Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op dinsdag uit met Wil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op dinsdag meestal met Wil op stap, maar het weer was niet zo mooi om te gaan fietsen. Toen bood Loek aan om samen met ons een toertje te maken . En dat hebben we gedaan door de polder naar Zoeterwoude en omgeving. Langs de kaasboer en alle mooie plekjes waar wij wel vaker komen. Rijden langs polders en weiden, Ergens heeft Loek ons er uit gezet om een wandeling te maken en heeft hij ons later weer ergens anders op gepakt.We liepen langs het kerkpad dwars door de polder en de weilanden ,je mag daar alleen fietsen of wandelen.Het weer was wat somber en het motregende af en toe. Jammer dat er geen zon meer was. Maar die hebben we wel gereserveerd .  Op ons geliefde plekje in de zon in Turkije in oktober.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 15 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook juli is alweer op de helft en hier krijgen de kinderen vrijdagmiddag vakantie . Dit jaar de laatste groep. Dan wordt het stil de komende  twee weken ,want de meeste mensen gaan de eerste twee weken weg .Allemaal maar weer een mooie dag . Op de foto de oleander, die we zelf uit zaadjes van een plant uit Turkye hebben opgekweekt.

    >> Reageer (0)
    14-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Higi Society
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen hoorde ik op de radio het liedje True Love van Grace Kelly en Bing Crosby. Het was uit de film High Society ik dacht uit 1956 . Dat vond ik vroeger een mooie film  en een zwijmelliedje . Ik heb hem wel een paar keer gezien en ook later nog als hij eens op de televisie werd herhaald. Dat was  toch romantisch!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maandag morgen en de zon schijnt,het ziet er goed uit buiten.Ik wens ieder een mooie dag met zon !

    >> Reageer (0)
    13-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag met zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was het eens een mooie dag, vanmorgen hebben we buiten  gezeten om koffie te drinken  en ons nieuwe bankje in te wijden . De zon scheen en het was er heerlijk ,  lekker warm geen wind . Ook nu zit Loek buiten met een pilsje en een boek , maar de zon staat nu niet meer op de achterkant.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is buiten heerlijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lekker buiten ,de zon is er weer  en er heerst nog die heerlijke zondagochtend rust. Ik was om 6 uur wakker en dan tot ongeveer half 10 is het lekker stil . Daarna is het  gedaan met de rust en loopt Scheveningen langzaam vol
    Van die stille tijd kun je genieten. De meeste mensen slapen nog.

    >> Reageer (0)
    12-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ritje naar Lisse
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen was het zulk regenachtig weer , toen  zei Loek : "Laten we maar een eindje gaan rijden " dat hebben we gedaan en onder weg kwam de zon en werd het al lichter . We reden naar Lisse en hebben daar wat rondgewandeld. We zagen een reisbureau en dachten  even vragen of ze iets naar Fantasia hebben. dat hadden we thuis ook al geprobeerd maar alles was vol. Het was een vriendelijk behulpzaam meisje  en ze heeft iets gevonden en daar hebben we nu tot 17 juli een optie op . Nu kunnen we het weekend er nog over nadenken  (hoef ik eigenlijk niet).We zijn ook nog in een tuincentrum geweest en hebben een bankje gekocht. Nu we weer thuis zijn gaat het alweer betrekken en ik zie de bui al hangen.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triestig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag had ik niet veel zin ,weet niet wat te schrijven. Van al die regen buiten ,regent het bij mij ook. Ik ben er helemaal triest van  en lusteloos. Ik heb zon nodig ,ben een zomermens en kan niet groeien in natte grond ach ,ach  wat een chagrijn  wat bloemetjes om op te kikkeren.

    >> Reageer (0)
    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoek van Holland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van middag hebben we een ritje gemaakt naar Hoek van Holland ,we hebben aan de Nieuwe Waterweg gezeten om naar de boten  te kijken die uitvoeren  naar zee.Grote en kleinere ,er was daar wel flink wind en de meeuwen hangen in lucht tegen de wind in. Ze bedelen gewoon om brood en veel mensen geven dat ook. Het is er altijd levendig en er zijn altijd mensen om te kijken. En toen door de mooie plaatsjes van het Westland weer naar huis. Wat een prachtige tuinen kun je daar zien!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beetje laat vandaag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar het is vrijdag en het is droog dus had ik snel alles open gezet om te luchten en de kamer te doen. Gestofzuigd en gestoft, het ziet er weer fris en opgeruimd uit. Als ik bezig ben zit ik liever in een gezellige opgeruimde kamer, dan dat ik overal rommel zie. Dan heb ik geen rust.
    Koester gisteren,
    leef vandaag
    en droom over morgen.

    >> Reageer (0)
    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een veel gebruikte luier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een luier: Ongeveer 43 jaar geleden gekocht en voor alles en nog wat gebruikt  en nu tot op de draad versleten.Eerst werden ze gebruikt waar ze voor gekocht waren voor de  kinderen. Toevallig  kreeg ik een tweeling dus deden ze dubbel dienst. Maar de kinderen waren heel snel zindelijk en de luiers verdwenen in de kast. Toen ging ik ze gebruiken voor andere dingen. De ramen oppoetsen na dat ze gelapt waren, de luiers waren zacht en de ramen glommen ervan. Bij het behangen werden ze in drie huizen gebruikt ,mijn moeder , wij zelf en bij mijn dochter. Ook de tegels  in keuken en badkamer gaan ervan glimmen. En nog wel wat karweitjes in huis, maar deze is nu rijp voor het afval. Ze hebben het geld wel terug verdiend na  zoveel jaren  trouwe dienst.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos verkiezing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wordt hier in het park de gouden roos gekozen. En vanavond is er een 4 uur durend concert in de rozentuin,  dus mag het weer wel een beetje beter worden en geen regen meer.Het concert begint met jazz, dat lijkt me het mooiste deel.

    >> Reageer (0)
    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droog weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was redelijk weer de zon scheen en er was een beetje frisse zeewind , maar nu wordt het somber en donker en ik denk er komt een bui. Het is nu ook helemaal bewolkt . en het wordt kouder ,tijd om een vest aan te doen. En ophet raam zie  ik de eerste druppels al. misschien zijn de planten buiten er blij mee.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als ik naar buiten kijk ziet het er zonnig uit, wel wat wind. Maar het is licht en helder en  ziet er beter uit,  misschien niet voor lang. Maar dat merken we wel.  Straks weer naar de aqua en lekker badderen. 

    De liefde is eindeloos wreed: 
    Je krijgt haar niet en haat haar,
    of je krijgt haar wel en dan gaat ze.
    Slauerhoff 

    >> Reageer (0)
    08-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagje weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We waren van plan om naar Voorburg te gaan en zaten in de bus. Maar het begon weer zo hard te regenen dat we maar besloten in de bus te blijven en door te gaan naar Rijswijk, daar is een overdekt winkelcentrum. We hadden wel paraplui's bij ons maar die hebben we niet gebruikt . Eenmaal in Rijswijk klaarde het op en heeft verder de zon geschenen. Zelfs nu ik weer thuis ben schijnt hij nog.We hebben winkels gekeken  en wat spulletjes gekocht en ons prima geamuseerd. Er was nog uitverkoop en we zagen hier en daar wel wat leuks.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 8 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Over precies een maand beginnen de olympische spelen op
    8-8 2008  een mooie datum. In China is 8 een geluksgetal, zou daarom die datum gekozen zijn?  Vandaag weer regenbuien , maar ik ga toch op stap met Wil en als het even regent schuilen we wel ergens.

    De ogen zijn twee ramen waardoor
    de ziel naar buiten kijkt.
    Hacrat  Smayat Khan

    >> Reageer (0)
    07-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van het sprookje gelezen in de krant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is het de dag van het sprookje. Er werd een onderzoek gehouden onder duizend Nederlanders en de favoriet werd Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Vier jaar geleden was Roodkapje nog favoriet. Bij kinderen is Assepoester favoriet. Ik had nog nooit van een dag van het sprookje gehoord en ik lees ze ook niet meer. Maar wie verzint er nooit eens zijn eigen sprookje, wie droomt er nooit eens weg, dat hij zevenmijls laarzen heeft en verre reizen maakt.Of van de prins op het witte paard en ze leefden nog lang en gelukkig of ben ik zo'n droomster?

    Op de foto een stukje gras met wat simpele klavertjes,maar ik vond ze sprookjesachtig mooi.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een nieuwe week ,met een fris begin en het is ook wat fris. Maar dat is ook wel lekker.De dag komt weer op gang en ik  ga dadelijk ook weer naar de aquales. Om weer wat te bewegen .

    Neem het tempo van de natuur over;
    haar geheim is geduld
    Ralph Waldo Emerson,filosoof

     

    >> Reageer (0)
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eiland Tiengemeten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier kwamen we gisteren van de veerpont af en het eerste wat je ziet is dit bord , daarachter ligt een bezoekerscentrum .Waar je uitleg kunt krijgen en koffiedrinken . Er zijn toiletten . En er liggen allerlei folders van wandelroutes .Verder is er alleen een kampeerboerderij  en een paar huisjes ,die je kunt huren. En verder puur natuur, om te wandelen en vogels te spotten.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie rustige zondagochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zonnig en mooi weer en bijna geen wind, ik heb alle ramen openstaan om lekker te luchten en de frisse lucht binnen te laten Maar volgens de voorspelling wordt het deze week een stuk minder. Maar deze mooie ochtend hebben we vast , voor ieder een mooie  zondag.

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!