Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuwruimen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het heeft hier gister avond wat gesneeuwd en nu is Loek aan het sneeuwruimen want het terras voor de deur is spekglad. Raar op 7 hoog sneeuwruimen, maar het is een soort beton dat glad wordt.Op straat wordt het meteen weggereden door het verkeer. Dus toch nog wat van de sneeuw. Maar vandaag zal alles wel weg zijn,want er wordt ook zon verwacht. Een prettige dag in deze winter en kersttijd.

    >> Reageer (0)
    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ontsteking van de verlichting
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om half 5 werden de verlichte bomen officieel  ontstoken door de wethouder,waarna een warm drankje werd aangeboden in de bar ,die er bij is. Deze verlichting zal de komende 5jaar in de bomen blijven hangen. Loek zal er foto,s van maken. Hier is bijna geen sneeuw gevallen, misschien vanavond nog.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag, Een laagje poedersuiker
    Hier is de sneeuw slechts een laagje poedersuiker en de weg waar auto,s rijden is gewoon een beetje nat en de trambanen ook.Dus hier geen overlast en geen sneeuwsprookje voor de deur.De temperatuur is +1 volgens radio West.Maar in de omgeving kan het wel erger zijn.In heel de omgeving  zijn file,s.En overal is het druk.

    >> Reageer (0)
    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien Sneeuw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op de radio hoor ik net dat er kans op sneeuw is, maar hier aan de kust is het dan meestal regen. Maar een sneeuwbui zou ik hier wel leuk vinden. Met dat hele ijspaleis voor de deur is het wel mooi . En zou het de hele sfeer nog verhogen . Wordt  het nog sprookjesachtiger en mooier. Dus ik wacht af en zal voor deze ene keer blij zijn met een pak sneeuw.Maar het zal wel regen worden en dan is het weer glad en gevaarlijk in het verkeer.En heb ik weer angst voor de kinderen. Een prettige avond voor ieder.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 16 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag nog maar eens wat oude kleding opruimen,dan komt er weer wat plaats. Gisteren waren de schoenen aan de beurt en daar is nu weer wat ruimte,want het staat er maar en wordt niet gebruikt en neemt alleen maar een plekje in.En nu de kleding  ,wat niet meer gedragen wordt gaat weg.Hier zijn depots om nog goede spullen in te leveren voor hergebruik.Een prettige dag  en geniet van de kerstsfeer. Een plaatje uit Sneek.

    >> Reageer (0)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is toch nog mooi zonnig geworden.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen waren we even met de auto weg en overal langs de bermen was alles wit bevroren, zo mooi alles groen met een dun wit laagje ijs. Als een soort kantje. Het was wel koud, maar mooi. En nu schijnt de zon lekker . Lekker frisse lucht buiten, koude neuzen weer. En met dit weer smaakt boerenkool  lekker.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede Morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat een lange nacht er kwam geen einde aan. Honderd keer op de klok kijken, die wel vooruit leek te kruipen. Slaapeloze nacht noemen ze dat, allerlei dingen om over na te denken en dan eindelijk tegen half zes val je in slaap en wordt wel weer op de normale tijd wakker.Ik had wel veel tijd om van alles te bedenken. Maar als je dan wakker wordt,vind je het weer niets. Prettige dag ,misschien val ik nog wel in slaap.

    >> Reageer (0)
    14-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De beloofde zon is mooi niet gekomen , dus was er niets om buiten te gaan zitten. Ook in huis was het koud , we zijn er nog niet aan gewend. Maar van het sporten wordt je vanzelf wel warm en dat is dan mooi meegenomen. Het wordt zelfs al een beetje donker, ja de donkere dagen voor kerst.Zo dadelijk een lichtje aan en de tv aan . En dan gaat het wel weer

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 14 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Koud br, en windstil. Echt de donkere dagen voor kerstmis, maar straks wordt het zonnig. Dus wordt het best mooi vandaag.Op  de foto de verlichting van ons plein waar de ijssculpturen staan.In de tenten en buiten is ook een terras gebouwd misschien in de zon en uit de wind wel mooi om even uitterusten.

    >> Reageer (0)
    13-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo Loek is aan de wandel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen heb ik maar even de bedden verschoond,dus dat is vast klaar. Kan morgen meteen de wasmachine aan. De gordijnen zijn gewassen en de ramen gelapt, ja gisteren al. Dus morgen snel klaar. Het is zonnig weer, maar mij te koud.Ik heb nu even vrijaf en geniet van het kijken naar de wandelaars buiten,allemaal met winterjassen en mutsen en een dikke shawl. Het is nu echt winter.Op de foto drie koorknaapjes ,die zingen . Het zouden de broertjes en Loek kunnen zijn ,die zongen vroeger in de nachtmis.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De straten zijn droog en ik vind het winters koud,lekker weer om in huis wat te gaan doen. Ik ga maar eens kijken naar de kerstkaarten en die schrijven. Dat is een doorlopend karweitje als je geschreven hebt ,komen er altijd weer bij uit onverwachte hoek en er vallen er ook wel weer uit van mensen die er niet meer zijn en daar wordt ik dan weemoedig van. Ik hang de kerstpost met knijpertjes aan rode linten en dan aan de glazen serre wand.
    Doorkijkje van de waterpoort in Sneek.

    >> Reageer (0)
    12-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De boodschappen zijn binnen en ik ga alles weer opbergen en uitpakken. De zon schijnt en in de auto was het best lekker ,maar buiten is het koud. We hebben nog even een ommetje gereden langs de Vliet en ik ben blij weer thuis te zijn,hier is het warm en de zon schijnt binnen.Op de foto het water dat door Bolsward loopt en de hoofdstraat met winkels.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een prettig weekend zo vlak voor kerst met overal versieringen en kerstbomen om ons heen.Ieder probeert een kerstsfeer op te roepen met bomen versieringen,kerststallen en muziek en wie neuriet er niet eens"Í am dreaming of a white Christmas".Het zal wel wat koud zijn buiten,dus ook maar even een frisse neus halen.

    >> Reageer (0)
    11-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Alweer bijna drie uur en de zon laat zich even zien, dan ziet de wereld er toch meteen  weer wat beter en mooier uit. En daar wordt ik ook weer wat vrolijker van, ik kan niet zo goed tegen regenachtig en somber weer.We hebben de nodige kerstversiering aan gebracht om de boel in kerstsfeer te brengen . Wat oude dingen weggegooid en een klein kerstboompje met vaste lichtjes erin gekocht. Stekker in het contact en klaar, niet meer al die lichtjes controleren en hij valt ook niet uit  en is lichtgewicht. Gemak dient de mens. En er passen alleen kleine klokjes en balletjes in,dus alle grotere dingen blijven in de dozen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lang geslapen, net wakker  en verschrikt dat het zo laat al is. Ben nog dromerig en moet nog even wennen aan de werkelijkheid. Het is vrijdag en dan is er altijd wel wat te doen en boodschapjes te halen.Hierbij een foto uit Friesland van het Eyse Eysinga Planetarium (1774-1781)met daarnaast een winkel waar je allemaal ouderwetse dingen kunt kopen. En ouderwets kunt koffie drinken tussen spulletjes uit die tijd. Dit was in Franeker.
    Een prettige vrijdag!

    >> Reageer (0)
    10-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie winkels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als je zo door een vreemde stad loopt en het wordt schemerig en de winkels ontsteken de lichtjes in de etalages,vind ik dat altijd verrassend . Je weet niet wat er is en de etalages vol licht lokken je en het is net of alles mooier is. Je ziet andere dingen dan bij de bekende winkels en  je ziet altijd wel iets leuks of moois. En de lichtjes en kerstmuziek  maken het extra gezellig , ook om ergens iets te drinken  en te eten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is alles weer gewoon en zijn we weer thuis en gaat het  gewone leven weer beginnen.Bij ons op het plein staan nu mooi de boompjes in een zilver licht en blijven dag en nacht branden.Nu moeten we zelf ook maar een beetje gaan versieren en ga ik straks de kerstspullen opzoeken  en een beetje aan de gang.  Maar ik ga het wel wat beperken en kijken of er niet wat weg kan. Prettige dag!

    >> Reageer (0)
    09-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De paar dagen uit zijn weer om en we zijn weer thuis.we hebben het heel goed gehad lekkere goede bedden en het water was daar heel zacht, je krijgt er een fluweelzachte huid van, na een paar keer douchen ben je helemaal zacht en glad. Hier is het water nogal hard en krijg je schilvers en   en een ruwe huid.We hebben  veel gezien van het landschap het is daar veel rustiger op de wegen dan hier. En alles is maar een paar km rijden, de huizen zijn daar veel goedkoper, maar ja ik zou er niet willen wonen.De rust was heerlijk ,maar niet voor altijd  en natuurlijk zijn hier ook wel rustige plekjes te vinden. En ieder hangt toch aan zijn eigen omgeving,maar wil ook wel eens wat anders.

    >> Reageer (0)
    08-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een kort groetje uit Friesland
    We zien veel van het mooie ruime friese landschap en krijgen hier ook frisse  lucht ,maar toch iets andere dan van onze zee.Het is hier wel veel minder dicht bevolkt dan bij ons. Groetjes en tot morgen Annemiek

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!