Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    18-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lijk rot onder bed hotelgasten

    Lijk ligt weken te ontbinden onder bed hotelgasten

    Het dode lichaam van een vermiste vrouw heeft schijnbaar wekenlang onder het bed gelegen van een hotelkamer van de Amerikaanse keten Budget Inn. Hotelgasten hebben zo ongewild bovenop een lijk geslapen.

    Pas deze week werd het lichaam van de vermiste vrouw Sony Millbrook onder het bed ontdekt nadat hotelgasten de vreselijke lijkgeur gewaar geworden waren. De dame uit Memphis logeerde eerst een tijdje in het hotel alvorens ze eind januari opgegeven werd als vermist. Sony Millbrook had nagelaten haar kinderen op te pikken van de school en de hotelrekening was onbetaald gebleven.

    Verdwenen
    Ongeruste familieleden waren naar de hotelkamer gekomen en vonden enkele bezittingen van Sony terug maar de vrouw zelf leek 'verdwenen'. Het hotel zag er dan ook geen graten in om de kamer na een opkuis opnieuw te 'verhuren'.

    Luguber
    De politie van Memphis deed deze week de macabere ontdekking nadat de verschrikkelijke stank de hotelkamer had ingepalmd. Het lijk bleek verborgen tussen de matras van de boxspring en het metalen frame van het bed. Het lijdt volgens de politiediensten geen twijfel dat Sony Millbrook is vermoord. Bovedien is het een lugubere vaststelling dat de hotelkamer al die tijd is gebruikt door andere hotelgasten die zich van geen kwaad bewust waren.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Congopolitiek op een keerpunt
    Gisteren kwam in het nieuws dat Crembo Congolese militairen te Brussel zou laten meestappen in het defilee van de nationale feestdag. Weer een zot idee van een doorgedraaide minister. Ondertussen werd bekend dat ons staatshoofd aanwezig zal zijn in Kinshasa bij de feesten ter gelegenheid van de 50 jaar onafhankelijkheid. Het is duidelijk dat België na Karel De Gucht een andere richting wil inslaan ten opzichte van haar ex-colonie. De Congopolitiek van de Belgische regering is altijd al controversieel geweest. Voor sommigen was er te weinig interactie en voor anderen veel te veel.

    Eén ding is duidelijk. De Congopolitiek van de Belgische regering is een grote ramp geweest en dit niet alleen na de onafhankelijkheid van het land. Leopold II wordt verguisd voor al hetgeen hij in zijn kroonkolonie heeft uitgestoken. De inboorlingen werden als slaaf gebruikt voor de plantages. Niet zelden werden zwarten hun handen afgehakt. De foto's van gekwelde zwarten zijn genoegzaam bekend. Maar men mag het kind niet met het badwater weggooien. België heeft veel goed gedaan voor het land. Het heeft grote infrastuctuurwerken uitgevoerd, scholen en ziekenhuizen gebouwd. Congo was in de jaren 50 op vele vlakken één van de beste landen van het continent. En nu vindt men het bijna niet meer terug in de brousse.
    Wat is er dan fout gelopen? Groot-Brittannië opteerde voor een systeem van indirect rule. Zulk systeem liet toe dat de eigen politieke elite van het land een belangrijke rol bleef spelen tijdens de kolonisatie. Na de onafhankelijkheid verdween er een tussenniveau, die van de Brits gouverneur en zijn staf, maar het land viel niet in een zwart gat. Ik geef toe dat na de dekolonisering er etnische verschillen de kop op staken, maar de meeste landen verwerden niet tot een zielige rimboe. België volgde eerder de politiek van Frankrijk en dat was er een van direct rule. De kolonisator die alles regelt en die de lokale stamhoofden weinig betrekt bij de besluitvorming. Ook na de onafhankelijkheid hebben deze stamhoofden geen politieke invloed gekregen en dat is een gemiste kans. Men had perfect een soort van senaat kunnen creëren waarin deze stamhoofden zetelden. Maar ja, België wou de Westeuropese democratie opleggen aan een land dat totaal geen ervaring had met deze instellingen en er ook totaal niet rijp voor was. Wil men zo'n Westers systeem exporteren dan moet je er ook een omkadering voor hebben. En dat betekent: Voldoende geschoolde politici, ambtenaren etc. Congo bezat bij haar onafhankelijkheid een 100-tal hoger opgeleiden. Dat was bijna niets en totaal onvoldoende om zo'n groot land te leiden. Als je een ongeschoold publiek hebt, krijg je de meest populistische leiders. Zo'n maatschappij is de ideale broeihaard voor staadsgrepen en militaire dictaturen. En inderdaad met Mobutu kreeg het land haar rechtse dictator. Tijdens de koude oorlog kreeg de Congolese leider voldoende krediet vanuit de Verenigde Staten en België om overeind te blijven. Maar toen het ijzeren gordijn viel en Mobutu oud en ziek werd, waren zijn kansen verkeken. Ondertussen was het land volledig afgetakeld en in oorlog. Met Laurent Kabila kreeg het land een nieuw leider dat manu militari de macht had gegrepen. Kabila had de tronie van een gangster, een duister verleden, maar dat was blijkbaar geen probleem voor het Westen. Toen Kabila door een lijfwacht vermoord werd, stelde de internationale gemeenschap opnieuw geen vragen. Zijn zoon Joseph volgde hem op. Enkele jaren later kwamen dan op vraag van het Westen de eerste democratische verkiezingen.

    Wij moeten stoppen met een Westerse bril naar Afrika te kijken. Waarom moeten wij ons democratisch systeem exporteren naar de rest van de Wereld? Bovendien zijn we niet consequent. Voor Congo eisen we democratische verkiezingen, in China zijn we maar al te blij als het ondemocratisch regime ons wil ontvangen. Onze Congopolitiek staat op een keerpunt. Ofwel zien we in een samenwerking met de oud-kolonie een win-win situatie waar we allemaal beter van kunnen worden ofwel trekken we de deur definitief dicht. Maar contacten verbreken is nooit goed, niet voor personen en zeker niet voor landen. België zit in een economische crisis. We moeten elke opportuniteit aangrijpen om onze economie te helpen. Congo is qua grondstoffen één van de rijkste landen van de wereld. We hebben de brains, de know how, zij hebben de grondstoffen. Wij kunnen het land helpen ontwikkelen tot één van de grootste nieuwe markten van de wereld. Maar we moeten er durven in geloven. We moeten voldoende visie hebben. Maar wie is er momenteel een echt visionair aan de top van de regering. Het lijkt mij zo waar een zootje ongeregeld. Neen, het is niet Crembo met zijn militaire samenwerking die het allemaal zal doen. Neen, we hebben een regeringsleider nodig met visie, een goed minister van Buitenlandse zaken en ontwikkelingszaken. En dan zal automatisch het bedrijfsleven volgen. Door een duurzame samenwerking kunnen we voor een deel onze werkloosheid exporteren. Maar ja, wie van onze excellenties heeft de moed, de durf en het inzicht om een nieuw ondernemend Congobeleid uit te werken? Kent U er één?
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crembo zo zot als een achterdeur

    Eerst dacht ik, hij is wel leuk, die Pieter De Crem. Ik heb er zelfs ooit naast gezeten op een tribune en toen gaf hij mij nog een redelijke indruk. Maar nu weet ik het zeker. Pieter De Crem is zo zot als een achterdeur. De man wilt absoluut scoren al is het met een goal in eigen doel. Belachelijk zijn zijn meeste tussenkomsten. Hij probeert overal in the picture te komen al is het dikwijls uiterst belachelijk wat hij doet.

    Enkele weken geleden ging hij zich in de VS opdringen, maar de Amerikaanse minister van defensie had geen tijd voor zijn gelul. Dan maar bij de vice-minister proberen en ja Pieter De Crem kwam voldaan buiten bij de tweederangs onderminister met de woorden dat de Verenigde Staten "verheugd waren met de Belgische militairen in Afghanistan". Hoeveel Belgische militairen er zijn? Niet moeilijk doen hé! België heeft maar liefst 30 militairen in het oorlogsgebied. Belachelijk dus! Dat een minister van defensie zo bij de media zit te hengelen naar een beetje aandacht voor een scheet in een fles en dat onze reporters zulk gezever slikken...

    Pieter De Crem voldoet dus niet aan de verwachtingen en maakt zich enkel en alleen belachelijk. Belachelijk omdat hij zich in Amerika bezatte en het nadien in een doofpot probeerde te steken. Het enige waarvoor deze excellentie goed is, is het rondvliegen met Belgische militaire vliegtuigen naar de meest domme en onbelangrijke plaatsen in de wereld om zich daar dan even belangrijk te voelen. De man is totaal onbelangrijk in het onbelangrijke Aalter, laat staan dat hij iets te betekenen zou hebben in de wereld. Nu maakt hij zich belachelijk in het kader van een Congolese delegatie bij het Belgisch defilé bij de nationale feestdag. Wellicht zullen deze bevriende militairen met Belgische kostuums mogen defileren, want van het Congolese leger moet men bijna niets verwachten. Ach, Pieter De Crem is een zielig figuur die best zo snel mogelijk wordt vergeten...


    Congolese soldaten op Belgisch militair defilé

    Congolese militairen zullen op 21 juli in Brussel aan het militair defilé deelnemen. Dat is minister van Defensie Pieter De Crem (CD&V) met zijn Congolese ambtsgenoot overeen gekomen. Belgische militairen gaan bovendien op 30 juni in Kinshasa mee opstappen tijdens de viering van 50 jaar onafhankelijkheid van de Congo.

    De aanwezigheid van beide legers op elkaar militaire defilés moet de militaire samenwerking tussen België en Congo in de verf zetten. Experten van het Belgische leger begeleiden al jaren de vorming van Congolese legereenheden, zoals het 321ste Bataljon. Dat herwon in december een stad in het noordwesten van Congo op opstandelingen.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand wil Belgium.com kopen

    Domeinnaam Belgium.com raakt niet verkocht

    De domeinnaam www.belgium.com is gisteren voor 75.000 euro te koop gezet. Niemand hapte toe, ook de Belgische overheid niet. "We hebben voor belgium.be amper 3 euro betaald", meldt de webmaster van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister vandaag.

    500.000 dollar
    Als sinds 1995 is de domeinnaam www.belgium.com in handen van eNom, een Amerikaans bedrijf uit Washington dat meer dan 90 miljoen domeinnamen in zijn portefeuille heeft. Het is daarmee een van de grootste domeinnaamverkopers te wereld. Via de Britse veilingwebsite voor domeinnamen Sedo werd belgium.com de afgelopen dagen - nog eens - te koop aangeboden. Het hoogste bod was uiteindelijk zo'n 75.000 euro. Maar de verkoop ging niet door omdat eNom denkt er tussen de 100.000 en 500.000 dollar voor te kunnen krijgen.

    3 euro
    De Belgische overheid deed geen bod en is dat ook in de toekomst niet van plan. "Om u een idee te geven: voor www.belgium.be, het officiële Belgische portaal, hebben we welgeteld 3 euro betaald", zegt webmaster Bart Van Herreweghe van de FOD Kanselarij van de Eerste Minister. "We hebben ooit wel met de eigenaars onderhandeld om ook belgium.com te mogen overnemen. Maar met die mensen waren niet echt goede afspraken te maken."
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 dingen die elke vrouw zou moeten kunnen

    10 dingen die elke vrouw zou moeten kunnen

    Vrouwen kunnen heel veel, zoniet bijna alles. We kunnen sowieso alles dat we willen kunnen. En toch... toch zijn er een paar dingen waar vrouwen niet sterk in zijn, waar we steken laten vallen of die we gewoonweg niet kunnen. Daar is niets mis mee, maar sommige dingen zou je wel moeten kunnen, of je zou tenminste moeten weten hoe. Zoals...

    1) Een platte band vervangen
    Iedereen die met de auto rijdt heeft het wel eens voor, vrouwen dus ook. Meestal kunnen ze alleen hulpeloos naar hun man/vader/vriend bellen of meteen de wegenwacht inschakelen. Makkelijk is het niet, maar onmogelijk is het ook niet.

    Trek eerst je fluovestje aan, plaats de gevarendriehoek en gebruik je knipperlichten. Check of je een reserveband bijhebt, die geschikt is om mee te rijden. Draai de bouten los (meestal het moeilijkste stuk), installeer de krik, en krik de auto op. Neem de bouten en de band van de as, zet de nieuwe erop en draai de bouten (niet te strak) aan. Laat de auto weer zakken, en draai de bouten strak aan (je kan eventueel op de sleutel gaan staan).

    Je houdt er vuile handen en een goed gevoel aan over. Let wel: een reserveband is niet geschikt om lange afstanden mee te rijden, zeker niet als de band kleiner is dan je andere. Ga dus zo snel mogelijk naar een garage.

    2) Bedankbriefjes
    Een bedankbriefje is  niet echt meer van deze tijd. Maar een mailtje, sms'je of muurberichtje om iemand te bedanken voor een heerlijk maal of een toffe babbel, dat is toch niet teveel gevraagd?

    3) Accepteer een compliment
    Gedaan met de valse bescheidenheid, vrouwen moeten leren een compliment te aanvaarden. Doe dit met een stralende glimlach en een gemeend dank je wel, meer hoeft dat niet te zijn. Neen, je moet jezelf niet verklaren of uitleggen of verklappen hoe weinig die mooie schonene maar gekost hebben. Zeg gewoon dank je, met de glimlach en meen het. Simpel, toch?

    4) Ongelijk toegeven

    Niemand is perfect, ook jij niet. Je ongelijk toegeven, je veronstchuldigen voor een gemene opmerking, een venijnige grap of een beledigende toon, dat is maar zo beleefd. Doe het zo snel mogelijk, en doe het oprecht, anders telt het niet.

    5) Iets koken dat mannen lekker vinden

    Een maaltijd kunnen koken die een man imponeert én smaakt: het klinkt gemakkelijker dan het is. Toch hoef je het daarom niet heel moeilijk (of te simpel) te maken, less is more (behalve wat de porties betreft dan).

    6) Een cadeautje inpakken

    Okee, het papiertje er min of meer netjes rond doen, dat lukt nog wel. Maar je kan het cadeautje ook pimpen, met een mooie strik en een bloemetje of lolly.

    7) Van seks genieten

    Elke vrouw zou moeten weten wat haar bevredigt en wat ze leuk vindt, en, belangrijker, hoe dit aan haar partner duidelijk te maken. Seks hebben zonder dat je er van geniet, dat is tijdverlies.

    8) Een knop naaien

    Natuurlijk verliest je favoriete bloes wel eens een knopje op de foute plek. Dit terug aannaaien kan niet zo moeilijk zijn, maar hoeveel jonge vrouwen kunnen en doen het nog? Leer het van je moeder, je zal er geen spijt van krijgen.

    9) Een lief dumpen

    Geen leuke bezigheid, en het moet ook geen hobby worden, maar soms is het de enige juiste beslissing. Waarom? Omdat iemand aan het lijntje houden niet beleefd en redelijk egoïstisch is. Je wil hem niet kwetsen, maar toch is de korte pijn te verkiezen boven een verzurende relatie waarin je hem gebruikt en zijn kansen op geluk verkleint. Hij verdient iemand die hem wel graag ziet, dus het is beter voor jullie beiden om het uit te maken.

    10) Nieuwe vrienden maken

    Het wordt minder gemakkelijk als je ouder wordt: vrienden maken. Daar moet je tijd en energie in investeren. Stel vragen, plan activiteiten samen en ga niet in een hoekje zitten! (edp)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogbejaarde vrouw slaat hoogbejaarde man dood

    Australische vrouw (92) slaat haar man van 98 dood

    In Australië is een 92-jarige vrouw in staat van beschuldiging gesteld voor moord op haar 98-jarige echtgenoot. Dat heeft de politie van Syndney vandaag bekendgemaakt.

    Moord
    Buren hadden de politie opgeroepen. Toen de agenten ter plaatse kwamen, vonden ze de levenloze man in het luxe-appartement met verwondingen aan het hoofd. De vrouw werd beschuldigd van moord nadat ze door de speurders via een tolk was verhoord. Over een motief deed de politie geen mededelingen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idee voor het centrum: klacht ivm Barbie

    Walmart beschuldigd van racisme omdat zwarte barbie goedkoper is dan blanke

    In de Verenigde Staten is een rel ontstaan omdat warenhuisketen Walmart zwarte barbiepoppen voor minder geld verkoopt dan blanke barbiepoppen. Los van de huidskleur, zijn de poppen identiek, en dus gaat het om racisme volgens een aantal belangengroepen. Walmart ontkent: volgens de keten is het prijsverschil perfect te verklaren.

    Theresa en Ballerina
    In zuidelijke staat Louisiana verkoopt Walmart de zwarte barbiepop Theresa voor 3 dollar en de blanke barbiepop Ballerina voor 5,93 dollar. "Beide poppen hadden in het begin dezelfde prijs", aldus een Walmart-woordvoerster, "maar eentje is afgeprijsd vanwege de lagere verkoopcijfers."

    Volgens haar uitleg is het in de detailhandel normaal dat het management beslist soortgelijke producten voor verschillende prijzen aan te bieden. "Bovendien is op het prijsetiket boven de pop duidelijk te zien dat het om een actie gaat", zegt Wallmart
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort staan we helemaal stil...

    CD&V wil 70 km per uur buiten bebouwde kom CD&V wil 70 km per uur buiten bebouwde kom

    BRUSSEL - CD&V wil op de meeste wegen buiten de bebouwde kom de snelheidsbeperking verlagen van 90 naar 70 km per uur. Enkel op wegen met twee of meer rijstroken per rijrichting, waarbij de rijrichtingen louter door wegmarkeringen zijn gescheiden, zou 90 km per uur de regel blijven.

    Buiten de bebouwde kom mag nu maximaal 90 km per uur worden gereden, tenzij een verkeersbord 70 aangeeft. 'Maar niet alle wegen zijn geschikt om 90 km per uur te rijden', vindt CD&V-Kamerlid Luc Peetermans.

    Daarom werkte hij een wetsvoorstel uit dat de snelheidsregels 'logischer en meer verantwoord' maakt. 'De snelheid gaat in opgaande lijn van 50 km per uur in de bebouwde kom, 70 km per uur op binnenwegen, 90 km per uur op de verbindings- en gewestwegen met minstens twee rijstroken en 120 km per uur op autosnelwegen.'

    Daarmee komt er niet alleen meer eenvormigheid, volgens Peetermans zou de nieuwe wegcode ook toelaten om heel wat verkeersborden weg te halen. Bestuurders zullen zich ook makkelijker aan een bepaalde snelheidslimiet houden al ze die ook logisch vinden, meent Peetermans. 'Het gebrek aan logica, eenvormigheid en leesbaarheid van de weg leidt tot verwarring en ergernis.'

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte en "corrupte" Daerden geen probleem voor Leterme

    Er ging een nieuwe wind komen met Yves Leterme. Na enkele maanden werd al duidelijk dat deze nieuwe wind een stinkwind is. Leterme kwam in opspraak wegens tussenkomst in het Fortisdossier en moest aftreden. Na een schijnonderzoek, want ons kent ons in de politieke wereld, kwam Leterme terug aan het hoofd van de Belgische regering. De zwakke figuur van Leterme kan natuurlijk geen weerwerk bieden tegenover de sterke PS onder leiding van Elio Di Rupo. En als er dan iemand van de PS herhaaldelijk in opspraak komt, dan staat Leterme erbij en kijkt ernaar. Een zielige bedoening...

    Maar wat mij misschien nog het meest stoort aan deze regering is het gebrek aan slagkracht om de crisis te lijf te gaan. Het lijkt erop dat Yves Leterme zich gedraagt als een "bijna" koning die zich bezighoudt met het knippen van lintjes, bijwonen van recepties en voor de rest de bevolking laat stikken. Het is nu al duidelijk dat de CD&V het de volgende verkiezingen barslecht zal doen.

     

    Klacht tegen Daerden heeft geen invloed op regering

    Michel Daerden en zijn zoon Frédéric.
    De positie van minister van Pensioenen Michel Daerden in de federale regering blijft hetzelfde na de anonieme klacht die tegen hem werd ingediend, zegt premier Yves Leterme. Een anonieme juridische studie beschuldigt Daerden en zijn zoon Frédéric van illegale praktijken bij hun omstreden revisorenbureau. Het document is aangekomen bij het parket van Luik, verschillende redacties en leden van de PS.
     
    Lijvig document
    Volgens Leterme is het dossier ook aangekomen op de Wetstraat 16. "Nu is het aan het gerecht om te doen wat het moet doen. Het is een lijvig document. Ik heb het even doorbladerd. Ik heb gezien dat het ook gericht is aan de gerechtelijke instanties. Elk heeft zijn job", zegt Leterme.
     
    Onderzoek
    Enkele weken geleden raakte bekend dat het parket-generaal van Luik tegen Daerden een informatieonderzoek was opgestart naar vermeende belangenvermenging. Premier Leterme had toen een gesprek met Daerden, maar nam geen maatregelen tegen de PS-minister.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katrien Van Nuffel: Eén jaar effectieve celstraf...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Sint-Lievens-Houtem

    Jaar cel voor sjoemelende juriste


    Katrien Van Nuffel (32), een juriste die bij een notaris in het Oost-Vlaamse Sint-Lievens-Houtem werkte, is gisteren in beroep veroordeeld in een zaak van grootschalige oplichting. Ze kreeg een jaar effectief en werd tien jaar ontzet uit haar burgerrechten. Haar moeder, Gina Heirman (55), zag haar straf van zeven jaar bevestigd voor het Gentse hof van beroep. Zij misbruikte de naam van industrieel Jan De Clerck om tientallen gedupeerden miljoenen te ontfutselen, met de hulp van haar dochter. Als gediplomeerde notarieel juriste wist Van Nuffel zeer goed hoe ze valse documenten officieel kon doen lijken om het vertrouwen te winnen van de slachtoffers.

    Gisteren werkte Van Nuffel nog bij notaris Janssens uit Sint-Lievens-Houtem, die momenteel zelf geschorst is. Zijn vervanger Fernand Nève ontslaat haar nu. 'Voor haar is geen plaats meer in het notariële ambt.'
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katrien Van Nuffel en Gina Heirman: Intriges, overspel en oplichting
    Morgen komt de zaak van Katrien van Nuffel voor het Hof van Beroep. Katrien van Nuffel werd in eerste aanleg correctioneel veroordeeld voor haar aandeel in de oplichtingspraktijken van haar moeder Gina Heirman. Laatstgenoemde is een meester-oplichter die reeds tientallen mensen heeft bedrogen. Haar palmares is intussen bekend in de media. Haar recentste slachtoffers staken haar geld toe in het kader van een gevijnsde successiezaak, waarbij Gina Heirman zich uitgaf  voor een nicht van beaulieubaas De Clerck.

    In sommige krantenartikels las ik dat de gedupeerden in Katrien Van Nuffel het brein zagen achter de oplichtingszaken, maar dat is onwaarschijnlijk. Moeder Gina Heirman was al aan het oplichten toen haar enige dochter Katrien Van Nuffel nog op school zat.

    Ik leerde Katrien Van Nuffel kennen midden de jaren negentig. Ik was net afgestudeerd en ontmoette haar in de Dendermondse dancing Ckomilfoo in de Dijkstraat. Ze was in het gezelschap van één van haar échte weinige vriendinnen, een zeker An D.N. Katrien Van Nuffel was altijd uiterst mooi gekleed en had een zekere allure. Ze was wel iets te dik, hetgeen ze toeschreef aan het slecht werken van haar lymfenklieren. Ze beweerde zelf dat ze was ingespoten met een blauwe vloeistof voor haar lymfen. Je reinste onzin natuurlijk. Katrien beweerde dat ze een long was weggenomen als kind als gevolg van kanker. Katrien stelde zichzelf voor als een studente rechten en deelde bijna ogenblik mee dat haar moeder, volgens haar zelf ook een "juriste én politicologe", medewerkster was van Annemie Neyts in het Europees parlement. Het was zeer moeilijk de waarheid van leugens te onderscheiden bij Katrien Van Nuffel, noch bij haar familie.

    Een week later spraken we af in Knokke en ontmoette ik voor het eerst haar moeder Gina Heirman. Haar moeder was een nette ietwat corpulente dame van in de veertig. Er was wel iets dat mij stoorde en dat was haar schorre stem en iets te luidruchtig gedrag voor een vertrouwelinge van Annemie Neyts. Bijna ogenblikkelijk vroeg Gina Heirman mij of ik niet geïnteresseerd was in een stage op het Europees Parlement. Als jonge licentiaat in de politieke wetenschappen interesseerde mij dat natuurlijk. Er waren volgens Gina drie handtekeningen nodig voor deze stage en "Annemie" -want zo noemde ze haar werkgever- en Willy De Clerck zouden dadelijk akkoord gaan. Overigens bij Willy De Clerck heeft ze wel degelijk gewerkt als secretaresse na het stopzetten van haar frauduleuze bankactiviteiten. Bepaalde meer betrouwbare bronnen hebben mij bevestigd dat Gina Heirman zelfs een affaire met het liberale boegbeeld heeft gehad. Mijn stage bij het Europees Parlement zou reeds kort na de zomer kunnen aanvangen. September was zeker en vast een haalbare kaart...

    Ondertussen had ik een prille relatie met dochter Katrien Van Nuffel en enkele weken later kwam Gina bij mijn ouders langs te Knokke. Opnieuw het verhaal dat ik na de zomer bij haar zou mogen gaan werken op het Europees Parlement. Gina Heirman liet zich geregeld zelf opbellen en voerde dan gespeelde gesprekken met de VLD-kopstukken. Haar GSM was bijna fetisj voor haar. Als je haar met zag rijden had ze steeds haar GSM in de hand. Ze speelde het goed, maar bij een meer onderlegd publiek viel ze toch door de mand. Op een bepaald ogenblik zat ze zogezegd (opvallend) te bellen met Annemie Neyts, terwijl haar GSM afhing. Om U dood te lachen natuurlijk.

    Op het einde van de zomer zouden moeder Gina en dochter Katrien Van Nuffel op vakantie gaan naar het Spaanse Salou en ik werd meegevraagd. Gina Heirman was getrouwd met een zeker Van Nuffel, maar het was een publiek geheim dat ze een relatie had met de bekende Dendermondse slachter Miel V. Miel zou ook meegaan op deze vakantie. Toen we in het vliegtuig zaten opende Gina ostentatief haar handtas met dikke bundels geld erin. Ik schat zo het volume van 10 miljoen BEF. Gina wou zich altijd manifesteren als iemand met geld en aanzien. Het is overigens maar de vraag of de briefjes wel echt waren. Bij Gina Heirman kon je vanalles verwachten.

    De vakantie in Salou viel redelijk goed mee, al was het zeker niet de luxe die je zou verwachten van de multimiljonair waarvoor Gina zichzelf uitgaf. Katrien Van Nuffel en ik verbleven op een gemeubeld appartement, terwijl Miel en Gina voor een normaal Hotel kozen. Gina vertelde zelf dat ze al in aanraking was gekomen met het gerecht, maar in het kader van witwaspraktijken. Ze noemde zichzelf een "witteboordcrimineel". Eigenlijk zat er niets witteboord in haar criminele activiteiten. Dochter Katrien Van Nuffel vertelde dat haar moeder de NMKN-ASLK had opgelicht voor 195 miljoen franken en dat ze daardoor zo rijkelijk kon leven. Maar alles was meer schijn dan werkelijkheid en het zou mij zeer sterk verwonderen dat ze zoveel geld opzij had geplaatst.

    Ik voelde mij minder en minder op mijn gemak in dit "raar" gezelschap en wachtte mijn stage af bij het Europees Parlement. Nu, mensen in mijn omgeving hadden mij al gewaarschuwd dat ik ook daar niet teveel moest van verwachten. Het interesseerde mij vooral om te zien hoe Gina -die zich in nesten had gewerkt ten opzichte van mij- het zou oplossen. En inderdaad, na de zomer nodigde Gina mij een aantal keer uit naar Brussel, maar er kwam niets van in huis. Ze reed dan wat doelloos rond in Brussel en zocht dan een uitvlucht om niet naar het parlement te moeten. Ik bleef beleefd vriendelijk en uiteindelijk zat ze op een dood spoor. Ze raakte gefrustreerd en bestormde plots mijn wagen toen ik langsging op Krijgshof te Dendermonde, waar de grootouders Heirman woonden. Ze begon hard tegen mijn portier te schoppen met kleine blikschade tot gevolg. Ik legde klacht neer tegen haar en ik moet zeggen dat Katrien Van Nuffel mij vergezelfde bij de politie. Katrien was de betere uitgave van haar moeder. Gina was wel haar moeder, maar Katrien was minder kwaadaardig.  Omdat de situatie onhoudbaar werd, brak ik met Katrien Van Nuffel.

    Korte tijd nadien werd Gina Heirman geïnterneerd in de gevangenis van Brugge. Miel V. bleef haar ook daar bezoeken. Onder druk van zijn vrouw verhuisde Miel uiteindelijk naar Marbella en brak met Gina. Toen Gina vrijkwam ging ze hem daar direct opzoeken. Het kwam daarbij tot een hevige discussie, waarbij Gina en Miel met elkaar zijn beginnen vechten op straat...

    Wat mij altijd heeft beziggehouden is waarom deze familie zo handelde. Velen beweren dat men in de familie Heirman complexen had over het feit dat mijnheer Heirman nooit zelf notaris is geworden. Men had complexen over titels, geld en aanzien. Gina immiteerde zakenmensen en politici, maar hoorde er zelf niet bij. Ze drong zich bij hen op, maar werd nooit aanvaard. Ze was te ruw, te grof. Ze hield zich op in volkscafés en niet in salons. Heel haar leven lang zat ze op een verkeerd spoor. Waarom zocht ze geen goede job? Waarom was ze niet tevreden met haar bankkantoor in Oudegem? 

    Wat mij ook opviel tijdens de korte periode dat ik deze mensen heb ontmoet, was de humor, het plezier dat ze hadden met andere mensen uit te lachen, terwijl ze eigenlijk zelf een zeer "raar volkske" waren. (Om de woorden te citeren van de oud-buurvrouw (Francine)). Sommige fratsen waren eerder ludiek en bijna grappig, zoals het leggen van namaakdrollen op de treden van een hotel, maar andere stoten die nu aan het licht komen zijn gewoonweg crimineel. Immers, naïeve goedgelovige mensen hun geld aftroggelen met een hele hoop zever, kan misschien wel plezant lijken voor Gina Heirman. In feite gaat het over oplichting. Zo hield Gina zich in de jaren negentig zich bezig met een zieke paranoïde man op te lichten. De man dacht dat hij werd afgeluisterd. Dat soort mensen is het ideale slachtoffer voor Gina Heirman. Ze gaf zich uit voor een CIA-agente en vroeg de gestoorde man enkele honderdduizenden franken om zijn huis te controleren met CIA-apparatuur. Daar kwam natuurlijk niets van terecht. En het verhaal kwam in Blik (ca 1998)

    Idem voor Katrien Van Nuffel. Haar leven staat in het teken van de politiek en het notariaat. Ze tracht zich op te dringen bij massaal veel VLD-ers. Op  facebook is ze bevriend met maar liefst 50 toppolitici van de VLD. Ik vraag mij af of deze heren weten met wie ze "gelinkt" zijn. Katrien Van Nuffel strooit overal rond dat ze notaris gaat worden, maar eigenlijk zit ze in zeer nauwe schoentjes en ze zal mogen blij zijn als ze haar job kan behouden. Hoe zit het overigens met notaris Janssens? Katrien's werkgever werd onlangs geschrapt, na fraude met een testament. En raad eens wie er zich binnen het notariaat van Janssens bezighoudt met successieplanning? Inderdaad, Katrien Van Nuffel...  



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    26-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schot heeft seks met boom

    Schot sekst met boom en wordt uit park verbannen

    De rechter heeft William Shaw (21) verboden om nog een voet te zetten in een park in het Schotse Airdrie. De jongeman werd daar in september betrapt toen hij zich in bloot onderlijf tegen een boom aan schurkte, net alsof hij seks had met zijn plantaardige vriend. The Sun was er bij.

    Voorwaardelijk vrij
    Shaw wordt beschuldigd van openbare zedenschennis, maar pleit onschuldig. De rechter liet hem vrij, op voorwaarde dat hij het park niet meer betreedt. Kwestie van hem niet al te veel in verleiding te brengen. Zijn zaak wordt volgende maand ten gronde behandeld. Verzwarende omstandigheid is wel dat hij de vegetale liefde bedreef terwijl hij voorwaardelijk vrij was voor een ander misdrijf.

    Met fiets en straatstenen
    De Schotten blijken intussen wel uit te blinken in bizarre seks. In 2007 gaf een zekere Steven Marshall (19) toe dat hij het gedaan had met de straatstenen in het plaatsje Galashiels. In datzelfde jaar werd Robert Stewart (53) betrapt door twee poetsvrouwen terwijl hij in zijn hotelkamer de liefde bedreef met zijn fiets.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lerares toont borsten

    Lerares (47) toont borsten aan knaap en riskeert celstraf

    Een Britse lerares staat terecht omdat ze haar borsten heeft getoond aan een jongen van vijftien. Ze was naar eigen zeggen geobsedeerd door de knaap. Haar hormonale uitspatting kan haar een verblijf in de cel kosten. Dat schrijft de Daily Mail.

    Hormonen op hol
    Anne Poli-Page (47) had de jongen leren kennen omdat die bevriend was met een van haar drie kinderen. Ze geeft geen les in de school van haar jonge liefde. Mevrouw Poli-Page had de knaap toevertrouwd dat hij haar hormonen op hol bracht en dat ze niet kon wachten tot hij zestien jaar was.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse priester biedt seks aan

    Spaanse priester biedt seksuele diensten aan op internet

    Het aartsbisdom Toledo heeft een 27-jarige pastoor op non-actief gezet die zich prostitueerde. De geestelijke bood zijn diensten aan op het internet: 50 euro voor 15 minuten, 120 euro voor een uur.
     
    Volgens de internetsite van de krant El Mundo spendeerde de priester 17.000 euro aan erotische telefoonlijnen en aan kleine advertenties op het internet. "U zal er geen spijt van hebben. Ik zal u laten genieten zoals nooit tevoren", staat in een van de advertenties die de krant afdrukt.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domme dieven bellen zelf politie

    Domme dieven verraden zichzelf aan de telefoon

    Twee inbrekers hebben zichzelf op een domme manier verraden: ze belden zelf, per ongeluk, het noodnummer 911, terwijl ze nog aan het inbreken waren in een auto.

    De politie kon het gesprek tussen Stefanie Vargas (19) en Kristian Amezquita (13) tijdens de inbraak goed volgen. Opvallend: de tieners bespraken stelen en technieken tijdens het inbreken. "Je moet die SIM-kaart er uithalen en breken. Dat kunnen ze traceren", zeiden ze tijdens het telefoontje.

    Het kostte de politie van Florida niet veel moeite de twee te arresteren. Vargas en Amezquita hadden de gestolen goeden nog steeds bij zich ten tijde van de arrestatie
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw valt uit raam op andere vrouw

    Vrouw valt te pletter op vrouw: twee doden

    Een vreemd ongeval heeft in Hongkong heeft leven gekost aan twee vrouwen. Een 74-jarige vrouw viel vanuit haar appartement op de 27e verdieping bovenop een 51-jarige schoonmaakster, die onderweg was naar huis, zo meldt de politie.

    Evenwicht verloren
    De politie vermoedt dat het oudste slachtoffer het evenwicht verloor toen ze de was aan een droogrek hing, dat aan de buitenkant van haar woning was bevestigd. Een beveiligingsbeambte trof beide lijken aan bij de voet van het wooncomplex in het Ma on Shan district van de miljoenenstad.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsen vechten tijdens bevalling

    Baby sterft na vechtpartij van artsen tijdens bevalling

    De Braziliaanse autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de dood van een pasgeboren baby nadat twee artsen tijdens de bevalling in een vechtpartij verwikkeld waren geraakt. Dat meldt het dagblad Folha de Sao Paulo.

    Het incident vond plaats in Ivinhema in het zuidwesten van het land. De twee aanwezige artsen raakten verwikkeld in een vechtpartij waarbij verschillende vuistslagen werden uitgedeeld. Op het moment van de ruzie was de 32-jarige Gislaine Santana aan het bevallen in dezelfde zaal, zo meldt het Braziliaanse dagblad. 
     
    Dood geboren
    "Het was een ware vechtpartij, de hele affaire eindigde met de twee artsen die over de grond lagen te rollen", aldus Gilberto Melo Cabreira, de echtgenoot van de vrouw. Anderhalf uur later moest een derde arts met spoed een keizersnede uitvoeren; de baby werd echter dood geboren. "Ik kan niemand beschuldigen", zegt de echtgenoot. "Maar ik kan wel bevestigen dat mijn dochter in goede gezondheid verkeerde vlak voor de bevalling".
     
    De burgemeester van Ivinhema kondigde donderdag aan dat de twee artsen geschorst zijn zolang het onderzoek loopt.(
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Falend gerecht oorzaak van nodeloze slachtoffers

    Genegeerd rapport speurder bracht in detail link tussen Janssen en moord op Annick

    Een rechercheur uit Limburg bezorgde zijn collega's uit Leuven anderhalf jaar geleden al een uiterst gedetailleerd rapport over Ronald Janssen. Hij beschreef met concrete argumenten waarom hij dacht dat de leraar de moordenaar van Annick Van Uytsel was. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en de krant drukt het bewuste rapport ook af.

    Het rapport was concreet. De politieman beschreef het gewelddadige seksuele gedrag van de leraar, die door een vrouw was aangeklaagd wegens verkrachting en poging tot wurging. Hij wees er ook op dat hij Janssen tot twee keer toe had opgemerkt op fuiven in Diest, waar hij alleen rondhing en vrouwen probeerde te benaderen. Hij vermeldde de woonplaats van de leraar, op een paar honderd meter van de mast die haar laatste gsm-signaal opving, en merkte ook op dat de fiets van Annick gevonden was in Leuven, waar Janssen als student woonde.

    Dubbel gezicht
    Hij wees op het manipulatieve gedrag van de leraar en zijn talent om een dubbel gezicht op zetten. De gouden informatie van de Limburgse rechercheur was volgens het gerecht in Leuven echter niet voldoende om Janssen een bezoekje te brengen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquarium barst

    Grootste aquarium ter wereld barst in winkelcentrum Dubai

    HLN update  Na de blamage met de Burj Khalifa vertoont een ander prestigieus project in Dubai letterlijk en figuurlijk barsten. Het shoppingcentrum Dubai Mall moest ontruimd worden nadat het grootste aquarium ter wereld met daarin 33.000 vissen (waaronder haaien) was beginnen te lekken.

    Een woordvoerder van het winkelcentrum heeft ondertussen bevestigd dat er een barst was ontstaan in het kijkplatform van het aquarium. Zes duikers van een onderhoudsteam gingen het waterbassin in om het lek te dichten, terwijl andere medewerkers het water op de grond wegwerkten.

    Veel water
    Een ooggetuige: "Ik zag een barst in het glas waar water uit kwam en er lag veel water op de vloer. De politie kwam en begon de zone rond het aquarium te ontruimen".

    Leugen
    Een woordvoerster van eigenaar Emaar Properties ontkende eerst dat er een lek was ("het gaat om een ander technisch probleem"). Toeristen hadden het echter gefilmd en gefotografeerd. De woordvoerdster beweerde dan maar dat het lek direct gemaakt was, maar ook dat bleek niet echt te kloppen.

    Burj Khalifa
    Projectontwikkelaar Emaar Properties bouwde in Dubai ook het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, dat 828 meter telt en op 4 januari werd geopend. Ook daar waren er al problemen: het observatiedek op de 124ste vloer moest na een maand al dicht omdat de liften niet naar behoren werkten.

    33.000 vissen
    Het aquarium is zowat het grootste ter wereld, met een kijkvenster van 32 bij 8 meter. In het aquarium zitten meer dan 33.000 vissen van 85 soorten, waaronder meer dan 400 haaien en roggen. (mvl/kve)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V in lastig parket agv treinramp

    Leterme vreest voor open oorlog in CD&V

    BRUSSEL - Premier Yves Leterme is bevreesd voor een open oorlog in zijn partij CD&V, nu steeds meer vraagtekens worden geplaatst bij de communicatie van minister van Overheidsbedrijven Inge Vervotte na de treinramp in Buizingen. Dat schrijft De Tijd donderdag.

    In het debat over de treinramp wees Vervotte verschillende keren op de stopzetting van de implementatie van het automatisch treinstopsysteem. Zo kwam gewezen spoorbaas Etienne Schouppe in het vizier. en dat dreigt de partij volgens De Tijd zuur op te breken.

    Omdat vrijwel onmiddellijk na de ramp de zoektocht naar een zondebok werd ingezet, liet CD&V Inge Vervotte open kaart spelen. Op die manier wilde men vermijden dat Vervotte onder druk zou komen om ontslag te nemen. Omdat Vervotte verschillende keren verwees naar de stopzetting van de invoering van een beveiligingssysteem onder Etienne Schouppe, riskeert die nu als zondebok aanzien te worden.

    Schouppe lijkt echter niet geneigd om het zover te laten komen. Op een bijeenkomst van CD&V-toppers van ACW-signatuur op het kabinet van Vervotte liet Schouppe woensdag verstaan dat toenmalig minister van Verkeer Jean-Luc Dehaene eind jaren tachtig, begin jaren negentig in zijn "Star 21"-spoorplan het mes zette in de budgetten voor treinbeveiligingssystemen. Schouppe kon als baas van de NMBS, dat toen nog een autonoom overheidsbedrijf was, niet anders dan het plan-Dehaene uitvoeren.

    Mocht Dehaene in opspraak gebracht worden, dan is dat voor CD&V een ramp. Zonder Dehaene vervliegt alle hoop op een oplossing voor BHV. En zonder die oplossing hangt het lot van de regering Leterme opnieuw aan een zijden draadje.

    Daarom wil de CD&V-top er nu alles aan doen om Schouppe uit de wind te zetten. De partij is geen voorstander van een parlementaire onderzoekscommissie en spreekt voortaan ook over een 'gedeelde verantwoordelijkheid' als het gaat over de periode waarin Schouppe spoorbaas was en Dehaene minister van Verkeer.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!