Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    14-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De polder in
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We gaan zo nog even naar de kaasboerderij om kaas en eieren te kopen en   meteen een ritje door de polders te maken. Dat is bij alle weertypes mooi , zelfs als het regent. Vanavond zijn er twee vuurwerken , meestal  kunnen  we vanuit de kamer het zien, in ieder geval de hoge pijlen  die in de lucht uit een spatten .Maar als het regent gaat het niet door .

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier op het plein wordt druk gebouwd . Er komt 4 dagen markt  van alles wat (sorry het zijn er maar drie Zondag niet) .En het is vuurwerk festival drie avonden achter elkaar, Dat is ieder jaar , Maar die dagen markt is nieuw en ik ben benieuwd wat dat biedt en ,of dat wel loopt.Er is in ieder geval wel wat te zien  en wij zitten hoog en droog.Ieder een fijne dag

    >> Reageer (0)
    13-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaldwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik met Wil naar Naaldwijk geweest en we hebben geen regen gehad. Alleen een stormachtige wind .We waaiden bijna van de weg, fietsen waaiden om.    Maar de zon heeft wel geschenen en op sommige plaatsen in de luwte ging het wel. We hebben ook weer een hofje ontdekt . Waar we nog niet eerder waren van de week laat ik wel een paar foto's zien. We hebben ook nog wat koopjes gesnapt einde uitverkoop badpakken met 70% korting. In het zwembad gaat een badpak maar drie tot vier maanden mee.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een natte dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier is ons een heel natte dag beloofd, het giet hard en dat blijft voorlopig zo.Maar ik ga er toch even uit, dan maar overdekt en een  paraplu. Maar toch allemaal   een prettige dag ook een  beetje regen deert ons niet
    Als je de regenboog wilt,
    krijg je de regen er bij.

    >> Reageer (0)
    12-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haastrecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen we vorige week in Haastrecht waren kwamen we via een polder weg .Onderweg zagen we vele mooie boerderijen en tuinen met prachtige bloemen .We zagen ook deze appelboom met zijn mooie rode appels .En dat deed ons denken aan onze jeugd , toen kreeg je vaak rode sterappeltjes . Nu zie je die bijna nooit meer, is het een uit stervend ras


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ziet er buiten niet mooi uit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het ziet er niet zo gezellig uit buiten, ik ga maar gauw boodschappen doen voor het nog erger wordt.Het regent en is somber en ongezellig weer .Maar daar letten we maar niet op en laten zelf de zon maar  schijnen in ons hart . Ik heb nog bloemen in huis en de oude nieuwe tafel is ook gebracht dus zitten  we er gezellig bij.

    Waar woorden te kort schieten,
    spreekt de muziek.

    >> Reageer (0)
    11-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even naar de stad geweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daar net ben ik even op een overstapje naar de stad geweest,om iets af te halen.Je kon goed merken dat het geen strandweer is, het was loei druk overal afgeladen  trams en bussen en vakantiegangers.Nu niet bepaald om rustig rond te kijken . Dus ben ik weer terug op het blog.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe week
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een nieuwe drukke week , waar in veel afspraken en dingen  die gedaan moeten worden. Nog even moeilijk om  weer in het ritme te komen.Misschien ben ik nog niet goed wakker , dus we starten langzaam. en gaan zo eerst maar een kopje  koffie drinken.  Dat om even goed wakker te worden.

    Waarom gaat slechts 10% van de mannen
    naar de hemel?
    Anders zou het een hel zijn.

    >> Reageer (0)
    10-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmiddag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is zondagmiddag en het is opgeklaard de zon schijnt en het is goed voor een wandelingetje  langs de boulevard of  park, bos of duinen.Het is niet zo warm, maar toch aardig weer  om buiten te zijn.Straks gaan we nog wat restjes van de verjaardag opmaken en komt Marlies eten. En zo is de Zondag weer snel om. Ik hou nogal van beelden die zo hier en daar staan , deze zag ik in Oude Water . De hele familie op een bankje Pa, de kinderen en moeder met nog een baby op de arm gezellig bij elkaar. Als ik zoiets zie maak ik er een fotootje van.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fris en winderig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een beetje koude zondagochtend en vrij veel wind. Het is hier ook erg  stil en ik denk dat iedereen nog slaapt . Ook buiten is het stil alleen de meeuwen hoor ik schreeuwen.Heerlijk rustig zondagochtend en alles in een vertraagd tempo. De foto is gemaakt in Haastrecht tijdens een van onze tripjes door de provincie.

    >> Reageer (0)
    09-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is hier heerlijk rustig Loek is naar het museum en ik geniet van de bloemen en kado's die ik gisteren kreeg. Er is nog van alles over en een muziekje naar mijn smaak aan zo is het een heerlijk lui middagje en ik geniet nu van de rust.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is weer weekend en de verjaardag  is weer voorbij.Ik wil iedereen die mij mooie wensen of gedichtjes stuurde hartelijk bedanken ik vond het allemaal heel mooi. Nu gaan we gezellig aan het weekend beginnen, de  zon schijnt en ik wens allen prettige dagen .Het is per slot nog steeds vakantie en zomer.

    >> Reageer (0)
    08-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een aparte datum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 8-8-8 Een mooie datum  en begin van de Olympische spelen.Vandaag hou ik het maar kort en wens ieder een aparte en mooie dag toe. 8 schijnt in China een geluks getal te zijn  laten we dat dan maar hopen.

     


    >> Reageer (0)
    07-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somber weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog steeds regent het een beetje  en het is heel warm buiten. Straks gaan we nog maar even naar een    tuincentrum  . Ik heb wat uitgebloeide planten weg gedaan Misschien is er nog wat nieuws en anders fleur je daar wel een beetje op tussen al die mooie kleurjes. En we hebben nog wat boodschappen te doen in  de grote supermarkt en eten dan  daar ook nog wat in het restaurant.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachten op het onweer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens het Buien Radar hangt het onweer hier boven ,dus zal het onweer zo wel komen. Loek kijkt altijd daarnaar en  dan ziet hij de bui al hangen. (ik ook wel eens ,maar dat is ander weer) Hopelijk valt het wel mee, ik ben altijd een beetje bang van onweer. Vast nog van de bombardementen in de oorlog.Allemaal een fijne dag. Foto in de duinen , de ree neemt rust

    >> Reageer (0)
    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag zijn we Wil en ik uit fietsen geweest door de duinen en langs Duindigt. Overal bloeien er mooi paarse en gele bloemen en het was best warm. Een  hoge heuvel zijn we maar op gaan lopen, daar is bijna niet tegenop te fietsen en aan  de andere kant een hele lange afdaling lekker de heuvel af,zonder trappen. Dat gaat pas lekker en geeft koelte . In park Clingendaal liet de hondenuitlaat dienst een aantal . .honden uit. En anderen moesten in de auto blijven  wachten op hun beurt. Een van de honden buiten was losgekomen en rende hard weg en de bewaker maar roepen. en rennen en het hondje niet luisteren. We weten niet hoe het afgelopen is, maar ze zullen hem wel gevonden hebben.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een warme dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het belooft een warme dag te worden, op zee zie ik nu al een paar zeilboten varen. Vandaag maar een eindje fietsen, bij warm weer is dat het lekkerst . Dan voel je nog een beetje wind door de haren waaien. Later op de dag kan er weer onweer komen met flinke buien.Wel we zien het wel.

    Wie over iedere stap lang nadenkt,
    staat zijn hele leven op een been.
    n.n.

    >> Reageer (0)
    05-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag is het echt mooi weer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En morgen misschien ook .En normale temperaturen,dus niet zo plakkerig.Lekker om buiten te zijn . En ook om wat te werken en dat heb ik maar gedaan ,het huis weer wat schoongemaakt. Dan mag ik van mezelf morgen weer  naar buiten .

    Wie heeft gezegd dat liefde blind is,
    zij is de enige die scherp ziet:
    Zij ontdekt schoonheden ,
    waar anderen niets van weten.
    Andree Frossard.

    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 5 augustus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het weer ziet er weer mooi uit vandaag. De zon schijnt  en het is windstil. Echt zo'n Lazzy summer day. Ik ga er maar even met de fiets vandoor wat boodschapjes doen. En daarna verder met het opruimen van het huis. Want het zit niet lekker als er rommel is.

    Iedereen beklaagt zich over zijn geheugen,
    maar niemand beklaagt zich over zijn gebrek aan oordeel.
    Francois de la Rochefoucauld.

    >> Reageer (0)
    04-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag heb ik me maar eens nuttig gemaakt met het uitsoppen van de keuken ,tenminste de bovenkastjes . De onderkastjes straks even pauze , want het is een heel karwei het zijn er elf. Het is goed weer om een beetje te werken, het is nu niet warm. En af en toe mag het wel eens gebeuren. Nu maar even uitrusten en wat kijken op het blog ,ik hou er niet van achter elkaar door te gaan .

    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!