Foto
Inhoud blog
  • Myra
  • tralala
  • In memoriam Axelleke
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Kitty
    Ik ben een vrouw en woon in Meerdonk (Oost-Vlaanderen) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 06/11/1943 en ben nu dus 80 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: huisdieren, vooral mijn3 cavaliertjes,.
    andere hobby's zijn : koken met de lekkere recepten van seniorennet, pc maar vooral er op uit trekken met onze wandelclub. Zin om eens mee te gaan??? geef mij een seintje.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    yanni
    Foto
    syrah
    Foto
    axelle
    Foto
    Foto
    hier waren we in HINGENE
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    onze nieuwe thuis MEERDONK
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ons Axelletje vond het toch zo plezant om altijd maar met schelpen rond te sleuren
    Foto
    onze Yanni, Syrah en Axelle houden ervan om te poseren, maakt niet uit waar, maar de fotograaf is altijd welkom
    Foto
    Foto
    Foto
    St. Sauveur-gouvernet
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Week-end WALLENDORF
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ik probeer nu maar
    mijn cavaliertjes
    cavalier king charles spaniels
    06-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asielnieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik heb goed nieuws over onze asielhondjes : ze zijn allemaal geplaatst. Het laatste was natuurlijk Belle, maar ja die sukkel is geopereerd op kosten van het asiel, maar moest toch nog een beetje beter worden, maar nu is alles ok. Weeral 3 gelukkig cavaliertjes. Ik mag natuurlijk niet denken aan al die andere sukkelaartjes die er nog zitten , want dan breekt je hart. Al goed dat er nog zoveel mensen zijn die een fantastische daad verrichten met het nemen van een asielhondje of een herplaatsertje. Tegen al deze, zeg ik uit de grond van mijn hart : Dank U !

    06-12-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoe kan dat nu
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe kan dat nu, regelmatig als ik op internet ga kijken bij de asielen, zitten er cavaliertjes bij. nu ook weer: 1 reutje in st. niklaas, 1 teefje (zie foto) en 1 pupje (8 weken) met een gebroken voorpootje, beide in houthulst. Hoe is dat in godsnaam toch mogelijk. Iemand die een hond in huis haalt, dat is toch niet voor even, maar wel voor heel hun leven, dacht ik. of ben ik nu zo verkeerd.????

    23-11-2006 om 09:04 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    21-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.week-end
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit weekend zijn we weer eens gaan wandelen op zondag namiddag en nu aan de nederlandse kust, in Retranchement (vlak bij Cadzand). het was een stralende dag en het deed echt deugd om al die uitgelaten cavjes weer eens te zien rennen - in en uit het water - zelfs onze Axelle deed mee, zij het maar met een klein hartje, maar ze wou toch niet onderdoen voor haar grote vriendinnen. Na de wandeling nog even een gezellig samenzijn  in het caféétje van de Zwinhoeve camping en daarna terug huiswaarts, waar we gisteren allemaal lekker hebben uitgerust van die heerlijke vrienden-dag.

    21-11-2006 om 14:06 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug up-to-daten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen er is de laatste tijd zoveel gebeurd dat ik weinig tijd heb gehad om te schrijven. Mijn mama is in een home opgenomen en uiteraard ga ik haar elke dag bezoeken, dat zijn bezoekjes waar ze zo hard naar uitziet, en dat kun je een mens toch zomaar niet ontnemen.
    Dan hebben we een week-end de 3 hondjes (zie foto) van een vriendin op bezoek gehad, niet dat dat zoveel werk mee brengt, maar je bent er toch wel wat mee bezig natuulijk.
    Op 5 november hadden we dan ook nog de yanni-wandeling, en jullie weten nu al wel dat dat mijn eerste cavje was en nog maar 6 maanden dood, dus de herinneringen daaraan zijn nog heel levendig. Die wandeling in brasschaat is heel goed meegevallen, en ik ben daisy, mijn vriendin, dankbaar voor het in memoriam dat zij heeft uitgesproken voor ons Yannike. Thanks Daisy. Dat heeft me cht goed gedaan.
    Er zullen misschien mensen zijn die lachen voor de liefde die wij onze hondjes toedragen, maar die liefde is echt en wat je er voor terug krijgt doet zoveel goed. Waren alle mensen maar zoals de meeste dieren, eerlijk en rechtdoor : de wereld zou veel mooier zijn.

    14-11-2006 om 17:15 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mensen gelukkig maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Het is niet eenvoudig voor mensen om wat geluk in hun leven te vinden. Ze zitten meestal te vast in hun eigen kleine wereld. Mensen raken in de war omdat ze niet weten wat ze nodig hebben of willen, en raken daarom gedeprimeerd.
    Honden hebben dit probleem gelukkig niet.
    Ze weten precies wat ze gelukkig maakt, namelijk iets doen voor een ander. Ze doen alles wat ze maar kunnen om hun menselijke  kameraad een genoegen te doen, en elk teken dat ze daarin geslaagd zijn, maakt ze gelukkig."

    08-10-2006 om 13:19 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindelijk terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen aan alle mooie dingen komt een eind, dus ook aan onze vakanties. Wij zijn al wel een 2-tal weken terug thuis, maar ja, enkele familiale problemen doken er op en daar heb je ook wel wat tijd voor nodig natuurlijk. Maar eindelijk kan ik terug aan mijn peeceetje zitten. Voor mijn trouwe lezers, eerst en vooral onze Axelle is fel verbeterd. Ze stapt bijna terug normaal, mag wel he met 2 operaties om 1 knietje terug goed te krijgen. Maar ik heb niets dan lof over de universitaire dierenkliniek in Merelbeke : die hebben uiteindelijk bereikt wat een ander niet kon (omdat die niet alle apparatuur in huis hebben) en na het ziekenhuisbezoek vetrokken wij op verlof.Wij hebben een reuze vakantie gehad in St. Sauveur-Gouvernet in de Drôme Provançale. Dit is in een prachtige streek, vlak bij de Alpes de Haute Provence. Wij waren daar in een prachtige gite, 5 jaar oud en de eigenaars zijn heel diervriendelijk. We zijn zelfs volgend jaar welkom met 5 hondjes samen. Spijtig genoeg waren we er maar 1 week en dat is kort als je veel wilt wandelen en als er veel mogelijkheden zijn....Als er iemand info wil, mail me gerust en ik bezorg jullie foto's en alle nuttige inlichtingen. enkele foto's zie je aan beide kanten onderaan mijn blog.
    Hopelijk zijn er onder jullie die ook van het prachtige landschap en natuur willen genieten. Wij gaan in ieder geval volgend jaar terug !

    04-10-2006 om 19:59 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oprecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Honden, ja, ze zijn eerlijk en oprecht. Als ze van je houden ,krijg je een lieve blik en een zachte lik. Vertrouwen ze je niet, grommen ze en gaan ze weg.
    Dit kun je niet van alle mensen zeggen. Deze zijn steeds lief en van sommige krijg je later een mes in je rug. Niet voor niks bestaat de spreuk "hoe meer ik de mensen leer kennen, hoe meer ik van de dieren hou"

    22-08-2006 om 15:59 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (10 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze beschermers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Honden, zegen hen, werk vanuit de aanname dat menselijke wezens teer zijn en onophoudelijke bewijzen van affectie en geruststelling nodig hebben. De lieve lik over de hand en de zachte kin gedrapeerd over de voet zijn bedoeld om de onzekere eigenaar te laten weten dat er een vriend bij hem is"

    22-08-2006 om 15:48 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alsjeblief hou van mij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik op een bank ga zitten, is hij onmiddellijk aan mijn zijde en neemt zijn positie in op een van mijn voeten. Want het is een wet van zijn bestaan, dat hij alleen rondrent wanneer ik ook beweeg, en dat hij volgt wanneer ik ga zitten.

    18-08-2006 om 14:19 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom Thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Je komt thuis. De hond vliegt op je af. Waar ben je geweest.
    Je was zoooo lang weg. Ik heb je gemist, gemist, gemist. Ik hou van je, ik hou van je. Wat zit er in die tas? Iets voor mij? Oh, laat me je oor likken. Laat me je handschoenen opknauwen. Je ben THUIS!"

    30-07-2006 om 21:43 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."lastpakken ????"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Een deur is waar een hond altijd aan de verkeerde kant staat"
                      Ogden Nash

    "Het aanhankelijkste wezen ter wereld is een natte hond"
                      Ambrose Bierce

    30-07-2006 om 21:26 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend in Duitsland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, vorige week was het zoooo warm dat zelfs mijn verstand niet helder genoeg kon denken om iets op mijn blog te zetten. Schandalig eigenlijk!!!!! Allé, een week te laat ben ik hier dan eindelijk. Wij zijn met Krista en Wilfried , een bevriend koppel naar Wallendorf (D) geweest, naar Hotel Forellenhof, natuurlijk ook met hun 3 hondjes. Eerst en vooral : "een aanrader" en zeker voor mensen met honden. ze zijn daar heel hondvriendelijk. Vrijdag 21.07 zijn wij heel vroeg vertrokken zodat wij nog een zalige lange dag hadden ter plaatse. 's middags lekker gegeten en dan in de namiddag onze eerste wandeling, in de bossen natuurlijk om voor onze 5 cavjes wat beschutting te hebben. 's avonds na een lekker diner en ettelijke pinten enz....een goede nachtrust en zaterdag met de hondjes 's morgens weer gaan wandelen aan een bergriviertje en leute dat onze beestjes hadden, in en uit dat water , ze waren lekker afgekoeld en in de namiddag zijn zowel de hondjes als de bazinnetjes in de Sure gaan zwemmen. Was dat een lekkere verfrissing voor ons!!!!!!!! We hadden een auto vol natte honden (zie foto)
    De zondag met een treurig gezicht ons laatste ontbijt (neen hoor geen laatste avondmaal!!)en daarna de Zigeunervallei gaan afwandelen . Heerlijk was het zo eens met vrienden gezellig samen van enkele dagen profiteren en je helemaal niks te moeten aantrekken van wat hoort en niet hoort. Herhalingen komen er zeker en vast nog.
    Foto's van one geweldige uitstap vind je hiernaast rechts onderaan

    30-07-2006 om 21:02 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vorige zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zijn we naar Béatrice geweest, das mijn vriendin waar onze Syrah vandaan komt. En je gelooft het of niet, maar Syrah is nu 5 1/2 jaar oud en toch nog kennen moedertje en dochter mekaar nog goed. Béatrice heeft 5 cavjes en onze Syrah gaat altijd eerst naar haar ruby moedertje en gaat daar even bij staan om mekaar te besnuffelen en dat doet ze niet bij de anderen. Nu is Xhursi een fantastisch moedertje, want zelfs onze kleine Axelle kreeg de nodige aandacht van haar, terwijl de anderen gewoon met elkaar speelden. Wat is dierenliefde toch mooi. Was het bij ons tussen de volwassen ook maar zo, er zou veel minder miserie zijn!

    PS.op de foto zie je het moedertje van onze Syrah

    13-07-2006 om 15:37 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sympathieke snuiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat mijn hart al urenlang bezwaard was geweest, maakte ik gebruik van een vroeg moment van eenzaamheid om daarin bitter te huilen over mijn verlies. Plotseling werd van achter mijn kussen een kleine bruine harige kop in mijn gezicht geduwd. Oren en neus wreven zich tegen me aan en droogden mijn tranen terwijl ze kwamen.

    13-07-2006 om 15:22 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitspraak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "De hond is een heilige. Hij is van nature eerlijk en oprecht. Hij weet instinctief wanneer hij niet gewenst is en ligt urenlang rustig te wachten wanneer zijn meester aan het werk is. Maar als zijn meester bedroefd en bezorgd is, legt hij zijn kop in diens schoot. "Maak je geen zorgen, al laten ze je allemaal in de steek. Laten we samen gaan wandelen en de rest vergeten".

    12-07-2006 om 16:09 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hiep hiep hoera !!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ben ik jarig. Ik word 1 jaar en nu voel ik mij ooh zoo groot! Toen ik in frankrijk op verlof was, vroeg iedereen aan mijn vrouwke of ik nog ""un petit bébé" was en mijn vrouwtje zei dan ja. Maar nu ga ik gauw volwassen worden denk ik, alhoewel ik liever klein blijf, want dan mag ik meer deugenieten streken uithalen dan als ik groot ben. das met kindjes toch ook zo. Allé vandaag wordt er gefeest, dwz dat ik en ons Syrah natuurlijk ook een serieuze biefstuk te eten krijg en das nogal wa luxueuser dan mijn hondebrokken met cesar. Ik hoop dat ik heel veel kan verjaren !!!!!

    03-07-2006 om 18:12 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mensen gelukkig maken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Het is niet eenvoudig voor mensen om wat geluk in hun leven te vinden. Ze zitten meestal te vast in hun eigen kleine wereld. Mensen raken in de war omdat ze niet weten wat ze nodig hebben of willen, en raken dan gedeprimeerd. Honden hebben dit probleem niet. Ze weten precies wat ze gelukkig maakt, namelijk iets doen voor een ander. Ze doen alles wat ze kunnen om hun menselijke metgezel een genoegen te doen, en elk teken dat ze daarin geslaagd zijn, maakt ze gelukkig"

    28-06-2006 om 15:36 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.droevig
    Klik op de afbeelding om de link te volgen " Ach, het droevigste gezicht in deze zondige wereld is een verdwaalde puppy met zijn staart tussen zijn poten!"
               Arthur Gutterman

    26-06-2006 om 15:17 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ogen sluiten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is er mooier dan vrienschap? zowel vriendschap tussen mens en dier, als tussen mensen onderling. Maar, om een vriend te vinden, dient U één oog te sluiten, om hem te behouden : twee.

    26-06-2006 om 14:55 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.volgende wandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    gisteren zijn we gaan wandelen in Hingene, via het domein van de comte d'Ursel. Mooi kasteel en goed bos erbij met daarin verschillende kunstwerken, waar er echt mooie bij waren. Voor we aan het domein kwamen zijn we onze clubwandeling gaan voorbereiden, de eerste helft hebben we gedaan en na een lekker tussenstopje, zijn we volledig uitgeregend, nat tot op ons zachte velletje. Ook ons Syrah en Axelle wisten ervan, eerst goed kletsnat en daarna doodmoe, maar we hebben er allemaal van genoten. Een buitje moet kunnen he hier in ons belgenlandje. Maar volgens onze VTM weervrouw, krijgen we as. zondag lekker wandelweer met een zalig zonnetje, dus iedereen van de partij aub.

    26-06-2006 om 14:42 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen een ECHTE vriend blijft BINNEN, wanneer al de anderen weglopen....

    26-06-2006 om 14:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Uw goede idee bent U kwijt, op het moment dat U het hebt verteld........

    22-06-2006 om 16:41 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maak nieuwe vrienden, maar koester de oude.

    22-06-2006 om 16:39 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug van weggeweest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier zijn we weer! ik moet eerlijk zeggen dat we al bijna 2 weken terug thuis zijn, maar ik had niet veel zin om op de blog te komen. Ons verlof was gezellig, maar aan de winderige kant. de Mistral heeft een beetje te hard gewaaid, zelfs de planten in grote steinen potten vlogen weg! maar de laatste week hebben wij gelukkig kunnen buiten zitten en buiten eten. Ge kunt u niet voorstellen hoe frustrerend dat is, een prachtige blauwe hemel zonder wolkje, maar niet op het terras kunnen zitten. Zetels om te luieren genoeg, maar wind te veel. En verder is het geweest zoals elk jaar , want wij gaan al voor de 17e keer naar hetzelfde huisje dat wij in Nyons huren. Wij profiteren daar van de zeer goede restaurantjes, van de heerlijke wijn (daar goedkoper dan hier een fles water uit de aldi) en van de lekkere olijven. En we zijn voor de ????, keer naar de Mont Ventoux geweest. Mijn ventje heeft daar zijn hartje verloren denk ik, enfin ik wil het daar dan ook met hem delen. En natuurlijk hebben we gewandeld. We hebben zo onze voorkeurswandelingen : zeker en vast die aan de abdij van Aiguebelle, want op het einde kom je bij de paters hun winkeltje terecht, waar ze heel lekkere dingen verkopen.En de andere voorkeurswandeling is halverwege de top van de Mont Ventoux, niet al te zwaar, maar toch leuk om te doen. En we kijken nu al uit naar volgend jaar, wabnt we gaan weer terug, maar naar een ander huisje met een tuin van 2000 m2, speciaal voor onze hondjes!!!!

    22-06-2006 om 16:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, wij vertrekken vandaag op verlof, naar Frankrijk,naar Nyons in de Drôme. Het zal wel vol herinneringen zijn aan ons Yannike, maar we moeten er toch door he. Daarom hier nog eens een foto van hem met zijn lievelingsdruiven. Wij gaan hopelijk 16 dagen kunnen genieten van zon en zalige rust. Daarna ben ik er weer met enkele foto's. Tot dan. Groetjes van Kitty, Marcel en de 2 knuffels Syrah en Axelle.

    24-05-2006 om 11:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwemmen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier is dan eindelijk de foto van ons Axelle in het speciale hondenzwembad in Arendonk. Ze doet het heel graag en wordt een echte waterrat.

    21-05-2006 om 17:24 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruibeke - hoboken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gisteren zijn we met ons achten, Peter, Sylvie, Luc en Veronique, Tina, Marcel, Nick en ikzelf een clubwandeling gaan doen. Het moest een verrassingswandeling zijn. Awel het was zo !!!!!! eerst overtocht met veerboot en daarna rottige natte, wreed natte regen. Maar we hadden "the spirit" en de moed en we hebben die regen getrotseerd. Allé ik mag niet overdrijven, want we hebben lekker staan drinken in onze "schuilhut" en daarna nog een klein uurtje droog gewandeld langs de schelde en door de bossen. We hebben er toch allemaal van genoten !! Links vind je nog wat fotos van die wandeling.

    21-05-2006 om 16:40 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou van mij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "In elke newfoundlander, boxer, elandhond en deense dog zit nog een puppy die op je schoot wil klimmen"
                     Helen Thomson

    "De gemiddelde hond heeft maar één verzoek aan de mensheid. "HOU VAN MIJ".
                     Helen Exley

    18-05-2006 om 15:44 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.asjeblief hou van mij.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Als ik op een bank ga zitten, is hij onmiddellijk aan mijn zijde en neemt zijn positie in op één van mijn voeten. want het is een wet van zijn bestaan, dat hij alleen rondrent wanneer ik ook beweeg, en dat hij volgt wanneer ik ga zitten."
                   Thomas Mann

    18-05-2006 om 15:39 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onvoorwaardelijke liefde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een hond heeft maar één doel in zijn leven : Zijn hart wegschenken aan zijn baasje"
                     J.R.Ackerley

    Een hond is het enige wezen op deze aarde dat meer van jou dan van zichzelf houdt.
                      J. Billings

    13-05-2006 om 17:35 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog meer Onvoorwaardelijke liefde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Briefje op advertentiebord : "Puppy's te koop : de enige liefde die echt te koop is"

    "Honden zijn inderdaad de meest sociale, aanhankelijkste en vriendelijkste dieren van de hele schepping".
                        Edmund Burke

    13-05-2006 om 17:34 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beter nieuws
    het moet niet altijd slecht nieuws zijn he. Wij zijn maandagnamiddag en gisteren met onze axelle haar eerste zwemoefeningen begonnen in Arendonk; Dat valt allemaal goeg mee en ze doet het graag. Das weeral een pluspunt. volgende week gaat marcel nog eens mee en gaan we proberen er enkele foto's van te trekken zodat jullie een idee hebben hoe zo'n hydrotherapie-bad er uit ziet.  volgens de da is er al vooruitgang geboekt. Joepie zal ik maar zeggen he. Foto volgt (zie boven)

    12-05-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog meer steun !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Peter, bedankt jong, ik vind het prachtig, de woorden die je er op gekleefd hebt. Jij weet hoe Yanni mij ter harte ging. Het doet mij meer dan ik kan zeggen . thanks

    10-05-2006 om 19:02 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bedankt lieve vrienden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen iedere dag verschiet ik er nog van hoeveel goede vrienden je hebt. vandaag kreeg ik dit toegestuurd van caro en jean-pierre en ik ben heel fier dat ik dit op mijn blog kan zetten.
    bedankt caro voor het mooie werk en de steun die ik van jullie krijg.

    10-05-2006 om 18:49 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tekst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ook Sylvie (één van onze clubleden) maakte een speciale tekst voor onze Yanni. Dat doet mij enorm veel plezier.

    Het laatste beetje is nu op
    veel was er te verduren.
    Het kaarsje is thans opgebrand,
    gedoofd zijn alle vuren.
    Slaapwel yanni

    De foto hierbij is de allerlaatste welke we van hem hebben getrokken een half uurtje voor hij ging slapen...

    09-05-2006 om 18:02 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEDICHTJE VOOR YANNI
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit gedichtje werd speciaal voor onze Yanni gemaakt; Ik ben Eshter en Gust daar ook heel dankbaar voor.

    Lieve Yanni
    Het is koud en stil om me heen
    't plekje waar je altijd lag is nu alleen
    ik mis je, 't kinkt misschien raar
    nu je er niet meer bent, voelt 't zo zwaar
    Ze zullen me wel uitlachen omdat ik ween voor een hond,
    maar echt, ik wou dat je nog bestond.
    Je was en bent nog steeds mijn vriend
    Ik hou van je Yanni, en slaap zacht.

    09-05-2006 om 17:55 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yanni is er niet meer...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Weer een foto van Yanni hoor ik jullie al zeggen, maar dit is wel een speciaal : het is zijn laatste foto, vanmorgend genomen, toen ik hem uit de tuin binnenbracht en hem in zijn zeteltje zette. Hij bekeek mij zo met oogjes waarin de vraag stond "en wat gaat er nu met mij gebeuren".  Dat was rond half acht en om negen uur is hij ingeslapen, zijn hartje heeft het helemaal begeven. het is allemaal zo snel gegaan, zaterdag rende hij nog in de tuin achter zijn bal en vandaag slaapt hij voorgoed. Hij is altijd ons zorgenkindje geweest, van de dag dat wij hem uit het asiel hebben opgehaald tot vanmorgen. Maar wij zijn er gerust in dat wij hem altijd het beste hebben gegeven dat maar kom, zelfs dat laatste spuitje vandaag. Hij is nu in de hondenhemel bij zijn andere viervoetige vriendjes.

    08-05-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIENDSCHAP !!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen dit heb ik vandaag op Johan zijn blog gelezen en ik vind dit zo juist, en ik hoop maar dat hij mij niet kwalijk neemt dat ik het heb overgenomen...
    Wanneer ik goed over VRIENDSCHAP nadenk,
    merk ik dat ik veel GOEDE KENNISSEN heb....


    03-05-2006 om 18:01 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERLATEN en VERDWAALD
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Een verdwaalde hond is een triest gezicht. Ze hebben een special, wanhopige gang, een verwarde haast, ogen die al te gretig op elke roep willen antwoorden. Ze bewegen zich snel over onbekend terrein, hopend een bekende stem te horen, bekende grond te ruiken, terwijl ze zich al die tijd steeds meer naar de eenzaamheid bewegen"
                              Pam Brown

    30-04-2006 om 16:42 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Ik ben niet lang weg'" betekent niets voor een hond. Hij weet alleen dat je WEG bent.
                             Jane  Swan

    30-04-2006 om 16:35 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BIJNA MENSELIJK : "De meeste honden denken niet dat ze menselijk zijn; ze weten dat ze het zijn".
                               Jane Swan.

    27-04-2006 om 18:57 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreekwoord
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Als de gebeden van een hond werden verhoord, zouden er koekjes uit de hemel vallen  !!!!!!

    27-04-2006 om 16:29 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog een spreuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Hem een Hond noemen lijkt bijna onterecht, hoewel, voor zover hij 4 poten en een staart had en blafte, geef ik toe dat hij dat naar alle uiterlijke schijn was. Maar voor wie hem gekend heeft, was hij de volmaakte heer"
              Hermione Gingold

    27-04-2006 om 13:01 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezegde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Geniet met je hondjes van het leven... want al dat mooie duurt  allemaal maar even...."

    25-04-2006 om 16:02 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat is er trouwer dan een hond??? als je aankomt en hij ziet je, komt hij aanrennen, kwispelend en met blinkende oogjes bekijkt hij je en denkt "eindelijk, ben je er weer" (ook al was je maar 2 min. weg)

    25-04-2006 om 14:54 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zo maar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij mijn wandelingen op internet kwam ik dit fotootje tegen. Ik vond het echt een pracht, dus kunnen jullie er nu allemaal van mee genieten

    25-04-2006 om 14:45 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zalig in 't zonnetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen nu is het vandaag echt een dag om te profiteren van de eerste zalige zonnestralen. Ikzelf heb er van genoten en mijn 3 knuffeltjes ook Ik denk als wij veel meer zon hadden, dat de mensen dan altijd opgeruimd zouden zijn en dat er veel minder  stress en lange gezichten onder de mensen zouden zijn.... Dus lang leve de zon, en profiteer er zo veel mogelijk van.

    25-04-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen zaterdag zijn we nog eens een klein wandelingetje gaan maken met de club in De Klinge. Dit is een van mijn liefst geprefereerde lokaties: je kan daar uren wandelen in bossen en weiden en de hondjes kunnen daar heerlijk ravotten en daar is het hem toch om te doen he. Mijn hartelijk dank aan Krista die daar haar weg altijd terug vindt. We waren met geen grote hoop, maar onze Axelle heeft haar tweelingzusje Chanel weer gezien en lekker samen plezier gemaakt. Ons yannike hebben we deze keer thuis gelaten, zodat hij zijn hartje niet teveel zou overbelasten, en hij lag nog rustig te slapen als wij thuis kwamen. Dus we hebben allemaal een reuze fijne dag gehad.

    24-04-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitstapje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen wij zijn vandaag naar de Koninklijke Serres in Laken geweest. echt de moeite waard, wat je daar aan planten allemaal niet ziet zeg !!!!!! en mooie bloemen, en die kleurenpracht, je kunt het je eigenlijk niet voorstellen. Nu waren we er deze voormiddag, maar volgend jaar gaan we terug , maar dan 's avonds, dan is alles extra verlicht, dat moet dan zeker wel speciaal zijn. Ik had eigenlijk een afspraak gepland met Laurent en zijn Claire om eens over de hondjes te kunnen babbelen, maar hij liet verstek en is dus niet op mijn uitnodiging in gegaan. Ik zal volgende keer mijn afspraak op papier moeten bevestigen denk ik !!!!!!!!

    20-04-2006 om 21:48 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.poseren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen kijk eens hoe mooi wij kunnen poseren voor ons baasje (en onthaalbaasje). wij zijn toch zulke schatten !!!!

    09-04-2006 om 16:40 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en toen kwam.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen LUNA zo maar bij ons binnen. Haar vrouwtje moest vrijdag met de kinderen weg voor enkele dagen en er was geen opvang voor Luna. Dus maar naar mij gebeld, en vermits cavjes bij ons altijd welkom zijn, stond de deur wagenwijd open. En tot nu toe nog geen spijt gehad. Ze is 6 maand oud en is een prachtig, mooi getekend tricolor teefje en oh zooo lief. Ik ga alleen heel veel spijt hebben als ik ze moet afgeven, want ze is uitermate aanhankelijk. We zijn vandaag met de 2 gehandicapten (axelle en yanni) en de 2 goeikes gaan wandelen op de kesselse hei en plezier dat ze hadden samen. en voor onze sukkelaartjes vinden we wel een oplossing. Yanni in de buggy en Axelle tijdelijk in de heupzak op onze volgende wandeling.

    09-04-2006 om 16:14 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.van geluk gesproken....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja dat mogen wij wel zeggen, want ons Yannike heeft zaterdagavond een hartinfart gehad. Dat deed echt raar hoor. Wij weten al lang dat hij een hartpatiëntje is, maar nu kwam dat er ineens bij en dan staat de wereld ineens even stil. gelukkig hebben wij dat jaren geleden met ons eerste hondje heel dikwijls meegemaakt, zodat we wisten dat hij daar normaal goed doorkomt , en dat was ook zo. Na enkele minuten zat hij alweer te bedelen voor een snoepje en volgens de da is alles terug ok. alleen moet hij weer wat meer medicatie pakken en heel veel slapen, maar dat doet hij wel. Maar zolang hij geen pijn heeft zijn wij al weer gelukkig dat hij er nog altijd is, want 9 jr is toch nog jong he. En we hopen dat hij nog lang mee mag gaan!

    05-04-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Geluk is geen toestand om te bereiken, eerder een manier van reizen.
         M.L.Pumbeck

    01-04-2006 om 16:37 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw privé hondenkapsalon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    mijn echtgenoot heeft mij enkele weken geleden verrast met een privé hondenkapsalon !!!!!!! Ja, wat denkt ge wel, 3 deugnieten te samen laten fatsoeneren, dat kost een klein fortuintje (grapje)......want ik heb dit zelfs nog nooit laten doen, maar ik heb het wel horen zeggen door vrienden. Maar ja, nu heb ik het ineens heel gemakkelijk, want mijn schatten vinden het heerlijk om op hun kaptafel gekamd en geborsteld te worden. Bekijk het maar eens goed. Het is een echte aanraden, maar je moet wel 2 dingen in huis hebben : een heel handige Marcel en een strijkplank..........(zie foto's links)

    29-03-2006 om 21:47 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.thuis blijven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen enkele dagen gaat het nu kalm zijn bij ons thuis. Marcel is vrijdag aan zijn voet geopereerd en dus betekent dat rusten, rusten en nog eens rusten.Maar ik zal wel zien dat ik zo nu en dan nog wat kom neerschrijven hoor. de hondjes zullen wel voor nieuws zorgen  Na regen komt er altijd zonneschijn he, dus.....binnen enkele weken wandelt hij weer goed mee.

    26-03-2006 om 17:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vriendelijke woorden kunnen kort zijn en makkelijk uitgesproken worden, maar hun echo duurt eindeloos voort!!!!!!!!!

    23-03-2006 om 10:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij waren in Hour-Houyet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdag 17 maart vertrokken  Krista en Wilfried, Els en Peter, Daisy en Hendrik en wijzelf, allemaal leden van onze Vlaamse Cavaliers naar Hour-Houyet, een chaletpark waar wij een eventueel club-weekend gingen uittesten. De weergoden waren ons uitermate gunstig gezind en wij hebben dan ook 2 volle dagen van prachtige  warme zonnestralen mogen genieten.Onder ons achten met 10 hondjes hebben we de streek daar wat verkend en 2 prachtige wandelingen gevonden om volgend jaar met de club te doen, als de beslissing zou vallen dat we naar daar gaan. De grote wandeling van zaterdag heeft ons wel zeker 6 x de Lesse in alle mogelijke bochten laten zien. Echt een prachtige omgeving. De chalets waren tof en gezellig ingericht en we hadden er 500 m2 gras rond iedere woning. Dus nogmaals ........ZON..... langs alle kanten. Natuurlijk hebben we ook de dorstigen moeten laven en de plaatselijk BB heeft daar goed voor gezorgd en zij was echt verzot op de vertegenwoordigers van onze geliefde cavaliers. Zondagavond hebben we met pijn afscheid genomen van onze toffe. chaletjes

    23-03-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier is er weer zo'n mooie :  "DE GESCHIEDENIS BEVAT MEER VOORBEELDEN VAN DE TROUW VAN HONDEN DAN VAN VRIENDEN"  en dat is spijtig genoeg toch zoooooo juist.

    19-03-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ardennen week-end
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vorig week-end zijn we naar de ardennen, met name naar WAULSORT, geweest. Dit was een vakantiedorp met 43 chalets en dit is ons zo goed bevallen dat we er dit week-end weer op uit trekken naar een ander om dat eens te gaan uittesten. We hadden zaterdag wat overtrokken weer, maar de zondag was stralend!!!!!!!!!! prachtige wandelingen hebben we gedaan samen met els en peter en hun 3 cavaliertjes. Je kunt je wel voorstellen hoe zalig dat was, onze rust en het plezier van onze 6 kleine lieve druktemakertjes samen. Ze konden hun geluk niet op : van 's morgens tot 's avonds buiten, gaan ravotten, spelen en dan lekker eten en slapen. Wie zou er geen cavje wil zijn bij ons. Ik zou niet twijfelen als ik moest herboren worden na mijn dood : als cavaliertje terugkomen en dat dan nog liefst bij onze vrienden he. Die zouden er wel nog eentje bij aanvaarden.
    Nu dit week-end trekken we er met zijn 8en op uit en 10 hondjes. daar krijgen jullie volgende week wel iets over te lezen.

    16-03-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ons uitje naar de belgische zee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier zijn we dan terug na een vakantie vol hindernissen.. onze eerste dag schoof onze axelle al van de trap met als gevolg een ontwricht achterpootje, en 2 dagen daarna hadden we een fantastische strandwandeling tot in oostduinkerke gehad met veel wind in de rug, dus gingen we met de tram terug. Maar aiaiai, onze syrah zat met haar voorpootje geklemd tussen de tramdeuren, want die bestuurder had die te snel dicht gedaan. Met als gevolg, heel veel bloed en 's avonds een 2e. bezoek aan de dierenarts, want dat moest genaaid worden. Dus hebben wij onze vakantie nagenoeg aangepast aan onze gehandikapte beestjes. Alleen onze Yanni, de oudste was gelukkig nog heel; Maar niemand heeft het aan zijn hartje laten komen, we hebben er goed van geprofiteerd hoor. En we zijn veel op bezoek geweest bij onze kleine Axelle haar zusje, bij onze beste vrienden, Peter en Els, en die kleintjes hebben goed gespeeld samen en zelfs uit een potje gegeten. Wij zijn op een bewolkte dag, want natuurlijk heb je aan onze kust wel eens een dag regen en wolken, maar gelukkig niet te veel, awel op zo'n bewolkte dag zijn we naar een museum geweest. Echt een Bokrijk in het klein!!!!! Dit museumpje staat nergens vermeld, maar het is wel de moeite van een bezoek waard. Als jullie ooit in de Westhoek komen, ga dan gerust eens naar Alveringem, daar is het. Het heet "Bachten de kupe". absoluut een must.!! en spijtig genoeg na 12 dagen moesten we terug naar huis, maar ja, aan alle plezante dingen komt een eind he. 

    28-02-2006 om 19:43 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    06-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ja allemaal, ik ben er eventjes tussenuit, mijn man en ik vertrekken voor een 10-tal dagen naar ons belgisch zeetje. Wij gaan met onze 3 hondjes naar Koksijde eventjes van de goei zeelucht genieten en heeeeeeel veel wandelen. tot binnenkort, dan kijg je terug foto's en verhalen te horen. groetjes van Kitty, Marcel, Yanni, Syrah en Axelle

    06-02-2006 om 13:53 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voor de kaaseters onder ons
    Klik op de afbeelding om de link te volgen legt U restanten van kaas onder een kaasstolp, leg er dan een suikerklontje bij. Zo gaat de kaas nooit zweten !!!!!! 't is maar een weetje.........

    01-02-2006 om 16:26 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een heerlijk gezegde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Een maaltijd zonder wijn is als een dag zonder zonneschijn !!  "

    31-01-2006 om 08:49 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vruchtbare club die
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Daarstraks kreeg ik een lid, Lieve, op de chat en die vertelde me dat haar blenheimpje bevallen was van een drieling. 3 tricolors, 2 teefjes en 1 reutje. Als ik er een foto van krijg, zet ik ze direct op mijn blog.Wij hebben een vruchtbare club he, eerst Vera met 4 blenheimpjes, dan Aureel met 4 black en tans en 4 rubys en nu Lieve met 3 tricolors en dat allemaal op 2 weken tijd. Super !!!!!!

    31-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.syrah
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze Syrah was gisteren jarig, 5 jaar is ze geworden. Ik denk dat zij daar uiteraard niks van gevoeld heeft, maar wij hebben haar gisteren een klein gegrild beefsteakske gegeven.. Zij zal zich wel afgevraagd hebben, waarom krijg ik nu ineens zo iets lekkers, en anders maar brokjes en een beetje cesar voor een smaakje, maar ja, wij hebben het idee dat we ze eens verwend hebben  en we zijn een goei fikse wandeling gaan doen en ze s'avonds nog eens een lekkere knuffel bovenop gegeven.

    "In iedere newfoundlander, boxer, deense dog, zelfs een pittbull, zit nog een puppy die op je schoot wil klimmen, met één verzoek aan de mensheid : Hou van mij. "

    30-01-2006 om 17:59 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Als wat je te zeggen hebt niet mooier is dan de stilte, zwijg dan......"
        
    Arabisch Spreekwoord

    26-01-2006 om 10:32 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spreuk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    welkom thuis.
    't is goed de eerlijke blaf van de hond te horen,
    het diep geblafte welkom, dichter bij huis;
    't is goed te weten van een oog dat onze komst
    opmerkt,en oplicht wanneer we komen.
                                            Lord Byron

    24-01-2006 om 14:14 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hondeogen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Een hond onthoudt altijd dat jij diegene was die hem vorige week op z'n rug klopte en zei dat hij zulke mooie ogen had"
                            Pam Brown

    24-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.axelle naar tandarts
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag was voor onze axelle niet zo erg prettig denk ik. Vanmorgen moesten wij naar de dierenarts om haar bovenste hoektandjes te laten trekken. Zij is nu oud genoeg om een mooi gebitje te hebben en die bovenste tandjes waren er eigenlijk nog teveel aan. Dus vorige week afspraak gemaakt en vandaag naar de pijnbank !!!! Ze heeft er vooraf niet veel van geweten vermoed ik; als een flinke meid van 6 1/2 maand stapte ze mee binnen, kreeg en prik en viel in een deugddoend slaapje. En om elf uur ben ik haar al terug gaan halen en was ze 2 tandjes minder waard ! Nu in de namiddag heeft ze een wandelingetje gedaan in de tuin, maar was heel snel terug binnen : ik denk dat ze het een beetje te koud vond. Maar ik ben heel tevreden, want er was nog sprake van een navelbreukje, maar die operatieve ingreep was uiteindelijk niet meer nodig : dat breukje was intussentijd zo miniem geworden dat het te vergeten was. Dus nu is onze jongste spruit terug helemaal klaar voor haar dagelijkse wandelingetjes met de grote broer en zus.

    23-01-2006 om 18:02 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dierenwijding Geel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren was een vrij drukke dag voor ons. Wij hebben ook nog een vriend die 4 x per jaar wandelingen met cavjes inricht, en 1 hiervan is steeds rond de 20e januari, de Dierenwijding in Geel. Zoals je op de foto's rechts kunt zien is het niet alleen honden, maar alle dieren, oa. geitjes, paarden, vorige keer waren er zelfs varkens (op 4 pootjes) bij, maar die hebben we dit jaar niet gezien. Het weer was ons zoals meestal op onze wandeldagen vrij goed gezind en om 9.15 zijn we uit mortsel vertrokken om onze Axelle, onze nieuwe aanwinst, te laten wijden en de anderen ook natuurlijk. Danny, de inrichter , had toch weer zo'n 40-tal cavjes bijeengekregen en de wijding begon om 11.00 uur en wij waren de 2e reeks honden die aan de beurt was. Eerst de grote Leonbergers, groot maar braaf, dan de cavjes, dan de andere honden en daarna kwamen de mensen aan met hun geitjes en hun paarden met koetsen aan. En mooi dat die paarden opgetuigd waren, het is werkelijk de moeite om dat eens te zien. Maar spijtig genoeg konnen wij niet mee gaan wandelen, want onze Vlaamse Cavaliers richten altijd tesamen met die dierenwijding, onze jaarlijkse wandeling in  in Retranchement (bij Cadzand).  verslag wordt apart gemaakt. Dus hebben wij ons als 2 zotte aapjes moeten haasten om op tijd te zijn aan de nederlandse kust en we zijn daar dan nog in geslaagd ook !!!!!!!!!!

    23-01-2006 om 10:17 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog een mooi gezegde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een deur gaat open, hond spits zijn oren, vliegt op je af en denkt " Waar ben je geweest. Je was zoooo lang weg. Ik heb je gemist, gemist, gemist. Ik hou van je, Ik hou van je. wat zit er in die tas? Iets voor mij? O, laat me je oor likken. Laat me je handschoenen opknauwen? Je ben  THUIS !!!!"
                                 Pam Brown  1928

    19-01-2006 om 13:57 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verandering
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik dacht zo : verandering van spijs doet eten, dus ik wijzig mijn blogje maar even van uitzicht. Laten jullie mij eens weten wat het beste is. alvast bedankt hoor. groetjes           Kitty

    19-01-2006 om 12:43 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.naar Erembodegem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen vorige zondag waren we uitgenodigd bij Daisy en Hendrik  in Erembodegem. Het was heel gezellig, eerst een babbeltje met een snoepje, dan een wandeling in het park met onze 4 schatjes, overgoten door een hele lekkere pint, en daarna terug naar huis, waar onze hondjes lekker lui hebben liggen slapen en wij lekker lui hebben zitten keuvelen, en daarna genoten van een eetfestijn, gemaakt door de heer des huizes. Een beroepskok zou niet beter kunnen. Het was een heel gezellige zondag !!!

    17-01-2006 om 10:37 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen beste blogvrienden, wij gaan as. zondag wandelen in Retranchement (Cadzand) vlak over de nederlandse grens. Wie heeft er zin om mee te gaan en 30/40 cavaliertjes te zien lopen en rennen op het strand. Wij gaan naturrlijk lekker samen babbelen en daarna samen en heerlijk pintje of iets verwarmend drinken. Wie is er mee op post ???

    17-01-2006 om 08:54 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooi tekeningetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ik was andere blogs aan't bezoeken, en kwam bij Anja woef terecht, zij had dit mooie tekeningetje staan en ik vond dat zo leuk, dat ik dat het overgenomen.

    17-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de nieuwe mama
    Klik op de afbeelding om de link te volgen en hier is dan de eerste knappe foto van de nieuwe mama. Ze ziet er erg goed uit met haar 4 hummeltjes bij haar. De uiterst rechtse is het reutje, de andere 3 zijn teefjes, maar het zien er prachtbeestjes uit. en naar het schijnt (zo zegt vera) toch is Jessy een hele goede mama die van haar kindjes niet weggaat. Zo moet het eigenlijk zijn he, niet alleen bij de dieren, mar ook bij de mensen, als je soms hoort wat er allemaal gebeurt, dank heb je toch wel je bedenkingen he. Sorry, maar als ik deze foto hier zie, dan vind ik toch dat de dierenwereld dikwijls als voorbeeld kan dienen.
    och, ik ben weer aan't filosoferen, maar ja dat mag ook al wel eens he. Nog ne leuke zondag en een gezellige toekomstige week. groetjes van mij en de rest van mijn familie

    15-01-2006 om 12:43 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw leven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Joepie, vandaag is Jessy, het blenheimteefje van mijn vriendin Vera bevallen en heeft 2, naar het schijnt heel mooie meisjes, beiden met een beauty spotje op het voorhoofd. Nu zijn het echt koninklijke hondjes he, die afdruk van de duim bewijst het (in engeland werd er verteld dat koningin Mary Stuart, steeds haar duim drukte op het voorhoofd van hun blenheimpje, en dat daarom die spot is ontstaan). ik wens hiemee dan ook chris en vera hartelijk proficiat als grootouders, en wees maar gerust dat ze er heel fier op zijn hoor. Maar allé dat zou ik ook zijn, als je van Lady Megan (Jessy) Blaenpennal en Loranka's Wesh Magic (Tom) 2 lieve pups kunt hebben. Zo snel als ik er een foto van heb zet ik die hier ook op zodat mijn lieve bloglezers dit ook kunnen zien.De foto bovenaa is jessy, het moedertje.

    14-01-2006 om 17:24 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto van het reutje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier krijg je dan even de foto van het reutje, de zwaarste pup van de hele ploeg. ik kreeg dat fotootje maar niet geplaatst dus probeer ik het nog maar eens opnieuw

    14-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog 2 bij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo, krijg juist telefoon van mijn vriendin, haar Jessy heeft er nu nog een reutje en een uur daarna nog een teefje bij gebaard. foto's waren vandaag nog niet beschikbaar, maar morgen wel.
    Maar jawel, toch al een fotootje : het reutje en zoals je misschien kan zien weegt het maar 256 gr - kun je je dat voorstellen - hetzelfde gewicht als een vlootje becel en als je dat ziet, dat is heel klein hoor.

    14-01-2006 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurenpalet van de cavaliertjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze clubleden weten dat wel allemaal, maar de andere bezoekers van mijn blog weten misschien niet dat onze cavaliertjes in verschillende uitvoeringen bestaan : Blenheim (bruin met wit) - Tricolor (zwart , wit en bruin boven de oogjes en aan de binnenkant van de oren) - Black en tan (zwart met bruin) en ruby (volledig bruin). die laatste twee hebben mijn voorkeur en daarom heb ik ook deze schilderij uitgekozen , maar de andere 2 zijn zeker zo mooi en zeker zo lief en die zie je hieronder mee op staan.

    11-01-2006 om 14:41 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben echt een cavalierfreak, dat zullen jullie intussentijd al wel gemerkt hebben veronderstel ik. Ik hou dus ook alles bij wat er maar te verkrijgen is van cavaliertjes, en op een van mijn jaarlijkse kalenders staan er steeds uitspraken, vandaar mijn wijsheid. en deze wil ik toch ook even met jullie delen.

    "Koop een pup en je koopt onvoorwaardelijke trouw"
                                                        sic. Kipling

    11-01-2006 om 14:40 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.doordenkertje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Er is geen trouw die nog nooit gebroken is, behalve die van een echt trouwe hond"
                                                  sic. Konr.Z.Lorenz

    11-01-2006 om 14:09 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitspraken......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    dit heb ik zo juist gelezen en het sprak me wel erg aan :
    "De Menselijke soort voelt zich aangetrokken tot honden, omdat ze zo op ons lijken - brommend, aanhankelijk,verward,gemakkelijk teleurgesteld,graag beziggehouden, dankbaar voor vriendelijkheid en de kleinste attentie."
    de tekst komt van Pamela Brown (geb. 1928)

    11-01-2006 om 13:44 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aha....... een lekker snoepje !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hier zie je ze nog eens, onze tweeling Chanel en Axelle, op deze foto zijn ze 4 maand oud, genomen tijdens onze wandeling in Wingene. Tja, had me daar Vera toch een lekkere cake gemaakt, eigenlijk was dat wel voor onze baasjes, maar het water liep uit onze bekjes van de goesting. en wat gebeurt er dan????? Onze baasjes eten niet,gaven het laatste stukje eten aan hun schatjes en wij gingen samen lekker sabbelen aan dat stukje cake. Gevolg was dat al de rest verdeeld was en de baasjes op de kin mochten kloppen !!!!!!!  

    09-01-2006 om 15:51 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Nieuwjaarsreceptie in Ertvelde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En gisteren was het zo ver! Het nieuwe jaar was begonnen en zoals altijd en overal komt de receptie er dan aan. Voorgaande jaren hadden wij dat laten verzorgen door een restaurantje, maar nu wilden we zelf onze handen eens uit de mouwen steken  en wat meer geld in onze clubkassa houden ! Hadden we dat de andere jaren ook maar gedaan : het was veel beter en veel gezelliger, ook voor onze hondjes, die mee konden genieten van eerst een wandeling en daarna van de lekkere broodjes waar zo nu en dan al eens een stukje afviel en direct door onze viervoetertjes werd opgepeuzeld natuurlijk.Zoals gezegd waren wij druk bezig met de voorbereidingen, terwijl onze leden eerst hun beentjes konden gaan strekken samen met onze schatjes (die ook hun pootjes eens konden opheffen  tegen de vele bomen om dan zoals welopgevoede hondjes braaf in het zaaltje bij ons te blijven),en dan kwamen die verkleumd maar met een gezond kleurtje in café Morgenzonneke in Ertvelde aan, waar, na een uitleg van onze voorzitter over de toekomstplannen voor dit jaar, de nodige drank kwam opdagen en er gretig werd aangeschoven voor de lekkere broodjes. het smaakte blijkbaar uitstekend, want eventjes was het stil in het zaaltje tot de snelle eters weer begonnen te praten en dan kwam onze jaarlijke tombola er aan, met dit jaar, eigenlijk veel prijzen : van cavalier items tot een mand vol  met wijn en lekkere etenswaren. Deze mand werd dan ook gewonnen door Frieda, en het toeval wilt natuurlijk, dat zij de inrichtster was van de wandeling vooraf, dus het kon eigenlijk niet mooier. Het hek was nu van de dam en onze tongen kwamen goed los, ook door het lekkere bier dat we daarna nog konden drinken en het  bleef er erg gezellig tot in de late namiddag, en dan werden er natuurlijk weer afspraken gemaakt voor onze volgende wandeling in retranchement (bij cadzand). Onze cavaliertjes kijken er weeral naar uit om dan eens lekker in het zand te kunnen rennen en om de dag daarna heerlijk ontspannen in de zetels thuis te liggen uitrusten van hun zalige zondag met hun vriendjes. je moet ze echt zien lopen aan zee, het is een genot voor het oog.

    09-01-2006 om 14:20 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag feesten we weeral
    ja juist, zondagfeesten we weeral. het is de nieuwjaarsreceptie van onze cavalierclub en dan komen we met een hoop leden en natuurlijk al onze hondjes samen in een zaaltje van café morgenzon in Ertvelde. en wees maar gerust dat het er vrolijk zal aan toe gaan. wat eten, drinken, een tombola en nog wat eten en drinken en een wandelingetje vooraf niet te vergeten natuurlijk. We zijn toch een echte wandelclub he. Volgende week krijgen jullie weer foto's van dit evenement te zien.

    03-01-2006 om 19:44 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yanni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze Yanni is vandaag 't feestvarken. Hij wordt 9 jaar en je zou het hem nooit aangeven. Ja je hoort altijd zeggen "t is de vrouw die de man jong houdt" en niets is minder waar, want sinds onze axelle erbij is, heeft hij 2 vrouwtjes om hem bij te springen als hij ligt te slapen en op tijd en stond gaan ze hem uit zijn nestje halen om te knuffelen (met Syrah) of met de bal te spelen (met onze Axelle). hij wordt uiteraard vandaag eens extra in de watten gelegd en eigenlijk is dat gisteren al begonnen met een extra feestelijk ontbijt bij zijn vriendjes Azzewash, snorretje, zwieb en chief en vanmorgen kreeg hij zijn 'zondags troetelhapje, zijn boterhammetje met appelpaté. straks komt de rest natuurlijk.

    02-01-2006 om 10:25 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    Mijn favorieten
  • cavaliers van de vlaamse tafel
  • cavalierpage
  • Axelle en haar cavalierpups
  • broodfok

  • Foto


    Archief per jaar
  • 2013
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    weekend Virton
    Foto

    Foto

    Foto

    Axelleke in Leuven
    Foto

    wandeling van Kruibeke naar Hoboken
    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    zo maar enkele fotootjes (06.05.2007)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

     

    onze proefwandeling in stekene-st.janssteen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Heeeel mooi!!! (Bono en zijn baasjes)
        op Hingene wandelparadijs
  • Hallo Cavalierhondjes, samen! (Louisette)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Paasgroetjes met leuke cavalierhondjes! (Louisette)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Veel paasgroetjes (marcoen ria)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Ziet er me een leuke bedoening uit (marylou)
        op wandelen in Hulst

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!