Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie winkels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als je zo door een vreemde stad loopt en het wordt schemerig en de winkels ontsteken de lichtjes in de etalages,vind ik dat altijd verrassend . Je weet niet wat er is en de etalages vol licht lokken je en het is net of alles mooier is. Je ziet andere dingen dan bij de bekende winkels en  je ziet altijd wel iets leuks of moois. En de lichtjes en kerstmuziek  maken het extra gezellig , ook om ergens iets te drinken  en te eten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is alles weer gewoon en zijn we weer thuis en gaat het  gewone leven weer beginnen.Bij ons op het plein staan nu mooi de boompjes in een zilver licht en blijven dag en nacht branden.Nu moeten we zelf ook maar een beetje gaan versieren en ga ik straks de kerstspullen opzoeken  en een beetje aan de gang.  Maar ik ga het wel wat beperken en kijken of er niet wat weg kan. Prettige dag!

    >> Reageer (0)
    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De paar dagen uit zijn weer om en we zijn weer thuis.we hebben het heel goed gehad lekkere goede bedden en het water was daar heel zacht, je krijgt er een fluweelzachte huid van, na een paar keer douchen ben je helemaal zacht en glad. Hier is het water nogal hard en krijg je schilvers en   en een ruwe huid.We hebben  veel gezien van het landschap het is daar veel rustiger op de wegen dan hier. En alles is maar een paar km rijden, de huizen zijn daar veel goedkoper, maar ja ik zou er niet willen wonen.De rust was heerlijk ,maar niet voor altijd  en natuurlijk zijn hier ook wel rustige plekjes te vinden. En ieder hangt toch aan zijn eigen omgeving,maar wil ook wel eens wat anders.

    >> Reageer (0)
    08-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een kort groetje uit Friesland
    We zien veel van het mooie ruime friese landschap en krijgen hier ook frisse  lucht ,maar toch iets andere dan van onze zee.Het is hier wel veel minder dicht bevolkt dan bij ons. Groetjes en tot morgen Annemiek

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een prettige dag allemaal vandaag zijn we een dagje in Friesland, morgen zijn we weer thuis.

    >> Reageer (0)
    07-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Ik zit hier in de bibliotheek van Bolsward  en stuur even een groetje naar het blog beste wensen en groeten Annemiek

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 7 December
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag maandag , het begin van een gewone werkweek.En we kunnen allemaal deze week weer even op adem komen. En dan is de kerstdrukte er weer.Maar nu even pauze en een beetje gas terugnemen.Ik wens ieder een mooie rustige week en een beetje genieten van de rust en de buitenlucht en een prettige dag.

    >> Reageer (0)
    06-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een saaie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het regent al de hele dag en ziet er niet erg gezellig uit. Iedereen loopt met een grote parapluie en kijkt niet erg vrolijk. Maar wil kennelijk toch even een luchtje happen,hopelijk is het morgen beter. Want dan gaan wij er ook even uit. Nee het is geen zondagsweer.En onze telefoon werkte ook niet vanmorgen, maar dat is gelukkig weer in orde,na eindeloos bellen van Loek. Weer voor een middagdutje of een mooi boek

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag ^6 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Sint is aan het pakken en vertrekt hier vanmiddag weer. Uitgezwaaid door de jeugd en met vuurwerk en muziek.En wij gaan ons richten op kerstmis,zo vlak voor kerst is alles versiert en mooi en vol lichtjes,er klinkt kerstmuziek en er verschijnen kerstbomen op pleinen. Meestal een gezellige tijd met lichtjes en kerstmuziek en mooie etalages.

    >> Reageer (0)
    05-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 5december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag een drukke dag, eerst naar het tuincentrum dat wij zo mooi vonden en we hadden onze dochter meegenomen.En gisteren belden onze vrienden op waar we altijd mee op vakantie gaan dat de nieuwe reisgidsen er al waren. Dus wij vanmorgen na het tuincentrum naar het reisbueau en meteen maar geboekt en nu maar eens drie weken , dat was niet zoveel  duurder dan twee. Dus heerlijk drie weken  naar Turkeije in de zon. Toen nog door Lisse gewandeld en boodschappen gedaan  en nu even rust. Want vanavond gaan we nog naar onze dochter op de Sinterklaas koffie


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 december pakjes avond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En dan zijn de Sintfeesten weer voorbij en gaan we ons voorbereiden op Kerstmis. Voor vandaag wens ik ieder een gezellige avond met banket en speculaas en chocolademelk. en  met alle voorbereidingen met surprises en gezelligheid. En ook een leuke dag. Met de groeten van de Sint.

    >> Reageer (0)
    04-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vies weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is het vies weer,volop regen en somber en donker. Ongezellig en geen weer om er even uit te gaan.Dus blijf ik lekker binnen want anders is mijn kapsel meteen  weer vernield .En dat zou  zonde zijn.Je bent gewoon blij als straks de lichtjes aangaan en wat kaarsjes en je de regen niet ziet, en dan iets gezelligs doen. De nieuwe tijdschriften zijn er alweer. Misschien wordt het volgende week beter, als we er even tussen uitgaan. Naar een hotelletje in de provincie.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De straten glimmen, dat betekent regen,en natte Sinten.Hier wordt de Sint ook weer uitgezwaaid bij de haven en zou er vuurwerk  zijn.En dan maken we ons weer op voor de kerst. Zondagavond wordt hier de kerstboomverlichting feestelijk aan gestoken.Het is nog vroeg. maar ik heb een afspraak met de kapper om te knippen en dat is hard nodig ineens wil het dan niet meer.

    >> Reageer (0)
    03-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het regent hard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het regent hard en ik ben blij dat ik niet ben meegegaan naar het sporten ik ben verkouden en zag het sporten vandaag niet zo zitten. En dan was ik vast behoorlijk nat geworden en nog meer verkouden. Maar ik heb een hele stapel tijdschriften van Wil gekregen dus lekker rustig wat kijken en ook vanavond ben ik alleen dus hou ik me maar lekker rustig en lees maar wat. Hopelijk is het morgen weer beter.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De week is weer doormidden en half om. Gisteren had ik nogal wat problemen. Hopelijk is vandaag alles weer soepel en gewoon.Dus wat ik gister genmist heb hoop ik vandaag weer goed te maken. En wens ik ieder een prettige dag  met de Sint vlak bij de deur en de kerstman op de hoek.

    >> Reageer (0)
    02-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het regent al heel de dag en wil maar niet ophouden . Jammer de pc doet het ook niet heel de middag wil er niets lukken. Er geen mailtjes binnen en bij de binnen gekomen  berichtjes komt er steeds Error en verder niets ook bij Loek niet

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 2 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag de tweede inenting  tegen de Mexicaanse griep en dan hebben we dat ook weer gehad. Vannacht heb ik heel slecht geslapen en dacht na over Ramses, het waren zulke mooie liedjes die hij zong. Maar ja dat is over jammer. Maar we zullen ze vast nog vaak horen. Het is koud buiten en het wordt slecht en nat weer.

    >> Reageer (0)
    01-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het echt mooi weer helder en zonnig, we zijn nog maar een eindje gaan rijden. We waren in Nootdorp en Zoetermeer, maar daar werd overal gewerkt aan de wegen en liepen we steeds vast op dezelfde plaatsen . Het kostte   moeite om weer op de goede weg te komen. Maar we zijn erweer en de zon schijnt ook nog.De lucht was mooi blauw het was een echt opkikkertje. En dan een plaatje met iets van kerst erbij. Hoe rijm je dat?

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is 1 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een nieuwe maand december ,we zijn al bijna in de donkerste tijd van het jaar en het zal ook nog wel wat kouder  worden.De laatste maand en dan zijn we alweer in een nieuw jaar.Wat gaat het toch snel allemaal. De jaren vliegen om. Maar in deze maand met de feestdagen is alles wel gezellig met lichtjes en kaarsjes en lekkernijen en feestjes.En veel kerstversiering overal.

    >> Reageer (0)
    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de verjaardag zitten we nog steeds goed in de bloemen en omdat het niet zo warm is blijven ze lang mooi.Meestal maak ik er een foto van en gaan ze nog dubbel lang mee. Ik,hou veel van bloemen ook in de vrije natuur maak ik er vaak foto,s van ook van bomen en mooie takken.Ook een tuincentrum kan me opvrolijken.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!