Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    27-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie zomerse zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een uitgelezen zondag ,zoals er niet zoveel zijn in een jaar. Laten we er maar van genieten en er een mooie dag van maken  en ons eens koesteren in de zon .

    Geniet van de zon ,
    geniet van het leven.
    Het leven gaat voort,
    het zonnetje is er maar even.
    L. K.

    >> Reageer (0)
    26-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overal Muziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ramen staan open en de klanken van muziek hoor ik  binnen, ik denk dat het mexikaans is vermengd met het geruis van auto's en motoren  het is zonnig  en zomers  van onweer is hier nog niets te merken. Dat drijft zeker over.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag wat laat, maar de zon schijnt  en de temperatuur is lekker . Ik was gewoon wat lui en een beetje dizzy. In de vakantie tijd is alles nu komkommertijd en er is niet zo veel nieuws in de bladen en veel mensen zijn vertrokken naar hun vakantie adres . Wij gaan pas in oktober dan is het daar lekker en hier alweer alles voorbij en we weten nu ook ,dat we onze vrienden daar ook weer zullen treffen gezellig!!
    Kans op onweer vandaag; Uitdrukking van Loek

    Van mij mag 't onweer naar de bliksem lopen,
    als die maar opdondert.


    >> Reageer (0)
    25-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even toeren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmiddag even een toertje gemaakt voor boodschappen in Leidschendam en zo weer langs de Vliet het was heel warm 29 graden.We hebbe n ook nog even bij een meubelzaak rondgekeken . We willen nog wel iets veranderen in huis en hebben gekeken naar iets nieuws. We willen een open haardje en dan moet de opstelling wel wat veranderen.Maar dat gebeurd pas in het najaar.Dan kunnen we nu vast uitkijken wat we leuk vinden want we hebben niet altijd dezelfde smaak

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag een beetje werk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eerst maar een beetje werken, alle ramen zijn al open en even de lekker frisse zeewind erdoor laten waaien. Dan wat boodschappen doen. En natuurlijk een beetje van de zonnige dag genieten , morgen wordt hier weer onweer vewacht. Dan kan mooi de stofzuiger even er doorheen.

    Het is altijd zo geweest
    dat de liefde
    haar eigen diepte niet kent,
    dan op het uur der scheiding.

    >> Reageer (0)
    24-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastroseksueel in de keuken is een man tussen 18 en 35 jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de krant las ik dat het aantal mannen dat  via hun kookkunsten vrouwen probeert  te verleiden in opkomst is . . Mijn man kon alleen een ei koken en later toen we al kinderen hadden pannenkoeken, die gooide hij omhoog tot het plafond  en later ging hij oliebollen  bakken . Vroeger kwam je iemand niet in de keuken tegen, maar in de bioscoop of bij het dansen. Dat vond ik toch romantischer dan nu met al die open keukens. Nu heeft hij wel bijgeleerd en kan wel iets koken als het nodig is ,maar is hij wel boven de vijfendertig.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren fietssleutel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren ben ik op de fiets weggeweest en nu ben ik de sleutel kwijt,overal gezocht ook aan de fiets gekeken. Maar hij is niet te vinden  en nu heb ik geen rust en ga verder zoeken . Want zonder sleutel kan ik er niet op weg.10 minuten  later  ik heb hem weer Gelukkig. Op de foto een bloem van onze Clematis.

    >> Reageer (0)
    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nuis de zon present
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu schijnt de zon en is het lekker geworden.Vanmorgen hebben we een stukje gefietst, langs de gevangenis stond het vol met fotograven  en persmensen . Maar de bewuste man komt voorlopig nog niet. Misschien kan dat nog wel drie dagen duren.En dan wordt hij misschien nog wel met een helicopter gebracht als het donker is. Daar zou ik niet op blijven wachten.Het was lekker weer en eindelijk eens een zomerse dag.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna windstil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar de zon heeft toch nog wat vertraging en komt wat later, gister zei men vandaag 25 graden, maar het wordt nu 22. Net of het toch nog niet van harte gaat. Maar we zullen het er mee moeten doen. Het is droog en bijna geen wind.Een eindje fietsen zal wel lukken .

    Geluk is als de zon,
    maar zelfs op de zon zijn vlekken.
    Francois de la Rochefoucauld.

    >> Reageer (0)
    22-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enquette jaren 50
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Van middag kreeg ik een brief met een enqette over de jaren 50. Dat was een feest der herkenning over muziek, film ,kleding Radio en tv programma's,sport en kleding. Van alles mocht je drie dingen invullen uit een hele lijst. In die tijd hadden we nylons met naad  en pettycoats , hoge hakken.De goede oude tijd herleefde even door filmsterren en muziek, mijn favoriet was James Dean en muziek van de Platters en Pia Beck. En in huis was het ook heel anders geen telefoon  en alle huishoudelijke hulpstukken waren er ook nog niet, we moesten dekens kloppen . En matten na 10 uur in de avond met de mattenklopper. En wassen was ook een hele toestand en ook het eten, alles werd lang gekookt. We hebben het nu heel wat gemakkelijker. En wat is er in ons leven veel verandert.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig de zon schijnt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En eindelijk daar is die dan,de zon. Een andere wereld  mijn plantjes op het terras waren ineens weer mooier en richten de kopjes op. Bij de gevangenis hier schijnen veel mensen  en pers te staan om een blik op te vangen van Karadzic. Hij is gearresteerd en wordt hier in de gevangenis onder gebracht.

    >> Reageer (0)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig werkt alles weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was maar een saai weekend zonder blog en zonder telefoon en ik ben dan ook blij dat alles weer werkt. Vooral met dat slechte weer , het is hier bar en boos .Heel de dag regent het en harde wind en dat is de eerste dag van de vakantie hier, voor de kinderen ook niet leuk.Een bloemetje voor het slechte weer.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede middag
    Hallo we zijn er weer ,we zijn een paar dagen uit de lucht geweest.  De  pc ,de lap top en de telefoon  deden het niet meer . Er moest een nieuw modum komen en een uurtje geleden is de monteur gekomen en is alles weer in werking.Ik heb het erg gemist hoor en vond het niet leuk. En nu ben ik zelf in de lappenmand , misselijk en hoofdpijn .Toevallig had ik net een nieuw telefoontje van Loek gehad en moesten we ons daarmee behelpen, maar we vonden het wel een ramp hoor.

    >> Reageer (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag ,marktdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het wordt al donkerder en er zal dadelijk wel een bui vallen. Ik wil naar het zwembad gaan en zal de fiets maar pakken , dat is wat korter in de regen. Maar ik vrees dat er dan niet veel komen.  In het water worden we nat ,maar liever niet buiten.   Ik bekijk het nog maar even. Misschien waait het wel over.

    Je wordt pas jong ,
    als je zestig bent en dan
    is het te laat
    PabloPicasso.

    >> Reageer (0)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch zonnig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is vandaag toch nog zonnig geworden,vanmorgen leek het er niet zo op maar het is verbetert. Gek dat zon zoveel verschil maakt, de wereld is dan ineens mooier en je humeur beter. Op de foto zomaar wat planten op het terras.

    Wat ge eerst bewonderde,
    hebt ge later nog lief met een weemoedige glimlach.
    Wat ge nu waardeert ,
    verwondert u zelve om uw late liefde.
    Louis Couperus

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebloemen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vorige week was ik met Wil in Rijswijk en zag ik ergens een heel geel vlak . Het bleek een bloemenstal te zijn met alleen maar zonnebloemen , de zomer bloem bij uitstek. Hier een plaatje ervan.

    Herinner gisteren,
    droom van morgen,
    maar leef vandaag.

    >> Reageer (0)
    15-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op dinsdag uit met Wil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op dinsdag meestal met Wil op stap, maar het weer was niet zo mooi om te gaan fietsen. Toen bood Loek aan om samen met ons een toertje te maken . En dat hebben we gedaan door de polder naar Zoeterwoude en omgeving. Langs de kaasboer en alle mooie plekjes waar wij wel vaker komen. Rijden langs polders en weiden, Ergens heeft Loek ons er uit gezet om een wandeling te maken en heeft hij ons later weer ergens anders op gepakt.We liepen langs het kerkpad dwars door de polder en de weilanden ,je mag daar alleen fietsen of wandelen.Het weer was wat somber en het motregende af en toe. Jammer dat er geen zon meer was. Maar die hebben we wel gereserveerd .  Op ons geliefde plekje in de zon in Turkije in oktober.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 15 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook juli is alweer op de helft en hier krijgen de kinderen vrijdagmiddag vakantie . Dit jaar de laatste groep. Dan wordt het stil de komende  twee weken ,want de meeste mensen gaan de eerste twee weken weg .Allemaal maar weer een mooie dag . Op de foto de oleander, die we zelf uit zaadjes van een plant uit Turkye hebben opgekweekt.

    >> Reageer (0)
    14-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Higi Society
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen hoorde ik op de radio het liedje True Love van Grace Kelly en Bing Crosby. Het was uit de film High Society ik dacht uit 1956 . Dat vond ik vroeger een mooie film  en een zwijmelliedje . Ik heb hem wel een paar keer gezien en ook later nog als hij eens op de televisie werd herhaald. Dat was  toch romantisch!

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is maandag morgen en de zon schijnt,het ziet er goed uit buiten.Ik wens ieder een mooie dag met zon !

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!