Foto
Rondvraag / Poll
Is Johan Vande Lanotte tever gegaan in het dossier van Electrawinds
JA
NEEN
Bekijk resultaat

Zoeken in blog

Foto
Startpagina !
Rondvraag / Poll
Wie heeft volgens U de VLD kapot gemaakt?
Guy Verhofstadt
Patrick De Wael
Karel De Gucht
Herman De Croo
Alexander De Croo
Gwendolyn Rutten
Vincent Van Quickenborne
Hugo Coveliers
Jean-Marie Dedecker
Ward Beysen
Bart De Wever
Bekijk resultaat

Inhoud blog
  • Karel De Gucht Columnist bij Het Laatste Nieuws
  • Tobback for president SPA
  • Karel De Gucht's opinie over een goed politicus
  • Marc Van de Looverbosch zwaar uit de bocht als journalist
  • Moslimterroristen in België
    JOEPIE: België in Guiness Book! Meeste politici per inwoner!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    POLITIE BLAAST ZELF BIJ ALCOHOLCONTROLES!
    Foto
    Foto
    Foto
    Politie-agent verbrandde alcoholtester op BBQ!
    Foto
    Foto
    Foto
    Rondvraag / Poll
    Heeft Karel De Gucht volgens U in het verleden reeds "gesjoemeld"?
    Ja natuurlijk zijn gezicht staat er scheef van
    Neen hij is heiliger dan de paus
    Ik durf het niet zeggen. Ik weet het niet
    Bekijk resultaat

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Karel De Gucht betaalt DEXIAgeld NIET terug!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Hogeschool Gent gaf Bachelordiploma aan mentaal gehandicapte
    Foto
    Foto
    Foto
    Cancellara moet verkeersboete betalen voor te snelle sprint
    Foto
    Dendermondse politie-agent klopt op notabele
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    APENLAND
    Waar Koning Filip I regeert
    En het ABVV en de PS de bevolking terroriseert
    19-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tekort aan opvang asielzoekers

    Eigenlijk is het woord "asielzoeker" al lang niet meer op zijn plaats. Elkeen die van dichtbij bij de migratiepolitiek betrokken is, kan bevestigen dat 90% van de asielzoekers helemaal geen asielzoekers zijn. Het gaat over economische vluchtelingen die van de situatie misbruik maken om naar West-Europa te emigreren. Het is ook logisch. Immers, als alle asielzoekers échte asielzoekers zouden zijn, dan zou 90% van de derde wereld problemen hebben met mensenrechten. Dat is natuurlijk zwaar overleden. Twintig jaar geleden golden er andere normen. Men keek naar het land van herkomst en de politieke stabiliteit. Op die manier kon men al 95% van de asielzoekers wegfilteren.

    Een gouden regel in de economie is: Men krijgt hetgeen men vergoedt. Een vriend van mij heeft een bedrijf in Gent. Hij koppelde het gratis gebruik van de bedrijfswagen van een medewerker aan zijn gerealiseerde omzet. Indien de medewerker dus dat minimumcijfer draaide moest hij niet bijbetalen voor het eigen gebruik. (het ging over een symbolisch bedrag van 125 euro per maand) Na zes maanden bleek de situatie volledig ontspoord. De medewerker draaide weliswaar de vooropgestelde omzet, maar had de reclame-uitgaven van het bedrijd exponentieel verhoogd! Per maand had hij maar liefst voor 20.000 euro extra reclame gemaakt! Het bedrijf maakte nu zwaar verlies! Moraal van het verhaal: Men oogst wat men zelf gezaaid heeft.
    En dat geldt voor vele zaken, ook voor onze gevoerde migratiepolitiek. Indien men asielzoekers vergoedingen geeft van 1.000 euro per maand en op hotel huisvest dan moet men niet verwonderd zijn dat men massaal asielzoekers naar België lokt. Vele migranten hebben nog nooit een echte badkamer gezien en 1.000 euro komt voor hen overeen met 20 maandlonen. Hoe zou U zelf zijn? Stel je eens voor dat men in Canada aan elke "Belgische vluchteling" 25.000 euro per maand geeft en in luxe huisvest, zou het dan ook niet kriebelen? Meer nog, op het internet staan er massaal veel handleidingen (in het Arabisch, Turks of Russisch) over hoe je naar België kan migreren en hoe je kan genieten van onze gratis sociale zekerheid. 

    Het is totaal onbegrijpelijk dat onze politieke klasse zo met onze welvaart speelt en ons geld aan vreemde mensen uitdeelt. Waarom doen zij dit? Denken ze nu werkelijk dat zij er blijvend electoraal beter van zullen worden? Of zijn zij omgekocht door een bepaalde lobby? Het klopt inderdaad dat de socialisten achter deze migratiepolitiek zitten. Maar de socialisten en de groenen kunnen rekenen op een minderheid van de bevolking. 75% van de Vlamingen wil een hardere aanpak van het migratiebeleid. Het huidige gevoerde migratiebeleid kost ons allemaal handenvol geld. Bovendien is het fundamenteel onfair ten opzichte van die Belgen die heel hun leven hard gewerkt hebben en niet kunnen genieten van dergelijke inkomens. En hebben we nog niet genoeg miserie met onze eigen problemen, zoals de bankencrisis?

    Begrijp mij niet verkeerd. Mensen die in nood zijn moeten geholpen worden. Mensen die het slachtoffer zijn van folteringen of die in hun land van herkomst vervolgd werden omwille van hun politieke of religieuze overtuiging. Maar men moet deze mensen vooral in natura helpen. Men geeft ze best onderdak in een oude legerkazerne waar ze voeding en opvang kunnen krijgen in ruil voor bepaalde activiteiten. (bv briefomslagen plooien, kleine werkjes). Ze dienen cursussen te krijgen en dienen ook daarin ook te slagen. Een loutere aanwezigheid in de les is totaal onvoldoende voor een geslaagde inburgering. Nu hebben de inburgeringscursussen dikwijls als pervers effect dat de asielzoekers er trukken uitwisselen om nog meer van onze maatschappij te profiteren. 
    Na de opleiding dienen de asielzoekers worden begeleid in hun nieuwe job, bv als arbeider of een andere functie. 
    Voor een gefolterde asielzoeker is dergelijke procedure een heuse verbetering. Maar voor een doorsnee goudzoeker is zo'n behandeling geen vooruitgang. En zo moet het ook zijn. Avonturiers en nepasielzoekers moeten België overslaan.

    Het is totaal onbegrijpelijk dat bepaalde linkse groeperingen zich blijven inzetten voor deze stroom aan migranten. Zijn zij blind ofzo? Trop is teveel en dat geldt zeker voor deze nepasielzoekers






    Kritiek op gebrek aan opvang asielzoekers

    Twintig verenigingen en verschillende vakbonden hebben kritiek op de manier waarop België asielzoekers opvangt. Deze winter mogen er geen menselijke tragedies gebeuren, klinkt het bij de betrokken organisaties.

    Als de OCMW’s niet tussenbeide komen, dan is het aan de regering om bijkomende opvangplaatsen te creëren, aldus de actievoerders. Ook moeten uitgeprocedeerde asielzoekers opnieuw toegang hebben tot de opvang. Verder eisen de organisaties dat er extra geld gaat naar de instanties die de asielaanvragen verwerken zodat de achterstand zo snel mogelijk weggewerkt wordt.

    Een van de deelnemers aan het protest was Ciré, het centrum voor coördinatie en initiatieven voor vluchtelingen en vreemdelingen.Ciré stelt dat er geen opvang was voor zo’n 80 asielzoekers die woensdag aankwamen. Uit de cijfers die het centrum heeft, blijkt dat sinds begin september 450 personen op straat terechtkwamen, en 1.900 sinds begin dit jaar. 

    Mensen met een langlopende asielaanvraag die zich al een tijdje in opvangcentra bevinden, moeten recht hebben op financiële steun van het OCMW, meent Ciré. Op die manier kunnen er in de opvangcentra plaatsen vrijkomen voor nieuwkomers.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    19-10-2011
    zo was het--zo is het nog
    Toen zo een 2o jaar geleden mijn vader van hogerhand het 'bevel " kreeg een migrant aan te nemen,wist hij niet wat hij die man moesr laten doen met zijn 2 linkerhanden. Hij had 2 jaar in Nederland gezeten en kwam nu naar Belgie, want zo zei hij in gebroken nederlands "dan mocht zijn vrouw en 4 kinderen naar hier komen..........Na een tijdje met veel gemor van de andere jongens die hun klein loonbriefje vergeleken met dat van hem (kindjesgeld weet je) was de toestand heel gespannen. Met als resultaat dat hij ergens anders "mocht beginnen "........Een paar jaren later zag mijn vader hem over de straat wandelen .Kon het niet laten hem aan te spreken en vroeg hoe het hem ging. "Ha ik doppe en ni mier werken " En zo zijn er nog veel meer geloof me--------Stefaan----

    19-10-2011 om 23:48 geschreven door stefaan




    Blog als favoriet !


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Rondvraag / Poll
    Wanneer gaat Martine Tanghe best op pensioen?
    Hoe sneller hoe liever
    Op 65 jaar
    Op 67 jaar
    Nooit
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    VRT start zoekprogramma "De DSK van Vlaanderen"
    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Correctioneel veroordeelde Noël Slangen kreeg 6,5 miljoen € voor Lange Wapper!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Bachelor Vastgoed Hogeschool Gent blijkt analfabeet
    Foto

    Foto

    Foto

    Overheid plaatst flitscamera's op circuit Spa-Francorchamps
    Foto

    Onderzoekers unaniem:Programma Peeters & Pichal verhoogt kans zelfdoding
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    EXPERT: "KOEN WOUTERS ZONG ENORM VALS TIJDENS DUET MET KATIE MELUA"
    Waals MR-politicus Serge Kubla nam deel aan seksfuiven
    Foto

    Foto

    LEEGLOOP BELGIE IS BEGONNEN...
    Foto

    Foto

    Nieuws Politics

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    RECORDAANTAL BELGEN VLUCHT NAAR BUITENLAND
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!