Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    02-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 2 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de tweede inenting  tegen de Mexicaanse griep en dan hebben we dat ook weer gehad. Vannacht heb ik heel slecht geslapen en dacht na over Ramses, het waren zulke mooie liedjes die hij zong. Maar ja dat is over jammer. Maar we zullen ze vast nog vaak horen. Het is koud buiten en het wordt slecht en nat weer.

    >> Reageer (0)
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het echt mooi weer helder en zonnig, we zijn nog maar een eindje gaan rijden. We waren in Nootdorp en Zoetermeer, maar daar werd overal gewerkt aan de wegen en liepen we steeds vast op dezelfde plaatsen . Het kostte   moeite om weer op de goede weg te komen. Maar we zijn erweer en de zon schijnt ook nog.De lucht was mooi blauw het was een echt opkikkertje. En dan een plaatje met iets van kerst erbij. Hoe rijm je dat?

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is 1 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe maand december ,we zijn al bijna in de donkerste tijd van het jaar en het zal ook nog wel wat kouder  worden.De laatste maand en dan zijn we alweer in een nieuw jaar.Wat gaat het toch snel allemaal. De jaren vliegen om. Maar in deze maand met de feestdagen is alles wel gezellig met lichtjes en kaarsjes en lekkernijen en feestjes.En veel kerstversiering overal.

    >> Reageer (0)
    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de verjaardag zitten we nog steeds goed in de bloemen en omdat het niet zo warm is blijven ze lang mooi.Meestal maak ik er een foto van en gaan ze nog dubbel lang mee. Ik,hou veel van bloemen ook in de vrije natuur maak ik er vaak foto,s van ook van bomen en mooie takken.Ook een tuincentrum kan me opvrolijken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles is nog stil in huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alles is stil,ik probeer heel zacht te doen , om niemand te storen. Het huis slaapt nog, even volmaakt stil.Heerlijk is dat en dan op maandagmorgen . Maar het zal niet lang duren, zo dadelijk is alles weer druk en vol geluiden van trams , die gierend om de hoek komen en bussen. Veegploegen ,die het plein komen vegen. En dan is de stad ontwaakt en begint de rumoerige dag en is dat korte moment voorbij.

    >> Reageer (0)
    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is droog en een beetje opgeklaard ,dat is leuker voor de opening  straks om 4 uur. Loek zegt dat het lekker weer is . Ik ben `niet meegegaan ,ik heb een rood oog en dan heb ik daar niet zo ,n zin in. Ik kijk van de week wel eens als het niet zo druk is. En mijn oog weer gewoon is.Op de kerstshow waar we waren, stonden ook allemaal beeldjes van engelen  en poppetjes en zelfs van Ot en Sien( van het leesplankje) nu vind ik niet dat die niets met kerstmis te maken hebben , maar ze zijn wel leuk.

    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van de zondag rust is vandaag niets te merken , er wordt met man en macht gewerkt om de rommel op te ruimen en alles mooi te maken. Er ligt een berg kerstbomen  en overal nog rommel . Maar vanmiddag om 4 uur gaat het beginnen en moet alles dus klaar zijn . De bewoners hier mogen allemaal komen kijken en hebben een uitnodiging ontvangen. Maar daar binnen is het wel erg koud. Het ijs  mag niet ontdooien. Het zal dus vanmiddag wel druk zijn,met nieuwsgierigen en genodigden. Het blijft tot 10 januari dus ik wacht nog wel even.Prettige zondag allemaal.

    Bijlagen:
    Herschaalde kopie van kerstmotieven 021.jpg (145.6 KB)   


    >> Reageer (0)
    28-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is opgeklaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is wat opgeklaard en zelfs de zon laat  zich zien.Beneden wordt aardig wat opgeruimd en de winkels zijn al open, we hebben wat sport kleding gekocht een shi rtje en een jack voor het sporten/. En voor Loek wat trainingsbroeken en shirts. Eerst nog door de polder gereden en nu blijf ik zitten en ben moe.In de winkels was het druk en ik hou niet van lang wachten in een rij voor de kassa.Maar nu rustig thuis neem ik mijn gemak.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zaterdag, dat vind ik meestal een gezellige dag. Het huis is opgeruimd wat boodschapjes doen het is wat drukker buiten. De mensen zijn meestal vrij en hebben zin in het weekend.En nog een vrije zondag erna om weer lekker bij  te komen na  een drukke en natte week.Morgen  begint de advent en   is het nog maar vier weken voor kerstmis. Prettig weekend .

    >> Reageer (0)
    27-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is fris vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik vind het maar koud vandaag,met trui aan en een dik vest eroverheen heb ik het nog koud  en de verwarming staat aan.Dadelijk ga ik de openhaard ook nog aanzetten. Ik ben zelfs niet buiten geweest vandaag en dat gebeurt toch niet veel. Morgen maar weer om boodschappen te doen.Morgen komt de Sint hier in de buurt met Pieten en dat is altijd wel ,leuk en dat wil ik wel even zien.Met die kou zou ik ook wel een weekje meewillen naar de zon.maar ik weet geen stoute streek om uittehalen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een herfstige dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ach ,de een moppert erop en baalt er van en de ander vindt het heerlijk als de muizenissen uit het hoofd waaien en ze weer lekker fris en monter thuiskomen in de warmte. En lekker uitgewaaid zijn. Want je zorgen waaien weg, tenminste sommigen.En we kunnen er toch niets aan veranderen,dus courage
    het zal waarachtig wel gaan.Dus toch een opgewekte dag!

    >> Reageer (0)
    26-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het begint alweer donker te worden, de lamp moet zo alweer aan. De dagen korten weer flink en met dat sombere weer is het vroeg donker. Met wat lampjes en kaarsjes is het dan wel weer gezellig. Op het plein bij het Kurhaus is de led kerstboom alweer geplaatst ,die is wit met een blauwachtig licht en de ijsbaan ligt er ook alweer, maar dit jaar is die overdekt. Prettige avond voor allen .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een beetje vroeg, maar als ik eenmaal wakker ben kan ik toch niet meer slapen en nu is het nog lekker rustig en heb ik het rijk alleen. Wel koud vandaag en ook weer nat. Het is alweer donderdag dus we gaan we al op naar het weekend. Dan gaat het ijspaleis hier open en de kunstijsbaan ook en op de boulevard kun je langlaufen. Het wordt hier dus echt winter rond het huis. Misschien is het hier wel koud van al die ijsmachines , die buiten staan te draaien om de kunstwerken in te vriezen.

    >> Reageer (0)
    25-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het tuincentrum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen zijn we even naar het tuincentrum geweest bij Katwijk.Het is daar altijd heel mooi en gezellig en de mensen daar zijn zo vriendelijk en behulpzaam. Er waren heel veel kerstspullen en prachtige planten. Zelf heb ik 4plantjes gekocht en nog een stuk slang om de planten buiten water te geven. En een aantal foto"s gemaakt  van dingen die ik wel leuk vond. Het regende verschrikkelijk en was heel donker. Geen lekker weertje vandaag. Ik blijf verder maar binnen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25november The party is over
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor dit jaar hebben we de verjaardagen weer gehad. Het was gezellig en we hebben heerlijk gegeten bij een Argentijn bij ons op het plein.Het was heerlijk,alles was lekker en apart en smaakte prima. Terwijl alle eetgelegenheden bijna leeg waren ,was het hier druk en gezellig.De eerstvolgende verjaardag is nog ver weg.Dus gaan we weer gewoon verder. Een prettige dag en bedankt voor alle felicitaties,

    >> Reageer (0)
    24-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag een beetje vroeg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Later heb ik misschien niet zoveel tijd en moet ik iedereen verzorgen met koffie of thee of ....... en wat lekkers en dan gaan we met elkaar eten. We wachten maar af  Loek is zich aan het verkleden,die heeft er een hekel aan om opgeprikt te zitten en loopt het liefst in iets ouds rond. Terwijl ik graag een nette heer zie in een pak een dan bedoel ik geen trainingspak,dat is voor sportieve dingen. Per slot kleren maken de man.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 november
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we wat te vieren . Loek is jarig. Dus hopen we maar dat het een gezellige dag wordt, vanavond gaan we uit eten in een restaurant en overdag zijn we  gewoon thuis.Nu zagen we dat de kleine iglo tent ook plat ligt of dat nu van de storm komt of dat ze vonden dat die er niet bij paste weten we niet. Of vandalen die hem hebben vernield ,we horen het nog wel.

    >> Reageer (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het regent, oh wat regent het
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het regent, gelukkig waren we met de auto gegaan en bleven dus lekker droog. Want het regent nogal hard en dan ben je zo nat. En het wordt ook al vroeg donker, want hier is er al een lampje aan.   Vandaag ging het best goed en lukte het me aardig. Ook evenwichtsoefeningen. Een fotootje gemaakt in het tuincentrum, daar is het altijd wel leuk om rond te kijken bij de exotische planten en bloemen. Dat vrolijkt me altijd wel op.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt weer een nieuwe week,waarin alles weer een beetje gewoon wordt.De buren komen weer thuis, Wil komt terug na  een maand weg te zijn geweest. De kersttijd laat zich al overal zien. Gezelligheid op straat feestverlichting Sinterklaas en de Kerstman lopen elkaar voor de voeten. De winkels willen graag verkopen en ieder heeft het druk op zijn manier.Wel een gezellige tijd. Dit beeld van een meisje zag ik in Poeldijk

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!