Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gewone zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag eens een gewone zondag om lekker bij   te komen. Gisteravond was er mooie muziek op de tv ouwe Rock  and Roll lekker nostalgisch uit de goeie ouwe tijd.Gezellig bij een drankje en een hapje en ik heb er heerlijk op geslapen.Prettige  Zondag .


    >> Reageer (0)
    26-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de koffie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmorgen waren we op de koffie bij onze dochter . de zon scheen en de sneeuw was verdwenen . En de weg was goed te berijden. Na een wandelingetje over de boulevard zijn  we weer thuis en van plan het lekker rustig te houden. De zon is weg en het regent nu een beetje. Verwarming aan en de sfeerkachel en lekker een beetje rustig aan doen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kerstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag tweede Kerstdag,hier gaan mensen dan vaak uit familiebezoek, woonboulevards of gewoon voor een wandeling. Een extra dag waarop er overal wel wat te doen is of om even bij te komen van alle drukte. Of alles nog eens dunnetjes over te doen er zijn altijd wel restjes of om gewoon lekker bij te komen.Ik wens ieder een mooie dag.


    >> Reageer (0)
    25-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Kerstdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Zalig en Gelukkig  Kerstfeest voor iedereen vol warmte en gezelligheid, maak er een mooie dag van voor allen.


    >> Reageer (0)
    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 december
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste dag voor Kerstmis,dat is dus Kerstavond en ik wil iedereen vast prettige en mooie dagen wensen. En een Zalig en Gelukkig Kerstmis voor alle mensen.


    >> Reageer (0)
    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Br wat koud
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmiddag was ik even buiten, maar oh wat was het koud, ik bibber nog en het was ook nog glad en toch schijnt de zon. Ik hoop  maar dat het morgen beter is ,want ik moet toch nog even naar de supermarkt. het gezellige winkelen voor kerstmis gaat mijn neus voorbij.Het is gewoon schuivelen over de straat en bang zijn om te vallen,want stel dat je iets breekt. Vroeger hield iedereen zijn stoepje  sneeuwvrij,maar dat doet tegenwoordig niemand meer.Ja sommige ouderen die dat nog van vroeger weten,hier achter in de straat woont een oudere man en die doet het nog.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog twee dagen en het is Kerstmis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja nog maar twee dagen en het is kerstmis,de witte kerst is hier wel weer verdwenen ,rest nog wat  ijs. Maar we hebben toch nog de herinnering aan een ouderwetse winter. En het waren mooie plaatjes,die we hebben gezien en gemaakt. We hebben weer even ouderwets sneeuwpret en last gehad. En voor velen was het huisarrest,die waren bang te vallen en iets te breken. Maar het was mooi, zo   vlak voor de feestdagen. Toch nog een droom van een witte kerst.


    >> Reageer (0)
    22-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is gaan regenen en dooien,het is nu overal glad  en vies modderig. Maar als het zo hard gaat is alles snel weer weg. We waren even boodschappen gaan doen,bij een groothandel,maar de grote weg was goed berijdbaar en we waren snel weer terug met een berg boodschappen. Voorlopig kunnen we weer even vooruit en de kleinere spullen kan ik hier halen.Dan hoef ik niet zoveel te sjouwen.  Prettige avond


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De trams rijden weer.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heel de nacht is er hard gewerkt en er rijden  weer trams, heel langzaam in de bocht.Want daar liep het steeds fout, weer uit de rails. Maar nu gaat het blijkbaar goed.Dat was wel twee dagen werk,ook in de nacht.Zelf moet ik er dadelijk ook uit,dat zal ook wel glijden worden.Een mooie dag en vast  mooie en prettige kerstdagen.


    >> Reageer (0)
    21-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nog slecht met het weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is nog  glad buiten en het verkeer is nog steeds in de war . Er rijden bussen en de trams blijven in de remisse , de rails zijn bevroren. En de verwachting is opnieuw sneeuw,dus veel verbetering is er nog niet. Loek is te voet naar de sport ,maar ik ben bang om uit te glijden en ben thuis gebleven en heb het koud. Wat een   ouderwetse winter,dik vest aan en nog bibberen ondanks de verwarming. Wel nostalgisch zoiets als in de oorlogsjaren van vroeger.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstweek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kerstweek is begonnen met veel ongemakken  door het slechte weer van gisteren. Hier rijden alleen de bussen , voor de tram is het  nog niet veilig. En het is nogal glad. Het was me het weekend wel. Veel mensen hebben het weekend thuis moeten doorbrengen,  vanwege het slechte weer. Er werden heel wat telefoontjes gepleegd om nog wat contact met de buitenwereld te hebben.Hopelijk worden de problemen vandaag opgelost  en wordt alles weer normaal. Een veilige dag.

    >> Reageer (0)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw als poedersuiker
    Het houdt niet op  het sneeuwt hele fijne sneeuw en de wind stuift het in het rond. Weer een dag om binnen te blijven koud en mogelijk glad. De tram die hier achter uit de remise komt gaat als een slak.En verder niets te zien en harde wind  die waait alles in het rond. Het is wel winter!!!!

    Bijlagen:
    Herschaalde kopie van kerstmotieven 004.jpg (138.1 KB)   


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een winterse dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het heeft bijna de hele dag gesneeuwd,zelfs het openbaar vervoer  werd stilgelegd en is nog niet hervat. Echt sneeuwen doet het nu niet meer, maar vanmorgen vroeg was het heel donker en hebben we naar de bui zitten kijken ,donkere luchten boven zee en dan werd het weer wat lichter en daarna kwam de bui weer op gang .Het strand lag zelfs vol sneeuw en dat gebeurd niet zo vaak. Het lijkt nu dat de bui verder is gegaan richting het oosten. Wat een dag,!!!!1


    >> Reageer (0)
    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei wat is het koud vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is akelig koud, ik ben alleen naar de bakker geweest vandaag en vond het ijskoud en nu wordt het al donker.  Wat een winter en we zijn het niet meer gewend. Straks de lamp aan en we zien het niet meer, wat lichtjes en kaarsjes om het gezellig te maken. De verwarming aan en de sfeerkachel en dan wordt het lekker'. Ik zie hier op het plein ook bijna geen mensen het is echt stil. Af en toe gaat de telefoon en de een na de ander zegt"Vandaag blijven we binnen, te koud ,we blijven lekker thuis"

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een prettig weekend , met alle versieringen en kerstbomen om ons heen. Om alvast een beetje in de stemming te komen  en ons voor te bereiden op Kerstmis.Er zal wel druk gewinkeld worden of gaan we bezuinigen,op grote uitgaven. Ach een kleinigheid is ook leuk en lekker hoeft ook niet altijd duur te zijn.En overal zijn al veel spullen afgeprijsd vooral kleding.Maar ik vind het een beetje koud en misschien nog glad en ga niet ver. Hier is vlak bij huis van alles te koop.

    >> Reageer (0)
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuwbuien
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor straks worden er weer sneeuwbuien verwacht, het is me het wintertje wel. voor mij hoeft het niet zo,ik heb het koud en ben bang om te vallen.nee ik ben in de zomer geboren en hou dus van zon en warmte. Nog even en ik ga bij de kachel zitten,hij is niet echt maar geeft toch stralingswarmte en een illusie. Als je niet droomt en fantaseert heb je helemaal niets en met dromen maak je er nog wat van.

    Bijlagen:
    friesland 014.jpg (1.8 MB)   


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuwruimen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het heeft hier gister avond wat gesneeuwd en nu is Loek aan het sneeuwruimen want het terras voor de deur is spekglad. Raar op 7 hoog sneeuwruimen, maar het is een soort beton dat glad wordt.Op straat wordt het meteen weggereden door het verkeer. Dus toch nog wat van de sneeuw. Maar vandaag zal alles wel weg zijn,want er wordt ook zon verwacht. Een prettige dag in deze winter en kersttijd.

    >> Reageer (0)
    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ontsteking van de verlichting
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Om half 5 werden de verlichte bomen officieel  ontstoken door de wethouder,waarna een warm drankje werd aangeboden in de bar ,die er bij is. Deze verlichting zal de komende 5jaar in de bomen blijven hangen. Loek zal er foto,s van maken. Hier is bijna geen sneeuw gevallen, misschien vanavond nog.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag, Een laagje poedersuiker
    Hier is de sneeuw slechts een laagje poedersuiker en de weg waar auto,s rijden is gewoon een beetje nat en de trambanen ook.Dus hier geen overlast en geen sneeuwsprookje voor de deur.De temperatuur is +1 volgens radio West.Maar in de omgeving kan het wel erger zijn.In heel de omgeving  zijn file,s.En overal is het druk.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!