Foto
Inhoud blog
  • Petitie Aalscholvers
  • Grote Kempzaad
  • Hier zijn we weer
  • Prettige Feestdagen
  • Jong geleerd
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    de kempvisser

    30-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewaren van kempzaad
    Na een dagje vissen stak ik vroeger mijn viskemp in de diepvries,wat waarschijnlijk de meeste doen.
    Tot ik op een dag zat te vissen en er mij iemand vertelde dat hij zijn kemp pekelde en hem zo gemakkelijk 2 maanden kon bewaren in de ijskast.
    Natuurlijk heb ik dat ook geprobeerd en inderdaad lukt dat,men gaat als volgt te werk.
    Kook uw viskemp en zet hem nadien juist onder water ,voeg er 3 à 4 eetlepels zout aan toe en laat dat zo 3 dagen staan,nadien giet u het water eraf en klaar is kees.
    Het voordeel is dat je de kemp niet meer hoeft te ontdooien en dat hij na een paar keer in de vriezer te hebben gezeten plat wordt.
    Zeker ook eens proberen .


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Welkom aan alle kempvissers
    Foto

    Archief per week
  • 11/02-17/02 2008
  • 25/06-01/07 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!