Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    16-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritje KATWIJK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Even naar Katwijk geweest om wat nieuwe tuinplantjes te kopen,nu is het balkon weer wat fleuriger.Daar is een heel mooi tuincentrum en altijd leuk om even rond te kijken.We hebben ook nog twee nieuwe kamerplantjes meegenomen om de boel wat op te fleuren in huis.Vanmorgen  ben ik flink aan het werk geweest en is de boel weer netjes en op geruimd. Gewassen,balkon opgeruimd en de bedden verschoond. Morgen de rest en dan is het weer weekend..Langzaam kom ik weer in het gewone ritme, nog een prettige avond voor ieder


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN REGENDAG
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    tHet regent oh, wat regent het,ik hoor het in mijn warme bed. Ik hoor de regen zingen. Wat zullen de planten e r van genieten,ze worden heerlijk schoon en opgefrist. Het stof eraf en ze gaan weer fris ruiken. Het zal de tuinen goed doen .Een mooie opgefriste dag.


    >> Reageer (0)
    15-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regenbui
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van morgen is er een fikse regenbui gevallen voor de tunnel een grote bui na de tunnel droog,hoe kan het zo gebeuren.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een middag in Naaldwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gister middag waren we naar Naaldwijk voor nadere afspraken over de nieuwe keuken.Daarna nog even naar de japanse tuin. Het is daar heel rustig,er hangt een serene sfeer,in het water zwemmen de koi karpers.  De tuin is mooi met exotische bloemen en beelden. En er heerst een heerlijke rust,in de tuin is  een terras waar we dan iets gebruiken koffie of ijs. En wat rond wandelen,het is heel rustgevend en de toegang is gratis.Foto in de tuin genomen.


    >> Reageer (0)
    14-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagochtend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle feestdagen voorbij en nu weer gewoon verder.Vandaag schijnt de zon en moeten we nog even komen kijken in de keukenshowroom.Hoe alles er ongeveer uit zal komen te zien zien. Eerst nog even wat boodschappen doen en opruimen.Buiten is alles weer opgeruimd en schoon en het is niet meer te zien ,dat er drie marktdagen zijn geweest. Nu is alles weer rustig en ben ik blij dat alles weer gewoon is.Ik wens ieder een mooie dag.


    >> Reageer (1)
    13-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Pinksterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het miezert en de markt komt maar langzaam op gang. Daar zal het wel niet zo druk zijn vandaag. Het weer ziet er niet zo aanlokkelijk uit.Het is meer weer voor de meubelboulevard, waar je in ieder geval droog blijft.Toch  een mooie dag,hier vieren we nog een tweede Pinksterdag en is iedereen nog vrij. Ik wens ieder een mooie dag en geniet maar van frisse lucht en misschien klaart het nog wel op.


    >> Reageer (0)
    12-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Pinksterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is weer mooi weer,gistermiddag klaarde het weer wat op en zijn we een stukje gaan rijden,door de polders en het werd steeds zonniger.In de avond zijn we lekker gaan eten om iets te vieren. En ook nu is het zonnig en ziet het weer er goed uit. Er komen buiten weer marktkramen  bij en het zal daar wel druk worden.Ik wens u allen mooie Pinksterdagen, ja wij hebben er twee. En een prettige dag. Op de foto een kanaal door Kussadasi , waar we in de vakantie waren . Er staat geen water meer in. Kinderen hebben de zijkanten beplakt met vissen. Gemaakt van klei ,gebakken en beschilderd.Het ziet er fleurig uit.


    >> Reageer (0)
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag voor Pinkster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zal het wel druk zijn in Scheveningen,overal is er markt  en muziek.Rond de haven en in de winkelstraten en hier voor de deur.Gisteravond was hier weer politiecontrole en werden veel auto's gekeurd en ook bekeurd. Dat levert altijd veel bekeuringen op. Motoragenten houden verschillende auto,s aan weten er precies de fouten uit te pakken,alsof ze het ruiken.En dan worden ze hier op het plein nagekeken en wordt er boete geind, eerst betalen  en anders moet de auto achterblijven.Een gezellige dag vandaag.


    >> Reageer (0)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De laatste werkdag van de week,vandaag moet het plein voor de deur weer klaar zijn.Er is een fietspad en meer taxiplaatsen bijgekomen.Gister voor de laatste keer bij de dokter geweest voor het been en hoef nu niet meer terug te komen.Een prettige vrijdag,een zonnige dag en op naar het weekend.


    >> Reageer (0)
    09-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Donderdagmorgen alweer na 7 uur. Zonnig en buien, hier schijnt nu de zon.Ik wens ieder een mooie donderdag met een zonnetje en een zonnig humeur.Geniet van de dag,het is alweer 9 juni.Het is vakantietijd,veel mensen zijn al op stap. en de touristen verschijnen weer. En de nieuwe haring is er ook alweer, zaterdag is het hier weer vlaggetjesdag.


    >> Reageer (0)
    08-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is droog en ziet er best goed uit,rustig en niet zoveel wind.Vandaag komt er iemand om de keuken  uit te meten. Ik ben al bezig om dingen die weg moeten,weg te gooien. Dingen die je maar bewaart en nooit meer iets mee doet of die beschadigd zijn.Dus langzaam ,maar zeker komt er meer ruimte.En ik ben maar weer gaan borduren er zijn altijd nog wel werkjes ,die nooit afgemaakt zijn.En nu ik niet zoveel mag staan of lopen ga ik maar in de zon zitten.Ook de zegeltjes en bonnetjes sorteren levert nog wat op.Gratis pakken koffie op spaarzegels van de groot grutter,die nog geldig zijn.Een prettige dag.


    >> Reageer (0)
    07-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINSDAGMORGEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EN Straks even bloedprikken en dan kan ik meteen een paar boodschappen doen.Ik mag niet de hele dag lopen of staan maar nog steeds veel zitten met dat been.En niet naar de sport Het duurt wel lang en is voor mij niet leuk.Loek houdt streng toezicht,dat ik niet te veel heen en weer loop.Maar ik kan wel de gewone schoenen weer aan.Dus wordt het wel weer wat dunner .Een prettige dag.Nog een foto van de markt in CELSUK.


    >> Reageer (0)
    06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed weer voor de tuin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het regent nogal hard en er valt flink wat water, wel goed voor de bloemen,we mopperen niet. We hebben een heel zonnige vakantie gehad,drie weken zon en geen regen te zien.En de plantjes fleuren hier weer op.Op de foto,s .van de vakantie enkel zon en heel veel bloemen.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Alle feestdagen voorbij en weer aan het werk.In huis is niets meer terug te vinden,ik ga eerst maar eens de kasten opruimen,alles is zoek.Na de vakantie ziek geweest en ik kan niets meer vinden,handdoeken hebben toch geen pootjes en liggen in de was of in de kast.Zo groot is het huis niet,dus moet ik gaan zoeken en ruimen.Niet te veel lopen en staan,dus maar een stoeltje erbij zetten.Prettige dag voor allen.


    >> Reageer (0)
    05-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zondag en voor vandaag wordt er regen verwacht,wel lekker voor de tuinen natuurlijk en wij mogen toch ook niet mopperen. Zo mooi weer ,dagen achtereen.Alles zal even lekker opfrissen. Voor ieder een mooie dag en misschien valt het nog wel mee.En waait het over.,dan geven we de planten zelf maar water.Een gezellige zondag!


    >> Reageer (0)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdagmorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag is er hier zomermarkt in de wijk. Het is er mooi weer voor en ik ga wel even kijken wat erzo al is .Meestal veel fruit en leuke rommeltjes en ach een vliegende kraai vangt wel eens wat.Er is muziek en je komt er oude bekenden tegen. Een praatje in de zon erbij is wel gezellig. En meteen even wat boodschapjes mee nemen voor het weekend. En het is heerlijk weer buiten.Ik wens ieder een prettige zaterdag!


    >> Reageer (0)
    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 juni

    Vandaag de bedden verschonen  en dan de nieuwe matrassen erop ,die straks komen en dan is alles weer fris en schoon en is de slaapkamer weer net en slapen we weer fris. Het is weer mooi weer met veel zon.Veel mensen zijn vrij en treffen het goed met dat mooie weer.Ze gaan erop uit en hebben vast een voorproefje op de vakantie. Een mooie dag en geniet ervan.


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag3 juni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een drukke dag ,de bedden veranderen ,want er komen nieuwe matrassen,dus meteen de kamer een grote beurt geven.Dan is straks alles onder de bedden ook weer stofvrij en schoon,  Straks is alles weer lekker opgeruimd onder het bed vonden we nog een paar oorbellen en veel stof.Na stofzuigen kunnen de bedbanken weer omlaag en de nieuwe matrassen erop als ze komen.schone lakens en nieuwe dekbedden en we slapen weer fris en schoon.Het is weer een mooie dag met veel zon.


    >> Reageer (0)
    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hemelvaartsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag Hemelvaartsdag en het ziet er buiten prachtig uit ,volop zon en prachtig weer voor een vroege ochtendwandeling. Vroeger noemden we dat dauwtrappen en was het vaak regenachtig. Nu een stralende dag en bijna windstil.De vlaggen hangen stil en overal heerst nog rust. Ik wens ieder een mooie dag  en geniet ervan. Vandaag zal het wel druk zijn hier er zijn veel toeristen en de zee is spiegelglad , geen golfje te zien.Echt een uitzonderlijke dag.


    >> Reageer (0)
    01-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 juni 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mooi weer vandaag, de zon schijnt. Gistermiddag hebben we weer een toertje gemaakt en een nieuwe keuken uitgezocht en besteld.Lijkt me dat het heel mooi zal staan,het zal eerst wel rommel geven,maar hopelijk wordt het mooi en gaat het snel. We laten de mensen van de zaak alles doen,een dag afbreken en de volgende dag nieuw opbouwen. Grote kasten van de vloer tot even onder het plafond met veel ruimte erin en apperatuur op ooghoogte.Eind augustus gaat het gebeuren en een nieuwe kleur. Het zal wel veel rommel geven,maarik ga ook maar eerst wat ruimen en weg doen. Genoeg dingen die oud zijn en ik ook niet meer gebruik.Tijd voor wat nieuws. Het enige wat blijft is de inductie kookplaat. Een mooie dag met zon.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!