Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eiland Tiengemeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier kwamen we gisteren van de veerpont af en het eerste wat je ziet is dit bord , daarachter ligt een bezoekerscentrum .Waar je uitleg kunt krijgen en koffiedrinken . Er zijn toiletten . En er liggen allerlei folders van wandelroutes .Verder is er alleen een kampeerboerderij  en een paar huisjes ,die je kunt huren. En verder puur natuur, om te wandelen en vogels te spotten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie rustige zondagochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zonnig en mooi weer en bijna geen wind, ik heb alle ramen openstaan om lekker te luchten en de frisse lucht binnen te laten Maar volgens de voorspelling wordt het deze week een stuk minder. Maar deze mooie ochtend hebben we vast , voor ieder een mooie  zondag.

    >> Reageer (0)
    05-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag hebben we een dagje rond getoerd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om de nieuwe auto uit te proberen . We zijn naar Maasluis gereden en met de pont over  gevaren en van daar naar Spijkenisse  en weer overgevaren naar Nieuw Beijerland en door de Hoekse waard  via Piershil waar ik vroeger gewoond heb naar Zuid Beijerland weer met de veerpont ,maar zonder auto naar het eiland Tiengemeten. Daar mag je alleen fietsen of wandelen, het was mooi weer .Het is een eilandje dat is teruggegeven aan de natuur en waar je mooi  kunt wandelen  Dezelfde weg weer terug en via Hellevoetsluis weer terug naar Maassluis en weer naar huis. Het was me het dagje welPas in het Westland heeft het wat geregend.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een grote groep is op vakantie gegaan, dus zal het overal wel druk zijn . De groep hier is pas als laatste aan de beurt.En daar liggen juist de grote steden in ,dus is dat de grootste groep.Het ziet er buiten weer zomers uit . Vanmiddag begint de tour de France weer, dus drie weken tour kijken .

    Een maaltijd zonder wijn
    is als liefde zonder minnekozen.
    Braziliaans spreekwoord.

    >> Reageer (0)
    04-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is niet zo warm, maar wel zonnig. Prima zo ! De glazenwasser heeft de ramen gedaan en die zijn  weer lekker helder. Nu ziet het er binnen ook weer wat beter uit. Zo vlak aan zee worden ze snel weer vuil er komt zout aanslag op  en daar blijft ook weer zand  aanplakken, Vanavond is er weer concert by the sea met een italiaanse zanger,misschien horen  we het binnen ook wel, als de wind uit zee komt.We kunnen ook even gaan kijken ,maar ik wil niet zo lang staan. Het duurt twee uur.
    Friendship is like a glass
    handle it with care,
    when it is broken, it's hard to repair!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag de 4e juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mooi weer de zon  schijnt en vanmorgen kon ik in de serre met de pui open lekker mijn krantje lezen . Het was heerlijk frisse lucht  , een kopje thee erbij. Een goed begin van de dag.

    Een blik, een woord, een stille wenk.
    Elkaar zo kennen is een geschenk.

    >> Reageer (0)
    03-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen hoorde ik op de radio het liedje "I love Paris every moment of the year" En dan denk ik weer aan Parijs waar ik vaak geweest ben . In alle jaargetijden  vooral lente en herfst. Maar ook wel eens vlak voor kerstmis in de sneeuw en de laatste keer op 14 juli de feestdag en het was verschrikkelijk heet. Daar zaten we  toen op het kerkhof bij het graf van Oscar Wilde, die zoveel mooie spreuken  en boeken heeft geschreven.En nu denk ik de hele dag al aan al die keren in Parijs  waar ik zo graag heen ging en me gewoon thuis voelde. En  nu wil het liedje niet meer uit mijn hoofd en loop ik het steeds te zingen met nog andere franse chansons.
    "Eenvoudige genoegens  zijn de laatste hartstocht  van ingewikkelde naturen"Oscar Wilde

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het regent pittig en het is nog donker, geen aantrekkelijk weer voor vandaag . Straks ga ik maar mijn haar laten knippen , dan zit dat ook weer beter en in model. De markt wordt op zo'n regendag ook geen succes en veel kooplui komen dan niet eens. Dus alles maar weer eens opruimen en misschien klaart het later nog op.

    Als het hele jaar vakantie was,
    zou sporten net zo vervelend worden
    als werken.
    William Shakespeare

    >> Reageer (0)
    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zout heeft een rijke historie. Het is een van de oudste betaalmiddelen in de wereld en een belangrijke smaakmaker in de keuken. Al in de prehistorie gebruikte men zout voor de smaak en energie die het gaf. Zout was onontbeerlijk voor het overleven van de mens. Tot aan de 19 e eeuw om voedsel en in het bijzonder vis en vlees te conserveren In Azie was het al lang voor onze jaartelling een ruilmiddel in Griekenland kocht men er slaven mee en in Rome kregen soldaten het als bonus voor uitzonderlijke diensten. Daar komt ons woord salaris vanaf, het betekent letterlijk zoutrantsoen In de oud heid is er veel strijd geleverd om de belangrijke zoutroutes te beheersen.  In Frankrijk  leidde de invoering in de 14 e eeuw van een belasting op zout (la Gabelle)  eeuwenlang tot onrusten en opstanden.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kans op onweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is nog warm en er is kans op onweer, maar misschien waait het hier aan de kust wel over. Hier onweert het niet zo vaak, dat is meestal verder in het land. Dus hopen we maar op nog een mooie dag.

    De wind en de golven
    zijn altijd op de hand
    van de beste zeelui.
    Edward Gibbon.

    >> Reageer (0)
    01-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1 Juli en echt zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De nieuwe maand begint met mooi zomerweer voor de een en niet meer roken voor de ander. In restaurants mag niet meer gerookt worden, maar vandaag kun je nog buiten zitten. En de Diesel en LPG worden flink duurder en daar zijn de vervoerders ook niet blij mee.Zo gaat alles steeds een stukje duurder worden. Allemaal een mooie zomerse dag en geniet van de natuur buiten.

    Een vriend is iemand die
    het lied van je hart kent,
    en het opnieuw kan zingen,
    als jij het vergten bent.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag hebben we . Wil en ik door de duinen gefietst naar Wassenaar , daar is op dinsdag altijd markt. Daar zijn we geweest, maar was het erg warm; toen het dorp in, daar is een mooie winkelstraat met veel leuke kledingzaken .Die hebben we ook bekeken en bij de ijssalon een ijsje gegeten. Verder rondgefietst langs de kapitale villa's met mooie tuinen, op de fiets vang je hier en daar nog een lekker windje.En door de duinen weer terug. Het slangenkruid stond uitbundig in bloei met hardblauwe bloemen,die overal tussen de struiken  door kwamen.In een intense blauwe kleur.

    >> Reageer (0)
    30-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weinig wind en een goede temperateur ,eindelijk een mooie zonnige dag. Ik zie  aan de overkant de politie druk bezig met bonnen schrijven  en achter de ruiten wissers van geparkeerde auto's zetten ,die ergens staan waar het niet mag. Leuk hoor zit je even lekker op een terrasje kom je terug en heb je een bon. En op zo'n dag zijn de parkeer plaatsen waar je wel mag staan bijna allemaal bezet en moet je verder weg zoeken.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delaatste dag van juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De laatste dag van de maand alweer en het begint nu met mooi weer . Geniet er dus maar van als de zon schijnt,zoals vandaag.Er blijven nog genoeg minder mooie dagen over.
    Pluk de dag en geniet van de zon en natuur

    Er zullen veel mensen in en uit
    je leven wandelen , maar alleen echte vrienden
    laten voetafdrukken  achter in je hart.





    .

    >> Reageer (0)
    29-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag toch niet zo zomers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het toch niet zo zomers ,de zon schijnt wel. Maar telkens verdwijnt ze en als ze weg is vind ik het hier binnen koud ,ik doe zo dadelijk de schuifpui maar dicht. Zit te bibberen, toch beloven ze op de radio voor morgen 30 graden . Ik ben benieuwd .  Loek was even weg en die vond het buiten ook tegenvallen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag en het is zomer, dat betekent dat het wel druk zal worden vandaag. Wandelende mensen op de boulevard en in het park, waar de rozen zo mooi zijn op 10 juli wordt weer de mooiste voor dit jaar gekozen. Het is een prachtig park en er bloeien ook nog genoeg andere bloemen en planten. En er staan genoeg banken om ergens heerlijk rustig te zitten . Ook aan de waterkant is het leuk,je kunt er een bootje huren en iets eten of drinken er is een terrasje bij.

    To love is Nothing
    to be loved Something
    To love and be loved is Everything.


    >> Reageer (0)
    28-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch nog zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na de regen vanochtend is er toch nog een flauw zonnetje gekomen. De vakantie is hier deels begonnen , Schiphol beleefde een drukke dag. De grote drukte komt pas over twee weken,  als het Westen vakantie krijgt.Hier is het vandaag Scheveningse dag met festiviteiten in het museum en in de Keizerstraat.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het hier veteranen dag en de hele stad is afgezet en het verkeer omgeleid,maar het weer is niet zo mooi. Een beetje druilerig en winderig.Maar misschien komt er nog wel een zonnetje. Dat hoop ik tenminste!

    Als twee mensen  van elkaar houden,
    kan daar geen happy end aan komen.
    Ernest Hemmingway.

    >> Reageer (0)
    27-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weersverbetering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelukkig is er vanmiddag een weersverbetering gekomen ,het is nu zonnig en de wind is wat afgenomen. Het is weer goed buiten in de zon. Vandaag gaat de eerste groep met vakantie , dat is het Noorden. En dan een week later weer  een . Hier in het westen is het de laatste groep. Hier moeten de kinderen nog twee weken naar school.Ik wens ieder een Prettig Weekend  met mooi weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stormachtige vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier nogal stormachtig  windkracht 7 en in mijn slaap hoorde ik de regen kletteren, maar er is wel af en toe zon .En het zou in de loop van de dag verbeteren.Niet zo'n mooie dag als gisteren.Dan gaan we maar wat in huis doen.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!