Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De iglo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens Loek wordt vandaag de iglo opgegeblazen, ik ben  benieuwd hoe groot die wordt en hoop wel dat ik er overheen kan kijken,anders is mijn uitzicht weg en zit ik de hele dag  op dat ding neer te kijken. En dat lijkt me nu niet zo leuk, ik zie liever mensen  dan zo een koud ding.Een goed begin van de nieuwe week en maak er wat van.

    >> Reageer (0)
    15-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is droog en klaart wat op
    Voor de deur op het plein wordt hard gewerkt om de  opbouw van de iglo te realiseren . Overal liggen dikke kabels om de electriciteit aan te leggen , Ik ben benieuwd hoe het wordt.Het zal wel de nodige drukte geven van bezoekers .Binnen komen geloof ik ijs sculptures en op het plein voor het Kurhaus komt weer een kunst ijsbaan vorig jaar was dat een groot succes. En een kerstboom van led verlichting, die was er vorig jaar ook al.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor alllen een prettige zondag en rustig aan.Het is nog donker en niet koud, want ik heb net alles open gezet en het is lekker even frisse lucht binnen te laten. We hebben geen plannen voor vandaag dus er kan nog van alles of niets gebeuren,maar dat merken we wel.

    >> Reageer (0)
    14-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben even een ritje gemaakt met de auto naar de polder , de zon was gekomen en in de auto was het heerlijk zonnig en warm. We hebben wel een paar Pieten gezien ,maar geen Sint. Het was wel lekker er even uit te zijn . Nog steeds zijn er bomen met mooi gekleurd blad.We waren even lekker opgefrist en vanavond een rustige avond , na drie avonden op stap te zijn geweest deze week.Lekker een puzzeltje maken of wat lezen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weekend en overal is er wat te doen, Sint Nicolaas met Pieten en Spaanse Edellieden, veel kinderen overal om te kijken. Ouders die fotograferen,dus een drukke zaterdag.Gisteravond zijn we heerlijk uit eten geweest en het was erg lekker en na afloop kregen we daar toch een lekker kopje koffie , een echt ouderwets vers bakkie zoals onze moeders die vroeger maakten.
    Dadelijk even werken en dan boodschappen doen en misschien is er onderweg ook nog wat te beleven.

    >> Reageer (0)
    13-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag een donkere sombere dag . Echt weer voor vrijdag de dertiende. Nu ik dit schrijf wordt het ineens wat lichter. Even bijkomen en lekker niets doen,straks komen de kinderen en gaan we ergens eten met elkaar. Gezellig het is nog ter ere van de verjaardagen.Op de foto, zomaar ergens in een tuin genomen wat takken, die in deze tijd nog bloeien.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer weekend en de Sint komt morgen aan.Spannende tijden voor de kleintjes.Daar hadden Wil en ik het altijd druk mee, de kinderen moesten iets maken voor de Sint .Een klompje of zo en een mooie tekening erin en zingen en dan bracht de Sint er iets in. Pepernoten en een mandarijntje.Ja dat was een leuke tijd. En dan kwam de Sint ook nog op bezoek en kregen ze een pakje en mochten soms op schoot zitten bij de Sint en zo op de foto.

    >> Reageer (0)
    12-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe het komt weet ik niet. maar ik ben bekaf.En dat sporten doe ik twee keer per week en daar heb ik normaal geen moeite mee. Ik geef de schuld aan die griepprik,dat ik daar zo moe van ben.En dan moeten we ook nog even weg vanavond. Ik heb maar een apc tje genomen en hoop dat het me oppept .Prettige avond voor allen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een leuke dag in de week,vlak voor het weekend. En alvast plannen daarvoor maken en er al naar uitkijken. Op de markt wat rondneuzen,als het weer het toelaat. Als het stormt of regent komen er niet zoveel mensen en ook de kooplui laten het dan vaak afweten.Maar het is wel wat nat, maar geen stortbuien. Dus zal het wel gaan.

    >> Reageer (0)
    11-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van morgen hebben we de griepprik voor de mexicaanse griep gekregen, dat viel reuze mee net een gewone griepprik'.Daarna heb ik een paar nieuwe schoenen gekocht en nog voor ik thuis kwam had ik al in het geluk getrapt . Als dat geen goed teken is,weet ik het niet. Het straatje hierachter is echt een vies straatje waar ieder zijn hond uitlaat en er is nooit een agent te zien. Want het mag natuurlijk niet.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de elfde van de elfde ,we denken alweer aan carnaval.Hier is het vandaag prikken tegen de Mexicaanse griep.Het lijkt me niet zo lekker ,een grote spuit met een dikke naald.We zien wel, misschien valt het mee, over twee weken nog een. Buiten zie ik grote donkere wolken voorbij drijven. Het weer is ook niet zo mooi, zal wel een regendag worden. Toch een mooie dag en maak er wat van.

    >> Reageer (0)
    10-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe pc
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen kwam de monteur en zei dat de oude niet best meer was. Toen hebben we meteen een nieuwe gekocht, maar daar moet ik nog wel even aan wennen,. Groter beeld en sneller ,sommige dingen zijn net even anders en groter.Dus moet ik nog wel even zoeken en wennen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag 10 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag 10 november een dubbele verjaardag want onze kinderen zijn jarig . Ja het is een tweeling maar dat is niet te zien .De oudste is een dochter ,de tweede een zoon en ze lijken totaal niet op elkaar een blond en een donker. Maar ja wel samen jarig.De straten zien nat ,dus het zal wel regenen.

    Wie geen dromen heeft,
    heeft evenmin een werkelijkheid.
    Ramses Shaffy

    >> Reageer (0)
    09-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 9 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is toch de hele dag droog gebleven hier. En vanmorgen zelfs wat zon, ik heb nog wat foto's  kunnen maken op de badhuisweg waar ik van de week mooie takken en hulst had gezien.Na het sporten naar huis gelopen en een restaurant uitgezocht ,waar we eens gaan eten. Morgen komt de monteur voor de lap top en ik ben benieuwd wat  er dan gaat gebeuren. Misschien moet ik dan wel even op het blog van Loek logeren . Een mooie avond  voor ieder.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja het is nog droog,wel fris. Het is maandagmorgen en de nieuwe week is begonnen.De boeren hebben een vriendin gevonden, volgende week vervolg.Buiten is het best nog mooi ,in de tuinen zie je zoveel bessen in allerlei kleuren en zelfs nog bloemen en mooie takken, Nee er is nog wel wat te zien in bos en tuin . Best nog mooi voor een wandelingetje. Het is wel fris vandaag, tijd om iets warms aan te doen. Een prettige maandag  voor iedereen.

    >> Reageer (0)
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We zijn even naar de boulevard geweest en het was heel druk, zonnig  en veel wandelaars en op  zee veel zeilbootjes. Het was zomers druk. Ik heb er wel frisse wangen van gekregen.We hebben ook nog een zwembroek gekocht voor Loek  vast voor de volgende vakantie.En in de Palace Promenade  stond de kerstboom en op de achtergrond op zee zomers druk met boten. Geen combinatie hoor.Maar het was buiten wel even lekker.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heerlijk rustig op zondagmorgen vroeg er is nog geen verkeer en alles slaapt buiten nog.Dit is heerlijk op zondag ,straks wordt het wel weer druk. Maar zo vroeg is het echt zondagsrust tot ongeveer half tien. Even lekker en alles door luchten en de frisse zeelucht binnen laten. Het is droog en ziet er niet slecht uit,dus wens ik ieder een prettige dag en een wandelingetje zal vandaag best lekker zijn. Een prettige zondag!

    >> Reageer (0)
    07-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber en donker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geen lekker weer somber en donker,onze buren zitten in de zon in Turkeije  en Wil lekker in Spanje ook in de zon e n hier is het kil en koud.Maar morgen is het misschien wat beter. Ik mag natuurlijk niet mopperen ,we zijn ook pas terug van een zon reisje. Maar toch zou ik nog wel eens zo'n simpel reisje willen maken  zals vroeger 10 dagen Gardameer of zo op eigen gelegenheid  zonder te weten waar je terecht komt maar wel lekker ergens  in de italiaanse zon. Dromen mag en fantaseren ook. En dan de kachel aan .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdagmorgen en het is nog droog, laten we hopen dat het even zo blijft. Ik wil er toch nog wel even uit om frisse lucht te happen en even de wind in je haren te
    voelen.Alleen maar even opfrissen,de muizenissen eruit.

     Wat kun je hier van mij verwachten
    Nou niks,gewoon maar wat gedachten.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!