Foto
Inhoud blog
  • Myra
  • tralala
  • In memoriam Axelleke
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Kitty
    Ik ben een vrouw en woon in Meerdonk (Oost-Vlaanderen) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 06/11/1943 en ben nu dus 80 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: huisdieren, vooral mijn3 cavaliertjes,.
    andere hobby's zijn : koken met de lekkere recepten van seniorennet, pc maar vooral er op uit trekken met onze wandelclub. Zin om eens mee te gaan??? geef mij een seintje.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    yanni
    Foto
    syrah
    Foto
    axelle
    Foto
    Foto
    hier waren we in HINGENE
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    onze nieuwe thuis MEERDONK
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ons Axelletje vond het toch zo plezant om altijd maar met schelpen rond te sleuren
    Foto
    onze Yanni, Syrah en Axelle houden ervan om te poseren, maakt niet uit waar, maar de fotograaf is altijd welkom
    Foto
    Foto
    Foto
    St. Sauveur-gouvernet
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Week-end WALLENDORF
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    ik probeer nu maar
    mijn cavaliertjes
    cavalier king charles spaniels
    09-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze Nieuwjaarsreceptie in Ertvelde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen En gisteren was het zo ver! Het nieuwe jaar was begonnen en zoals altijd en overal komt de receptie er dan aan. Voorgaande jaren hadden wij dat laten verzorgen door een restaurantje, maar nu wilden we zelf onze handen eens uit de mouwen steken  en wat meer geld in onze clubkassa houden ! Hadden we dat de andere jaren ook maar gedaan : het was veel beter en veel gezelliger, ook voor onze hondjes, die mee konden genieten van eerst een wandeling en daarna van de lekkere broodjes waar zo nu en dan al eens een stukje afviel en direct door onze viervoetertjes werd opgepeuzeld natuurlijk.Zoals gezegd waren wij druk bezig met de voorbereidingen, terwijl onze leden eerst hun beentjes konden gaan strekken samen met onze schatjes (die ook hun pootjes eens konden opheffen  tegen de vele bomen om dan zoals welopgevoede hondjes braaf in het zaaltje bij ons te blijven),en dan kwamen die verkleumd maar met een gezond kleurtje in café Morgenzonneke in Ertvelde aan, waar, na een uitleg van onze voorzitter over de toekomstplannen voor dit jaar, de nodige drank kwam opdagen en er gretig werd aangeschoven voor de lekkere broodjes. het smaakte blijkbaar uitstekend, want eventjes was het stil in het zaaltje tot de snelle eters weer begonnen te praten en dan kwam onze jaarlijke tombola er aan, met dit jaar, eigenlijk veel prijzen : van cavalier items tot een mand vol  met wijn en lekkere etenswaren. Deze mand werd dan ook gewonnen door Frieda, en het toeval wilt natuurlijk, dat zij de inrichtster was van de wandeling vooraf, dus het kon eigenlijk niet mooier. Het hek was nu van de dam en onze tongen kwamen goed los, ook door het lekkere bier dat we daarna nog konden drinken en het  bleef er erg gezellig tot in de late namiddag, en dan werden er natuurlijk weer afspraken gemaakt voor onze volgende wandeling in retranchement (bij cadzand). Onze cavaliertjes kijken er weeral naar uit om dan eens lekker in het zand te kunnen rennen en om de dag daarna heerlijk ontspannen in de zetels thuis te liggen uitrusten van hun zalige zondag met hun vriendjes. je moet ze echt zien lopen aan zee, het is een genot voor het oog.

    09-01-2006 om 14:20 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag feesten we weeral
    ja juist, zondagfeesten we weeral. het is de nieuwjaarsreceptie van onze cavalierclub en dan komen we met een hoop leden en natuurlijk al onze hondjes samen in een zaaltje van café morgenzon in Ertvelde. en wees maar gerust dat het er vrolijk zal aan toe gaan. wat eten, drinken, een tombola en nog wat eten en drinken en een wandelingetje vooraf niet te vergeten natuurlijk. We zijn toch een echte wandelclub he. Volgende week krijgen jullie weer foto's van dit evenement te zien.

    03-01-2006 om 19:44 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yanni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze Yanni is vandaag 't feestvarken. Hij wordt 9 jaar en je zou het hem nooit aangeven. Ja je hoort altijd zeggen "t is de vrouw die de man jong houdt" en niets is minder waar, want sinds onze axelle erbij is, heeft hij 2 vrouwtjes om hem bij te springen als hij ligt te slapen en op tijd en stond gaan ze hem uit zijn nestje halen om te knuffelen (met Syrah) of met de bal te spelen (met onze Axelle). hij wordt uiteraard vandaag eens extra in de watten gelegd en eigenlijk is dat gisteren al begonnen met een extra feestelijk ontbijt bij zijn vriendjes Azzewash, snorretje, zwieb en chief en vanmorgen kreeg hij zijn 'zondags troetelhapje, zijn boterhammetje met appelpaté. straks komt de rest natuurlijk.

    02-01-2006 om 10:25 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwjaarswensen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan allen die van af nu eens op mijn blog komen kijken wens ik het allerbeste voor het nieuwe jaar 2006. Mijn grootste hoop en geluk is dat er voor jullie alle 365 dagen van dit jaar er een wens mag/kan uitkomen, al was het maar een kleintje. We moeten niet allemaal de lotto winnen he....
    Zou dat niet tof zijn, zo iedere dag een klein mirakeltje!!!!!!!!!!!!!

    25-12-2005 om 23:04 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    20-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de B'eetjes wandeling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, ik was er deze keer zelf niet bij, dus heb ik aan mijn reporter ter plaatse (onze Peter, de voorzitter) gevraagd mij een verslag door te sturen, en hier komt het dan :"prachtig weer op domein raversijde !!! (volop zon, enkel wat koude temperaturen, maar ja een jeneverke kan wonderen doen!) : de B'eetjes wandeling.
    amper 10 man was er opgedaagd! wat een zonde, want later bleek de wandeling een dikke 10/10 te verdienen !!!
    Eerst van plat (veel plassen water : heel hondvriendelijk domein), nadien een korte tussenstop (met lekkere soep en chocolade melk) om nadien de duinen in te trekken (maar niks voor de liefhebbers van Bredene) en daarna vooral een hondvriendelijke cafetaria ! met lekker Raversijde-bier!!"
    tot hier ons verkregen verslag.
    Het was schijnbaar een pracht van een wandeling, die we volgend jaar zeker en vast terug doen, maar dan met véél meer wandelaars !

    20-12-2005 om 15:34 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wandeling 4.12.2005 aan het Kasteel Van Ooidonk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wel, wat er hier gebeurd is weet ik om de liefde Gods niet. Ik had hier een heel artikel en beschrijving van onze leuke uitstap gedaan en nu is dat verdwenen. Dus eventjes terug nadenken en hier komt het relaas opnieuw.  Wij waren aan het kasteel van Ooidonk aangekomen op een koude vieze morgen, maar onze peter stond ons daar al op te wachten met een lekker jenevertje en met gluhwein. Als dat geen verwelkoming is !!! Nadat we lekker opgewarmd waren, zijn we dan gaan stappen  en eerst langsheen het kasteel, zijn we dan uiteindelijk aan de leie beland, waar mijn marcel de foto van zijn leven heeft gemist. Ria gleed uit, was niet al te erg en was direct terug op de been dankzij de hulp van Sabine die achter haar liep.We zijn dan lang de leie verder gestapt en kwamen uiteindelijk terug ter bestemming aan om dan onze aperitief te drinken. Daarna, naar Maria Bachte Leerne, waar een opgetogen Joris, zoals ieder jaar, ons verwelkomde met mooi gedekte tafels en kregen wij lekkere beenham met warme en koude begeleidende groentjes en vele heerlijke porties fritten hierbij geserveerd. Daarna zijn we nog wat blijven nakaarten met .... uiteraard een heerlijk biertje om naderhand, zoals altijd, na die leuke uitstapjes, terug huiswaarts te keren., wat er hier gebeurd is weet ik bij de liefde Gods niet. indelijk, ik ben er geraakt, een beetje laat, maar toch.
    Wel ons week-end begon zeer goed, de weersvoorspelling had droog weer aangekondigd maar toch een beetje fris. Maar dat hield onze wandelgroep (ong 35 pers) niet tegen hoor. wij waren allemaal paraat en begonnen de ochtendwandeling met een lekkere gluhwein  en/of citroenjenevertje. Nadat we opgewarmd waren, samen op stap voor een leuke, gezellige en op momenten een beetje slijkerige wandeling. Alles ging goed tot we aan het telpoortje kwamen en zij die wat meer vanachter gingen moesten natuurlijk door meer slijk trappen. en daar heeft onze fotograaf de foto van zijn leven gemist!
    Ria, van sloeber en kylie,  ging er even onderuit en maakte kennis met het slijk langs de leie. Erg was het niet , ze was rap terug te been dankzij de hulp van Sabine en we wandelden weeral verder. Terug langs mooie dreven, langsheen het kasteel en terug naar onze startplaats waar Peter ons nog stond op te wachten met?????? natuurlijk jenever. ja jullie denken nu das geen wandelclub, maar een drankclub, maar niets is minder waar en een goed jenevertje deed ons sneller stappen. Na de laatste opwarming terug onze auto's in en in "file" naar de Joris, waar we zoals ieder jaar, onze lekkere beenhesp gingen opeten. En reken maar, nu hadden de afwezigen gegarandeerd ongelijk, want het heeft ons nog nooit zo goed gesmaakt. Zelfs onze kleine svenja genoot er zoveel van dat ze na het eten nog even het zotteke moest uithangen met de muts van Peter De Grote (rechtstreekse invoer uit rusland)

    09-12-2005 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opgepast voor kennelhoest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen eventjes niet eens iets over onze wandelingen, maar ik denk dat dit bericht ons allen wel ter harte zal gaan. wij gaan met onze 3 schatjes uiteraard regelmatig naar de dierenarts en deze week bij een routine-onderzoek voor yanni's hartje, vertelde hij me dat er momenteel vrij veel kennelhoest de ronde doet bij onze lievelingen. Jullie weten denkelijk wel dat dit vrij besmettelijk is en dat, mits slechte verzorging, onze vriendjes hier een longontsteking van kunnen krijgen wat zelfs levensbedreigend kan zijn. Ik wil jullie niet verontrusten, maar ik zou toch eens aanraden om eventjes met jullie dierenarts kontakt op te nemen en vragen wat die er van denkt. Die van mij heb ik uiteraard alle 3 ineens laten inspuiten tegen die kennelhoest en virale infektie die er dikwijls mee gepaard gaat. Een kennelhoest is zoiets als een griep bij ons, je kunt je hier tegen laten inenten, maar kunt ze toch nog krijgen; dit is ook zo met de inenting tegen kennelhoest : 100% garantie kan geen enkele da geven, maar onze hondjes zijn toch iets beter beschermd.

    25-11-2005 om 19:45 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze wandeling in Heurne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren waren we met een niet al te groot groepje (ong 40 personen) aanwezig op onze wandeling. zoals we vorige week al zegden, zijn de weergoden ons altijd gunstig gezind, maar deze keer was het toch wel wat mistig (zoals ze in de west vlaanders zegden : er was veel "smoor"), maar nietemin hebben we het toch heel gezellig gemaakt. Vertrokken langs enkele macadambaantjes, kwamen we daarna in een verdonken gebied!!!Mensen, we hebben toch wel een klein kwartiertje  praktisch door het water moeten stappen, maar ja, zo erg veel maakt dat niet uit, als we maar plezier maken, en ja, dat was er hoor. We waren el wel allemaal op gekleed met laarzen en voor de kou met onze dikke vesten aan en halverwege de wandeling was er gezorgd voor een warme tussenstop, zaaltje goed verwarmd en zij die het wilden kregen er lekkere verse hete soep. Andere gingen zich dan weer opwarmen met een lekker donker biertje.Daarna terug op stap om dan in Heurne te belanden, waar de tafels keurig gedekt stonden voor onze boerenmaaltijd. Goei, ( mensen wa was dat brood en die frikandon lekker)dikke boterhammen en een beleg om van te watertanden: frikandon, kaas, hesp, pensen, worsten en daarna rijstpap of chocoladepudding achterna met een lekker kop koffie. Een hele plezante dag was er gevuld : vertrokken om half elf en gedaan met eten om half vier. We konden allemaal tegen een stootje en staan nu met een voet  weeral vertrekkensklaar voor onze volgende wandeling in Bachten Maria Leerne waar we deze keer vergast worden op warme beenham à volonté.

    21-11-2005 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze wandeling van 6.11.2005 in Brasschaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren waren de weergoden ons extra goed gezind, want we mochten niet klagen van het weertje. Op het afgesproken uur stonden we met 55 personen en 42 hondjes te trappelen om aan onze wandeling te beginnen. De eersten aan de groep stapten er nogal lustig op los, maar de laatsten waar ik bij hoorde die slenterden en we deden het echt op ons gemakske. daarbij komt ook nog dat een lid van ons in een rolstoel onze wandeling meevolgt en daar proberen we uiteraard rekening mee te houden. dus het was na enkele minuten al vertragen geblazen (al goed dat er gsm's bestaan) en daarna terug samen , met ouders, grootouders en kinderen op stap. onderweg hebben we dan nog kunnen genieten van de mooie paddestoelen (of zwammen - want ik ken het verschil niet) die er verscholen stonden tussen de afgevallen bladeren. Onze rakkers hebben natuurlijk genoten van hun uitstapje, want tussen die bruine herfsttinten rennen, is toch nog iets anders dan tussen de distels en grasvelden lopen. Halverwege hebben wij dan geprofiteerd van de tussenstop waar we serieus wat gefeest hebben (wij vierden mijn verjaardag) en uiteraard ook gesnoept. Dit laatste was vooral heel plezant oor de kinderen. Na onze halte, terug de stapschoenen aan en verder door de prachtige bossen en daarna langs het mooie kasteel met grote vijver met zwanen en eenden op. En we waren niet bang van de vogelpest.
    Onze volgende wandeling situeert zich in Heurne en is een ochtendwandeling met een boerenmaaltijd achterna. Dat zal wel erg gezellig worden.

    07-11-2005 om 00:00 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog Vlassenbroek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen hier zie je mijn man met 2 kleine zusjes in zijn arm : onze Axelle  en mijn vriendin haar Chanel. Je moet ze zien als ze samen spelen maar hier zijn ze al wat gekalmeerd en hebben ze al een stukje heerlijke wandeling achter de rug.

    03-11-2005 om 12:48 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze wandeling vorig week-end in Vlassenbroek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    het was vorig week-end zo'n prachtig weer dat er weinigen konden weerstaan aan de lokroep om nog een met de cavaliertjes te gaan wandelen. Wij waren natuurlijk heel tevreden, want hoe meer zielen , hoe meer vreugd . Er waren een paar nieuwe leden bij en die moesten natuurlijk de weg een beetje zoeken, maar uiteindelijk was iedereen er , en rond 14.00 zijn we dan vertrokken. Voor ons is dit altijd een leuke zondag, want we zien onze vrienden terug, mensen met dezelfde interesses en veel dezelfde smaken. Ja, de ene houdt van zijn tricolortje, een andere prefereert zijn blenheim, weer een andere ziet liever zijn black en tan en wij waren nu weer in de wolken met onze kleine ruby-meid.
    Wat heeft ze weer flink gelopen. op haar 16 weken stapte ze toch flink 2 uurtjes mee (en ze woog ocharme toen nog geen 3 kg). op tijd en stond een halte onderweg om voor de nodige drank te zorgen en dan weer terug genieten van de zon en wij met volle teugen van de goeie lucht. Want ik ben een stadsmens en daar kom je die goeie lucht niet zo veel meer tegen.
    wij hebben ons wandelingetje dan maar besloten met een flinke slok lekker donker abdijbier.
    Volgende zondag gaan we weer wandelen in Brasschaat. hopelijk is de zon dan weer van de partij
    .

    03-11-2005 om 12:33 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en dit is axelle (ze is op deze foto 15 weken)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-10-2005 om 13:46 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de eerste foto van mijn 2 oudste lieverds
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    29-10-2005 om 13:44 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (16 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cavaliertjes eigenschappen
    vermits ik een echte cavalier king charles spaniel freak ben, kun je van mij dus ook eigenlijk niets anders dan lof  vernemen over dit hondenras. ik ben sinds 1988 in de ban geraakt van de cavaliertjes door een foto te zien op het maandblad Woef, maar het heeft toch nog tot in 1998 geduurd voor ik mijn eerste cavje had. Ik had reeds 2 hondjes en had de mogelijkheid niet om een derde er bij te nemen; Maar ja, zoals het altijd gaat met hondjes, ze sterven sneller dan wij en het toeval wou dat ik op 30 december een bericht kreeg van een plaatsingsdienst dat er in het asiel in de bredastraat in antwerpen 2 cavaliertjes zaten. Ik heb toen direct een fax gestuurd dat ik die wou, en dat was ok, maar toen ik op 2 januari naar hen ging ( het asiel was met de jaarwisseling gesloten) was er nog maar eentje! en dat hebben wij dan zonder blikken of blozen geaccepteerd. Zo in onze Yanni(een blenheimpje) er gekomen.
    Na lang sukkelen met het graatmagere reutje en met bezoeken aan talloze dierenartsen , met oa. een castratie als gevolg omdat hij toch maar bitter weinig wou eten, en niet bij kwam (hij kwam precies uit een concentratiekamp), heeft mijn huidige dierenarts ons aangeraden een teefje er bij te zetten. zo gezegd, zo gedaan en daar was onze Syrah , een pracht van een black en tan en die hebben wij nu reeds 4 1/2 jaar. En vorig jaar kreeg ik van mijn man een super geschenk : een derde cavaliertje, maar dat moest voor mij een rubytje (bruin) zijn, en een teefje. Wel,  wij hebben tot juli moeten wachten om dit derde exemplaar te kunnen bemachtigen. Dit is onze Axelle geworden en zij in dus inmiddels 17 weken oud.
    Ik ben freak geworden omdagt het zulke knuffeldiertjes zijn, nooit slecht gezind zijn, raar of zelden blaffen en met alles goed om kunnen. Voor hen maakt het niks uit of ze binnen zitten, of gaan wandelen. Ze rennen natuurlijk heel graag door weiden en bossen, maar een korte wandeling vinden ze ook wel goed. Het enigste nadeel dat zij hebben is dat ze het hele jaar door erg ruiven, maar ja, met een stofzuiger ga je toch regelmatig rond, dus dat probleem was ook weeral opgelost. Het zijn kleine hondjes, wegen niet te veel - max 8,5 kg - en dus kan je ze gerust overal mee heen nemen.
    ik zal proberen met enkele foto's een overzicht te geven van mijn 3 schatten en van onze vakanties en uitstapjes met onze cavalierclub, waar we om de 2 weken mee op stap gaan.
    bedankt voor het lezen van mijn eerste uitleg

    28-10-2005 om 18:07 geschreven door kitty  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (18 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    Foto

    Mijn favorieten
  • cavaliers van de vlaamse tafel
  • cavalierpage
  • Axelle en haar cavalierpups
  • broodfok

  • Foto


    Archief per jaar
  • 2013
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    weekend Virton
    Foto

    Foto

    Foto

    Axelleke in Leuven
    Foto

    wandeling van Kruibeke naar Hoboken
    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    zo maar enkele fotootjes (06.05.2007)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

     

    onze proefwandeling in stekene-st.janssteen

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Heeeel mooi!!! (Bono en zijn baasjes)
        op Hingene wandelparadijs
  • Hallo Cavalierhondjes, samen! (Louisette)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Paasgroetjes met leuke cavalierhondjes! (Louisette)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Veel paasgroetjes (marcoen ria)
        op op bezoek bij het dochtertje van ons Axelleke
  • Ziet er me een leuke bedoening uit (marylou)
        op wandelen in Hulst

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!