde seizoen. Het blijft lang donker en je voelt de herfst in de lucht. Maar de zon zal ook nog wel komen en de boel een beetje opfleuren.Een drukke dag vandaag markt, training van de sport en vanavond is er een vergadering.He  net komt het zonnetje om de hoek kijken en ik zit nog in pyama, dus ga maar snel wassen en aankleden.Wens ieder een mooie dag.

    >> Reageer (0)
    26-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje herfstig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja het wordt toch een beetje herfstig ,veel wind en koeler. En minder lang licht. Maar ja het was wel een mooie warme zomer en misschien neemt de wind wel weer wat af. En hier aan de kust is altijd wel wat wind. Vandaag een rustig dagje gehouden. Een foto van een stukje duinlandschap

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En de zon schijnt . De week is al weer half om en de rust keert weer . Hier is het goed te merken dat de kinderen weer naar school zijn .Overal wordt weer schoongemaakt en op geruimd en toch nog steeds zomers weer. En het is zo stil en rustig ook buiten.Wel lekker zo .Een mooie woensdag en een opgewekte dag.

    >> Reageer (0)
    25-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen zijn we naar Leidschenhage geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben gewinkeld en hadden een kortingsbon en die hebben we besteed en iets voor gekocht het was lekker weer ,maar in de loop van de middag ging het wat spetteren. Het mooie weer is nu wel over geloof ik.Maar misschien valt het nog mee en is het morgen weer zonnig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooi memory program
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteravond was er weer eens een mooi memory program. Het waren wel vakantie verhalen ,maar deze keer was het wel mooi. Meestal houd ik niet zo van die vakantieliefdes,die duren te kort, maar deze waren wel mooi. Als mensen elkaar na zoveel jaren nog eens willen zien  en het nog steeds klikt mooi.Ik zal eens kijken of het nog herhaald wordt. Wat is het lang donker vandaag al 7uur en de lamp nog aan .Dan komt de tijd voor ons plekje in de zon ook al snel nader,heerlijk om dan nog een stukje zomer mee te pakken ,als het hier alweer herfst wordt.  Ik kijk er alweer naar uit om daar weer fijn verwend te worden  en een stukje van de herfst af te snoepen.

    >> Reageer (0)
    24-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een mooie dag vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was weer een mooie dag vandaag zon en mooi warm weer.Zo was het echt lekker.Niet te warm en een zonnetje . Zaterdag hadden we wat spulletjes gekocht op de rommelmarkt en nu laat ik nog even de foto zien van de bloemenvaas.Hopelijk is het morgen weer zulk lekker weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen op deze maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren vertelde ik van de aankoop op de rommelmarkt dit waren die kaarsen kandelaartjes die wij voor een spot prijsje hadden gekocht  hier is de foto ervan. Weer een mooie dag vandaag  met zon.

    >> Reageer (0)
    23-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Braderie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gistermiddag waren we nog even naar de braderie gelopen om te kijken , het was mooie weer en gezellig en leuk om even te kijken wat er zoal te koop was. Er was iemand met roofvogels, daar hebben we foto's van gemaakt en ik heb weer een vaas gekocht  ,ook blauw. Maar deze is van aardewerk .En twee kommetjes  van Minton porcelein  en een kop een schotel daarvan. Die kommetjes blijken kandelaartjes te zijn. Loek heeft ze opgezocht op internet. Wij kochten dat handeltje voor 8 euro.  Dat was een koopje. Morgen zal ik er een foto van laten zien.Nog een prettige zondag verder.

    De schoonheid van vriendschap ligt niet in de uitgestoken hand,
    Noch in de vriendelijke lach of het vreugdevol samen zijn,
    Het is de spirituele inspiratie die in mensen ontstaat,
    Wanneer ze merken dat een ander in hen gelooft
    en rotsvast vertrouwen in hen stelt.
    Ralph Waldo Emerson

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer een mooie zondag.Mooi weer,geen wind. Dat belooft weer een mooie dag te worden.En druk ,gister was het slot vuurwerk, De vakantie is om en morgen beginnen de scholen weer, Dan blijven alleen wat badgasten over en dat zijn vaak wat ouderen en rustiger.Dan zijn er bij mooi weer  meer plaatsjes .

    >> Reageer (0)
    22-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurtfeest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was hier buurtfeest een markt waar van alles te koop was en muziek en gezelligheid op straat . Waar je iedereen tegenkomt en de winkeliers hun waren in marktkraampjes aanbieden. En het was er natuurlijk heerlijk weer bij. Dit is nu het mooie zomerweer  waar ieder blij mee is niet te warm en toch lekker.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een drukte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een drukte was het gisteren bij het  vuurwerk ,bussen en trams kwamen afgeladen aan . Het was prachtig weer en een heerlijke temperatuur. Twee vuurwerken een om 10 uur en een om elf uur, Alles was vol, het was uitgelezen weer ,dus ieder kon genieten. En wij zaten hoog en droog en eerste rang.Zo vaak werkt het weer niet mee,maar nu was het ideaal. Nog tot laat was het druk.

    Door vriendschap wordt vreugde verdubbeld
    en verdriet gedeeld.

    >> Reageer (0)
    21-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben boodschappen gedaan  en toen wilde Loek uitzoeken hoe hij achterlangs bij die koeien kon komen in de duinen bij Katwijk. Nu dat hebben we gevonden dat is een pad door de duinen van ongeveer 3km wandelen.. Nu wil hij dat morgen gaan uitzoeken.  De dieren zijn daar uitgezet door staatsbos beheer. Misschien  wil onze dochter wel mee. dat is ook zo'n milieu freak, die werkt voor de provincie en is erg begaan met de natuur.Ik heb wat aangehaald door te vertellen dat ik ze had zien staan toen ik in de bus zat.Prettige vrijdagavond allemaal.

    Op de foto  een beeld van een fotograaf met hulpje .op de boulevaard in Katwijk.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker weer zo te zien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteravond hebben we een korte bui gehad en nu is het aardig opgefrist en ziet er nog goed uit en het voelt veel prettiger.Het is vrijdag  en er mag wel weer eens wat gedaan worden,want van de week is het er wel bij in geschoten met die warmte.Nu voelt alles weer veel prettiger. Voor allen een fijn weekend en groetjes .

    >> Reageer (0)
    20-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De temperatuur is nu dalende
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het waait hard ,maar het lijkt iets minder te worden. En de temperatuur begint te dalen. Gek maar de wind is ook wat minder en het is net of het ineens over is en weg drijft. Het is nu 28.2, en de weerman op Radio West zei dat het vuurwerk vanavond gewoon kan doorgaan.Heel gek maar ineens is de spanning eraf.Vanmiddag was het nog 32 graden.Ik ben benieuwd ,wat er nog komt


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 20 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag weer heel warm  en voor van middag  waarschijnlijk weer alarm. Voor vanavond was er vuurwerk gepland maar als het slecht weer wordt gaat dat niet door. Het is een vuurwerk festival dat het einde van de vakantie  aangeeft, Maandag beginnen hier de scholen weer.

    >> Reageer (0)
    19-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen waren we in een tuincentrum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sommige plantjes op het terras waren een beetje uitgebloeid . Toen zijn we vanmorgen even naar een tuincentrum geweest. Gister in de bus terug van Katwijk had ik koeien zien staan in een poel met water,Ze stonden tot de knieen in het water. Toen ik dat aan Loek vertelde wilde hij dat wel zien en zijn we vanmorgen de weg door de duinen naar Katwijk opgegaan en heeft Loek badende koeien gezien. Daar vlak bij  was een tuincentrum en dat vond ik een heel mooi en gezellig tuincentrum met mooie planten en tuinplanten en allerlei sier dingen. Daar wil ik vast vaker heen . Ze hadden zelfs het oude  aap noot Mies leesplankje met lettertjes . en allelei sierdingetjes voor huis en tuin.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hetwordt een warme dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt warm vandaag , nu is het nog lekker. Maar straks wordt het hier warm .Ik ga de voorkant afsluiten , de luxaflex omlaag en het raam dicht. Want daar staat de zon nu op. En aan de zeekant de hele pui open daar komt nog frisse lucht van zee binnen. en pas laat in de middag de zon en dan draaien we alles weer om.We willen het huis een beetje koel houden.En verder doe ik niet veel een boodschapje en verder rustig houden.Allemaal een prettige dag en geniet ervan!

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!