'CHOCOLADEMOUSSE MIEKE' VOOR 4 PERSONEN150 gram pure of melkchocolade1/8 room
2 eierdooiers
1 eiwit
2 eetlepels suiker
¼ stijfgeklopts slagroom
Gebruik je magere room, zie dan dat deze wel opklopbaar is
Breek de chocolade of neem pastilles Callebout
Doe ze met de slagroom in een schaal en laat dit afgedekt smelten op 490 Watt, 3 minuten.
Dit mengsel roeren tot gladde massa en wat laten koelen
Roer de eierdooiers los en klop deze erdoor
Klop het eiwit stijf met de suiker en schep dit door de wat gekoelde crème, niet roeren wel mengen
Laat deze iets verder afkoelen en schep de slagroom erdoor, niet roeren wel mengen
Schep uit in glazen
Laat de mousse een paar uren in de koelkast opstijven.
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek