Foto
Foto
Inhoud blog
  • BUITENLANDERS in CASCAIS
  • BUITENLANDERS IN CASCAIS
  • BUITENLANDERS IN CASCAIS
  • BUITENLANDERS in CASCAIS
  • BUITENLANDERS in CASCAIS
      Click for Sintra, Portugal Forecast
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Lisboa
  • Lafadista
  • Weerbericht Cascais
  • Linkpiramide
  • Casa Amarela
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kruidjeroermeniet
    blog.seniorennet.be/kruidje
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    painterman
    blog.seniorennet.be/painter
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wilwikeramiek
    blog.seniorennet.be/wilwike
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    robbedoesje
    blog.seniorennet.be/robbedo
    Hoofdpunten blog LISBOA
  • lisboa
  • Tenho dois amores
  • estudar
  • Fonte
  • Costa da Caparica
    Blog als favoriet !
    Welkom op mijn blog!
    CASCAIS PARA SEMPRE - VOOR -- ALTIJD CASCAISWelkom op mijn blog!
    Klik op het plaatje om te openen

     
    mijn prentje
    mijn prentje 
      BelgischeTop100 Costa Do Estoril
    BelgischeTop100


    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    costa do estoril -CASCAIS -Portugal
    CASCAIS
    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegwijs in Cascais - deel 18
    BELGIAN CUISINE THE BEST OF THE WORLD. Restaurante EDUAROS in Centro-Cascais heeft sinds jaren een gereputeerde naam, als men over GASTRONOMIE spreekt. Dit restaurant onder de vakkundige leiding van de Belgische Chef Eduardo De Berkelaer heeft een overwaarde reputatie als restaurateur.De menukaart is seizoengebonden, maarwij houden het bij enkele steraanbiedingen die  het ganse jaar te verkrijgen zijn. Men heeft keuzes uit eendenlever op toast met sauce Madeira wijn, bisque d'hommard (typische soep die min. 8 uren kookduur in beslag neemt), of nog de met boter gefarceerde champignons. Uit de visaanbiedingen, het meest in 't oog springend is de gefrituurde rog met boter-kappertjessauce, maar ook aanbevolen de gebakken robalo, kanbeljauw gegratineerd met kaas van de eilanden, of een gebakken zeetong. Wat de vleesgerechten betreft, aanbevolen de lamszadel met kruiden in de oven gebraden, meer nog de gebakken kalslever met bacon, eendenborst verrijkt met krieken, de stroganoff geflambeerd aan tafel met vodka, de ossenhaas met witloof in een lichte cremesauce, en het embleem van het huis de biefsteak tartare (filet americaine nature) heel populair in Belgie, aan tafel geprepareerd. Karakteristiek aan deze keuken is het weinig gebruik van zout, en het minder gebruik van olijfolie, dat niet betekend het overdreven gebruik van margarine. Als nagerecht laat ik U de keuze tussen een crepe suzette en een Sabayon au madeira. Het label van de Belgische Chef zijn de uitstekende sauzen. Er is reeds een verleidelijk degustatiemenu aan 18 euro  APETITOSO !!
    Rest. Eduardos , Largo das Grutas 3, Cascais Tel. 214831901 open Ma/Za. van 12/15 en 19/23.
    Groetjes van LucieBondt, vanuit een zonnig en warm Cascais met een min.16º en max 28º


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Nieuws HLN
  • REVIEW. Deze telefoon van Motorola is met hout gemaakt: is dat je geld waard?
  • Hackers zeggen dat ze gegevens van 560 miljoen klanten van Ticketmaster hebben
  • REVIEW. Google Pixel 8a is duurder dan Samsung Galaxy A55, maar is de budgettelefoon ook beter?
  • Steeds meer mensen zeggen klassiek tv-abonnement op: vooral nestverlaters kiezen vaker voor streamen
  • Musk zal iPhones verbieden na deal Apple en OpenAI
  • “We hebben oorlog tegen de floppydisk gewonnen”: Japan kapt nu pas met hét opslagmedium van de jaren 80
  • Apple stelt nieuwe iOS 18 bomvol AI voor: wat verandert er op je iPhone?
  • KIJK. Robothond met mitrailleur is geen fictie meer in China
  • Netflix en co passen strategie aan en dat zal je voelen in je portefeuille: “Het is gedaan met profiteren”
  • Van Flip 6 tot volledig vernieuwde draadloze oortjes: dit kondigde Samsung aan in Parijs


    Welkom op mijn blog!

       

    Krijg 2 tot 3 maal meer
    bezoekers op je blog.
    http://www.linkpiramide.nl/?34457

    http://dutch.wunderground.com/global/stations/08532.html?bammertype
    Een interessant adres?

    Archief per maand
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 03-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 09-2011
  • 07-2011
  • 06-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 02-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007

    http://users4.smartgb.com/g/g/php?a=s&i=44-26177-a8
    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!