Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    25-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gister waren we dus op het eiland  Tiengemeten,het is alleen bereibaar met de veerpont.Het is een natuurgebied  er zijn veel vogels . Er zijn wandelingen uitgezet en je kunt er fietsen huren. Ook is er een bezoekerscentrum,waar je alles kunt zien, wat er op het eiland is.Het is er erg rustig en puur natuur en mooi. Het was stralend weerzodat het een heerlijk dagje buiten was.


    >> Reageer (0)
    24-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zijn we een dagje uitgeweest naar het eiland Tien gemeten Een paar jaar geleden is het eiland waar  10 boeren bedrijven stonden hoofdzakelijk aardappelboeren teruggegeven aan de natuur en een mooi wandelgebied geworden met een bezoekerscentrum.morgen iets meer hierover we zijn nu moe en toe aan een lekkere douche.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prettig weekend en alweer de laatste week van juli en nog steeds mooi zomerweer.Vannacht heeft het wat geregend,maar nu is alles weer droog en schijnt de zon weer. En dan zien we het verder wel.       

    Wie heeft gezegd dat liefde blind is? Zij is de enige die scherp  ziet    ziet: zij ontdekt schoonheden waar anderen niets van weten. AndreeTrossard

     

    .


    >> Reageer (0)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Droom huis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In een tijdschrift las ik  deze week  verhalen over mensen die in een droomhuis wonen ergens op een mooie plek  aan zee of in een park. Zelf heb ik ook wel eens een droom huis begeerd. Het stond in Turkije aan de kust en was verlaten en leeg. Jaren lang stond het daar en maakte ik er vaak  een wandelingetje naar toe en ging buiten op een muurtje zitten dromen over hoe ik het zou inrichten en wat er aan te veranderen en wat ik er allemaal zou kunnen doen. Praten tegen de zee en mijn dromen vertellen oh wat zou dat heerlijk zijn. Wat zou je daar gelukkig kunnen zijn in die rust en stilte. Iedere vakantie was ik er een paar keer.Later was het weg, maar Loek zei dat het weer herbouwd was, maar ik ben er nooit meer geweest. Tegenwoordig krijgen we in het hotel een mooie grote kamer met balkon en ook nog grote ramen.Dan droom ik in bed met de ramen open  en zie de zee en droom daar weer van de rust en de stilte.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De week is alweer bijna om, vandaag vrijdag hebben we weer boodschappen nodig voor het hele weekend. En we moeten nog  maar even naar de tuin om te kijken of de planten geen water nodig hebben.Misschien hangt alles slap ? Vandaag zou het niet zo warm worden, dus kunnen we wel even wat doen. Morgen is het alweer weekend en voor vandaag wens ik ieder een prettige dag.


    >> Reageer (0)
    22-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 22 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet zo warm,misschien vandaag maar weer eens sporten. Met die warmte was dat niet zo goed. We bekijken het maar even. En er is weer markt. En het is al weer donderdag , hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd gaat.

    Het hart is een koning, die alles weet en alles bezit; het hoofd is slechts zijn paleis.    Dhon Gopa Mukeiji.

     

     

     

    ;


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er dreigt regen,maar we zijn droog thuisgekomen van het sporten. We  waren met de warmte een paar weken niet geweest, als het zo warm is daar gaan we liever naar buiten en zoeken  de koelte op.Veel puf had ik er nog niet in,met de warmte langzaam aan hoor.Ik heb gisteren al veel gelopen, de spullen passen allemaal goed en zijn leuk voor de vakantie en door al die luchtige blousjes is de koffer niet zwaar en kreukelt er ook niet veel. Nog een prettige avond en groetjes .


    >> Reageer (0)
    21-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn er lekker uitgeweest en het weer was prima ,niet te warm .En nergens was het druk,iedereen is zeker op vakantie . Het was heerlijk rustig om te winkelen en overal opruiming van zomerkleding en schoenen. Het was lekker om buiten te zitten in het winkelcentrum staan overal banken,dus kun je even in de zon uitrusten. Zelf heb ik een linnen broek en schoenen gekocht en nog een blousje in bonte kleurtjes vast voor de vakantie. En alles flink afgeprijsd.Het was een leuk dagje,we waren ook nog in de verkeerde bus terecht gekomen bij een knorrige chauffeur die ons zeker,oerdom  vond maar er was maar een halte verkeerd en we hebben het zelf weer opgelost. En krijgen dan de slappe lach.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 21 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vannacht is het niet erg afgekoeld het is met alles open nu al 24 graden in de huiskamer.Dus dat wordt weer warm vandaag.Het is nog geen 6.30 uur.Van mij mag het wel iets minder.Zo doe je helemaal niets meer.Toch een prettige dag en maak er iets van.


    >> Reageer (0)
    20-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is dinsdag middag hier en erg warm
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is hier erg warm  om 4uur komt de zon hier en dan na 9uur is de zon weg en komt de frisse zeelucht binnen. Nu is het aan de voorkant op ons bloemen balcon lekker en goed om te zitten en vanavond hier achter. Het is puf ,puf de warmste dag tot nu toe.

    Het is de ware liefde die altijd en eeuwig hetzelfde blijft,

    of men haar nu alles toestaat of alles onthoudt.Goethe


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zou het heel heet worden, daarom hebben Wil en ik ons uitje maar een dag uitgesteld en wachten morgen af. Als het zo warm wordt kun je je beter rustig houden en niet te veel doen. Proberen in huis een koel plekje te vinden, dat hebben we in de serre. Even naar de winkel voor frisse dingen en verder rustig houden. Verse bloemen koop ik in deze warmte niet dus dan maar op een plaatje,ik heb ze wel zelf gezien en geknipt op een plaatje. Sterkte vandaag in de warmte.


    >> Reageer (0)
    19-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En weer aardig warm,het is me het zomertje wel,bijna alle dagen zon.Maar daar word je wel slaperig van,je zou zo een dutje doen. Maar dan wordt je zo vervelend wakker.

    Muziek kan troost en rust geven, in dit hectische bestaan.

    Tot aan de dood,is muziek een lotgenoot.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe maandag morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een nieuwe maandag ,een nieuwe week en nog steeds mooi weer.Een mooie zomer.De vlag hangt helemaal slap,dus geen wind.Wens u allen een mooie week.

    Wanneer men de hoop  varen laat,

    vaart men zelf met haar mee. Jean de Boisson,pseudoniem van C,Buddingh


    >> Reageer (0)
    18-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een mooie zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En niet al te warm gewoon lekker. Dat mag nog wel een aantal zondagen zo zijn . Half augustus gaan we er nog een paar dagen tussen uit  en dan is dit wel lekker en niet te heet. En ook op mijn verjaardag hoop ik op mooi niet te warm weer. Maar ja bestellen kan niet zomaar.Vandaag er dus maar van genieten. Op de markt hiervoor is het nu ook gezellig druk en het is wat leuker op gesteld dan anders en ook wat kleiner en niet die harde muziek.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag 18 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er is weer zomermarkt bij ons voor de deur. Gister hadden ze lekkere aardbeien ,niet van die heel grote maar lekker zoet en niet duur.Zomerkoninkjes  zeggen ze nu.Het wordt mooi weer met aangename temperaturen tussen de 22 en 25 graden. En half nederland is op vakantie. Dus ruimte voor de thuisblijvers, zelf gaan we weer in oktober. Nu is het voor ons te warm in Turkeye, maar dan plakken we nog een stukje aan de zomer vast.Ik wens u allen een mooie zondag.


    >> Reageer (0)
    17-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaperig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oh wat ben ik slaperig vandaag ,ik zit steeds te knikkebollen achter de computer  dadelijk val ik in slaap met mijn hoofd op het toetsenbord. Vannacht toch goed geslapen.  Hoe zou dat nu komen?


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is weer weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En het zal wel mooi weer worden,alles ziet er goed uit. En verder zullen we wel zien,het is nog vroeg.En de tijd gaat zo snel.Ik wens ieder een prettig weekend en een mooie dag met alles wat te wensen is Nog een foto van Voorburg


    >> Reageer (0)
    16-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmiddag weer wat plantjes aangevuld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn naar het Tuincentrum geweest ,dat ligt in de duinen vlak bij Katwijk. Daar komen we graag ze hebben veel planten voor binnen en buiten. Er  waren er wat uitgebloeid en een had de strijd opgegeven die hebben we maar weggedaan. Nu is alles weer fris en ook nog iets voor de groententuin,die kan Loek morgen gaan planten.Ook nog wat kamerplantjes gewisseld en alles staat er weer fris bij.En wij hadden een mooi tochtje langs  het vroegere vliegveld Valkenburg. en door Katwijk,daar staan heel wat mooie nieuwe huizen,hele nieuwe wijken.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Er wordt regen voorspeld, maar misschien valt het wel mee. Hier is alles rustig geen wind of regen. We zien wel wat er komt soms kloppen die berichten niet en valt het wel mee of tegen. Dus wens ik gewoon een mooie dag. Een foto van de straat in Voorburg


    >> Reageer (0)
    15-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de tuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanmiddag even naar de tuin geweest,twee tomaten struikjes waren geknakt door de wind verder alles goed. Water kregen ze uit de lucht . En wij hebben  boodschappen gedaan en zijn  even bij de auto dealer langs geweest. Vandaag heb ik last van de warmte terwijl het niet eens zo warm meer is,heb ik er last van . En ben niet zo lekker , maar moe. Nog een bloemenfoto uit de polder.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!