Foto
Inhoud blog
  • Myra
  • tralala
  • In memoriam Axelleke
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Kitty
    Ik ben een vrouw en woon in Meerdonk (Oost-Vlaanderen) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 06/11/1943 en ben nu dus 80 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: huisdieren, vooral mijn3 cavaliertjes,.
    andere hobby's zijn : koken met de lekkere recepten van seniorennet, pc maar vooral er op uit trekken met onze wandelclub. Zin om eens mee te gaan??? geef mij een seintje.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    yanni
    Foto
    syrah
    Foto
    axelle
    Foto
    Foto
    hier waren we in HINGENE
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    onze nieuwe thuis MEERDONK
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ons Axelletje vond het toch zo plezant om altijd maar met schelpen rond te sleuren
    Foto
    onze Yanni, Syrah en Axelle houden ervan om te poseren, maakt niet uit waar, maar de fotograaf is altijd welkom
    Foto
    Foto
    Foto
    St. Sauveur-gouvernet
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Week-end WALLENDORF
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ik probeer nu maar
    mijn cavaliertjes
    cavalier king charles spaniels
    05-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.van geluk gesproken....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja dat mogen wij wel zeggen, want ons Yannike heeft zaterdagavond een hartinfart gehad. Dat deed echt raar hoor. Wij weten al lang dat hij een hartpatiëntje is, maar nu kwam dat er ineens bij en dan staat de wereld ineens even stil. gelukkig hebben wij dat jaren geleden met ons eerste hondje heel dikwijls meegemaakt, zodat we wisten dat hij daar normaal goed doorkomt , en dat was ook zo. Na enkele minuten zat hij alweer te bedelen voor een snoepje en volgens de da is alles terug ok. alleen moet hij weer wat meer medicatie pakken en heel veel slapen, maar dat doet hij wel. Maar zolang hij geen pijn heeft zijn wij al weer gelukkig dat hij er nog altijd is, want 9 jr is toch nog jong he. En we hopen dat hij nog lang mee mag gaan!

    05-04-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geluk is geen toestand om te bereiken, eerder een manier van reizen.
         M.L.Pumbeck

    01-04-2006 om 16:37 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw privé hondenkapsalon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    mijn echtgenoot heeft mij enkele weken geleden verrast met een privé hondenkapsalon !!!!!!! Ja, wat denkt ge wel, 3 deugnieten te samen laten fatsoeneren, dat kost een klein fortuintje (grapje)......want ik heb dit zelfs nog nooit laten doen, maar ik heb het wel horen zeggen door vrienden. Maar ja, nu heb ik het ineens heel gemakkelijk, want mijn schatten vinden het heerlijk om op hun kaptafel gekamd en geborsteld te worden. Bekijk het maar eens goed. Het is een echte aanraden, maar je moet wel 2 dingen in huis hebben : een heel handige Marcel en een strijkplank..........(zie foto's links)

    29-03-2006 om 21:47 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thuis blijven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen enkele dagen gaat het nu kalm zijn bij ons thuis. Marcel is vrijdag aan zijn voet geopereerd en dus betekent dat rusten, rusten en nog eens rusten.Maar ik zal wel zien dat ik zo nu en dan nog wat kom neerschrijven hoor. de hondjes zullen wel voor nieuws zorgen  Na regen komt er altijd zonneschijn he, dus.....binnen enkele weken wandelt hij weer goed mee.

    26-03-2006 om 17:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vriendelijke woorden kunnen kort zijn en makkelijk uitgesproken worden, maar hun echo duurt eindeloos voort!!!!!!!!!

    23-03-2006 om 10:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij waren in Hour-Houyet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdag 17 maart vertrokken  Krista en Wilfried, Els en Peter, Daisy en Hendrik en wijzelf, allemaal leden van onze Vlaamse Cavaliers naar Hour-Houyet, een chaletpark waar wij een eventueel club-weekend gingen uittesten. De weergoden waren ons uitermate gunstig gezind en wij hebben dan ook 2 volle dagen van prachtige  warme zonnestralen mogen genieten.Onder ons achten met 10 hondjes hebben we de streek daar wat verkend en 2 prachtige wandelingen gevonden om volgend jaar met de club te doen, als de beslissing zou vallen dat we naar daar gaan. De grote wandeling van zaterdag heeft ons wel zeker 6 x de Lesse in alle mogelijke bochten laten zien. Echt een prachtige omgeving. De chalets waren tof en gezellig ingericht en we hadden er 500 m2 gras rond iedere woning. Dus nogmaals ........ZON..... langs alle kanten. Natuurlijk hebben we ook de dorstigen moeten laven en de plaatselijk BB heeft daar goed voor gezorgd en zij was echt verzot op de vertegenwoordigers van onze geliefde cavaliers. Zondagavond hebben we met pijn afscheid genomen van onze toffe. chaletjes

    23-03-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier is er weer zo'n mooie :  "DE GESCHIEDENIS BEVAT MEER VOORBEELDEN VAN DE TROUW VAN HONDEN DAN VAN VRIENDEN"  en dat is spijtig genoeg toch zoooooo juist.

    19-03-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ardennen week-end
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vorig week-end zijn we naar de ardennen, met name naar WAULSORT, geweest. Dit was een vakantiedorp met 43 chalets en dit is ons zo goed bevallen dat we er dit week-end weer op uit trekken naar een ander om dat eens te gaan uittesten. We hadden zaterdag wat overtrokken weer, maar de zondag was stralend!!!!!!!!!! prachtige wandelingen hebben we gedaan samen met els en peter en hun 3 cavaliertjes. Je kunt je wel voorstellen hoe zalig dat was, onze rust en het plezier van onze 6 kleine lieve druktemakertjes samen. Ze konden hun geluk niet op : van 's morgens tot 's avonds buiten, gaan ravotten, spelen en dan lekker eten en slapen. Wie zou er geen cavje wil zijn bij ons. Ik zou niet twijfelen als ik moest herboren worden na mijn dood : als cavaliertje terugkomen en dat dan nog liefst bij onze vrienden he. Die zouden er wel nog eentje bij aanvaarden.
    Nu dit week-end trekken we er met zijn 8en op uit en 10 hondjes. daar krijgen jullie volgende week wel iets over te lezen.

    16-03-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ons uitje naar de belgische zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier zijn we dan terug na een vakantie vol hindernissen.. onze eerste dag schoof onze axelle al van de trap met als gevolg een ontwricht achterpootje, en 2 dagen daarna hadden we een fantastische strandwandeling tot in oostduinkerke gehad met veel wind in de rug, dus gingen we met de tram terug. Maar aiaiai, onze syrah zat met haar voorpootje geklemd tussen de tramdeuren, want die bestuurder had die te snel dicht gedaan. Met als gevolg, heel veel bloed en 's avonds een 2e. bezoek aan de dierenarts, want dat moest genaaid worden. Dus hebben wij onze vakantie nagenoeg aangepast aan onze gehandikapte beestjes. Alleen onze Yanni, de oudste was gelukkig nog heel; Maar niemand heeft het aan zijn hartje laten komen, we hebben er goed van geprofiteerd hoor. En we zijn veel op bezoek geweest bij onze kleine Axelle haar zusje, bij onze beste vrienden, Peter en Els, en die kleintjes hebben goed gespeeld samen en zelfs uit een potje gegeten. Wij zijn op een bewolkte dag, want natuurlijk heb je aan onze kust wel eens een dag regen en wolken, maar gelukkig niet te veel, awel op zo'n bewolkte dag zijn we naar een museum geweest. Echt een Bokrijk in het klein!!!!! Dit museumpje staat nergens vermeld, maar het is wel de moeite van een bezoek waard. Als jullie ooit in de Westhoek komen, ga dan gerust eens naar Alveringem, daar is het. Het heet "Bachten de kupe". absoluut een must.!! en spijtig genoeg na 12 dagen moesten we terug naar huis, maar ja, aan alle plezante dingen komt een eind he. 

    28-02-2006 om 19:43 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    06-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ja allemaal, ik ben er eventjes tussenuit, mijn man en ik vertrekken voor een 10-tal dagen naar ons belgisch zeetje. Wij gaan met onze 3 hondjes naar Koksijde eventjes van de goei zeelucht genieten en heeeeeeel veel wandelen. tot binnenkort, dan kijg je terug foto's en verhalen te horen. groetjes van Kitty, Marcel, Yanni, Syrah en Axelle

    06-02-2006 om 13:53 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor de kaaseters onder ons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen legt U restanten van kaas onder een kaasstolp, leg er dan een suikerklontje bij. Zo gaat de kaas nooit zweten !!!!!! 't is maar een weetje.........

    01-02-2006 om 16:26 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een heerlijk gezegde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Een maaltijd zonder wijn is als een dag zonder zonneschijn !!  "

    31-01-2006 om 08:49 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vruchtbare club die
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarstraks kreeg ik een lid, Lieve, op de chat en die vertelde me dat haar blenheimpje bevallen was van een drieling. 3 tricolors, 2 teefjes en 1 reutje. Als ik er een foto van krijg, zet ik ze direct op mijn blog.Wij hebben een vruchtbare club he, eerst Vera met 4 blenheimpjes, dan Aureel met 4 black en tans en 4 rubys en nu Lieve met 3 tricolors en dat allemaal op 2 weken tijd. Super !!!!!!

    31-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.syrah
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze Syrah was gisteren jarig, 5 jaar is ze geworden. Ik denk dat zij daar uiteraard niks van gevoeld heeft, maar wij hebben haar gisteren een klein gegrild beefsteakske gegeven.. Zij zal zich wel afgevraagd hebben, waarom krijg ik nu ineens zo iets lekkers, en anders maar brokjes en een beetje cesar voor een smaakje, maar ja, wij hebben het idee dat we ze eens verwend hebben  en we zijn een goei fikse wandeling gaan doen en ze s'avonds nog eens een lekkere knuffel bovenop gegeven.

    "In iedere newfoundlander, boxer, deense dog, zelfs een pittbull, zit nog een puppy die op je schoot wil klimmen, met één verzoek aan de mensheid : Hou van mij. "

    30-01-2006 om 17:59 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Als wat je te zeggen hebt niet mooier is dan de stilte, zwijg dan......"
        
    Arabisch Spreekwoord

    26-01-2006 om 10:32 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    welkom thuis.
    't is goed de eerlijke blaf van de hond te horen,
    het diep geblafte welkom, dichter bij huis;
    't is goed te weten van een oog dat onze komst
    opmerkt,en oplicht wanneer we komen.
                                            Lord Byron

    24-01-2006 om 14:14 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hondeogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Een hond onthoudt altijd dat jij diegene was die hem vorige week op z'n rug klopte en zei dat hij zulke mooie ogen had"
                            Pam Brown

    24-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.axelle naar tandarts
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was voor onze axelle niet zo erg prettig denk ik. Vanmorgen moesten wij naar de dierenarts om haar bovenste hoektandjes te laten trekken. Zij is nu oud genoeg om een mooi gebitje te hebben en die bovenste tandjes waren er eigenlijk nog teveel aan. Dus vorige week afspraak gemaakt en vandaag naar de pijnbank !!!! Ze heeft er vooraf niet veel van geweten vermoed ik; als een flinke meid van 6 1/2 maand stapte ze mee binnen, kreeg en prik en viel in een deugddoend slaapje. En om elf uur ben ik haar al terug gaan halen en was ze 2 tandjes minder waard ! Nu in de namiddag heeft ze een wandelingetje gedaan in de tuin, maar was heel snel terug binnen : ik denk dat ze het een beetje te koud vond. Maar ik ben heel tevreden, want er was nog sprake van een navelbreukje, maar die operatieve ingreep was uiteindelijk niet meer nodig : dat breukje was intussentijd zo miniem geworden dat het te vergeten was. Dus nu is onze jongste spruit terug helemaal klaar voor haar dagelijkse wandelingetjes met de grote broer en zus.

    23-01-2006 om 18:02 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierenwijding Geel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren was een vrij drukke dag voor ons. Wij hebben ook nog een vriend die 4 x per jaar wandelingen met cavjes inricht, en 1 hiervan is steeds rond de 20e januari, de Dierenwijding in Geel. Zoals je op de foto's rechts kunt zien is het niet alleen honden, maar alle dieren, oa. geitjes, paarden, vorige keer waren er zelfs varkens (op 4 pootjes) bij, maar die hebben we dit jaar niet gezien. Het weer was ons zoals meestal op onze wandeldagen vrij goed gezind en om 9.15 zijn we uit mortsel vertrokken om onze Axelle, onze nieuwe aanwinst, te laten wijden en de anderen ook natuurlijk. Danny, de inrichter , had toch weer zo'n 40-tal cavjes bijeengekregen en de wijding begon om 11.00 uur en wij waren de 2e reeks honden die aan de beurt was. Eerst de grote Leonbergers, groot maar braaf, dan de cavjes, dan de andere honden en daarna kwamen de mensen aan met hun geitjes en hun paarden met koetsen aan. En mooi dat die paarden opgetuigd waren, het is werkelijk de moeite om dat eens te zien. Maar spijtig genoeg konnen wij niet mee gaan wandelen, want onze Vlaamse Cavaliers richten altijd tesamen met die dierenwijding, onze jaarlijkse wandeling in  in Retranchement (bij Cadzand).  verslag wordt apart gemaakt. Dus hebben wij ons als 2 zotte aapjes moeten haasten om op tijd te zijn aan de nederlandse kust en we zijn daar dan nog in geslaagd ook !!!!!!!!!!

    23-01-2006 om 10:17 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog een mooi gezegde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een deur gaat open, hond spits zijn oren, vliegt op je af en denkt " Waar ben je geweest. Je was zoooo lang weg. Ik heb je gemist, gemist, gemist. Ik hou van je, Ik hou van je. wat zit er in die tas? Iets voor mij? O, laat me je oor likken. Laat me je handschoenen opknauwen? Je ben  THUIS !!!!"
                                 Pam Brown  1928

    19-01-2006 om 13:57 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Mijn favorieten
  • cavaliers van de vlaamse tafel
  • cavalierpage
  • Axelle en haar cavalierpups
  • broodfok

  • Foto


    Archief per jaar
  • 2013
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    weekend Virton
    Foto

    Foto

    Foto

    Axelleke in Leuven
    Foto

    wandeling van Kruibeke naar Hoboken
    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    zo maar enkele fotootjes (06.05.2007)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

     

    onze proefwandeling in stekene-st.janssteen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Heeeel mooi!!! (Bono en zijn baasjes)
        op Hingene wandelparadijs
  • Hallo Cavalierhondjes, samen! (Louisette)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Paasgroetjes met leuke cavalierhondjes! (Louisette)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Veel paasgroetjes (marcoen ria)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Ziet er me een leuke bedoening uit (marylou)
        op wandelen in Hulst

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!